אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הרמקולים שברשותי הם - Logitech Z-540. אני משתמש בהם וכשאני משחק אז באוזניות (מחליף בין החיבורים בכרטיס קול). לאחרונה קרה לי שכשאני מחבר את הרמקולים/האוזניות , אז לא שומעים בכל הרמקולים, וצריך לסובב את החיבור עד ששומעים מכולם. היום חיברתי את הרמקולים ולא משנה כמה סובבתי ואיך, האחוריים פשוט לא פעלו. ואם מוציאים קצת את החיבור, אז שומעים רק ברמקולים האחוריים, ובקדמיים לא שומעים. מה עושים? :< בתודה, אודי.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלווזיה למחשב רצוי שיהיה טוב וכמה שפחות יקר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הקרוב מקום מגוריי החדש יהיה חדר במעונות של אוניברסיטת חיפה, וה-FX6021 נשארים להם בבית. כיוון שאיני רוצה להטריד את שותפיי לדירה, וגם לא להיות מוטרד מכל העיסוקים שלהם, חשבתי על לקנות אוזניות נורמליות סוף-סוף, משהו שאני רוצה כבר בערך שנתיים. אז מה יש לנו? 1. האוזניות צריכות להיות סגורות - ניטרול של כמה שיותר רעשי רקע, יחד עם זליגה מינימלית של סאונד מהן. 2. נוחות גבוהה - אני אחד שאוהב להאזין הרבה למוזיקה. לא יודע אם יהיה לי יותר מדי זמן לכך, אבל חשוב שהאוזניות תהיינה נוחות להאזנה ממושכת. 3. מקור - כרגע האוזניות תתחברנה ללפטופ / ל iPod. כרטיס קול רציני ימצא ברשימת הקניות הבאה. 4. הגברה - כרגע אין לי מגבר, אבל אם יעלה הצורך, אני פוזל לכיוון FiiO E5 - לא משהו …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר MP3בסביבות 1600 ככה... שיהייה כמה שיותר קטן ועמיד...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכבלים שמציעים בTMS? על איזה מהם אתם ממליצים? http://tms.co.il/cat/75/607:620
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (יותר לVOICECHAT במשחקים) במחיר סביר של עד 200 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יהיו נוחות על האוזן (אני רוצה קשת רגילה, אחרת זה מפריע למשקפיים) למשך זמן ממושך. זאת אומרת שלא יתחממו יותר מידי ושלא יכאיבו לאוזניים. ועוד שאלה האם עדיף אוזניות USB מאשר אוזניות עם חיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי אופציה להשיג את הטלויזיה הזאת במחיר של 3000-3100 ש"ח. המטרה היא להציב אותה בחדר של 4 על 3 מטרים, לחבר אליה XBOX 360 ובקרוב גם מחשב מדיה סנטר. שאלה ראשונה - האם זו טלויזיה טובה ובאמת רמה אחת מעל כולן (בLEVEL הזה כמובן) כמו שסוני היו בעבר? שאלה שניה - האם 32 מספיק לחדר בגודל שלי או לכוון כבר לכיוון ה37 בכלל? תודה לעונים ולעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
אני קונה רמקולים וכרטיס כל ואני מתחיל קצת לחקור את הנושא, אז אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה המושגים הללו אומרים ואם יוכל שיוסיף מושגים משלעצמו. המושגים : WAT - RMS - KHZ או משהו כזה bit - satalite speakers sub WaveOut DirectSound EAX ועוד כמה שאני אוסיף. ולפי מה קובעים את האיכות של הרמקולים\כ. קול ? (אני מדבר על הנתונים שעל הנייר ולא לפי השמיעה שזה די ברור) *רעיון, אולי האדמינים יעשו את התראד הזה\או יעשו חדש דביק ויוסיפו מושגים בהדרגה ככה תהיה לנו פה ספריה קטנה ואיכותית ואנשים לא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת, אבל אני לא מצליח למצוא לה תשובה. יש לי Sennheiser CX 3.0, והחלק שנכנס לתוך האוזן נפל. מצאתי תחליף באמזון: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FUGYEK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 עם המשלוח זה עולה כמו האוזניות, אז זה לא שווה. השאלה היא - איך בכלל קוראים לדבר הזה בעברית, בשביל שאוכל לחפש אותו בארץ? איפה אפשר אולי לקנות? KSP ו-IVORY אמרו שאין להם...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 1950 pro אשר קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה בכרטיס מסך, ומעביר את זה לכבל קומפוננט (כחול, אדום, ירוק). אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה LCD עם כבל (בננה --> Svideo) . אני מחבר את הבננה ליציאה הכחולה של הכבל שיוצא מהכרטיס מסך ואני רואה בצבע כמו שצריך (למרות שלא חיברתי את זה ע"י כבל קומפוננט לטלויזיה). אני משתמש ב DRIVER האחרונים של ATI גרסה ATI CATALIST 7.8 יש לי 2 בעיות: 1) אחרי כל RESTART למחשב ההגדרות של המסך המשני (הטלויזיה) לא נשארות, וצריך להגדיר את המסך המשני כל פעם מחדש. 2) כאשר אני רואה סרט וההגדרה היא Full Screen ב Theater mode במסך המשני, אחרי שאני סוגר את הסרט, אני רואה בשחור לבן בטלויזיה, עד ה RESTART הבא (למרות שאם אני שוב אראה סר…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
רכשתי מגבר לגיטרה החשמלית שלי, vox 20 vat. בכדי לא להסתבך עם האישה, צריך אוזניות טובות שיעבירו את הצליל כאילו אני בלי אוזניות. ראיתי אוזניות מסוג sennheiser HD598 Cs. האם הן יספקו את הסחורה? תודה לעונין
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אין לי ידע רב באוזניות ובזיהוי טוב של איכות האוזניות. קניתי לפני כשנה רמקולים של לוג'יטק (הZ3 2.1) ואני לא ממש מרוצה מהם.. כי הם מפיקים סאונד כבד ולא איכותי (הבאס שלהם מכביד על הסאונד) אחרי שקראתי פה.. הבנתי שעדיף להשקיע משהו כמו 350 שקל על אוזניות איכותיות. הבעיה היא שאין לי מושג בזה.. והאוזניות היחידות שיש לי הם CR-CD 8915 שקניתי לפני 7 שנים ב80 שקל מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שישמעו הרבה יותר טוב ממה שיש לי ומהרמקולים? (למוזיקה בעיקר, עם תקציב של 300-350 ש"ח) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-