אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לדעת(אני חייב לציין שאני לא מבין כלום בנושא של ציוד הגברה לרכב) איזה מגבר אני צריך בשביל בזוקה(סאבוופר) של 400W R.M.S? אני מעוניין במגבר זול, וזאת משום שהתקציב נמוך מאוד(!) - כ-500 ש"ח. ראיתי במכירות פומביות כל מני מגברים באזור התקציב הזה, אבל יש לי הרגשה שהם כולם זבל. אז אם תוכלו להציע לי מגבר מתאים בתקציב הנ"ל(אני ממש מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אבל אם אין ברירה...) אני אשמח מאוד, שכן אני לא מבין כלום בנושא. תודה.
-
- 45 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מחפש יד שניה עד 1500.. אפשר טיפה לחרוג... אני יודע שהתקציב מגביל אבל זה מה יש... מה אתם ממליצים? ועדיף מאיזור חיפה... יש חנויות? משהו?
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן לא רב (3 שבועות בערך) קניתי לי iriver h10 5gb נחמד, כחול ויפה ועכשיו אני תוהה, איפה אפשר להשיג שלט בשבילו (חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי) וכמה זה עולה בערך?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus A7N8X Deluxe http://usa.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש עליו כרטיס קול של 6 ערוצים, הנה התיאורים מהאתר למעלה: SoundStorm / Dolby® Digital Audio Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system. 6-Channel Audio The A7N8X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound ca…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בארץ נגן mp3 בין 512 זכרון לג'יגה. חשבתי להציע לו סאנדיסק, יש נגן אחר שהוא לא ג'נרי במחיר הזה? ויש איזו ביקורת או משהו לגבי הנגן מישהו ממליץ ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ככה יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו למחשב עכשיו אני רוצה כרטיס כל שיש לו יציאה אחת לכל הערוצים כמו אופטית או קולאוסלית מישו מכיר כרטיס כזה ? תקציב 300 שח
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה, המחשב שלי משום מה לא מזהה את ה-ipod שלי.. מה לעשות??? אגב מדובר ב-ipod חדש .. האם זה קשור לעובדה שבהטענה הראשונה שלי ה-ipod בטעות נותק מההטענה שלו במחשב טרם עברו 12 שעות..?? ואם כן, מה אז לעשות?? אין לי פשוט שמץ של מושג.. אני רק מקווה ששום דבר לא נהרס לי.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני הסתכלתי באתר zap.co.il וראיתי שם כל מיני MP3 שאני רוצה לקנות לחברה שלי ,בעיקרון אני אמור לקנות לה MP3 256 מגה בייט פשוט של חברת ERGOTECH אבל החלטתי לקנות לה משו קצת מעבר =) בתקציב עד ל 800-600 ש"ח וראיתי את הנגן הזה --> http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 זה נגן שהדבר היחיד שאני מבין בו ,זה שקיים בו זיכרון שיכול לשאת בתוכו עד ל 2.2 ג'יגה של MP3, וזה נראה דיי הרבה יחסית לנגן שעולה רק 800 שקל אתם לא חושבים? אני חושב שיש בו מספר חסרונות ומכיוון שאני לא מבין בכלל בנגני MP3 באתי לשאול אותכם, בתודה Mister-G =)
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-