אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך 4 רמקולים שיחוברו למחשב לצורך מוסיקת רקע במסעדה. אין צורך ברמקולים מפוצצים מכיוון שהם יהיו על ווליום נמוך. אין לי מושג אם צריך רסיבר או לא, בכל מקרה אני צריך רמקולים עם אפשרות לחיווט (צריך כבלים ארוכים). כמובן שעדיף במחיר נמוך יותר (כמה הוצאות יש בפתיחת מסעדה...) כל שקל חיסכון יהיה בונוס!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המליצו לי על מפרט כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ושלחו אותי לפורם הזה כדי לחפש כרטיס טלויזיה. אני לא צריך לערוך או משהו כזה. רק לחבר את הממיר של הוט למחשב. אני בחלק הזה מבין קצת פחות ולכן אני אשמח גם להסבר של כמה מילים על הכרטיס. (היה לי שני מסכים מחוברים למחשב שאחד מהם יוסט מדי פעם לצפיה בטלויזיה) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בימים האחרונים היה לי ויכוח קשה עם אנשים שונים בבסיס בקשר לאיכות סאונד בנגנים. הם טוענים שאיכות סאונד תלויה בעיקר באוזניות ובאיכות הקובץ ובגלל זה אין טעם להשקיע סכומים אסטרונומים בנגני "פוזה" כמו אירייב, איאודיו, ריו וכל השאר.בדיסקמן, הם טוענים, בכלל אין הבדל. לטענתם, דיסקמן לנקו ב-200 ש"ח מנגן באותה איכות כמו דיסקמן אירייב ב-800 ש"ח. אם זה נכון, מה טעם לשלם תוספת ניכרת בשביל נגן מבית אירייב? למה אתם לא קונים סתם מכשיר ג'נרי וחוסכים מאות שקלים? ובכלל, במה תלויה איכות סאונד?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא כרטיס קול חדש שימושים יהיו למשחקים בעיקר אבל גם לסרטי HD (5.1) ומוזיקה (שאני שומע כל עוד אני לא משחק הכרטיס יחובר לz-5500 עכשיו ההטלבתות היא בין : X-Fi XtremeGamer Fatal1ty-770 ASUS Sound Card Xonar D2X -1000 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 -1100 Razer Barracuda AC-1 7.1-1200 המחירים בארץ די גבוהים מח"ול לא יודע כמה שווה להביא במיוחד בגלל החוסר באחריות השאלה אם כל הכרטיסים היקרים נותנים משהו ששווה את ההשקעה מעבר לX-fi של קרייאטיב (חוץ מencoder DD )
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
אני מחובר עם היציאה הדיגיטלית ובטסט אני שומע רק את שתי הרמקולים הקדמיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם אני כיום בעל גאה של Creative Inspire 5200 5.1 כבר כ4 שנים. יש לי כרטיס קול על הלוח רילטק מלוח של ג'גהבייט 945 אשר שומעים בו יחסית בסדר... השאלה האם אני אקנה כרטיס קול לדוגמה X-Fi XtremeAudio/AUDIGY SE של Creative יהיה הבדל משמעותי? השימושים העיקריים הינם מוזיקה וממש קצת סרטים... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
*הודעה בשביל חבר* היי, אני מעוניין לקנות כרטיס קול, או ממשק USB חיצוני כלשהו לצורכי הקלטה של גיטרה עד 600 ש"ח, עם אפשרות ליד שנייה. יש לי מגבר LINE 6 SPIDER III 15, ויש לו חיבור להקלטה חיצונית. ניסיתי להקליט דרך הLINE IN בכרטיס המובנה, והתוצאות בהתאם. ראיתי בחלק, אם לא בכל הכרטיסים שיש חיבור RIGHT וLEFT, האם אני רק אצטרך כבל אחר, או בכלל יציאות אחרות במגבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר בחדר שלי לטלווזיה עם כבל HDMI, והאודיו מחובר עם כבל AUX לרסיבר (vsx-d512). אני רוצה לשדרג את השמע ל5.1 (זה מה שהרסיבר תומך) בכל החדר. אני צריך פיתרון להפוך את החיבור AUX ליציאות של 5.1 שיתחברו לרסיבר, אולי כרטיס קול חיצוני? ואם כן אשמח להמלצות. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שה IRIVER iHP-100 החדש (עוד לא יצא לשוק) יכול להקליט ואני צריך את זה להרצאות.. האם האייפוד מסוגל?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מבקש המלצה לרמקולים לצפייה בסרטים למחשב נייח - במחיר 100 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל בעיקר לשמיעת מוסיקה, האם הם באמת איכותיות כמו שאומרים עליהן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המלצות? בכל טווח מחיר? מה הן האוזניות הכי הכי מושלמות לכל מיני משחקי BLACK OPS וכאלו?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-