אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השימוש יהיה להכול, סרטים משחקים ומוזיקה עדיפות ל2.1, אין הרבה מקום בחדר... בנתיים ההתלבטות שלי זה: Logitech Z-2300 Harman/Kardon SoundSticks II והחריגה במחיר זה במקרה ובאמת הרמקולים האלה שווים את זה - Altec Lansing FX6021 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איאודיו X5L 20 GB השאלה שלי היא מדוע הוא מציג לי בתכולה רק 18.6 גיגה??? למרות שכיביתי את הסיסטם ריסטור על הדרייב שכביכול מופיע על ההדלקה של המכשיר
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה בגודל של 42 אינץ', עד המחיר של 8K-10K למסך, איזה מסך LCD או פלזמה ניתן למצוא שיהיה טוב לשידורי טלוויזיה (אני מבין ששידורי HD לא יהיו כאן בשנים הקרובות), ועדיין יהיה טוב גם לסרטים. אודה לכם מאוד אם תמליצו על פלזמה ועל מקבילה שלה בLCD. תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
כאשר אני ממיר קליפים וסרטים דרך ה itunes לא רק שזה לוקח שעות על גבי שעות זה גם עושה אותם בלי סאונד רק וידיאו .. מישהו מכם נתקל בבעיה זו או שזה רק אצלי ? והאם יש תוכנה יותר מומלצת בכדי להמיר את הסרטים והקליפים לקובץ של איפוד ? תודה מראש, עידו.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
משום מה חלק מהספריות אצלי ב H340 מופיעות כאילו הן ריקות כשאני מסתכל עליהן דרך הנגן, למרות שכשאני נכנס אליהן דרך המחשב הן מלאות. התופעה מופיעה בספריות באנגלית (עם קבצים באנגלית) ובעבר הופיעה גם בספריות בעברית - בשתי הפעמים, לא דרך ה DB אלא פשוט דרך עץ הספריות. מישהו יודע מה הסיבה לזה? האם יכול להיות ששיניתי ספריות אחרי שעשיתי DB SCAN דופק גם את עץ הספריות? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות נגן או מיני דיסק לשנה הבאה. עד עכשיו חשבתי שאני קונה מינידיסק בטוח (את ה HI-MD) אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני לא בטוח שהוא משתלם. התקציב שלי הוא 1200-1400 גג ואני מחפש משהו שיהיה בו את הדברים הבאים: 1.קטן מספיק כדי להיכנס לכיס 2.אסאונד איכותי מ-א-ו-ד ועדיף גם חזק 3.שיכיל לפחות 500 מגה או שיהיה בו אפשרות הרחבה זה פחות או יותרהדברים הבסיסיים שאני רוצה בנגן או מנידיסק שאני יקנה. לאחרונה אני נוטה יותר לכיוון אייריבר חשבתי על ה IMP550 למרות שהוא דיסקמן, קראתי עליו ביקורת בIGN והוא קיבל 9.8 מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא נכנס לכיס? הוא בגודל דיסק בול אם אני לא טועה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אוזניות BeyerDynamic DT911 האוזניות משנת 98 בערך רציתי לדעת ממי שמכיר אותם כיצד הייתם משווים אותם לאוזניות המודרניות יותר שמדברים עליהם פה ולאיזה דגם חדש הן מקבילות תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
נפתרה הבעיה היי אתמול הבחנתי בסאונד מוזר שיוצא מהמחשב.. לכל צליל שהרמקולים מוציאים יש הד חשבתי שאני מדמיין והתעלמתי אפילו שזה המשיך לקרות לפני כמה דקות קרה משהו מוזר מאד.. הקשבתי לmp3 בוינאמפ ובאמצע השיר הסאונד השתנה פתאום.. כאילו מישהו שיחק עם האקולייזר, וזה לא חוזר למצב המקורי. יש לי שתי מערכות סטריאו שמחוברות למחשב ומשתיהן שומעים את הבעיה אז הבעיה היא במחשב ולא חיצונית ניסיתי להשתמש גם בwmp אז הבעיה היא לא בוינאמפ... האקולייזר של הדרייברים של הכרטיס קול שטוח. הכרטיס הוא מובנה על לוח האם (AC97) הבעיה מוכרת לכם? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי נגן של אפל איפוד מיני של 4 גיגה וחבר שלי קנה נגן של trekstor והביאו לי כסף ולא היה מה לעשות איתו אז קניתי גם נגן כזה של 256 מגה ואני רוצה לדעת מה דעתכם אליו http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=7015&CategoryID=124&Page=1
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רכשתי את הSW320 ,וקיבלתי אותם ללא הספק שלהם(שהוא 12V). מאיפה ניתן להשיג/לקנות אחד כזה? יש לציין שבמודם שקיבלתי מהכבלים יש לו ספק כזה וחיברתי והם עובדים איתו טוב מאוד אבל אני צריך גם את המודם......
