עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Milford Cubicle,

בהתחלה היה את ה-HDA X-Mystique 7.1 Gold, אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד.. עכשיו אני רואה שכבר יש שניים נוספים: Terratec Aureon 7.1 Turtle Beach Montego DDL 7.1 יש למישהו ניסיון עם אחד (או יותר..) הכרטיסים האלו ? שמתי עין על ה-Turtle Beach... אני פשוט רוצה כבר להיפטר מה-Creative שלי (אודיג'י 2 "קלסי") ומעבר לכרטיס עם DDL נראה כמו צעד מספק לשדרוג. :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  2. Started by jeyjey,

שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by TermiNal,

הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by fleshbone,

הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by GRiM,

מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by elad_jacoby,

ראיתי שיש טרד וקראתי אבל הרוב שם סתם דיבורים בין אנשים ולא מובן בדיוק.. רציתי לדעת אם עדיף לקנות אוזניות טובות של לוג'יטק + רמקולים 2.1. או לקנות רמקולים X530.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by leonid87,

אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by zini1,

ברשותי לוח אם gigabyte k8nf9. האם יציאת spdif היא אופטית או קואקסיאלית?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by idodi10,

שלום, יש לי נגן MP3 של fuji דגם FMP3R-256 ואני מחפש לו עדכון גרסה. למישהו יש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by ohadbx,

הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תמיכה בעברית בנגן הנל.. עשיתי חיפוש ולפי הטרדים הישנים הבנתי שאין רציתי לדעת אם השתנה משהו..?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by roniok,

אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by BINI,

שלום אני לפני רכישת הרמקולים Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers אחרי שקיבלתי עליהם המלצות חמות והבנתי שזה הסט שאני צריך לצרכים שלי (מוסיקה). כרטיס קול אני גם צריך להחליף (הכרטיס שלי מובנה על איזה מחשב של HP) ואני לא בטוח לאיזה...אני רק רוצה כרטיס שיביא את הרמקולים לידי ביטוי (שלא יקרה מצב שאני משקיע ברמקולים ובתכלס לא שומעים משהו בגלל הכרטיס קול) אבל אני גם לא צריך 7.1 כניסות וכל מיני שטויות (קצב דגימה, ביטים אנערף) שלא ממש הבנתי מהם (חח ואם הם לא שטויות אשמח אם תתקנו אותי). שמתי עין בעיקר על 2 אלה: Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card - 170 NIS Creative Audigy 2 7.1 Value - 300 NIS לגבי הCreative Audigy 2 Value שמתי לב שיש כל מיני סוגים שלו....חלק Value, חלק Bu…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  16. אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אם זה לא הפורום המתאים, סליחה מראש ותעבירו בבקשה. ברשותי כרטיס ATI RADEON 9250 VIVO המחובר גם בכניסה וגם ביציאה לטלויזיה והכל עובד כמו שצריך. לא מזמן מצאתי בבית כבל שבקצהו האחד פלאג RCA ובקצהו השני פלאג אנטנה (RF). ניסיתי לחבר את האנטנה לכרטיס, בשביל לנסות לסרוק ערוצים (לפחות את אלה החופשיים), אך כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם פסים מרצדים ירוקים לפעמים. שאלתי היא האם ניתן בכלל לקלוט אנטנה דרך חיבור RCA, ואם כן- איך? תודה מראש לעוזרים. אביעד.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofir007,

למישהו יש עדכון קושחה במכשיר DVD של LG מסוג DR7622W שהמכשיר יוכל לקרוא כתוביות בעברית.... פעם היה באתר של LIONETWORK אבל הוא ירד.... מישהו???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by lmlm,

שלום, אני צריך המלצה לנגן ב600 נפח 512-256 MB שאיכות השמע תהיה טובה ותהיה לו אפשרות הקלטה ושתהיה נקיה לגמרי.. תודה

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by malcolmx9,

התחלתי לעבוד לפני שבועיים, וחשבתי שיהיה נחמד לקנות במשכורת הראשונה שלי נגן MP3 (מה שרציתי מזמן!). אני לא מעוניין בנגן בשביל פעילות גופנית! אני רוצה נגן עם איכות שמיעה מעולה, כנ"ל לגביי אוזניות, ואחד שיהיה הכי מתאים לניגון סגנון מטאל (אם זה משנה בכלל!). עכשיו אני לא בטוח אם להסתפק פשוט ב-5GB או ביותר :-\, אומנם יש לי אוסף מוסיקה של כמה GB, אבל אני לא יודע אם משתלם לי לבזבז שני שליש מהמשכורת על נגן MP3 עם כונן קשיח של 30GB :-X. אז בבקשה תציעו לי את הנגן הכי טוב בנפח של 5GB או בסביבה ואחד הכי טוב בנפחים הגדולים יותר , ואני כבר אחליט מאוחר יותר איזה לקנות. אין העדפה לחברה מסויימת, פורמטים נתמכים......

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GRiM,

שלום לכולם, יש לי כרגע הזדמנות לקנות iPod דור שלישי משומש (אני לא יודע כמה הנפח, אבל נגיד המינימום - 10GB) במחיר של 300 ש"ח. אני בסה"כ רוצה נגן ממוצע במטרה לשמוע מוסיקה בבוקר ואחה"צ באוטובוס, וההצעה הזאת נשמעת לא רעה. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by eladbu,

אני מחפש איזה אתר שמתעסק עם ה IAUDIO X5L שמעתי שיש אתרים שבונים כל מיני FIRMWARE ושיש אופציה גם להכניס משחקים ועוד כל מיני דברים בסגנון! אם מישהו יודע על איזה לינק בנושא אשמח לקבל מידע! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. למה אם אני מחבר את אותם רמקולים פעם אחת למחשב ופעם אחת לדיסקמן אז במחשב אני יכול להגיע לצליל יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים