עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DUDEnamE,

כרטיס מסוגCreative AudioPCI (ES1371,ES1373)(WDM) התקנתי ומחקתי והתקנתי ומחקתי לפחות שני סוגי דרייברים שהם היחידים שמצאתי לכרטיס הזה ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה אחרי שאני מפעיל סאונד מסוג של שהוא הסאונד נתקע ועושה רעש נוראי כאילו מישהו דופק עם פטיש על מסמר וזה לא מפסיק ללפחות 5 דקות ואז זה נפסק ואין סאונד כדי שיהיה סאונד צריך למחוק ולהתקין את הדרייברים מחדש וגם אז לפעמים זה נותן שגיאה של כאילו אין לי כרטיס זכרון

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by asdfasd,

יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by adi518,

http://www.logitech.com/en-sg/product/224?crid=47

• 56 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by Guns AND Moses,

מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...

6. Started by SuB,

הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by iyc,

נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by izikd,

אהלן, יש לי את ה Creative Zen Vision: M, ושמתי לב שאין לו כ"כ הרבה מוצרים נלווים כמו לאייפוד. מטען הבנתי שאני צריך מטען USB פשוט. (מה עם זה?) נרתיק - חיפשתי באתרים בZAP ובדקתי גם בחנויות פיזיות, ולא מצאתי נרתיק. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות? ודבר אחרון - עברית, יש איזושהי התפתחות בעניין הזה? זה כבר מתחיל להציק. יש מצב למערכת הפעלה חילופית כדוגמת RockBox? בתודה, איציק.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by yotamgiu,

אהלן, לאחרונה אני מסתובב הרבה עם האוזניות שלי מדגם sennheiser hd595 ואני רוצה לקנות להם נרתיק שיגן עליהם. האם למישהו יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אז יש לי תאוזניות החביבות האלה: www.philips.com/bluetoothheadsets http://www.consumer.philips.com/consumer/en/au/consumer/cc/_productid_SHB6102_79_AU_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-79 ואני רוצה לקנות\להכין\לקמבן להן נרתיק קשיח-י שלמישהו המלצות איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום יש לי את הרמקולים הנ"ל נפל לי אחד הרמקולים והתפרק ל2 הגומי/סיליקין שאתם את שני החלקים נקרע. מה עושים עכשיו? לא ניתן סתם להדביק מבלי לפגוע באיכות? מאיפה ניתן לקנות את הגומי המיוחד שאוטם את שני החלקים ברמקול?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. Started by overload,

לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, אין לי כבר כח לאוזניות, או שאוזנייה אחת לא עובדת, או ששניהם לא עובדים (אני מדבר על אוזניות קודמות)... ועכשיו בהקשר ל-AKG - חלק מהקשת נשברה. בדרך כלל אנחנו עדינים את האוזניות אבל משום לא שמנו לב שהיא נשברה, אחי לא זוכר את המקרה הזה ובאחד הימים בהם שיחק ב-BF3 הוא הבחין שחלק מהקשת שבורה, שורה תחתונה, אי אפשר לשחק כך כי אין אטימה מלאה של האוזניות ואני מחפש את עצתכם מה לעשות. אז יש כמה דרכים: 1) לנסות לממש אחריות, בטוענה שהקשת קלה מאוד לשבירה. 2) להדביק את זה איכשהו (ניסיתי עם דבק מהיר, זה לא עוזר, עוד הצעות?). אשמח שתייעצו לי... (סימנתי לכם בקו אדום איפה זה שבור/חצוי). [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by m0sh,

כוס אמק כולה יש לי כמה שבועות טובים את המכשיר ולקחתי אותו לצבא ונתקעתי בשולחון בשר"ח וסעמק יש סדק בפלסטיק של המסך...אז המסך עצמו עדיין בסדר אבל פשוט יש סדק עצבני ומעצבן לעין...וזה מאד מבאס (המכשיר מארה"ב) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות...אני רוצה את המספר של היבואון אולי אפשר לסדר סיכון באיזה 100 שקל מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? סעמק צבא אני צריך לישון תודה

