אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש dvd שקורא את כל הפורמטים או לפחות את רובם. אז אשמח לקבל הצעות לדגם שעונה לבקשתי ממתין לתגובתכם בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת חבר שלי צריך כרטיס קול עם חיבורים ל- MIDI , אורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בקיצור קניתי אחד כזה של 1GB ב400 שח(USB2, מקליט, רדיו, ספר טלפונים וכו). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור תיקיות במחשב, לשים בתוכן מוזיקה ושהוא יקרא אותם, מכיוון שעשיתי את זה והוא לא קורא בכלל את התיקיות. הבנתי שצריך לתת לו גישה כלשהי. איך אני עושה את זה? טוב, גיליתי שהוא לא יכול לרדת ליותר מרמה אחת. יש עדכון פירמוור לזה?(יש אפשרות לעדכונים שם דרך המחשב).
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800. היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני שומע אודיו - בסרטים, במשחקים .... אחרי כמה זמן פתאום הסאונג מתכבה לי . למשל אני רואה סרט בהתחלה זה סבבה הכל בסדר ואז פתאום כאילו מישהו סם את זה של מיוט ואני לא שומע כלום שמישהו יעזור לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יהיה הבדל ביצועים אם אני יעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול?? ואם כן אפשר לינק להדרייברים הכי מעודכנים של\ sound blaster live! 5.1 עכשיו יש כמה גירסאות לכרטיס הזה ובדקקתי על הכרטיס עצמו ..רשום עליו soundblaster live! 5.1 digital תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אבי בארה"ב ונתתי לו דגם של אוזניות אבל לצערי (הרב) הוא לא מצא אותם והמליצו לו שם לקנות maxell HP-2000 :DJsmile: והוא קנה אותם, אז מה אתם אומרים עליהם, (לי הם נראים לא משהו) maxell HP-2000 תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הבנתי שלוגיטק עשו איזה שינוי בנציגות שלהם בארץ ומאז אני לא מוצא את הרמקולים האלו. אני מעוניין לחבר אותם לטלווזיה בגלל האיכות שלהם והביקורות המעולות אבל אני לא מצליח למצוא חנות...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023 הציעו לי יד שנייה אבל חדש לגמרי עדיין באחריות בקופסא עם הכל ב-200 כדאי?
-
הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.) אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד. אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול. התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי). אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איך עושים את הUMS TRICK לאייריבר H10 האמריקאי? ואם זה לא חוקי או משהו, מסנג'ר:Roi054@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ???
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-