אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה טחונה אבל לא נורא יש לי מסך LCD32 אינץ שהוא HD Ready, כלומר 1366X768, במרחק של 5 מטר מהמחשב. עומדות בפני 3 אפשרויות 1. HDMI 2. Component 3. VGA לא ממש אכפת לי מכל השטויות של ה-HDCP וה-Blue-Ray נכון להיום. ה-HDMI יורד די מהר כי הוא לא תומך ברזולוציה טבעית האם ה-Component תומך ברזולוציה טבעית? האם הוא עדיף על ה-VGA? תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה 32'' הטובה ביותר בתקציב של עד 4000 ש"ח המטרה העיקרית חיבור למחשב לא אכפת לי גם אם איכות התמונה בשידור רגיל תהיה פחות טובה... תודה לכולכם...
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אבי בארה"ב ונתתי לו דגם של אוזניות אבל לצערי (הרב) הוא לא מצא אותם והמליצו לו שם לקנות maxell HP-2000 :DJsmile: והוא קנה אותם, אז מה אתם אומרים עליהם, (לי הם נראים לא משהו) maxell HP-2000 תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי שמגיע ללאפטופ ולי מתנה אני מעוניין בכרטיס כל usb שיעמיס כמה שפחות על המחשב ויהיה טוב. חשבתי על הhercules pocket אבל לפי מה שראיתי הוא מנצל את המעבד מאוד. אני לא מעוניין לעבור את ה600 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
-
היי יש לי כרגע אזניות של JABEN, אבל הסיליקון שלהם לפעמים נופל ונתקע לי באוזן. הייתי שמח להמלצה לאזניות כפתור ב 100-150 שח תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה, ואני משתמש בכרטיס טלויזיה IMNETTV (ככה קוראים לא סגור מה שם החברה) ואין לי סאונד. הכרטיס מחובר לYES. הקומפוזיט מחובר לכרטיס ויש וידאו. האדום והלבן מחוברים למחבר Y עם יציאת בננה שבמחשב הקודם היה מחובר לאודיו אין. עכשיו אני מנסה לחבר לכל השקעים ללא תגובה. מה דעתכם? WIN7PRO, לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי דרייברים (היה של ויסטה עם הלוח, יכול להיות שזאת הבעיה?) אופיר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את המערכת כבר כמו שנה וחצי או שנתיים אני מבסוט עד הגג חוץ מהעובדה שכשמגבירים או מנמיכים עוצמה אז זה בשלבים כאלה... יש איזה דרך לגרום למערכת ליהיות יותר טובה להוציא סאונד יותר טוב? אני עם כרטיס קול המובנה של המדר בורד
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול onboard על לוח של gigabyte s3 הכרטיס הוא realtek hd audio ויש לו יציאה אופטית ודרך כבל אופטי אני מחבר אותו לרסיבר. רציתי לדעת אם אני יקנה כרטיס קול גם אם יציאה אופטית האם יהיה הבדל באיכות לטובה במידה והכרטיס יהיה יותר איכותי? או שבגלל שזו אותה יציאה האיכות תהיה אותו הדבר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עשיתי את הEQלזיה שנראה לי הכי ממצעת בין מה שאני שומע: שחור פסיכודלי רוק- מאוד מסויים(DISTURBED, PANTARA, P.O.D.) בכל אופן מסביבות ה24 (מתוך 40) בנגן שלי - X5 מתחילים לאבד מהאיכשלא קוראים לזה... רק בROCK קצת פרטים: אוזניות: AKG K24P EQ ומה שמסביב: 60H: 4 250H: 1 1K: 0 4K: 3 12K: 6 ----- BBE: 3 Mach3Bass: 5 MP Enhance: ON 3d Surround: 2 Pan: 0 בכל אופן יש איפה לשפר או שעם האוזניות האלה זה המירב שאני יכול להוציא?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=mobilecomputing&subtype=notebook&model_cd=NP-X360-AA01US
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה למי שעזר לי בבחירת הטלויזיה קניתי את הסמסונג R81 ואין עליה מדהימה!!! עכשיו רציתי לחבר את הסאונד של המחשב ויש לי שתי יציאות סאונד מהכרטיס קול... (קריאטיב) האחת שחורה והשניה ירוקה.... באחד שומעים יותר מידי בס ובשני בלי בס בכלל... איך אני משלב את שניהם? חיברתי באמצעות pl 1 לשני rca (מהמחשב לרסיבר...) מה עושים? תודה רבה לעוזרים :[br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 14:11:35 מישו יכול לעזור פה?? ???[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 21:11:37לפחות תגידו שאין לכם מושג אני סתם נכנס כל יום מצפה לתגובה אחת לפחות
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (יש לי V-OUT) וכמו כן תתחבר לאקס בוקס פלסטיישן או מה שיבוא בעתיד... רצוי שתהיה איכותית בין 23-26 אינצ' בתקציב 3000 למרות שניתן לחרוג.... נ.ב חשוב להדגיש שהחיבור למחשב הוא בהחלט לא לעבודה שותפת אלא רק לצפייה בסרטים וכדומה...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-