אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
שלום יש לי Creative X-Fi XtremeMusic ואני לא מצליח למוצא לו דרייבר אבל אני יסביר בדיוק עד לפני כמה חודשיים הייתי מתקין מהדיסק שקיבלתי אם הכרטיס אבל הוא אבד לי ומאז אני ממש מחפש. באתר הרשמי יש דרייברים והם עובדים אבל זה לא אותם דרייברים שהיו לי מקודם אין את התוכנה שהיתה ליד השעון שהיה כול כך קלה לשימוש http://hwzone.co.il/reviews/xfi/3 תכנסו לכתובת הזאת ותביינו בדיוק מה אני מחפש אני ממש יודע לכם אני כבר חודש מחפש ברשת ולו מוצא תודה ענקית מראש...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי כולם! אתמול קיבלתי את הריבר 320 שלי מתיקון והחלטתי לשים עליו רוק' שמתי רוק' והפדתי שיהיה לי את הBOOLAUDER ואפילו שהרוק' עולה כתוב שיש לי את הקובץ הזה ועכשיו שאני רוצה להחזיר לפרימוורא של אייריבר אני לא יכול!! בבקשה תעזרו לי! איך עושים את זה???? הצלחתי ...... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.!! אז ככה יש לי מקרן בחדר מסוג : SONY cpj-a300E עכשיו רציתי לדעת עם מישו פה מכיר אתר בחול שאני יכול להזמין למקרן מנורה חדשה (כי אין בארץ תדגם של המקרן הזה) אז עם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם.!!! (והרצתי חיפושים ואני גרועעע בלחפש אתרים באנגלית S: חח ) תודה רבה.!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. בדקתי ויש 2 דגמים טובים ומומלצים. AverMedia M785 Hauppauge PVR150 הראשון טיפה יותר יקר אבל לא פופלרי בארץ אך שווה לאיכות הצפייה של ה150 ואף טיפה יותר לפעמים. השני הכי פופלרי אך יש לו בעיות תאימות עם השלט לWIN XP PRO. מה יותר מומלץ? מה עדיף? האם כל הכבלים הנחוצים מגיעים עם הכרטיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות שרואים בבמסך הטלוויזיה בצפיה ישירה מהיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות DVDripXVID? הכרטיס יתחבר ליס מקס והצפייה תעשה במסך Dell 2407WFP. תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מהם ההבדלים בין GAME TEATHER XP 7.1 לבין הגירסה הקודמת 6.1 ? אני יודע שהחדש משתמש ב CS4624 במקום ב-CS4630... מישהו יודע מי מהם עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול מסוג APACHE ACS-300 קניתי כרטיס קול PCI--> M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 מה הצעדים הנכונים לבצע על מנת שאסיר לחלוטין את כרטיס הקול הישן ואתקין את כרטיס הקול החדש? (חומרה+תוכנה) אני מאמין שיש לי גם כרטיס קול מובנה על לוח האם. איך אני בודק אם באמת ישנו? האם מומלץ להסיר גם אותו (הכוונה יותר לעשות לו DISABLE) ? איך עושים זאת? אינני רוצה שום "התנגשויות" עם כרטיס אודיו החדש שלי. קניתי כרטיס אודיו איכותי - ואני מעוניין לזרוק את כל הזבל החוצה. (כרטיסי הקול למיניהם...) השימושים העיקריים שלי הם ליצירת מוזיקה ב REASON ו- CUBASE. מפרט: PC WIN XP PRO SP2 512 RAM עצות\טיפים\בעד\נגד\דברי חוכמה יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רוב המוסיקה שלי היא בפורמט FLAC/WAV/320KBS (כשהעברתי לאייפוד המרתי לapple lossness) יש לי גם אחלה אוזניות shure 102 (ואם יהיה כסף גם נשפר) אני זוכר שראיתי פעם את הRED WINE שעולה בערך 200$, השאלה שלי היא האם יש דרכים יותר קונבנציונליות לשיפור איכות הסאונד, אולי עדכון קושחה או התקנת rockbox? יש לי את הclassic 120gb
