אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על אוזניות איכותיות וגם אפשר לשמוע באס טוב בהן בשביל ה GIMINI400
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרחק הצפייה הינו 2 מטר והמסך ישמש לגיימינג וסרטים, רצוי שיהיה חיבור עין אופטית לכבלים מובנים בקיר. האם המחירים המופיעים כאן בגרופון באמת שווים משהו? והאם כדאי היום באמת להשקיע בטכנולוגיית 4K? http://www.groupon.co.il/goods/v1-tv?utm_source=google&utm_medium=CPC&utm_campaign=il_dt_sea_ggl_txt_naq_sr_cbp_ch1_ybr_k*%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F_m*e_d*IL-Brand-GeomodN--IP-IL--EXACT_g*%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F_c*67233846980_sp*g ישנם מספר מסכים שתפסו לי את העין: הראשון הינו LG דגם 49UB830V http://www.groupon.co.il/deals/gg-2002-25-merchandising-iw השני הינו סמסונג דגם UE48H6400 ללא 4K http://www.groupon.co.il/deals/gg-2002-22 השלישי מסך של חבר…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון להזמין מחר מחשב חדש, מצוייד בכל טוב.... עם SBLive, שיספיק לי..... (התקציב מגביל) אני רק מתלבט איזה מערכת רמקולים לקנות, עברתי על המחירים והשניים שמתאימים לתקציב שלי הם אלו שבכותרת.... שניהם של קריאייטיב, למרות שהסתכלתי גם על רמקולים של ALTEC.... איזה עדיף משניהם? ואולי יש איזשהי המלצה ספציפית לאיזה 4.1 טוב? (5.1 כבר מאוד מייקר לי את העסק) אני צריך אותם בעיקר למשחקים, כמובן גם למוסיקה ולסרטים.... שואף לא לחרוג מהתקציב של ה500-550 שקל (לפחות לא יותר מדי) עבור הרמקולים. תודה מראש..... ???
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש ברשותי DVD של חברת UPXUS (לא שווה כלום) אני מחפש אולי כדי לעדכן לו את התוכנה, מישהו מכיר אתר כזה? הוא קורא DIVX מעולה אבל סרטי DVD צרובים הוא כל כמה דקות מפקסל לי את הסרט.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא מאוד פשוטה אך קשה להסברה... יש לי רמקולים altec lansing atp3 איך שלא רושמים את זה אבל זה לא משנה... אוקיי הרמקולים שלי פשוט בווליום גבוה מידי הם פשוט עוצרים כל שניה ועשים רעש מוזר כזה קשה להסביר את הרעש.. אבל זה עוצר כל שניה ועושה משהו כמו פק פק ומנגן את השיר וככה ממשיך עד שאני מלמיך אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה פתאום קרא... השיר פשוט נקטע וזה קורה כל מחשב שהוא אז זאת אומרת זה בעיה ברמקולים או בכבלים האם יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.djstore.co.il/product.php?item=563&cat=34
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אשמח לשמוע לגבי החידושים הקרבים בעולם האודיו, כיוון שהפורום דיי חוזר על עצמו עם שאלות לגבי רמקולים במחירים שונים. יש לי גם כמה שאלות ספציפיות: באחת התערוכות הגדולות בעולם לגבי חידושים בחומרת המחשבים ( שכחתי את השם ) הוציאה אלטק הודעה לגבי דגם חדש שהיא הולכת להוציא, דגם חדש המקביל ל ATP3 המצליח. מה עם הדגם הזה ומתי הוא יצא? עוד שאלה היא אנטולי ענה פעם למישהו שחשב אם לקנות את דגם ה T20 של קריאייטיב שהתברר כמעולה בסאונד, למעט הבאסים. אנטולי רשם לו שיש איזשהו חידוש שהוא לא יכול לפרט עליו כרגע, אך יוכל לפרט עליו בעתיד, חידוש אשר יהפוך את המערכת למוצלחת גם בתחום הבאסים, משהו הדומה לבאס נפרד, לא יודע. אנטולי, מה עם זה? אני מחכה לראות זאת בפורום .. ואין. אשמח לשמוע גם על עוד חידו…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכול המומחים ! יש ברשותי המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ (HI 8) המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים השונים הישן לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . בעבר רכשתי את LG-288 המשולב וידאו+DVD ואכלתי ממנו רק מרור. כמובן שגם השרות של "רטפון" היה מ$ורבן במיוחד . לא יצא לי לעבוד כמעט עם המכשיר בלי תקלות ! משום מה אתם מאוד ממליצים דווקא על מכשיר LG 388 או LG 389 אבל מי שנכווה ברותחין - נזהר מפושרים ... האים חברות אמינות הוציאו די-וי-די מקליטים אמינים מלבד LG ? אני מעוניין שיהיה USB כמובן במכשיר. לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ כי יש ברשותי תקינים. מעוניין בכניסות S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו). (דרך אגב האים מכשיר DVD המקליט על hard-disk מומלץ במקרה ויש כמה …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו שמע אותם במציאות? איך הם יחסית לCREATIVE T40/T20 ? נראים לא רע... בעיקר עבור מי שלא מסוגל לסבול סאונד של 2.1, אפילו אם הם נחשבים טובים. מרוסית: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.techlabs.ru%2Farticles%2Facoustics%2F243%2F0%2F1298%2F0%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dnews.ru%2Fmultimedia%2Fmicrolab-solo%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לh340 יש 5 אקולייזרים והבנתי שלh10 יש 30 זה אומר שהוא יותר טוב? האם בגלל שיש בו 30 אקולייזרים אז שומעים בו יותר טוב ואם לא איזה מכשיר שומעים יותר טוב
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אחי זקוק לרגל / בסיס לטלוויזיה של סמסונג שהייתה תלויה על הקיר עד היום. אז אם למישהו יש בסיס מיותר לטלוויזיה...
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מכירים את התכנות שמקליטות סטרימינג מאתרי אינטרנט? אני מחפש תכנה חינמית שתקליט מצגת שהכנתי בווינדוס מובי מייקר כי הווינדוס מובי מייקר לא מוכן לשמור לי את הקובץ אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה... :-( תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הMicrolab x13 בעקבות ההמלצות של חברי הפורום האמת היא שהתאכזבתי, אינני אודופילר או משהו כזה ואני לא מבין בתחום כמעט כלום ז"א האוזן שלי כנראה לא רגישה כמו של מקצוענים אבל הקול שיוצא מהרמקולים נשמע נורא עמום וסגור, אין צליל חלק גם כשאני על ווליום נמוך. אני שומע דרך האינפוט AUX אם זה משנה, מעבר לזה אחד הרמקולים נראה פגום, הוא מתנדנד מהתושבת שלו וגם יש עליו מעין שריטה. יכול להיות שכל הערכה הזאת דפוקה ?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ?? בין המחירים של 200-500 .
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות. אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)? אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח. רוב תודות למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים פה שקשורים בנושא.. ולא קיבלתי תשובה החלטית. אפשר תשובה חד וחלק מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-