אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקי כולם נהרסו לי הואזניות הישנות וגם יש מחשב חדש אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות אוזניות חדשות? אז אני מתלבט בין 2 סוגים אז הנה הסוג הראשון Plantronics Audio 90 פרטים http://www.headphonics.co.il/commerce/items.asp?c=voice%20card הכי למטה או את SENNHEISER PC 130 2 Y התקציב 230 שקל מה יותר טוב למשחקי רשת בלאן פרטים? אני משחק קוטאר בעיקר תודה תעונים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.) אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד. אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול. התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי). אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כרגע הממיר של הכבלים מחובר לLCD עם כבל סקארט ב10 שקל. שווה\צריך להשקיע בכל קצת יותר איכותי? יש איזו המלצה על משהו סביר בתור התחלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן ;D ראיתי שזה פורום נחמד אז החלטתי בשעה טובה להירשם.. ויש לי שאלה למבינים פה.. לא מזמן רכשתי אוזניות קריאטיב EP680 מהחנות הזאת. "תמליל 2100" שהיא גם זולה בזאפ. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8158 עכשיו אני רוצה לדעת אם רכשתי מוצר מקורי, ופה צריך את עזרתכם, זו תמונת האריזה: באוזנייה עצמה הוצאתי את הריפוד מגומי וראיתי שרשת הברזל שקועה, אבל לא יותר מידי.. ממש טיפה.. והכבלים באורכים שווים - וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. יש יותר מידי דעות חלוקות בעניין, יש כאלו שאומרים שהכבל הוא אסימטרי (לא שווים באורכם) ויש אומרים שהכבלים כן שווים באורך. ואצלי הם שווים, ואני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אז שמישהו יגיד לי חד וחלק - הכבלים באוזניות האלה צריכים להיות …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם קיים דבר כזה עד 700 שקל, תוכלו לכתוב פה בבקשה? להציע הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש אוזניות אלחוטיות מחו"ל אבל אין לי מושג מה מומלץ, התקציב באיזור ה-400 שקלים בסה"כ. ושאלה נוספת, מה החיסרון של אוזניות כאלה בכלל? כי הניסיון שלי איתן שואף לאפס.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. הבעייה שהמגבר שלי די מעפן והכניסה היחידה ל5.1 זה rca אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבורים ל5.1 באמצעות rca http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=131636 זה המגבר אין אופטי או כניסה דיגטלית
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי מה נשמע היה לי פעם plug-in של וינאמפ שהנורותשל המקלדת מהבהבים לפי המוזיקה ... אז רציתי לשאול יש לי מיהו את הפלוג אין הזה? אם יש דבר כזה למדייה פלייר 10 אז יותר טוב.... נ.ב. אני יודע שזה לא ממש קשור לפה כי פה זה יותר חומרה ולא תוכנה חחח אבל עדיין אני לא מוצא מישהו אחר שיעזור לי... :s05:
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איאודיו X5L 20 GB השאלה שלי היא מדוע הוא מציג לי בתכולה רק 18.6 גיגה??? למרות שכיביתי את הסיסטם ריסטור על הדרייב שכביכול מופיע על ההדלקה של המכשיר
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כאשר אני ממיר קליפים וסרטים דרך ה itunes לא רק שזה לוקח שעות על גבי שעות זה גם עושה אותם בלי סאונד רק וידיאו .. מישהו מכם נתקל בבעיה זו או שזה רק אצלי ? והאם יש תוכנה יותר מומלצת בכדי להמיר את הסרטים והקליפים לקובץ של איפוד ? תודה מראש, עידו.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב, נגן HD חדש מבית SAMSUNG.. כרגע עדיין רק פרטיים ראשוניים: הגודל - כמעט כמו האייפוד רק טיפה יותר עבה - 2 ס"מ , דיסק 20 גיגה, 10 שעות נגינה, קליטה של רדיו והקלטה מהרדיו או ממקורות חיצוניים. לא מזמן דיברנו כאן על נגני פלאש , אנשים הביאו טענות על זה ששום דבר לא יכול להתחרות במשקל הנמוך שלהם .. (למרות שכבר דיי הספדנו אותם בתרד) והנה הנגן הנ"ל של סמסונג מתהדר ב משקל של 60 גרם !!! כולל סוללה ועוד הפתעות שיש לו בפנים , אני עדיין חושב שיש סיכוי שנפלה איזו טעות (למרות שזה לא נראה ככה בכלל) אבל 60 גרם לנגן כזה זה באמת שיא , פחות מחצי מהאייפוד , פחות מכל מינידיסק - מדהים.... והשיא הנוסף שהנגן הזה שומר לעצמו - הוא משדר FM בתוך הנגן , הדבר הזה אומר שפשוט אפשר לשדר דרך הנגן ש…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות אותם...אחת מהם!.. וגם שימו לב שהלוג'יטק ממש יפה לאומת הקריאטיב! Logitech X-530: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_157&products_id=7841 Creative Inspire 5200 (5.1) black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הוא כזה. אוזניות שבמאה אחוז תקינות נשמעות זבל במחשב שלי כאשר אני מחבר אותן ישירות למחשב מאחורה. [לרמקולים שלי אין חיבור אוזניות אז זו הברירה היחידה] אבל חיברתי את האוזניות למחשב השני מאחורה ושומעים בסדר גמור. חבר שלי אמר שזה קורה בגלל שהלוח במחשב הראשון (ששומעים זבל) הוא OnBoard ובמחשב השני הוא נפרד. שאלתי ב-KSP את הבנאדם במעבדה והוא אמר לי שזה כי אין מה שיגביר את האוזניות. הוא גם אמר לי שיש דבר שנקרא "מגבר אוזניות" שעולה בסביבות ה-50 שקל והוא מתחבר לחשמל ולמחשב, עם חיבור לאוזניות, והוא יעשה את העבודה וישמעו טוב. א. חיפשתי בגוגל ובזאפ ולא מצאתי זכר לדבר כזה בשם "מגבר אוזניות". ??? טיפה מוזר. ב. חבר שלי אמר שהוא שמע על דבר כזה, אבל הוא מאמין שכזה דבר עלול לעוו…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-