עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by chap123,

קודם כל לכל העוזרים הטווח הוא לא רציני בכלל והוא נע עד ה -350 ש"ח... ולא שקל יותר השאלה לאיזה רמקולים בטווח הזה יש הספק טוב ואמינות ??? תודה מראש לעוזרים הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה כי זה בערך הדבר היחיד שאני עושה על המחשב.... ואני לא נוגע בו הרבה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by DREDON,

אם קיים דבר כזה עד 700 שקל, תוכלו לכתוב פה בבקשה? להציע הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות in-ear בשביל נגן MP3 התקציב הוא 200-250 ש"ח אשמח לקבל המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by vsync,

אוקי, אני רוצה לקנות נגן mp3 מבוסס זכרון Flash ואני מתלבט בין כמה נגנים. אני צריך את עזרתם של המבינים שיאמרו לי מה איכותי ומה זבל שיתקלקל לי מהר.. הנגן הראשון : (לא רשום חברה אני חושד שזה זול כי האיכות ירודה :-\) http://www.nety.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185 הנגן השני : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=zap השלישי : http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 כולם זהים אני הייתי מעדיף נגן של 1GB אם הייתי מוצא אחד במחיר סביר ושל חברה שאפשר לסמוך עליה.. אבל 512MB זה המינימום שלי.. אם מישהו מכיר מכשירים אחרים יותר טובים במחיר סביר בבקשה שיודיע לי.. תודה לכל אלו שעוזרים לי!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ביתי, אני סטודנט תפרן ולכן חשבתי לקנות את המערכת שדייהו מציעה באיזה 500 ומשהו ש"ח שכוללים 5 רמקולים, סאב וDVD עם מגבר בתוכו. האם זה שווה את הכסף? או סתם עבודה בעיניים כזה מחיר יפה? עוד משהו, המרחק בין הPC לTV שלי הוא די גדול, ולעגן כבל SV יעלה לי די הרבה (בערך 200 ומשהו ש"ח...) אז השאלה היא אם יש איזהשהו מכשיר שפועל על גלי רדיו (או כל דבר אחר) שיעביר לי אות מהPC לTV במחיר יותר טוב. תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by deso,

רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. הבעייה שהמגבר שלי די מעפן והכניסה היחידה ל5.1 זה rca אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבורים ל5.1 באמצעות rca http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=131636 זה המגבר אין אופטי או כניסה דיגטלית

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by matan147,

איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. המגבר צריך להתאים גם לרמקול סנטר אם אפשר שהאוזניות יהיו סראונד עטומות לרעשים וגדולות[שיכסו את כל האוזן] חנות בארץ עם משלוח

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by stingeR-,

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by EITAN4,

איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by noneskillz,

אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by ofek4490,

לאחרונה התחלתי לשחק רבות ברשת ואני רוצה לקנות מיקרופון כדי שאוכל לדבר עם חברים. אני עוד מתלבט על אוזניות כי יש לי מערכת רצינית מואד בחדר מגבר ורמקולים. עד כמה צריך אוזניות? חברה תעזרו בבקשה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. Started by davis5,

חיברתי לרסיבר חדש שקניתי של יאמהה ע"י חיבור אופטי במחשב שלי יש כרטיס כל 7.1 ערוצים של realtec כשאני עושה בדיקה ע"י תוכנת סאונד של הכרטיס(sound effect) אני שומע רק את הרמקוליים הקידמים אבל לא את האמצעי ולא את האחוריים האם חיבור אופטי לא מספיק כדי לשמוע מ5 רמקולים?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  18. מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לקניית כרטיס טלוויזיה חדש: מה עדיף לקנות, כרטיס טלוויזיה חיצוני או פנימי? מבחינת איכות ודברים כאלה... לא מביחנות של נוחות. ואם אפשר לקבל המלצה על דגם. חשוב מאוד שיהיה מתאים לVISTA! תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Sheda,

שאלתי בפורום וכנראה שאני הולך לקנות AKG K601 או אוזניות גיימינג Steelpad H5 אני לא בטוח לפי כמה כסף שישאר לי מקניית מחשב חדש .... רציתי לדעת איך הכרטיס קול הזה יתפקד עם הK601 ועם כנראה המגבר מיני אקווה ? איך הוא יתפקד עם אוזניות גיימינג ? (H5)

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. מה קורה? יופי אין לי שום מושג בזה..ובגלל זה אני בא אליכם :] תעזרו לי לבחור רמקולים טובים, הכי טובים שאני יכול להוציא בתקציב הזה. תקציב: עד 300.. 350 אם זה ממש שווה את ההבדלים. מטרות: מוסיקה, ואמרו לי שלמוזיקה עדיף לקחת 2.1 ולא 5.1 .. כי החלוקה יכולה להסתבך ולא ישמעו הכל או משו כזה.. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! ויש לי עוד 2 רמקולים מהמערכת סטריאו הישנה שאני ארצה לחבר בנוסף..אני יוכל לחבר אותם והם עדיין יפעלו כ 2.1 נכון? למרות שזה 4 רמקולים + סאב. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by elrxx,

יש לי טלוויזיה של טושיבה,אני לא בטוח לגבי הדגם אבל נראה לי שלסדרה של הטלוויזיה קוראים bomba הבעיה היא שכאשר מפעילים את הטלוויזיה אחרי שהיא הייתה מכובת לזמן של יותר משעה אז אין קול לוקח כ10 דקות עד שמתחילים לשמוע קול ממה נובעת הבעיה ?,ואיך אפשר לסדר אותה ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. ??? מתלבט בין 3 הדגמים האלו: 1. Yamaha YST MS50 (כ- 500 ש"ח) 2. Altec Lansing VS4121 (כ- 550 ש"ח) 3. Creative INSPIRE 2.1 T2900 (כ- 500 ש"ח) יש לי את ה-audigy ואני רוצה רמקולים בעיקר למוזיקה לכן אני מעדיף 2.1 איכותיים כמה שיותר. התקציב שלי בערך 600 שח. אם תוכלו לתת לי דעתכם אבל בעיקר למי שיש את אחד המודלים ויכול לתת דעה שמבוססת על ניסיון אישי (קראתי כבר כמה וכמה ביקורות...). תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

יש לי נגן של אפל איפוד מיני של 4 גיגה וחבר שלי קנה נגן של trekstor והביאו לי כסף ולא היה מה לעשות איתו אז קניתי גם נגן כזה של 256 מגה ואני רוצה לדעת מה דעתכם אליו http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=7015&CategoryID=124&Page=1

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by -=THE MUMMY=-,

בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.