אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרמקולים של cyber acoustics דגם 3550 2.1 ויכול להגיד לי משהו עליהם http://images.gfx.no/19/19349/img_m_ca3550_3.jpg תודה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
, עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לקנות DVD אחרי שנים של וודיאו(כן כן, אני באיחור, אני יודע) אני מוכן להשקיע 500-600 שקל, בתמורה למשהו *טוב* ולא זבל. דרישות ככה: שיקרא DIVX (אני מניח שברובם יש) יתמוך בכתוביות בעברית כמו שצריך REGION FREE אם אפשר, וזהו בעצם... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ערב טוב , שמי שלומי ידע נרחב יש לי במחשבים אבל במקרנים באמת שאין לי מושג אשמח להתייעץ אז כמו כן לפני שפתחתי אשכול זה קראתי והשכלתי קצת הבנתי שהתקציב נורא חשוב לקניית מקרן והשימושים אז ככה תקציב שלי הוא עד 4000 שקל שימושים : פנאי חובבנות להנות ממסך ענק בחדר בגודל ממוצע עם חלון אחד שתמיד יהיה סגור ( וילון) זאת אומרת חדר לא מואר במיוחד אני מתכוון לחבר למקרן מחשב נייד + ממיר HD .. ושאר ירקות הבנתי שניגודיות זה חשוב עוצמת הארה ורזולוציה טבעית ללא דחיסה כמו כן מקרן מסוג DLP מרחק ההקרנה יהיה בין 3 ל 4 מטר ( אורך החדר) בשני המקרנים הלכתי על נגידיות של 1:300 + עוצמת הארה של מעל 2500 + רזולוציה טבעית של 1024X768 ללא דחיסה + תיקון טרפז פיספסתי משהו? תקנו אותי בבקשה כמו שאמרתי…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
תמליצו לי בבקשה על משהו איכותי וטוב. creative altec lansing logitech בעיקר למוזיקה וסרטים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משהו המיע לי באיזה פורום 3 סוגי אוזניות והם כולל מחיר CX300 - 100 CX400 - 150 CX500 - 200 האם שווא לקחת את אחד מהאוזניות הנ"ל? האמת cx300 יש לי אבל אם אני יקח את ה cx500 אני ירגיש הבדל גדול באיכות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם זוכרים, פתחתי לא ממזמן ת'רד לגבי מערכת מיני לעומת רמקולים טובים למחשב. בעקבות הת'רד החלטתי לקנות את ה-Logitech Z560, אבל כרגע התברר לי שיש באפשרותי לקבל מגבר סטריאו ישן Pioneer SX-227, הוא כרגע מחובר לרמקולים מדגם LX44 של JBL, מישהו מכיר את הרמקולים ו/או המגבר? איך הם בכללי? הרמקולים והמגבר, אגב, נקנו לפני כ-6 שנים יחד עם טייפ של Denon ונגן תקליטורים של ONKYO (שניהם שבקו חיים, ה-ONKYO נשלח לתיקון ועדיין לא נלקח משם). השאלה שלי - מה עדיף? 1) Hercules Gamesurround Fortissimo ll + Logitech Z560 2) Hercules Gamesurround Foritssimo ll + Pioneer SX-227 + רמקולים בתקציב של כ-1500 ש"ח. הרמקולים ישמשו למוסיקה בלבד. אם עדיפה האפשרות השניה - אילו רמקולים כדאי לי לקנות ואיפה א…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעשות מערכת קולנוע ביתי בחדר. אני רוצה לקנות רסביר טוב של ימאהה אני חושב על הרסיבר הזה RX-V1800 זה הקישור לרסיבר : http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=558291&CTID=5000300 מה אתם אומרים ? שווה את ההשקעה ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
למה נעלת את האשכול שלי??? בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו... ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים. ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונן אחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום. חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטים יש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה טוב יותר? הכרטיס OB שעל לוח EP43 של GIGABYTE או ה-CREATIVE שאמרתי קודם?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי דיוידי של אפקס ויש קבצים שהוא רק משמיע ולא מציג מה הבעיה? ואיך לתקנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-