עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LU20,

חברה חייב עזרתכם בנוגע לרכישת כרטיס קול... הכרטיס הראשון הוא Audigy 2 NX מאפיינים- כרטיס חיצוני 96KHZ 7.1 ערוצים קישור- http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 עם שלט עולה כ 800 שקל בארץ הכרטיס השני הוא audigy 2 ZS מאפיינים- כרטיס פנימי 192KH 7.1 ערוצים קישור-http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 ללא שלט עולה כ 600 שקל בארץ אוקיי, נגיד שכסף כאן הוא פקטור..מה כדאי?ההבדל היחיד שאני רואה הוא של- ZS יש 192KHZ ואילו ל NX יש 96KHZ בלבד!! אני רוצה את הכרטיס בעיקר למוזיקה, משחקי במחשב, ובמיוחד לסרטים שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב, ואני אקנה בעתיד גם סט רמקולים למחשב של 7.1 ו…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים באיכות טובה ובמחיר סביר לחדר שינה קטן. מומלץ רמקולים עם מגבר פנימי מובנה. (אם בכלל יש כאלה) תקציב: עד 1,500 ש"ח. מומלץ פחות. ניתן לחרוג מהתקציב אם הרמקולים היותר יקרים מגיעים עם מגבר פנימי.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. VIDEO YELLOW vs S-VIDEO - איזה מבניהם לוקח באיכות? אני רוצה לחבר מה DVD לרסיבר. יש לי מקרן אחורי ''TOSHIBA V7 ''43, אם זה משנה איכות או משהו... רק שתדעו אם זה רלוונטי או לא. שאני כותב כבל וידאו צהוב אני מתכוון למשולש: שני כבלים אודיו שחור-אדום וכבל וידאו צהוב... ואיזה כבל אודיו יותר טוב: שחור אדום RCA או אופטי? והאם האופטי מעביר 5.1? יש לי רמקולים של בוס ככה שהם לא רמקולים בשקל... לינק לרמקולים - http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am6_surround_index&linksource=dropdown_txt_am6&ck=0 תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by GhostCow,

הטופיק מדבר בעד עצמו... אני שואל כי אני רוצה לקנות קייס לנגן שלי אבל כתוב שם שאפשר רק בהזמנת נגן... אולי מי שקנה שם יכול לעזור לי.... אם לא יש איזה חנות בארץ (לא מצאתי בזאפ) שמוכרת את הקייס הזה בנפרד? נ.ב: מישהו מכיר אתרי השוואת מחירים יותר טובים או עם חנויות שונות מזאפ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by assaf118,

השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. שאלו אותי איך מעלים שירים בפורמט MP3 (אם אפשר בדרך הפשוטה ביותר) למכשיר iPod. לי אין אייפוד ואף פעם לא התעסקתי עם אחד כזה. באופן טבעי השאלה עוברת אליכם 8)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ptyahoo,

כן, סוף סוף יצא העדכון לחובבי האייפוד. העדכון ניתן להורדה בחינם מהאתר הבא: http://iheb.zapto.org תהנו...

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. לא קיבלתי נרתיק לזרוע עם הנגן, אז עכשיו אני מחפש יש נרתיק סטנדרטי כזה שאני רואה בכל החנויות שיש להם נרתיקים לזרוע: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2426&cID=404 האם זה מתאים ל IAUDIO G3? פשוט הוא נראה לי קצת רחב מדי בשביל להיכנס ולא פחות חשוב, האם הנרתיק שווה משהו? או ששווה להשקיע 70 שקל בנרתיק נייק שיש במגה ספורט? שאלה נוספת: איזה בטריות הכי טוב לנגן? רגילות או נטענות, ואיזו חברה, תודה בינתיים יש לי 8 בטריות AA רגילות של GP שקניתי ב13 שקל במבצע ועוד כמה של ENERGIZER...

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD אשר תומך ב-DIVX ואין לי שמץ של מושג לאיזה לפנות. חשוב לי מאוד שהוא יתמוך בשפה העברית (מבחינת כתוביות) אבל שלא יעשה בעיות. אנשים המליצו לי על Xoro HSD 415 האם אתם מכירים מכשיר טוב ממנו? לגבי המחיר זה לא רלוונטי מה שחשוב לי זה מוצר איכותי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. וגם אם שווה לחכות אול לקנות עכשיו Audigy 2 ZS תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by ranyr,

אם יש... אז איפה אני יכול לקנות אותו?? חיפשתי ומצאתי רק M3L או M3 30GB....

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by sz,

קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  15. יש לי 2 מחשבים לאחד כרטיס קול GTXP והאחר יש לו כרטיס קול OB של רילטק שני המחשבים מחוברים לרסיברים עם כבל קואקס כיצד אוכל לנצל את ה5.1 במחשחק עם הקואקס כי 5.1 זה עובד לי רק עם כבלים רגילים לכניסת המולטי CH ברסיבר וקואקס מעביר לי רק סטריאו למרות שסרטי DIVX הוא מזהה בעזרת הקואקס 5.1, כלומר בWIN, ובGTA דולקות לי 2 נורות חיווי רמקולים ברסיבר ובסרטים 6.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by Nitrous90,

שלום. אני רוצה לקנות את ה-H10 ואני רוצה לדעת כמה סוללה כזאת עולה. עשיתי חיפוש ואמרו פה לבדוק אצל היבואנים אבל אני לא רואה אצלם את הסוללה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by Golden Lion,

קניתי תמכשיר upxus Dvp-608... יש כמה סרטים שאני שומע קול אבל אין תמונה, האם הבעיה היא בקידוד או שיש עוד משהו? והאם קיים firmware אליו, הוא שעוד לא יצא?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000910057744/ הנה הקו מוצרים החדש של LOGITECH, בין היתר יש שם מערכת 5.1 חדשה עם רמקולים אחוריים אלחוטיים, בהחלט מעניין מה תהיה ההשפעה על האיכות.. http://topmac.blogspot.com/2005/09/new-51-surround-sound-sports-dual.html

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by zivg,

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by orenc17,

אני טס ביום שני בבוקר לפולין ורציתי לקנות מערכת סאונד חדשה חשבתי על מערכת 2.1 נחמדה למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  23. Started by blackcoma,

קניתי לפני שבועיים את סט הרמקולים Creative Inspire 2500 2.1, והכל היה סבבה, אחרי שהחלפתי מקום לסאבוופר, הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים כל פעם שאני מדליק אותו ( למשך 3 שניות ככה, בומים אקראיים מהסאב ואז מפסיק, ופועל כרגיל ) גם אחרי שהחזרתי אותו למקום המקורי. מישהו מכיר את הבעיה ויודע ממה היא יכולה לנבוע ? בזמן שיש את הרעשים, אם אני מנתק את ה - Audio Input ישירות מהסאב, הם נפסקים, הרעשים קורים לא משנה מה מחובר אליו בקצה השני. הצילו ! ( נ.ב. בדגמים עם יותר רמקולים( 5200 או 4400 ) , אם מורידים את הווליום מתחת ל - מינימום זה מכבה את הרמקולים, פה אין את האופציה הזו, וכפתור הכיבוי הוא רק בסאבוופר, האם אני צריך להתכופף מתחת לשולחן כל פעם כדי לכבות את הרמקולים או לשים אותם על מי…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. היי, אני מחפש אנשים שכבר בנו cmoy / apheared 47 בשביל שאוכל להתייעץ איתם בתהליך

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים