עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shay205,

כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. מגבר 1200WATT נותן נקי 1000 RMS כפול שתי יציאות ומוניטורים 1000RMS וואט כל אחד מרעיד את כל הבלוק שלא נדבר שהתחילו לי משום מה סדקים בקירות... [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  4. הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by j-cool,

אני זוכר שקשיצא העדכון של העברית ל ipod היה מדריך באיך "לרמות" את ה ipod בלחשוב שיש לו גרסת firmware ישנה יותר כדי שיהיה אפשר לבצע בו את העדכון מישהו אולי יודע איך עושים את זה או שיש לו את המדריך????

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. אני מחפש נגן MP3 חמוד כזה... 4/5/6 גיגה מיקרו/מיני איך שתקראו לזה... אני רוצה לקנות מ EBAY חשבתי על ה ZEN MICRO אבל אני כל הזמן קורא דברים טובים על ה IRIVER ועל ה IAUDIO... מישהו מוכן לעשות לי סדר? מה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by רוצה לקנות,

שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…

8. Started by pom23,

האם הפירמוור הבא הוא רשמי? האם מישהו כבר עידכן איתו? http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. Started by tronado,

השאלה למעלה הנה קישור לאוזניות http://www.zambura.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1867,normal_sales

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שלום רב, חבר שלי נמצא בחו"ל ויש לו אפשרות לקנות אחד מהאוזניות מהנ"ל: Sennheiser HD497 תמורת 69$. Sennheiser HD212 pro תמורת 61$. Audio Technica ATH M20 תמורת 76$. בהנחה שאין אפשרויות אחרות, ואלו המחירים - מה כדאי לקחת, ולמה? (השימוש העיקרי הוא לצורך שמיעת מוסיקה, אבל רצוי פשוט התמורה הטובה ביותר לכסף) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  11. חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. Started by musari,

מזה מנורת ה CLIP במגבר? ומזב מנורת ה PEAK במיקסר?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by nir_ofer,

אז ככה... אני מחפש להחליף את הרסיבר שלי! התקציב שלי הוא לא יותר מ1000 שקל וחשבתי שבתקציב הזה שווה לי לחפש משהו משומש. בעיקרון אני מחפש רסיבר סטריאו ולא לקולנוע ביתי ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק כאשר אני קונה רסיבר משומש והאם זה בכלל כדאי. כמו כן אם יש לכם המלצות על רסיברים ספציפיים שכדאי לי לחפש ואיפה בכלל אני יכול למצוא משומשים??

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. היי, יש לי את הנגן (H340) כבר שבוע והכל עד עכשיו סבבה (חוץ מהבטרייה שמשום מה נגמרת אחרי איזה 7 שעות) לאחרונה ניסיתי להעביר קבצי וידאו לתוכו והיו כאלה שעברו (סרטונים קצרים) וכאלה שהנגן פשוט לא קרא אותם (סרטים, סדרות) ניסיתי 4 תוכנות המרה שונות (כולל ה Iriveter) ועדיין שום דבר לא מצליח... ??? רציתי אולי לדעת אם אני עושה משהו לא נכון... או שאולי הוא לא תומך בקבצים כל כך גדולים... אין לי מושג כבר מה לעשות :-X אם למישהו יש מושג... תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sagioto,

היי, רכשתי את הטלויזיה בנידון ורציתי לדעת מה חושבים עליה? אולי יש לכם טיפים לגביה? איך הכי עדיף לחבר ממיר של YES? ובכלל אם יש לכם משהו שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by zerocool15,

לדרג רמקולים, רסיברים, ואם יש לו כח גם די וי די לפי רשימה וה 1 הוא הכי טוב... נראה לי זה יעזור מאוד לאנשים שלא כל כך מבינים כמוני לקנות מערכת קולנוע ביתית ולא ליפול לפח של האתרים האלו עם המכירות הפומביות שמוכרות ב1000 שקל די וי די רסיבר ו5 רמקולים שיהרסו להם תוך חצי שנה..

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by zerocool15,

מה אתם אומריים על זה..? http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=97&CategoryID=142&Page=1 במחיר של 1300 שקל http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E3037,'special_sales') נראה לי זה הדבר האולטמיטיבי לאנשים עם בעיות כפסיות שרוצים הרבה דברים, כמוני. אבל תגידו מה אתם אומרים על החברה עצמה ועל איכות המוצר.. http://www.marantz.com/

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by Night,

5.1 . איזה יש? לא משהו יקר מידי. איך אלה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1676972

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tazok,

אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אם אני לא טועה הוא יצא כבר לפני זמן מה אבל עדיין לא ראיתי שמוכרים אותו בעולם... יש למישהו פרטים עליו ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by liho,

היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by MDK,

בכל מקום שראיתי רשום שפלאשים טובים לJOGGING, סקי וריקודים JOGGING זו ריצה קלה, אז המכשיר לא מטלטל הרבה, השאלה האם בספרינטים לא יגרם נזק

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים