אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
דיברתי עם החנות 24 שאני מתכוון לקנות בה את המסך, ושאלתי על המסך: http://www.24online.co.il/products/137463 (שאותו בחרתי פה בפורום לקנות) והם הציעו לי את המסך: http://www.24online.co.il/products/141799 ב-3900 שקל. הם הסבירו לי שהמסך שהם הציעו לי יותר טוב בגלל שיש בו קצב ריענון של 60 ובמסך הראשון יש 50 וגם שפה יש ניגודיות 1:60,000 ובראשון יש 1:50,000 אז הסברתי להם שכשבחרתי את הראשון התייעצתי פה בפורום ובחרתי אותו בגלל שאמרו לי שהוא טוב לשידורי כבלים, הוא אמר לי בתגובה שהמסכים ממש זהים חוץ מזה שהמסך הזה יותר טוב ב-2 דברים (כמו שאמרתי למעלה, ניגודיות וקצת ריענון) וגם המסך הוא "המסך הירוק - "מצב חיסון באנרגיה" מפחית את צריכת החשמל עד 40%!" עכשיו השאלה שלי היא האם באמת כדאי לי …
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800SE ויש עליו SPDIF קואקסי. כשחיברתי אליו את ה- Z-680 הם לא קיבלו שום אות... מה אני אמור לעשות? איפה מגדירים? נדמה לי זה SPDIF OUT זה אומר משו? P: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התקציב עד 1500 אני צריך אותם למשחקים ולשמיעת מוזיקה ושיהיו עמידים בעוצמה גבועה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איך עושים את הUMS TRICK לאייריבר H10 האמריקאי? ואם זה לא חוקי או משהו, מסנג'ר:Roi054@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בעיקרון, אתם יודעים איך זה עובד - מחיר : איכות. אני לא בדיוק מבין את ההבדל בין פלזמה לLCD או את התקדמות שתי התכנולוגיות על מסכים בגודל ה50". כרגע אני מחפש טלויזיה בסביבות הגודל הנ"ל שיראו בה הכי טוב שאפשר + תתמוך בFull HD + תיהיה הכי זולה - איזור ה8000 ש"ח גג של הגג אם זאת הטלויזיה הכי טובה בעולם שכל כך שווה את המחיר שלה שזה לא יאמן , סביבות ה5000 ש"ח זה מה שאני מחפש בעצם. בקיצור, אני פשוט רוצה תמונה טובה ותמיכה בHD מלא (1920x1080) במחיר הכי הגון שאפשר למוצר השווה ביותר למחיר (סטייל "יותר עדיף" של בלייזר). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל מסוג P35DP . אני משתמש בכרטיס הקול של SIGMA TEL שעל הלוח אם ותומך ב 7.1 ערוצים ( הורדתי עדכון דרייבר מהאתר של אינטל ופתאום זה הפך ל IDT ) . כמו כן מותקנת אצלי ערכת K-LITE האחרונה . חיברתי את היציאה האופטית מכרטיס הקול לרסיבר הקולנוע הביתי שלי ( דנון 1804 ) וקינפגתי את הרסיבר לקלוט את האות מהמחשב דרך הכניסה האופטית של הערוץ המדובר ברסיבר . הבעיה שלי היא שכאשר אני משדר אות של AC3 ? או DTS אני שומע רק את הרמקולים הקדמיים ( גם לא את הסאב ) ( יש לי דיסק DVD שעושה את הבדיקות ) . גם סרטי DIVX שמנוגנים על ה MEDIA PLAYER CLASSIC ויש להם פס קול DD עוברים אותו הדבר . על גבי ה AC3 FILTER נראה שיש 5.1 ערוצים ובבדיקה של כל ערוץ אכן מקבלים אות רק מהערוץ ה…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
במקום בו אני עובד, היה פעם אולפן, אך מסיבות תקציב פירקו אותו (לפני בערך 11 שנים), ולא ממזמן מצאתי באחד החדרים במקום כרטיס שהיה בעבר בשימוש, ורציתי לדעת האם הוא שווה בכלל חיבור למחשב... emagic Audiowerk 8 עם חיבור לפאנל RACK בשם Breakout 8... מישהו בכלל שמע על משהו כזה ? תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני רואה פה בלוחות יד שניה הצעות ל 4 רמקולים ממערכות קולנוע, עם סביבות ה 50W ומעלה RMS, באיכות צליל טובה, באזורי ה 150 ש"ח. בעוד שמערכת חדשה 2.1 ב 150 ש"ח נותנת כ 13W RMS. האם יהיה כאן איזשהו הבדל בחווית השמע? (בהנחה שאיכות הרמקולים טובה). האם הסאבוופר כל כך חשוב? מדוע איני יכול לחבר פשוט את 4 הרמקולים למחשב ולהגדיר אחד מהם שיתן צלילים נמוכים? למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב עליו מאוחסנים המון קבצים (אודיו, וידאו ותמונות) - וזה המחשב היחיד שלי בבית. אני רוצה להיות מסוגל לשלוט עליו באמצעות שלט (מהספה - מכיוון שכך אנו צופים בהכל), השלט צריך לשלוט לפחות על פליי, פאוז וווליום (עדיף שגם אפשר יהיה לפתוח קבצים ותוכנות, אבל אפשר גם בלי זה). מה הפתרון הכי טוב/זול? כאמור אין צורך בשליטה בטלוויזיה (אנחנו משתמשים במסך המחשב עצמו וזה מספיק) תודה!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים של X-530 והכבלים שאמורים להתחבר לכרטיס קול לא מספיק ארוכים. אני מעונין להכין את 3 כבלים האלה שאומרים להיות 17 מטר כול כבל יש המלצה לחנות ? שיצא לי זול למטר? והאם ישנה לי כבל עם סיכוך או בלי סיכוך?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עוד מעט אני טס לחו"ל . קיצר ראיתי באתר של הדיוטי פרי את הרמקולים האלה http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ב200$ שזה 920 שקל בערך בארץ מחירם עומד על 1845 כלומר פי 2 מהדיוטי פרי מישהו מכיר את הרמקולים האלה איך הם?? ולמה הם כ"כ יקרים יחסים ל2+1. דרך אגב כרגע יש לי את אלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה להחליף את ה4.1 ב2.1????
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות-SONY DYNAMIC HEADPHONES DR-S3 וחוץ מהם יש לי אוזניות די פשוטות אם מיקרופון כתוב-ALTEC LANSING ועל השלט-AHS 502 אכשיו לפחות פסיכולוגית האוזניות של סוני נישמעות יותר טוב ואני רוצה לדעת מה האבדלים?(חוץ מהמיקרופון כמובן) ואם צריך משהו מיוחד בשיביל לישמוע יותר טוב? (כרגע מחובר לשלט של רמקולים 6.1 של קראיטיב והרמקולים מחוברים לאודגי ZS2 )
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע ? יש לי בעיה קלה המחשב שלי מחובר לטלויזיה ולרסיבר ושמתי לב שהרסיבר עושה קולות מוזרים כמו של ביטים קצובים. מתי שהוולים ממש גבוה ולא מנוגן שום דבר שומעים את זה ממש ממש חזק אבל זה נמצא גם שהוליום חלש. עכשיו זה מפסיק מתי שאני מנתק את הכבל וידיאו. למה זה קורה ? איך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה רבה למי שעוזר זה ממש משגע אותי תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-