עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jinjis Han,

הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by neogod,

האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים עליהם? אוזניות טובות לגיימר? ראיתי תביקורת באתר והם נראות אחלה אוזניות! רק שאני מתלבט בין אלא לבין משהו אחר חבר שלי נוסע לחול ואולי הוא יכול לקנות לי מהדיוטי פרי משהו אחר אבל אם הם טובות אני יקנה מפה מהארץ כי אין אותם בדיוטי פרי אבל המחיר שלהם סבבה אז זה בסדר. בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם ודעות לגבי אוזניות אחרות יתקבלו גם בברכה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by itsik1231995,

אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה

5. Started by AMIT1024,

מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by בוני70,

איזה LCD יותר טובה מבין השתיים ? http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3725/ http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3730/ הם ממש דומים אבל יש באחת מהן Energy Star Mode: 95 watt שאין לי מושג מה זה אומר. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. Started by yolh4f,

לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by mc_elad,

1. אני שומע בעיקר רוק 2. חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ובעלות סאונד כמה שיותר איכותי 3. יש לי העדפה לאוזניות עורף(בסיגנון של G42 של SONY) אבל גם המלצות לאוזניות בסיגנון אחר( דוגמה - אוזניות כפתור כמו ה CX300 Sennheiser) יתקבלו בברכה התקציב כ - 400 שח תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by wrecker,

באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by jambo7,

שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. אהלן , אני מחפש אוזניות לחדר כושר , אני צריך משהו שדיי עמיד במיים (זיעה) ושיהיה לי נוח איתו , לכן אני מחפש קשת עורפית כי מניסיון עבר עם כל מיני סוגים של אוזניות הגעתי למסקנה שזה הכי אידיאלי לאימונים. אז ההתלבטות היא בין השניים הללו (הם גם נקנים מהאתר הזה , המחירים בארץ בשמיים ל2 הסוגים של האזוניות הללו ) Altec Lansing UHP303 http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=505033&is=REG Sennheiser PMX 200 http://www.bhphotovideo.com/c/product/426858-REG/Sennheiser_PMX200_PMX_200_Supra_Aural.html האוזניות מתחברות לנגן Creative ZVP אם זה משנה. עד עכשיו היה לי את הPMX70 של סנייזר : http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=14911114…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by Tal Israeli,

כבר תקופה מסויימת שיש לי בעיות סאונד בניגון מוזיקה. כל כמה שניות במהלך ההשמעה אני שומע מעין "תקיעות/קפיצות" (נשמע כמו תקתוקים) וזה ממש מחרפן אותי. שמתי לב שזה קורה יותר לאחר שמהמחשב כבר עובד כמה שעות טובות. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. ה-h300. אני יודע שהשלט של הדרה הישנה מתאים, אבל שמעתי שברגע שיצא עידכון קושחה הוא לא יתאים יותר. רציתי לדעת אם יש כזה שלט וכמה הוא עולה בניו יורק, כי אני נוסע לניו יורק עוד חודשיים ואני קונה את הH320 או את הH340 עוד לא החלטתי, אבל הבנתי שהוא מגיע עם שלא בלי LCD, ורציתי לדעת כמה יעלה לי לקנות שלט בנפרד, ואיפה אפשר לקנות אותו בניו יורק. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by dani k,

היי אנשים. קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני. במערכת הזו יש כניסת AUX , וכבר חיברתי אליה את ה-DVD והטלויזיה ואף פעם לא היו בעיות. כשאני מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב, יש רעש מעצבן ברקע שאינני מצליח להיפטר ממנו בשום דרך... אם זה חשוב, אז יש לי את לוח האם הזה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G תודה לכל המשיבים.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אפשר בבקשה המלצה לטלוויזיה לפחות 25 אינץ', שטוחה עם איכות תמונה טובה במחיר של 3500 שקל - 4000 שקל - שיהיה אפשר לחבר עליה רמקולים של מחשב. ואיזה שהוא DVD כזה פשוט רק להריץ סרטים, עדיף שיקרא את כל הפורמטים עד 400-500 שקל תודה רבה מצטער אם הנושא לא מתאים לפורום

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  19. אני מחפש לרכוש אוזניות אלחוטיות מחו"ל אבל אין לי מושג מה מומלץ, התקציב באיזור ה-400 שקלים בסה"כ. ושאלה נוספת, מה החיסרון של אוזניות כאלה בכלל? כי הניסיון שלי איתן שואף לאפס.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. אני צריך נגן בעל איכות שמע טובה שיכול לשמש כ DoK ויהיה בעל נפח של Giga לפחות. כמו כן שהמחיר יהיה עד 1000 שח או בסיביבה הקרובה (אפשר גם פחות ) . הדגש פה על נגן איכותי וגם על פונקצית ה DoK - כלומר הפעלה ללא דריבר

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by mrwolf,

ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר. הבנתי שחיבור ה DVI מעביר רק את הוידאו ולא את הסאונד היציאה שיש לי מהמחשב היא DVI האם יש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה כך שגם הסאונד יעבור? ועדיין לשמוע גם דרך היציאה הרגילה של הרמקולים של המחשב... באותה הזדמנות, יש לכם המלצות לטלויזיות '32 שלא עולות את ה 3500?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. ערב טוב כולם, היום נכנסתי למיסטיק לדוק עדכון לקושחה של RockBox וגיליתי שבעדכון האחרון הוסיפו Doom אומנם זה רק השלב הראשון בגירסאת הShareware ויש עוד כמה באגים,אבל זה עובד מאוד מהר,והאיכות כמו מחשב! סליחה על הצילום העלוב שלי (אני אוויל בכל מה שקשור לצילום) וזה באיכות די קטנה זה לא שיא הכיף,אבל זה צעד גדול לקוד הפתוח של רוקבוקס,עובד הרבה יותר טוב מהHL בIpodLinux . טוב אז למה לגרור אותכם לחכות הינה: http://rapidshare.de/files/12555286/IPlayDoomOnMyH300.mpg.html נ.ב סורי על המוזיקה המזוויעה,האחים שלי רואים פסטיגל ><. עריכה:שמתי לה שזה לא עובד טוב בווינאמפ,תפתחו בQT עדיף

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת . אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: ) הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר. עד כה חשבתי על מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח. האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה . האופציה …

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים

25. Started by Lethal_Acid,

תודה לכל מי שהמליץ לי לקנות את הרמקולים הנ"ל. לא חשבתי שרמקולים כאלו קטנים יכולים לתת לי עוצמה כזאת גבוהה באסים מהSUB. אז שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים