אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קדמיים של ALTEC LANSING 2.1 וכ.קול CREATIVE LIVE ואני רוצה לחבר רמקולים אחוריים אבל בלי סאב כי כבר יש אחד מקדימה. תקציב: עד 350 שקל ???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה טובה להעברת שירים (mp3) מהמחשב למיני דיסק של Sony שיש לי. יש לי את התוכנה שקיבלתי איתו, אבל היא לא משהו, היא סתם כבדה ומסובכת, ועושה בעיות, אז אני מחפש משהו יותר טוב, אם יש... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה בערך רכשתי את האוזניות KLIPSCH S4 ואני דיי מאוכזב מהם. האיכות סבירה,אבל הדבר שהכי הציק לי שהעוצמה ממש חלשה. אולי זה בגלל הפלאפון שמחובר אליו?(גלאקסי 2) קניתי את הדגם שמתאים לאנדרואיד מאיביי,אולי הם פחות טובות מהS4 הרגילות? בכל מקרה אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR אחרות בתקציב של 300-500 ש"ח רצוי שיהיה שלט לשליטה על הווליום אבל לא חייב. תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
קניתי מקנדה ממישהו שאמר שקיבל את האוזניות האלו מתנה ומכר לי ב150 דולר אותם. לפני שיגיעו אני רוצה לדעת איך לדעת אם הם לא מזויפות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות מסויימת בנוגע למערכת רמקולים שאני רוצה לקנות לחדר ולחבר למחשב. התקציב שלי הוא 1000 שקל +- חשבתי אולי ללכת על הx530 ב500 שקל. אבל ב1000 שקל אני יכול להביא מערכות קולנוע ביתייות.. כמו זאת למשל: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11046&CatCode=524 ולחבר אותה למחשב. עכשיו השאלה, מה עדיף לי לקחת? אמרו לי שהמערכת ביתית הרבה יותר איכותית מהרמקולים המיועדים למחשב. בקשר למקום אין לי בעיה וזה. וחיבור גם לא בעיה יש לי מישהו שמומחה בחיבור כזה.. אם תירצו עוד פרטים אשמח לפרט כאן. אה, שכחתי, המטרה היא מוזיקה , משחקים וסרטים חח... בגלל זה בחרתי ללכת על סראונד. תודה מראש , יקיר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני לפני רכישה של אחד משני הדגמים הנ"ל. לא ממש הצלחתי למצוא אתר/ביקורת המשווה בין שניהם.. למישהו כאן יש במקרה תובנות? ובאותו עניין, הבנתי שיצא גירסה מעודכנת יותר ל5C. במידה ואני נמצא בחנות, אילו מאפיינים אני יכול לראות על הגירסה החדשה יותר, בכדי להיות בטוח שהיא אכן לא הגירסה הישנה (הבנתי שיש חנויות שמשקרות או שפשוט לא מודעים לגירסה החדשה יותר) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איזה חברה מתמצאת יותר בכרטיסי קול וברמקולים איכותיים אבל במחירים שלא עוברים את ה1000...
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי מכשיר mp3 zen touch של creative ויש לי שאלה... באמריקה יש לו שלט אך מסיבה כלשהי אין בארץ...אמרו לי בבאג שגם שלטים של דיסקמנים כגון סוני וכו מתאימים זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500095 אני רוצה לקנות ( עולות 450 ) אותן לשימוש כללי ( מחשב והרבה IPOD ) . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להקליט מהטלויזיה ישירות לקובץ AVI בעזרת מקודד XVID ונעזרתי פה בחבר'ה שהמליצו לי על תוכנת FLYDS הבעיה היא שכשאני מקליט אחרי זה האיכות בקובץ שהקלטתי היא פחות טובה לא מספיק חדה מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אפשר לשחק עם האיכות שתיהיה חדה יותר ואגב אני מעדיף שלא להקליט ל MPEG ואז לקודד לXVID אם למישהו יש דרך טובה יותר או תוכנה מומלצת יותר להשתמש בה אני אשמח לשמוע ניסיתי עם וירטואל דאב אבל שם האיכות יצאה פחות איכותית אפילו מהקובץ שהקלטתי דרך ה FLYDS אגב אני משתמש בכרטיס ati radeon SAPPHIRE 256 mb vivo
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל 10 מטר עם חיבור NUTERIK של חברה PROEL או KLOTZ . חיפשתי באתרים בחו"ל אך הם לא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על אתר בעל מוניטין גבוהה. אני גם צריך מיקרופון אלחוטי לצרכי הופעת במה. המלצות בבקשה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי באתר ולאחר לבטים רבים החלטתי להתייעץ בכם האנשים המקצועים. אני מעוניין ברכישת מסך טלוויזיה חדש בסכום של עד 1500 ש"ח בגודל 32", ניתן לחרוג. אם יש אופציה מאוד טוב בתוספת תשלום קטן אבקש לציין גם את הדגמים ה"יקרים" . לא משנה לי אם תהיה טלויזיה LED או רגילה פלזמה או LCD HD READY או FULL HD . חשוב לי שבמחיר הנ"ל תעזרו לי לבחור ולהוציא את המיטב שאוכל לקבל בתמורה לכסף שאני מוכן לשים על השולחן...
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הבנתי שאי אפשר לראות את השמות בעברית של השירים בתפריט הרגיל....אלא רק דרך ה - DB SCAN (או שפשוט לא הבנתי נכון...) יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני כן יראה בעברית בתפריט הרגיל??....לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח מה-DB.....ומתי צריך לצאת העידכון הבא?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-