עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by constantine16,

tagidu Encounter em aramkolim ahi tovim shel jbl?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. לאור העובדה שאפשר לראות עכשיו אותיות עבריות בסדררה H של איריבר, עלתה השאלה העמוקה והקשה של "איך לעזאזל אסדר את כל המוסיקה שלי עכשיו?" אני מבקש להתיעץ אתכם לגבי הדרך החכמה ביותר לעשות זאת. (אם יש מישהו שעדיין לא שמע ומעוניין לשנות את המכשיר שלו, אז הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105653.0, וכמובן שלא מדובר בעדכון של החברה, כך שמוסרית, אין לכם אחריות על המכשיר. תשתדלו לשמור את הדיון הזה רק על הנושא שלמענו נכתב) ראשי פרקים: 1. הצרכים והרצונות שלי בגבולות המכשיר. 2. מבנה התיקיות הקיים אצלי כיום. 3. א.רעיון כיצד לארגן מחדש את הרשימה. ב.הבעיות ברעיון שלי. 4. כלים (תוכנות) המומלצות לעניין. נתחיל. 1.אני רוצה שיהיה לי עברית. יש לי כ 1,800 שירים בלועזית וכ…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by Sheda,

שאלתי בפורום וכנראה שאני הולך לקנות AKG K601 או אוזניות גיימינג Steelpad H5 אני לא בטוח לפי כמה כסף שישאר לי מקניית מחשב חדש .... רציתי לדעת איך הכרטיס קול הזה יתפקד עם הK601 ועם כנראה המגבר מיני אקווה ? איך הוא יתפקד עם אוזניות גיימינג ? (H5)

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by Bar1234,

יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז.... כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם.... מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...?? תודה בר...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by elrxx,

יש לי טלוויזיה של טושיבה,אני לא בטוח לגבי הדגם אבל נראה לי שלסדרה של הטלוויזיה קוראים bomba הבעיה היא שכאשר מפעילים את הטלוויזיה אחרי שהיא הייתה מכובת לזמן של יותר משעה אז אין קול לוקח כ10 דקות עד שמתחילים לשמוע קול ממה נובעת הבעיה ?,ואיך אפשר לסדר אותה ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. מעוניין לחבר אותן לאייפוד http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1854 מישהו מכיר? שמע אותן בפעולה? תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

11. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

12. Started by Mactural,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ובעקרון אני עובר רכיב-רכיב. הגיע הזמן לרמקולים יש לי אוזניות מדוזה 5.1, אחלה אוזניות, משתמש בהם לגיימינג. ברמקולים אני משתמש יותר לכיוון של מוסיקה וסאונד יום-יום במחשב, משתמש בהם גם לגיימינג שהוא לא online fsp. אני לא מחפש רמקולים יקרים, מחפש רמקולים סטנדרטיים, אבל איכותיים. תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by yoni_h,

לאחרונה אני מתעניין במציאת פיתרון למערכת סאונד עבור הטלויזיה בסלון ויש לי מס' שאלות- אשמח מאד לקבל את עזרתכם! : מצאתי סאונד בר של מייקרולב - להלן קישור לפרטי המכשיר: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=74 רציתי לקבל את חוות דעתכם לגביו, לפי הפרטים הטכניים שלו לפחות, האם הוא נשמע לכם סביר? אני רוצה לקנות רמקולים לטלויזיה שבסלון כדי שאוכל קצת ליהנות מהסאונד בצפיית סרטים, שכן הרמקולים המובנים של הטלויזיה מספקים לדעתי סאונד גרוע וחלש ללא שום עומק ובאס. (מדובר בטלויזית 40'' של סוני). לאחר חיפושים ארוכים באינטרנט, מצאתי את המערכת הנ"ל שנראית לי כזו שיכולה לספק את הצרכים שלי. היא כוללת גם סאב, ככה שזה כבר טוב וגם די אסטטית ולא גדולת מימד…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Odedb52,

אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by L_D,

.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.

18. Started by oneworld21,

האם יש כזה דבר כבל שממיר מ svideo ל component ? חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי כזה דבר אם יש תוכלו לעזור לי מאיפה קונים? בגדול הבעיה שלי היא שיש לי: * כרטיס מסך GeForce עם tvout + יציאת svideo * טלוויזיה עם כניסת RCA וכניסות component הכרטיס היה מחובר עם tvout לטלוויזיה ובזמן הפסקת חשמל נדפקו לי שתי היציאות (גם הצד של הטלוויזיה וגם הצד של הכרטיס מסך לא עובדות ועכשיו אין מצב שאני יכול לחבר ב RCA רגיל את הטלוויזיה למחשב) יש לי כניסות component בטלוויזיה ויציאת svideo בכרטיס מסך חיברתי את יציאת svideo שבמחשב עם כבל ממיר ל RCA בצד השני לטלוויזה לאחת מכניסות ה component של הטלוויזיה ורואים תמונה אבל בשחור לבן - אז חשבתי שאם אני יקנה כבל כמו שכתבתי למעלה זה יעזור כי זה יעביר …

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. שלום, אני רואה פה בלוחות יד שניה הצעות ל 4 רמקולים ממערכות קולנוע, עם סביבות ה 50W ומעלה RMS, באיכות צליל טובה, באזורי ה 150 ש"ח. בעוד שמערכת חדשה 2.1 ב 150 ש"ח נותנת כ 13W RMS. האם יהיה כאן איזשהו הבדל בחווית השמע? (בהנחה שאיכות הרמקולים טובה). האם הסאבוופר כל כך חשוב? מדוע איני יכול לחבר פשוט את 4 הרמקולים למחשב ולהגדיר אחד מהם שיתן צלילים נמוכים? למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by XMB,

חשבתי על זה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106107&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 מה את אומרים? , כדאי? אני רוצה רק קשת עורפית ,עד 300 ש"ח לMP3 Zen Micro ... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by ilyadd,

אבא שלי טס חודש הבא לגרמניה(כמובן שאני קונה אוזניות סנהייזר בפחות מחצי מחיר ;D) אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתרים כמו זאפ או משהו דומה רק של גרמניה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by NeoNate,

אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. לחבר שלי יש פלזמה של סמסונג,חדשה שקנה, מחוברת לרסיבר קנווד במערכת קולנוע בסלון. בצפייה בטלויזיה יש דיליי מעצבן בשמיעה. רואים, אחרי שניה שומעים וזה ממש מציק. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים