עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cohenkobi1,

חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.

2. אני מעוניין בהם בעיקר לשימוש מהנגן שלי. אני שומע בעיקר רוק (בעיקר עדין) פופ קצת RB וישראלי

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by TicTacToe,

כל המלצה תתקבל בברכה, אין לי כ"כ מושג בתחום.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by liav12,

לא מזמן הביאו לי את האוזניות הנ"ל אבל הדגם Z700, מה שנמכר בארץ הוא ה V700. רציתי לדעת אם יש איזשהו הבדל? ממה שבדקתי באינטרנט ראיתי שזה אותו הדבר רק שה V נמכרות בארה"ב וה Z ביפן...זה נכון? האוזניות עצמן עלו לי 400 ש"ח, פה הן עולות בסביבות ה 650 ומעלה.. תודה.!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  5. אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש באם האשכול הזה כבר נפתח בעבר. חשבתי לשתף אתכם בטיפ קטן שנתקלתי בו לאחרונה, זה חזר על עצמו ב-2 ניידים שהיו לי וקראתי באנגלית מאמר שזו בעיה כללית. המדובר על כרטיסי קול של חברת Realtek מסדרת high definition audio אלו כרטיסי קול שנפוצים כיום במחשבים ניידים רבים. וינדוס 7/ויסטה יודע להתלבש אוטומטית על ההתקנה שלהם ובאופן עקרוני מפעיל אותם בסדר אבל כשבאים להקליט באמצעות המיקרופון של הנייד, או לחילופין, שרוצים להקליט ישירות את הסאונד שיוצא מכרטיס הקול ולאו דווקא מהמיקרופון - אז מתחילות הבעיות. מסתבר שוינדוס 7/ויסטה לא יודע איך להפעיל שם את פונקציית ההקלטה, לפחות זה מה שהיה לי ב-ACER ASPIRE ONE וב-ASUS F6V אגב, הורדת הדרייברים מאתרי היצרן של הנייד לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by maryyossi,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA geforce 9800gt רכשתי כבלHDMI חיברתי לטלויזיה שלי אבל אני לא רואה תמונה בטלויזיה הבנתי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך מישו יכול לזור לי?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם הכבלים הם אוניברסליים (כאלה שאפשר למצוא בכל חנות) או שהם מגיעים רק במעמד הקנייה? https://www.google.co.il/search?q=pioneer+xc-is21t&rlz=1C1CHMO_iwIL497IL497&aq=0&oq=PIONEER++XC-IS&aqs=chrome.1.57j0l3.23984&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by myjunkmail0000,

יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. התקציב הוא עד ל1200-1300 מטלבת בין החברות denon ימאהה SHERWOOD וניראה לי פיוניר אבל לא ניראה לי שיש להם רסיבר במחיר הזה בקיצור היה לי רסיבר של JVC RX-5032 ואני לא רוצה להתקרב לדבר הזה אני רוצה משהו שנותן באס עמוק ואיכות טובה אם יש 6.1 בתקציב הזה זה יהיה עוד יותר טוב מאשר 5.1 תודה מראש על ההמלצה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by TimoTy,

יש לי התלבטות אני לא יודע מה לקנות .......... עכשיו עזבו אותכם כסף ועזבו אותכם רמקולים אחרים אני רוצה לדעת מי מהם יותר טוב הנתונים ובהתנסות אישית.............. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by SpLAsH,

שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by eegg,

אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530 המחיר לא חשוב בלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהם בכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמך אם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by wowohw,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2841 איך הם? השימושים שלי זה בעיקר מוסיקה, דיבר ב- skype ומשחקי רשת כמו CS כולל CSS התקציב שלי נע בין 230 עד 255 שקלים ( לא שקל יותר כי זה מה שנשאר לי בחשבון בנק ) אפשרות לקנייה אך ורק בחנויות KSP ובחנות TMS עריכה: מעדיף שהאוזניות יסגרו לי את כל האוזניים עריכה 2: שמעתי ביקורות טובות על אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6205 גם חברה מעולה לפי מה שאני יודע.... ( זה ה- HD202 לא ה- HD201 )

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by goldeye,

שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  18. שלום יש לי מערכת קולנוע של lg שכוללת dvd רסיבר מובנה ו5 רמקולים . האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב? כרגע אני משתמש ברמקולים של מערכת הסטראו שלי. אשמח אם תגידו לי אם זה אפשרי.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by remy martin,

השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. אהלן, יש לי בבית מערכת BOSE Lifestyle 30 משנת 99' עם הקופסא וכל האביזרים הנלווים. http://worldwide.bose.com/productsuppor ... /page.html בכמה אני יכול למכור את המערכת לדעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Danielmy,

החלטתי לרכוש רמקולים של לוג'יטק, אינני זוכר את הדגם, אבל הם 5.1 לאחר חיבור תקין של הרמקולים, נתקלתי בבעיה כי שומעים סאונד, אך רק מרמקולים ימין ושמאל, ז"א ימין קיצור, אמצע ושמאל קיצוני, לא מתפקדים. במשך חצי שנה אני עובד כך, אך ללא עוד, החלטתי לנסות ולבדוק מה גורם לבעיה, ואיך אני יכול לתקן זאת. יש לציין, כי כשאני עורך בדיקת סאונד בתוך הדרייבר עצמו, כן יש שמע מכל הרמקולים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  22. ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  23. האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Chymes,

אני מחפש מכשיר DVD איכותי, שיכול לקרוא Divx ו-Xvid. תקציב עד 1500 ש"ח. אולי 2000. ובבקשה, אל תיתנו לי צעצוע סיני ב-500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.