אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מוכרח להודות שממש התלהבתי מה-RIVER H340,והוא נראה כמו מכשיר שממש שווה את המחיר. השאלה שלי היא: מה הנגן הכי מומלץ של IRIVER? ה-H10 או ה-H340 או משהו אחר? ומה המחירים שלהם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני קונה מערכת רמקולים 5.1 של Creative ורציתי לדעת אם כדי גם להשקיע בכרטיס קול חדש (לדוגמה ה X-FI) אני לא יודע מכירים של כרטיסי קול ואני לא מבין ממש בעסק..ביינתים יש לי את הכרטיס ה OB.. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מסתבר שחברת CREATIVE רשמה פטנט על איזה שיטת תצוגה של שירים שמייושמת בIPOD ותובעת מAPPLE תמלוגים על שימוש לא מאושר בפטנט אז אם מישהו תיכנן לקנות IPOD שיקנה בקרוב כי נראה לי שיעלו המחירים לכתבה- http://money.cnn.com/2005/08/31/technology/creative_ipod.reut/index.htm?cnn=yes
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
עד לאחרונה כללתי במפרט שלי את ATP3 של אלטק לנסינג, אך כעת שמתי לב שיש מערכות 5.1 של קריאייטיב באותו מחיר (SBS560, LX520) של חברת קריאייטיב השאלה, האם הם עדיפים על פני ה ATP3? בתודה, הספר המשוגע . (וואטאבר )
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר. המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה. אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם: altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified? creative megaworks 250D 2.1 logitech z2300 2.1 היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים? בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ככך האתר thinksecret גילה את הדברים האלה: 1. כנראה ב20 לחודש אפל מוציא ליין חדש לipod mini מבוסס זיכרון nand של samsung של 4 גיגה ולipod יהיה מקום ל2 כאלה כך יהיו דגמים של 4 6 ו8, המסך יהפוך צבעוני ,סוף סוף והגודל יהיה בין 80 ל75 אחוז מהגודל עכשיו (הכי גדול ביחס ל6 האחרים נראה לי) אבל זה יגרום לירידה ל0.2 אינצ'ים במסך לעומת המסך של היום אבל יהיה עליה ברזולוציה מ138X110 ל176x132 גם כנראה הscoll wheel יקטן קצת המחירים יהיו 199, 249, 299 בהתאמה (הם לא מפחדים מפגיעה בדגם של 20 בגלל שהוא פונה לקהל אחר) 2. בקשר לשפאל הדגמים יהיו 512 1 ו2 כאשר המחירים יהיו 69 99 ומשהו בין 129 ל149 בהתאמה. 3. הmotorola ipod phone שיצא ב7 לחודש יהיה ב512 ו256 מגה כאשר יאחסן 70 ו140 שירים בהתאמה מה…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבלו את המחירים בבאג.... http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2410&scat=292&tcat=33 http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2411&scat=292&tcat=33 אני לא מאמין עד עכשיו הפרופורציות היו הרבה מעל 2000 ש"ח. והאם שווה לקנות את האביזרים הנלווים : נרתיק : 69 ש"ח. שלט : 289 ש"ח. עריסה : 179 ש"ח.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני זוכר שקשיצא העדכון של העברית ל ipod היה מדריך באיך "לרמות" את ה ipod בלחשוב שיש לו גרסת firmware ישנה יותר כדי שיהיה אפשר לבצע בו את העדכון מישהו אולי יודע איך עושים את זה או שיש לו את המדריך????
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
השאלה למעלה הנה קישור לאוזניות http://www.zambura.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1867,normal_sales
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם הפירמוור הבא הוא רשמי? האם מישהו כבר עידכן איתו? http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 חמוד כזה... 4/5/6 גיגה מיקרו/מיני איך שתקראו לזה... אני רוצה לקנות מ EBAY חשבתי על ה ZEN MICRO אבל אני כל הזמן קורא דברים טובים על ה IRIVER ועל ה IAUDIO... מישהו מוכן לעשות לי סדר? מה הכי מומלץ?
-
כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש להחליף את הרסיבר שלי! התקציב שלי הוא לא יותר מ1000 שקל וחשבתי שבתקציב הזה שווה לי לחפש משהו משומש. בעיקרון אני מחפש רסיבר סטריאו ולא לקולנוע ביתי ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק כאשר אני קונה רסיבר משומש והאם זה בכלל כדאי. כמו כן אם יש לכם המלצות על רסיברים ספציפיים שכדאי לי לחפש ואיפה בכלל אני יכול למצוא משומשים??
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-