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני קונה מערכת 4.1 או 2.1 +2 .... איך אני מחבר הכל למקרה שיש חיבורים בסאב ולמקרה שאין? (יש מפרט בצד למי שצריך) יש לי גם יציאת s/p dif אז זה אפשרות... גם איפה אני מגדיר את המערכת במחשב ואיך איפשר לבדוק אם היא פועלת? תודה... :smoke:
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני בקשר לאוזניות. אני חייב אוזניות טובות ואין לי אפשרות לקנות מחו"ל וגם אין לי סכום כסף גדול מדי להוציא (400 שקל בערך) אז שמעתי שה-Grado sr60 הן אוזניות בעלות איכות סאונד טובה ושהן איכותיות אבל החסרון שלהן זה שהאוזן מתעייפת מהר מאוד מלשמוע בהן ושאין לא נוחות אז רציתי לדעת אם זה משמעותי או שמתרגלים לזה וזה רק מציק בהתחלה. מצד אחד אני חייב אוזניות אז אם זה משהו לא רציני אני אקנה אותן אבל אני לא רוצה לקנות אוזניות שאני לא אשתמש בהן בגלל אי נוחות. מה אתם אומרים מהניסיון שלכם?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אח שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא נגן חדש... הוא כרגע בצבא...הוא אמר לי שהוא לא רוצה נגן כמו כול המגעילים האלה שנראים כמו אצבע אלה משהו יותר מרובע עם מסך שיש בו משהו באמת! נפח של ג'יגה לא ממש צריך יותר צריך שיהיה רדיו מובנה טייפ יתקבל בברכה אך לא חובה גם לא צריך תמיכה בעברית! נוח לתפעול וכמובן קטן... תקציב- פחות או יותר 500-600 ניראה לי שאפשר גם ג'נריים! דרך אגב אני קניתי עכשיו את הנגן-clubin butterfly 1GB אחלה נגן ללא בעיות עד עכשיו! שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניתקלתי היום בדגמים הבאים מתוצרת חברות ידועות ,שעד כמה שידוע לי לא מייצרות זבל ,שמחירם פחות מאלף שח: PANASONIC SV-AV25 ----עולה 950 (still 2mp+mp3 player +video recorder 30 fps mpeg4) ראיתי באתר: http://www.radio-electric.co.il/products/25949 לינקים נוספים: http://www.photographyreview.com/cat/cameras/camcorders/digital-camcorders/panasonic/PRD_302390_3100crx.aspx http://findarticles.com/p/articles/mi_zdpcm/is_200401/ai_ziff115790 http://www.digitalfotoclub.com/sc/product-features.asp?id=964592144 iriver ifp-1095-----------עולה 650 ברשת bug http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&ser=1 ברור שיש פשרות , והמצלמות שיש בתוכם אינן מהוות תחליף ראוי למצלמה …
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-