אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום מצאתי בארון את כרטיס הקול הזה bernstein r885 שהיה שייך ל-DFI P35 הישן שלי. מצאתי כי יש בו חיבור COAX שאני מעוניין לנצל רק שלא מצאתי דרך לחבר את הכרטיס ללוח שלי ... אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
עכשיו יש לי רמקולים מדפיים של POLK מלפני שנתיים, חבר שלי רוצה להביא רמקולים של boston acoustics ולקחת את POLK. אני לא מכיר את החברה ולכן מבקש עצה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מה זה אומר?!?!! שבקרוב תהיה תמיכה בעברית לX5? או מה?!! "The Language Development Kit for jetAudio 6 has been released! So all you busy translators get to work! http://www.jetaudio.com/development/jdn_rsrc.html "
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר את המחשב שלי כך שיראו בטלוויזיה וישמעו דרך המערכת קולנוע ואני לא יודע איך. קצת פרטים: מחשב: לא נראה לי צריך לפרט מעבר לכך שיש לו vga dvi hdmi ( אחד מכל סוג) מערכת קולנוע: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=828971 טלוויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=704267 תמונות של המאחורה של המערכת: http://imageshack.com/a/img911/4637/liUJIq.jpg תמונה של המאחורה של הטלוויזיה : http://imageshack.com/a/img912/3901/VHnl5y.jpg תודה רבה לכל מי שעוזר! שבוע טוב, אור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
השימוש העיקרי במסך הוא בתור מסך מחשב יעודי למשחקים , סרטים , אינטרנט ושימושי מחשב רגילים. מרחק הצפייה הוא בסביבות 3 מטר. המסך שראיתי שנראה לי מעניין הוא Samsung UA32EH5000 LED . הוא 100HZ ו LED. איך הוא? אם מישהו מכיר מסך אחר מומלץ או חסרונות משמעותיים שיש ל 100HZ , אז אני אשמח לשמוע. כמו כן , ראיתי גם את המסך הזה LG 32LK430Y LCD שעולה 300 שקל פחות , אבל הוא "רק" 50HZ. האם שווה להוסיף כסף על מסך יקר יותר או שזה מספיק? אני גם אשמח להסבר על סוגי הפאנלים השונים במסכים. ראיתי שיש פאנל IPS. וגם האם למסכים האלה יש לאג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שיתאימו לשימוש רחב (סרטים, מוזיקה, משחקים וכו'). כיום יש לי Sennheiser EH150 מהם הייתי מרוצה עד שאחת האוזניות הפסיקה לעבוד, אז כל משהו שהוא באותה רמה או יותר יספק אותי. חשוב רק שיהיה להם חוט ארוך (3 מטרים יספיקו). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אני ישים לחיבור של הרמקולים במחשב מפצל ויחבר אותו גם למערכת סטריאו וגם לרמקולים של מחשב זה יכול להעמיס על המחשב או לעשות נזק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 800 ש"ח ואני רוצה דיסקמן MP3 מבוסס דיסקים שיהיו לו כמובן את כל הפיצ'רים של ID3 TAG ואנטי שוק ועוד כל מיני
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לאוזניות של Sennheiser אחריות? יש לי את הדגם CX400 ואוזנייה ימין מתחילה לזייף וצריך לשחק עם הכבל כדי לשמוע ממנה צליל טוב. יש לי את האוזניות 3 חודשים וזה נראה לי מוזר שכבר הם התקלקלו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי Z4i וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי (GB 965P-S3) רציתי לשאול אם כרטיס קול בנפרד מהלוח אם יוכל לשפר לי את איכות השמיעה של מוזיקה / סרטים ברמקולים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום.. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה לתמוך בהרצת כתוביות בעיברית כאשר אני בוחר סרט? חיפשתי כבר בכמה תוכנות ובאף אחת מהם לא ראיתי את האופציה הזו. מישהוא מכיר פיתרון לנושא ? אני לא בהכרח מחפש תוכנת HTPC כי אני לא מקליט תוכניות מה TV או משהוא, רק רואה סרטים. אז אולי יש איזה נגן וידאו בשוק שתומך גם ב LARG DISPLAY וגם בכתוביות ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-