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  16. יש לי DVD של NORMANDI, שאתמול נשבר לחלוטין השלט שלו. על ה-DVD עצמו יש רק מקש PLAY ו-STOP כך שזה לא ממש מועיל לי! איך אני יכול לארגן שלט חלופי? אחריות כבר אין, וקשה להשיג מוצרי DVD של החברה בארץ.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. העוזרת המפגרת שברה לי את המנורה הקטנה של הLD2++ שלי, מאיפה אני יכול לקנות חדשה, אפשר מאיביי, יש לי משתמש, ואם אתם יכולים גם איזה דגם אני יכול של הגדולה, נקנה כבר 2 ליתר ביטחון...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום ניסגרה לי הדלת על אוזניה אחת והפד שמיתלבש על האוזנייה ניקרא,ואוזנייה אחת לא פועלת יש איזה מישהו שיכול לתקן\להחליף את זה תמורת מחיר סימלי?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by overload,

האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rca ניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי שמתי לב שכשאני משחק BF3 עם אוזניות הנשקים נשמעים לי ממש הרבה יותר איטיים מהרגיל נשק של 800RPM נשמע 600RPM בערך. הרמקול הם SOLO 6 והאוזניות סנהייזר HD202 . אותו דבר קורה כשאני מחבר את האוזניות מקדימה (מוגבר) ומאחורה (באותו החיבור של הרמקולים) . אני ממש לא מדמיין וההבדל מאוד מאוד בולט ללא ספק . שמעתי על דרייברים (של רמקולים) איטיים ומהירים . עד כמה שאני מבין זה מקסימום משנה את הצליל בקטע של יותר/פחות "באסי", אולי זה קשור גם פה אבל ? עם אוזניות לוגיטק G35 הסאונד נשמע כמו בסולו 6 מבחינת הקצב אש .

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by Overshot,

שלום לכולם. חבר שלי מצא במחסן מגבר ישן מסוג Sanyo JA288 והביא לי אותו, של איזה מערכת קולנוע אני חושב. הוא מתחבר למחשב עם קבל, המחובר למחשב דרך קבל הרגיל (תקוע בירוק), ומתחבר למגבר בקבל AV דרך VIDEO INPUT. עכשיו הייתי שומע בו מוסיקה והוא עבד ממש יפה, עד שנשרף לו הפיוז בפעם הראשונה, נראה ככה : http://www.trdpartsonline.com/images/IEC%20FUSE%20193,195%20SERIES.jpg החלפתי את שתיהם (הם צמודים אחד לשני), בהתחלה חשבתי שזה נגרם כי הפיוז ישן. עבד עבד פתאום עוד פעם נשרף. פעם שנייה הלכתי לקנות את הפיוזים שיש שם. T2A 250Vאו משהו. כשנשרף בפעם השלישית וניגשתי לחנות, פשוט המליצו לי להעטוף את הפיוז השרוף עם נייר כסף ))) לאחר שעשיתי את זה הכל עבד יפה, ואז התחילו לאט לאט להופיע בהדר…

• 20 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by אמתי,

יש לי מערכת סטירו אז כנראה שמתי מלא זמן פול וויליום ונשרף לי אחד הרמקולים. אחד הרמקולים הוצאי עשן ואמז אין באסים שומעים רק מוזיקה והרבה יותר חלש מה הבעיה ?

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by razoli,

יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by eranmor,

לעזאזל עם חברת החשמל!! היום בצהריים, אני משוטט לי להנאתי ברחבי האינטרנט כשלפתע המחשב משמיע קול מוזר ונכבה בפתאומיות. כמוהו גם הטלוויזיה ליד והמסך. הנחתי שפשוט הייתה עליית מתח קטנה שהקפיצה את המחשב וכיבתה אותו. להפתעתי הגמורה, הפעלתי עכשיו שיר (היהודים - מי אמר לך) וגיליתי לשמוע שהשיר נשמע שונה.... אבל לא לטובה! חשבתי לעצמי "חסר קצת באס" ופתאום נפל לי האסימון!! נשרף לי הסאב מהעליית מתח הזאת! עכשיו בשאלתי אליכם, למי אני צריך לפנות? לחנות שממנה קניתי את הסאב או לחברת החשמל? אני יודע שללכת להתלונן בפני חברת החשמל לא יהיה רעיון חכם כלכך... לכן אני שואל בעצתכם. האם אני אוכל לממש את האחריות בחנות שקניתי ממנה את המערכת?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.