עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomerco,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by omer_ico,

אני רוצה לקנות מערכת לחדר.... אני צריך המלצה למערכת סטריאו טובה שתיהיה מחוברת גם לdvd וגם לשמוע מוזיקה והתקציב הוא בסיבות ה700 שקל ...לא יותר מ800 תודה...עומר..

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. היי, אז ככה אני מעוניין לקנות לחדר שלי מערכת למוזיקה בלבד וברשותי 2000 שקלים חדשים. כל העניין נראה לי דיי מסובך - הבנתי שיש מערכות סטראו שבאות מוכנות מיצרן אחד, והבנתי שהמומחים האמיתיים מרכיבים מערכת שלמה - חלק מכל יצרן... בעבר פרסמתי בפורום אחר הודעה דומה כשהיו לי 1000 ש"ח - והבנתי שבתקציב של 1000 האפשרות הטובה ביותר היא מערכת סטריאו (נדמה לי שקראו לאחת מוכנה "מערכת מיני" או משהו כזה...) בכל מקרה, אני מאמין שעכשיו עם 2000 ש"ח השתנו האפשרויות - ורציתי את המלצתכם, בין אם עדיין כדאי "מערכת מיני" או שכבר כדאי לקנות בחלקים. (אני לא מבין גדול במושגים בתחום הזה, מושגים כמו "רסיבר" ו"סאבוופר" מוכרים לי בעיקר בתור שמות ופחות בתור מושגים ובטח שאני לא מבין מי ומה כדאי...) רציתי לה…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by pom23,

בפירמוור http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= מיועד למכשירי MTP, מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by yossi126,

יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאטיב והסאב עם 2 יציאות מתאים במיוחד למערכת. . יש לי הרהורים לעבור ל5.1 אבל לא לפני שאנסה משהו.. כאן אני מבקש לעזרתכם האם יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לצרף עוד 3 רמקולים לסאב.. לא כמו רסיבר אבל משו כמו מפצל בדרך לסאב.. מקווה שתבינו לאן אני חופר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by MDK,

רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה

8. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. Started by Aldryk,

שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Kill-Bill,

קניתי creative t7900 וכרטיס קול audigy 2 zs ואני רוצה לשמוע רדיו דרך הכרטיס קול ניסיתי מהאינטרנט אבל האיכות ממש גרועה וחשבתי לקנות רדיו ממש זול בלי רמקולים ובלי כלום רדיו נטו שאני יוכל לחבר לכרטיס קול ולשמוע רדיו ברמקולים אני צריך כמובן שלרדיו תיהיה קליטה טובה בינתיים מה שמצאתי היה או יקר או עם קליטה לא טובה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה לכל האנשים שעוזרים בפורום הזה באמת שעזרתם לי בכל מה ששאלתי תבדקו בעצמכם זה באמת פורום תותח מזל שמצאתי אותו

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by black colt,

יש לי שאלה אני לחא כל כך בטוח אם זה קשור לנושא הזה אבל אני מנסה... אם למשל יש לי שיר שהוא על 192 KBS או איך שלא קוראים לזה ואני רוצה להעלות לו את האיכות ואפילו להעלות אותו ל-VBר האם יש תוכנה שעושה את זה ואם כן האם אפשר לינק להורדה או את שמה תודה עידן

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by musari,

http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Content/Yamaha/PR/MSR800W.html אני מעוניין לדעת לפי הנתונים שרשומים שם האם הוא מוגבר או שהוא דורש מגבר בקניה ניפרדת?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  14. אני קונה מערכת רמקולים 5.1 של Creative ורציתי לדעת אם כדי גם להשקיע בכרטיס קול חדש (לדוגמה ה X-FI) אני לא יודע מכירים של כרטיסי קול ואני לא מבין ממש בעסק..ביינתים יש לי את הכרטיס ה OB.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ang3lus,

עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  16. לקריאייטיב יש את סדרת ה inspire,sbs,lx,i-trigue האם יש הבדל בינהן מבחינת איכות הצליל, מיועדות למטרות שונות או הבדלים אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר. המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה. אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם: altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified? creative megaworks 250D 2.1 logitech z2300 2.1 היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים? בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by lolrules,

אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by thegodx,

חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by AVL,

מסתבר שחברת CREATIVE רשמה פטנט על איזה שיטת תצוגה של שירים שמייושמת בIPOD ותובעת מAPPLE תמלוגים על שימוש לא מאושר בפטנט אז אם מישהו תיכנן לקנות IPOD שיקנה בקרוב כי נראה לי שיעלו המחירים לכתבה- http://money.cnn.com/2005/08/31/technology/creative_ipod.reut/index.htm?cnn=yes

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  22. כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Omerole,

אני לא מצליח לנגן פליליסטים,בביקורת רשום ללחוץ A-B במצב STANDBY ,איך אני עובר לדבר הזה? ואני צריך לשים את הM3U בתקייה ספציפית כדי שהוא יקרא אותם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by Snatch,

אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by LRa,

מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה

• 7 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים