עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Devil,

שלום, החלטתי שנמאס לי לשמוע מהמחשב שהוא מוגבר עם מערכת ואני רוצה לקנות רסיבר טוב ו5 רמקולים(וסאב) אני לא רוצה משו מפציץ, כי אין לי חדר כזה גדול... התקציב שלי הוא עד ה3000 שקל ככה. לא יכול לעבור את התקציב יותר מדי. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by GRiM,

אני מחפש נגן MP3 איכותי ולא יקר יחסית שיתן לי נפח מכובד, איכות סאונד ונוחות בשימוש. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח, חשבתי על כמה נגנים נחמדים שראיתי: iriver H-10 5GB - אחלה נגן, ככה שמעתי SanDisk Sansa 1G E140 - נראה לי מצויין ועולה רק 680 ש"ח Diasonic DHD-1000 2GB - נראה מאוד מגניב ומושלם

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. היי לכם. קניתי את H320 החדש. היום קיבלתי אותו. יש לי רק בעיה אחת איתו [או שלו יש בעיה איתי] הוא מסדר לי את השירים בסדר אלביתי, אני לא רוצה את זה ככה. אני רוצה שהוא ייסדר לי את זה כמו שמסודר בדיסק משיר 1-13. יש דרך שאני אוכל לשנות את זה חוץ מלעבור שיר-שיר ורשום 01,02,...,99999. בבקשה תעזרו לי. אני נואששששש... תודה, אדם.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by vbasic,

רציתי לקנות נגן mp3 שנראה לי דיי נחמד , ויש לו המון תכונות וקיבלות ענקית של זיכרון 40G למרות שהוא לא ציבעוני הוא דיי טוב בשבילי. רציתי לדעת מהם שלבי הפיכת הממשק לעברית באופן כללי בנגנים. ואיך אפשר לדעת אם ניתן לעשות עיברות גם בנגן המדובר. הנגן נקרא : X's Drive VP3320 http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 אתר היצרן: http://www.vosonic.com/index.php?php_mode=spec&php_itemid=34 לא לפחד לפרט...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  7. ההודעה לעיתונות ששוחררה : טוב אז זה נראה דיי רציני לפי המידע בפורום שלהם,הכיוון הוא מערכות אודיו עם דגש על High-End אני מתכוון להיות שם ולנסות לטעום קצת את טעמו המתוק של ה High-End ... מה אתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sh_idan,

תודה

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by amitz3,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים את הIaudio U2 ברשת באג והתאכזבתי לגלות שהוא אינו בא עם מטען שמתחבר לרשת החשמל. ברצוני לדעת האם מישהו רכש מטען לנגן הזה (כמו שאני הבנתי לא ניתן למצוא את המטען של החברה בארץ) אפילו מטען ג'נרי. אני אשמח לקבל מידע על עוד מיגוון אביזרים שניקנו לנגן ו/או לסידרה, איפה ניתן להשיג? וכמה עלה? (כגון רצועה לזרוע, מטען וכו'...) תודה רבה, עמית

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by ranyr,

התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  11. לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key. המבחר הוא עצום לכן החלטתי לנות לפורום בבקשת עזרה. ממה שראיתי יש את ה MP3/MP4 Deejay 256MB Ergotech וה MP3/MP4 Muvo NX 128MB Creative. מבין שני אלו מי נראה לכם יותר כדאי? כמו כן אם יש הצעות אחרות או חברות טובות אחרות נא ידעו אותי. כמו כן, מה ההבדל בין נגן מבוסס זיכרון פנימי ונגן מבוסס דיסק קשיח, האם זה הנפח? תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by meninred,

אח שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא נגן חדש... הוא כרגע בצבא...הוא אמר לי שהוא לא רוצה נגן כמו כול המגעילים האלה שנראים כמו אצבע אלה משהו יותר מרובע עם מסך שיש בו משהו באמת! נפח של ג'יגה לא ממש צריך יותר צריך שיהיה רדיו מובנה טייפ יתקבל בברכה אך לא חובה גם לא צריך תמיכה בעברית! נוח לתפעול וכמובן קטן... תקציב- פחות או יותר 500-600 ניראה לי שאפשר גם ג'נריים! דרך אגב אני קניתי עכשיו את הנגן-clubin butterfly 1GB אחלה נגן ללא בעיות עד עכשיו! שנה טובה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by itelweb,

אוקי, אז עד לפני יומיים היה לי קריאייטיב זן טאצ' וזה היה אחלה נגן אבל היו לי כמה בעיות איתו, לפני יומיים, הקריאייטיב שלי הלך לעולמו ועכשיו שוכב לו בשלווה בגן העדן לנגנים שהתעללו בהם... אז עכישו אני מחפש נגן חדש.. הדרישות שלי הם שיהיה 20G, רצוי מסך צבעוני אבל לא חובה, שיהיה נוח לעבודה, ושלא יהיה IPOD... בדקתי כמה נגנים ובעיקר אהבתי 2 מהם: Creative Zen Sleek 20 GB MP3 Player iRiver H10 20 GB MP3 Player אני הייתי רוצה לשמוע את דעתכם אולי אתם מכירים את הנגנים האלה יותר טוב ממני או שאתם מכירים נגנים אחרים בכלל שלדעתכם טובים....

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nir767676,

אהלן, יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ. בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל) תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אבא שלי בארה"ב ואני צריך למהר ולהגיד לו איזה נגן לקנות לי... מה הנגן MP3 שהכי כדאי לי לקנות בטווח של 150$? אה כן, ועוד המלצה לנגן בטווח ה300$-400$

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

איזה אוזניות סנהייזר נחשבות הכי טובות? אני רוצה לקנות של סנהייזר אבל שיהיו עם חוט רגיל לא אחד קצר אחד ארוך והשטויות האלה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

20. ;D אז ככה אני לא אחד של אודיו, אני לרוב יושב עם אוזניות במחשב, לכן אני קונה את הרמקולים הכי הכי פשוטים CREATIVE SBS 240 המחיר שלהם 70 ש"ח בנועה. כרטיס קול הלכתי על 5.1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 גם מנועה. הרמקולים יתאימו לכרטיס קול? ואחת הבחירות היא שהרמקולים צורכים ממש מעט וואט, כנ"ל כרטיס קול.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. רסיבר פיוניר http://fuse.shopy.co.il/products/30756 או קנווד http://fuse.shopy.co.il/products/30789 התקציב שלי מצומצם אז בקשה לא להגיד להוסיף פה כסף ושם כסף התקציב הוא 800 שקל לרסיבר בערך ויש לי כבר רמקולים של storm המוצרים הם יד שניה והם ב 3 חודשי אחריות.. נראה לי שווה ללכת אותם ולשמוע אותם קודם, אבל אני עדיין בספק אם שווה יד שניה. או לקנות רסיבר של jvc ששמעתי שהם לא משהו אבל עדיין, לא שמעתי אותם, לקנות אותם ב 800 שקל rx 5052 או הדגמים מאותה הסידרה ..

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by eitanb3,

סופ"ש נכנסים לארץ... אחרי סוכות בחנויות. יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. שלום אני צריך המלצה ל Surround sound speaker system5.1 לחדר שלי.. השימוש שלו בעיקר זה למשחקים... אני צריך עצות (תקציב 1500?)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by k_700,

אמממ רצוי מנועה, עכשיו רמקולים שיהיו סבירים וזולים. וכרטיס קול שיהיה גם זול אבל שיכלול סאב וופר ו3 או 4 רמקולים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים