אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים היום בבוקר הלכתי לדואר להביא את החבילה. עברה במכס בלי בעיות. בפנים 2 זוגות של K340. שתיהן הגרסא הטובה יותר לצערי אחד מהם בעיתי, אך אני מקווה שהבעיה היא בכבל אני אבדוק את זה היום/מחר. אחרי זה נכנסתי לאוטו ונסעתי מרכזה. לכיוון חולון. הגעתי לאומגה אודיו. כמה סידורים קטנים בפנים, והתפנתי לסנטר שלי. נראה מרשים, אני מרוצה, משלם, ומביא הביתה. הסנטר הזה הוא מאוד מיוחד. למרות שהוא מבוסס על ה-Center 7 שלהם שהוא הסנטר הכי גדול שלהם, האחד הזה שונה. במה הוא שונה? ראשית, הוא גדול וכבד יותר. הוא גדול בצורה קיצונית, וכבד פי שתיים לפחות ממה שציפיתי. השוני השני הוא השימוש במיד-באס של Vifa במקום ה-Audax במקור. מעבר לכך שימוש ב-ODT 30 במקום ה-29 בתור טוויטר. דבר אחרון, תוספת של…
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן... היום בשעה טובה קיבלתי את האוזניות E2C שציפתי להן כל כך..... התחלתי את הברייק אין והוא צפוי להסתיים ביום שלישי בערב ב"ה..... קניתי ב100$ בwww.headphone.com אז ככה.... יתרונות- הרבה מאוד זמן לא שמעתי צליל כל כך נקי... איכות טובה ++ האטימות שלהן ממש טובה........... אחרי שמבינים איך שמים אותן הן נהיות נוחות..... ווליום ממש גבוהה..... (יחסית לMX400) כבל ארוך... המון אביזרים נלווים... חסרונות - לוקח יותר מדי זמן להבין איך מכניסים אותן לאוזניים... אחרי חצי שעה הבנתי שזה רק בכח וצדקתי.. באסים יש, אבל לא מרגישים בהן כמו שהייתי רוצה.... מחיר קצת גבוה... 100$.... הייתי מצפה לקצת יותר איכות בשביל 100$ מסקנה סופית- אוזניות ממש טובות..... כל אחד היה יכול לרצו…
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במשקל 160 גרם, 10 גיגה, 16 שעות פעולה, יציאות וכניסות(להקלטה!) אנלוגיות ודיגיטליות(אופטיות), תמיכה בווינדוס מדיה, רדיו ושלט. iRiver iHP-100: http://www.iriverjapan.com/product.php?product=iHP-100 Mech trans: http://www.minidisc.org/translations/iriver_ichp-100.html Some More Images(And The New SlimX 550): http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20030403/nhj.htm רק נקווה שהוא יהיה טוב במציאות כמו שהוא על הנייר.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם השנייה שאני פותח דיון שכזה, בפעם הקודמת (לפני זמן רב) לא נעניתי. אני מחפש סט 2.1 במחשב עם סטלייטים אלחוטיים, לא מצאתי כזה עד כה בחיפושיי. אני אשמח לדעת אם יש כזה בכלל בארץ, ואם כן אשמח אף יותר להמלצות. הדגם אמור להחליף את ה ATP3 שברשותי כעת, אז אני צריך משהו שעונה לדרישות ועם סאונד ברמה לא פחות טובה. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במערכת של AIWA דגם NSX אם זה משנה למישהו חשבתי להחליף אותה (ויש לי כרגע רק 500 שקל פנויים) בסט 2.1 (כי 4.1 במחיר כזה אין באיכות סבירה) חבר שלי המליץ לי על חברת ALTEC בדקתי וראיתי בתמונות את דגם PS330 שעולה 490 שקל אבל לפי התמונות זה בדיוק מה שיש לחבר שלי! ותאמת להגיד לכם לא הרשימה אותי האיכות כל כך... עריכה: המשכתי לחפש ולהסתכל על תגובות ראיתי מערכת 2.1 של אותה חברה, רק קצת יותר זולה (ב10 שקל חחח) דגם ATP3 כל מי שרשם תגובה עליה נתן 5 כוכבים (בדקתי בשתי אתרי מכירות שונים בארץ) אבל 2 נקודות חשובות 1.כל התגובות הם מלפני שנה ומטה, היום בטח יש מערכת 2.1 טובות יותר (לא?) 2.אם הסט הזה זול יותר ממה שיש לחבר שלי (וכמו שאמרתי לחבר שלי האיכות לא אטרקציה)…
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מצטער לפתוח עוד ת'רד אבל מה דעתכם על המערכת הבאה (אני יודע שפירלס חרא אבל תסתכלו על המחיר) : סט 5 רמקולים לקולנוע ביתי של חברת PEERLESS עם יחידות קירור BPP Bullet Phase Plug מסופק עם ספייקים מוזהבים ומחברי זהב רחבים באופן מיוחד להעברת מקסימום אינפורמציה כמו כן חיבור כפול - Bi-Wiring רמקולים רצפתיים מתוכננים ע"י מהנדסים של חברת Peerless הרמקולים בנויים בשיטת Bass-Reflex המאפשרת קבלת בס עמוק ודינמי במיוחד . הממברנות של יחידות הוופרים עשויות מפוליפרופילן- החומר המצטיין בהעברת צליל נקי ורך אשר עמיד לאורך שנים רבות . בנוסף לכך הוופרים מצוידים ביחידות ה- Bullet Phase Plug ( יחידת קירור הנמצאת במרכז הוופר). מפרט טכני: זוג רמקולים קדמיים דגם PR-86 1x8 woofer Bullet Phase Pl…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אנשים, בחודש הקרוב אני קונה מחשב חדש.. כרטיס הקול כנראה יהיה מסדרת X-fi (הפשוט יותר כנראה). בכל מקרה, כרגע יש לי מגבר של JVC, שהוא נחמד מאוד בשביל החדר.. הבעיה שמחוברים אליו רמקולים גדולים (מאוד) מהסדרות הישנות של JBL.. הרמקולים תותחים.. אבל גם לוקחים מקום רב ואני לא מנצל 30% מהעוצמה שלהם אפילו. בכל מקרה, אני רוצה רמקולים קטנים... 2 האופציות שחשבתי עליהם הם : 1) למכור את ה JVC + JBL - ופשוט לקנות Logitech Z550 , ששמעתי אותם ודיי אהבתי. 2) להשאיר את המגבר ופשוט לקנות סט 5.1 של רמקולים סטליטים עם סאב וופר. תקציב : אם אני מוכר את המגבר - 2000 שקל (Z550 ?) אם אני נשאר עם המגבר - 1500-1600 שימוש : כללי.. משחקים\סרטים\מוזיקה. *מספר שאלות לגבי ה Z550 : איך המגבר ש…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נראה חמוד, הסאב נראה ענקי ובכללי מאד מזכירים את ה2100 של אלטק (אפילו השם דומה 2.1000 ) מעניין איך האיכות, נתוני ההספק נראים מאד גבוהים. http://europe.hercules.com/showpage.php?p=69&b=1&f=1 בדרך גם 5.100
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המוצר הבא: Conceptronic'>www.omc.co.il]Conceptronic CVIDEOS AirBridge - סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי - $71.68 - www.omc.co.il האם זה שווה??
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש סט 2.0 או 2.1 שיתן איכות צליל טובה לשירים, עקרונית אם זה יהיה בתחום ה400 ש"ח זה יהיה מעולה, אבל אפשר לחרוג אם יש משהו ששווה את זה. לא לסרטים ולא למשחקים, רק מוזיקה (מגוונת, היפהופ, רגיי, שירים ישראלים, בערך הכל חוץ ממזרחית ואלקטרוני). לא להציע ATP3 כי כמעט ואי אפשר להשיג אותם (וכי יש לי כבר סט אחד בבית ובא לי לגוון), חשבתי יותר לכיוון ה 2421 שאני יודע שפחות טובים מה ATP3 אבל לא ראיתי הרבה אפשרויות אחרות במחיר הזה, והקריאטור2 של JBL גם נראים בסדר... ואגב, למישהו יש ניסיון עם הרמקולים של MICROLAB ? איך ה SOLO3 מול ה ATP3 לדוגמא? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780 תודה.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כך, כרגע יש לי סט 2.1 של VIVANCO SW100, שהופטנציומטר שלהם התפגר אחרי שנה ויש לי בעיית BALANCE רצינית מאוד בהם. אין לי עליהם אחריות בכלל, כך שאני כרגע מחפש סט רמקולים 2.1 שיהיה איכותי וטוב עם צליל מעולה. אני הסתכלתי של על ATP3, ועל הסט 2.1 של הרקולס ואפילו על הסט 2.1 של קריאטיב. אני מחפש ברמקולים מספר דברים: -שיהיה להם צליל טוב - לא בהכרח עוצמה, אלא צליל משובח. -שכפתור ההדלקה והכיבוי יהיה נפרד מהפוטנציומטר(Volume Control) היות וזה מה שגמר לי אותו בסט הנוכחי שלי מרב הדלקות וכיבוי. - שתהיה חפיפה כמעט מושלמת(כמו שיש לי עכשיו בVIVANCO) בין תחום התדרים של הסאב לזה של הלוויניים. - שהם יוכלו להתחבר ליציאה דיגטאלית של כרטיסי קול.(חשוב מאוד). התקציב הוא עד 800 ש"ח אם אופציה להתרחב …
-
- 31 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי להתכוונן על הסטים המומלצים ביותר עבורי. שימוש עיקרי מוסיקה, ללא דגש על סוג מסויים, לא חסיד גדול של באס אבל אוהב שיש, עדיף מהודק. לאחר קריאה ברשת בינתיים אני חשבתי על הסטים הבאים: Logitech Speaker System Z623 harman kardon soundsticks III Bose Companion 3 תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המוכר במחסני חשמל הדגים לי..900 שח, הוא אמר שהם 250 ואט RMS (האמנם?)נשמעו באמת אחלה..שמעתי אבל (ודי הגיוני) ששם זה ישמע טוב ואצלי בבית לא..(לדוגמא,שם חדר אקוסטי,ואולי פעלו בנוסף עוד רמקולים בזמן ההדגמה, כי היה שם פול רמקולים..) המטרה לקניית הרמקולים היא ממוצעת למדי לחדר רגיל ממוצע שיהיה בו בקרוב מחשב..לשמוע מוזיקה,סרטים,משחקים.. מה הם באמת הנתונים הטכניים שלהם? איך הם ביחס לשוק ובכלל?/ יש אולי משו יותר טוב בטווח המחירים? -מה אני צריך לדעת כשאני משווה בין רמקול לרמקול? (שאדע להבא..) כל תגובה תתקבל בברכה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-