אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים קליפים של ארץ נהדרת. אני צריך להמיר אותם איכשהו (איך בדיוק ??) או שאיך שהם (XVID) זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני טס לאמריקה לנופש ואני מעוניין לקנות שם נגן עד 250$ (ולא אין לי דולר יותר לבזבז) השימוש הוא בעיקר לטיולים ונסיעות ארוכות 5GB בהחלט מספיקים לי ולפי מה שהבנתי בקטגוריה הזו יש את הH-10 או את האייפוד מיני אין לי חיבה רבה מדי לאפל אבל אולי יש עוד נגנים בקטגוריה הזו שלא ידעתי עליהם ומהווים שיקול רציני בתודה דוד
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 40-42'' ראיתי שבאתרים רבים (וואלה שופס, p1000) יש שיטה של תן מחיר כלומר האתר רושם מחיר התחלתי נמוך יחסית ואני אמור לתת מחיר יותר גבוה עד שאני זוכה . השאלה היא כמה לתת מעל המחיר ההתחלתי (באחוזים)? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על דגם או מבצע אני אשמח לדעת. בגדול אני מחפש את הטלויזיה הכי זולה שיש. שמה שחשוב זה הגודל, שתהיה FHD, עם כניסת HDMI כמובן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
חשבתי על MX5021 של ALTEC וחשבתי על FX 6021 של ATLEC יש אפשר לרמקולים יותר טובים במחירים האלו? ואיזה כרטיס קול מולץ לקנות ביחד איתך?אין לי מוסג מה דווח המחירים אבל אני רוצה משהו איכותי ... שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ......... -ושמעו עוד משהו אני מתקוון לקנות גם טטלויזיה של סמסונג LCDR81 ואני רוצה לחבר את אחד הרמקולים בשביל שתיהיה איכות ברמה גבוההה עכשיו אמרתי כול פעם שנראה איזה סרט בטלוויזיה אז נחבר תרמקולים האלו לטלוויזיה ... עם אני היראה איזה סרט בטלוויזיה או כדורגל אז נחבר את אחד הרמקולים האלו זה אפשר? ועם דוגמא אני רוצה לחבר תרמקולים לטלוויזיה אבל אני רוצה שהאיכות תפעל מי הכרטיס קול שאני קונה עכשיו זה אפשרי ? איך עושים את זה בדיוק ? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.... מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
לא רוצה לפרסם שלא במקום הנכון. האם מותר כאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שעיקר מטרתו תהיה עריכת סאונד ברמה מקצועית עם תוכנות כמו קיו-בייס, פרוטי לופס וכו... כמובן שיחובר אליו גם סינטיסייזר. אני לא בקיא בכרטיסי קול, ושקלתי לקנות את ה - Creative X-Fi Elite Pro אבל שמעתי שהוא נועד יותר עבור גיימרים, ולא למטרות שלי. לכן אשמח לקבל מכם המלצה לגבי כרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך, בתקציב של עד 1500 ש"ח בערך. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Titanium-HD/M/B0041OUA38.htm מחפש כרטיס קול איכותי לקולנוע ביתי עם מערכת 7.1 + רסיבר איכותי לקנות בארץ או בחו"ל . מצאתי כרטיס 1 למעלה שנראה לא רע אני רוצה לשאול האם למשהו יש רעיון טוב יותר ואם כן הסבר ופרט ...
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
הי, מי עדיף? altec lansing atp3 - 2.1 https://www.google.co.il/search?safe=off&biw=1366&bih=667&q=altec%20lansing%202.1&bav=on.2%2Cor.r_cp.&bvm=bv.85970519%2Cd.d2s&ion=1&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=qsLgVPX_G9Tdase5gdgE&rct=j#um=1&safe=off&hl=iw&tbm=isch&q=altec+lansing+atp3+2.1&imgdii=_&imgrc=BLxpQiXBPKR1mM%253A%3B3WXuQ8i-z0k10M%3Bhttp%253A%252F%252Fecx.images-amazon.com%252Fimages%252FI%252F41DWAWB4Y8L.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.com%252FAltec-Lansing-ATP3-3-Piece-Speaker%252Fdp%252FB00004XRED%3B500%3B420 או wharfedale diamond 7 https://www.google.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תודה!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, אני מחפש המלצה לאוזניות סגורות עד 600ש"ח חשבתי לכיוון ה-Shure SRH750DJ מה אתם אומרים? חשוב לציין, אני שומע הרבה מוזיקת היפ-הופ, אלקטרונית ובעקרון חשוב לי כל העניין של הבאס, פה ושם רוק ומטאל גם לא יזיק שיישמע כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע AKG Q350 שמהם אני דיי מרוצה. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, מספר פרמטרים חשובים: תקציב סביב ה-400 שקל (אפשר לחרוג, במידה וזה שווה את זה). אוזניות קשת (כאלו שיכסו את כל האוזניים - אחלה). שיהיו נוחות בשימוש ארוך. שתהיה אופציה להשתמש בהם גם עם כבל (כשנגמרת הבטרייה..). אני שומע בעיקר מוזיקה ומשחק קצת משחקים. שומע כל מני ז'אנרים שונים, ככה שאין לי משהו אחד משמעותי (מדאבסטפ ועד ביטלס). המקור מוזיקה זה גלקסי S2 ומחשב (בלי כרטיס קול מיוחד או מגבר אוזניות). ראיתי מספר דגמים, אשמח אם תוכלו לחוות דעה על כל אחד מהם ולהמליץ Philips SHB9100 Rapoo H6060 אני פתוח להצעות ואין לי בעיה עם הזמנות מחו"ל (רק מפחד מענין הזיופים באיביי). אגב, פתחתי את אותו דיון בהום…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי שני זוגות בKSP : audio technica t500 מצויינים ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הכי זול שראיתי זה בפלונטר ב630 ובפנדה 680. מישהו מכיר מקום זול יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-