עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וגם רמקולים חדשים הממ אז ככה עד עכשיו הייתי סגור על ה CREATIVE T5400 ואני מקבל אותם ב700 שקל... אם יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו אז בבקשה תגיבו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by constantine16,

tagidu Encounter em aramkolim ahi tovim shel jbl?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. התקציב עד 1500 אני צריך אותם למשחקים ולשמיעת מוזיקה ושיהיו עמידים בעוצמה גבועה

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by dor17,

בקיצור אני מחפש מערכת של 2.1 חדשה וכרטיס קול התקציב הכולל זה עד 1000 שקל המערכת תשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by BiG Kahuna,

אני שואל בשביל חבר שלא יכול לכתוב כרגע: יש לי טלוויזית מסך רחב אבל רגילה (CRT) שמקבלת חיבור קומפוננט. השאלה שלי האם אפשר בעזרת המתאם הזה למרות שהוא מיועד ל HDTV לקבל תצוגת מסך רחב מהמחשב. מישהו יכול להגיד לי גם אם 480i\p זה בהכרח רזולוצית HD? כי נדמה שזאת רזולוציה של שירודים רגילים. הטלוויזיה שלי תומכת שידור פרוגרסיבי. http://www.ati.com/support/manualpdf/CmpVidAd.pdf זה המתאם שאני מדבר עליו. אם היה ניתן להשיג את המתאם הזה בארץ כבר מזמן הייתי מנסה את זה לבד אבל בלתי אפשר ולא בראש שלי לבזבז 40$ על לנסות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD ‏32 ‏אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by nadav15,

הכנתי סאב וופר ואני צריך מגבר מובנה איזה מגבר אני צריך וכמה זה יכול לעלות לי אני ישמח אם יעזרו לי בזה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by L_D,

.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by dor7,

*אני לא מתכוון להזמין מחו"ל אבל כל עוד החנות בארץ לא משנה לי איפה היא בארץ Icemat siberia מגיע עם מיקרופון נפרד Sennheiser PC150 מגיע עם מיקורפון צמוד ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND מגיעות בלי מיקרופון אבל תומכות ב 5.1 ערוצים ועולות פחות מה ICEMAT איזה אוזניות הכי עדיפות? אני מתכוון בעיקר לשחק איתם משחקים כמו CS אז חשוב לי שאני אוכל להישאר איתם על הראש הרבה זמן וגם חשוב לי שמיקרופון יהיה אייכותי. אם יש לכם המלצות על אוזניות אחרות באותם מכירים גם אין לי בעיה.

13. Started by XMB,

חשבתי על זה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106107&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 מה את אומרים? , כדאי? אני רוצה רק קשת עורפית ,עד 300 ש"ח לMP3 Zen Micro ... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by (iriver H10),

אם אני צורב דיסק מקורי אז בדיסק שצרבתי עליו השירים יהיו באותה איכות כמו הדיסק המקורי?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by roeesnir,

אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Pitzinyelo,

חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by dd7,

כבר שבוע שיש לי רמקולים x530 לוגיטש חלק מהרמקולים לא עובדים בבקשה שמישהו יעזור חיפשתי כבר שבוע באתר שלכם... אני שבוע עם הבעיה הזאת תודה..

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by IsraHell29,

יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by Kitt0s,

אני מחפש מוצרים של zCover בישראל, מישהו ראה איפשהו? (במיוחד ל iAUDIO X5L )

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Fat_Fred,

קניתי מסך LCD HD REDY חדש, כשאני מנסה לחבר אותו למחשב בעזרת כבל DVI>HDMI (כרטיס מסך 7600GS), אין כל תגובה לא מצד המחשב ולא מצד המסך...על המסך מופיע NO SIGNAL בערוץ ה HDMI ובמחשב אין כל אזכור לכך שבכלל חיברתי אליו מכשיר נוסף. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by orlupo,

אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by daphne_n,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לדיוידי הנייד הזה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום ביקורת על המכשיר, אולי חבר'ה שבפורום מכירים את המכשיר ויש כל שהיא ביקורת האם שווה לי להשקיע 600 ש"ח על המכשיר? אני חייבת תשובה עוד היום כי היום אולי אני אלך לרכוש את המכשיר. תודה, דפנה..

23. Started by silver,

dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by asaorgad,

מה אתם אומרים על האיכות ווידאו של הPMP120 של IRIVER? טובה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by ולרי88,

מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.