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IT6100 איך האיכות של התמונה קל להתקנה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים 2.1 למערכת הקולנוע הקטנה שנמצאת בביתי. אני דל בתקציב, לא יותר מ400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, ועדיפות למקום רכישה בהרצליה (כמו רדיו אלקטריק) עוצמת כל רמקול צריכה להיות יותר מ10W, ויש צורך בשלט. אני משחק על מקרן יחד עם הPLAYSTATION 3 לכן החיבורים צריכים להיות RCA (אדום ולבן) אני מצאתי בינתיים משהו שמאוד אהבתי ומאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1415 זאת בחירה טובה? כי אני רגיל לרמקולים של טלוויזיות CRT עדכון: אם אפשר גם רמקולים של 5.1 טובים עם כל רמקול זה לפחות 10W אור כןה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש אוזניות קשת סגורות over the ear במחיר עד 350ש"ח (+-) למוסיקה בעיקר, ובשימוש ביתי (לשמיעה מהמחשב ). אני מעדיף את הרפידות עשויות בד ולא החומר החיקוי לעור/פלסטיק (אבל מוכן להתפשר אם אין ברירה) . בעבר היו לי את ה corsair hs1 ומאוד אהבתי את הצורה שהם הרגישו וישבו מסביב לאוזן ( דרייברים של 50מ"מ). אני מניח כמובן שלגודל הדרייבר אין בהכרח השפעה על איכות השמע אבל האם גם אוזניה עם דרייבר של 40 מ"מ תתישב יפה מסביב לאוזן? אני בכיוון הכללי של ATH-T500 / JVC HA-RX700 /Sennheiser HD419/ או משהו דומה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מה נשמע? רציתי לדעת, איזה מערכת עדיפה יותר מבחינת השמע. אני רואה סרטים, מאזין למוזיקה, וגם משחק משחקים (שלושתם באותה מידה). אז מה יותר עדיף לי מבין שני אלה: Logitech Z-640 ALTEC LANSING ATP3
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רושם הודעה נוספת כי לקודמת אפ אחד לא ענה.. ברצוני לבטל את האפשרות של השמעת כמה ערוצים ביחד .כלומר,אני רוצה שברגע שאני אשמיע מוזיקה במדיה פלייר כל תוכנה אחרת המשמיעה מוזיקה או צלילים תיחסם והצליל שהיא מנגנת לא ישמע . רק המוזיקה במדיה פלייר איך אני עושה את זה. את צלילי הווינדוס ביטלתי אבל אני עדיין סובל מהבעיה כשאני מקבל איזו אפליקציית פלאש לדוגמה באיזה אתר.. ואז אני יכול את הפליקציה בערוץ השני בנוסף למדייה פלייר.. איך אני יכול לבטל את זה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש מצב שיש לי קצת אי דיוק בשם של הכרטיס בכל מקרה, זה כרטיס שאין לו כניסת סאונד, צריך לחבר את הסאונד מהממיר לכניסת מיקרופון של המחשב וצריך להעביר איזשהו כבל מהלוח אם (CD_IN) לכרטיס טלויזיה וככה אמורים לשמוע סאונד מהטלויזיה. מתי שאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס (Winfast PVR2) אין שום סאונד, ניסית גם להפעיל במצב תאימות לXP ואין כלום (אני עכשיו בווינדוס 7) יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? הבעיה היא כנראה לא בעיית חומרה, בעבר הוא עבד כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי בבעיה שלי. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט באנגלית. אני שומע סאונד מהמחשב אבל לא יכול לשמוע מוסיקה ו\או סרטים וכו' ממדיה פלייר או תוכנות שמע אחרות. תודה מראש za5
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים מערכת רמקולים 5.1 של MicroLab מדגם FC861 חיברתי את הרמקולים בצורה הנכונה, הגדרתי בלוח הבקרה "5.1 sorround", הגדרתי בדרייבר של הלוח אם 5.1.. ובכל זאת, יש לי זמזום לא רגיל מאחד הרמקולים הקדמיים, שהזמזום נחלש / מתגבר כשאני משחק עם ההגדרות או משנה נגן, אבל אף פעם לא הצלחתי להעלימו לגמרי... הזמזום מופיע גם במשחקים, גם בסרטים וגם במוזיקה. אפילו בטסט של הרמקולים בלוח הבקרה! לקחתי את הרמקולים לחנות ממנה רכשתי אותם וכשהבחור במעבדה חיבר אותם הם פעלו מצויין... הגענו למסקנה שמדובר בהגדרות / דרייבר / קודק אין לי מושג מה... יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות? לקנות כרטיס קול חיצוני 5.1 עם דרייבר ואליו לחבר את הרמקולים? להוריד איזו תוכנה שתסדר את העניין? תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-