עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש ברשותי DVD של חברת UPXUS (לא שווה כלום) אני מחפש אולי כדי לעדכן לו את התוכנה, מישהו מכיר אתר כזה? הוא קורא DIVX מעולה אבל סרטי DVD צרובים הוא כל כמה דקות מפקסל לי את הסרט.

2. Started by noamborisov,

יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by prelly,

אוקיי הבעיה היא מאוד פשוטה אך קשה להסברה... יש לי רמקולים altec lansing atp3 איך שלא רושמים את זה אבל זה לא משנה... אוקיי הרמקולים שלי פשוט בווליום גבוה מידי הם פשוט עוצרים כל שניה ועשים רעש מוזר כזה קשה להסביר את הרעש.. אבל זה עוצר כל שניה ועושה משהו כמו פק פק ומנגן את השיר וככה ממשיך עד שאני מלמיך אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה פתאום קרא... השיר פשוט נקטע וזה קורה כל מחשב שהוא אז זאת אומרת זה בעיה ברמקולים או בכבלים האם יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. http://www.djstore.co.il/product.php?item=563&cat=34

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by kisin,

שלום לכולם, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מכירים את התכנות שמקליטות סטרימינג מאתרי אינטרנט? אני מחפש תכנה חינמית שתקליט מצגת שהכנתי בווינדוס מובי מייקר כי הווינדוס מובי מייקר לא מוכן לשמור לי את הקובץ אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה... :-( תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. Started by ClubCaliber,

אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by J.a.C.k,

אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בסביבות ה3000 שח יש לי אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20342 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12041 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18624 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5525

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by levy18,

זול אבל של חברה טובה מ-KSP תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. תמליצו לי בבקשה על משהו איכותי וטוב. creative altec lansing logitech בעיקר למוזיקה וסרטים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by gjook,

עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  11. איפה לעזעזל אני יכול למצוא מעבדה טבוה לתיקון אוזניות כבר כמה ימים שאני מחפש תודה מראש רותם

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by SunMen,

שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  13. Started by 0xIDE,

היי, לאחרונה היה לי את הX230 של לוג'יטק (כבר לא, העברתי אותם למחשב אחר), מאוד נהנתי מהם ועכשיו אני מחפש רמקולים טובים ודיי פשוטים. אני מתלבט בין LS, X210, Z323 עד כמה טובים הLS אם בכלל? עושה רושם שהX210 כי מניסיון עם הX230 הם היו איכותיים מספיק ואולי אפילו חזקים מדיי אבל שמתי לב שההפרש בין הX210 לZ323 הוא רק כ50 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. השאלה בכותרת...יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. שלום, אני מחפש אוזניות BT (בהכרח BT כי אני רוצה לחבר אותם לנייד) לשימושים הבאים: סקייפ (דרך הלפטופ והסמארטפון). שיחות טלפון דרך הנייד. לשמוע מוזיקה דרך הנייד. לשמו מוזיקה דרך ה DESKTOP בבית/בעבודה. וגם לסדרות דרך DESKTOP בבית. חשבתי על האוזניות הבאות: אתר יצרן ביקורת מכירה לגבי תקציב - אני מחפש משהו עד 200 שקל. חשבתי במקביל לקנות גם אוזניות אלחוטיות (לא BT) יותר איכותיות לסרטים וסדרות), אבל אם יש משהו BT שהוא ממש איכותי גם לשימושים האלה אז אני אשקול להעלות את התקציב. מה אתם אומרים? נ.ב. יש לי דונגל BT ישן ופשוט בDESKTOP בבית. האם אני אצטרך לקנות משהו אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. Started by renegate,

יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!

17. שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. היי, שאלתי היא ,זו תקלה ? או מנגנון מובנה כלשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  19. אז ככה,אני זקוק לרמקולים חדשים 5.1 למחשבב בשביל משחקים שירעידו אותי ויתנו לי הרגשה שאני במשחק ;D התקציב כמו בכותרת 500-700+- שמעתי על X-530 וCREATIVET5400 מה יותר טוב,האם הם בכלל מומלצים לתקציב,ולדרישות? אני זקוק להמלצות. תודה ;D

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by airsound,

איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by homart,

אהלן ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח realtek ac97 5.1 ורמקולםי פשוטים 2.1 ועוד 2 הרמקולים של המערכת שאני מחבר למחשב, ככה שיוצא סאונד דיי טוב אבל אני רוצה יותר טוב.... אין לי תקציב בשמיים (משהו כמו 300) מה עדיף לקנות בשביל סאונד יותר טוב? האם עדיף להחליף כרטיס קול ולהישאר עם הרמקולםי האלו? או שאולי עדיף להחליף את הרמקולים הגנריים ברמקולים חדשים 2.1 ולהשאיר את הרמקולים של המערכת או שבכלל עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולקנתו רמקולים 5.1??? אשמח לדוגמאות ומחירים....

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  22. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות לריצה ואימון בחדר כושר..בתקציב של עד 200ש"ח העיקר שלא יפלו מהאוזן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.