עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by AngelDust,

קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. כן חברים השאלה בכותרת, אני מעוניין לכרטיס קול בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וכמובן משחקים. תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ofir16,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 מה אתם אומרים על איכות , חברה והכל

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  6. אהלן, אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :] אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3. התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$. עכשיו, מה אני רוצה בנגן ? - מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי. - איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי. - צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו. - וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה. - בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by dvorite,

יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…

10. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור. האייפוד שלי, 4G, הפסיק לעבוד. יום בהיר אחד, כאשר אני בא להדליק אותו, אני רואה אותו מתחיל להדלק, כלומר את הסמל של אפל, ואז סמל של תיקיה עם סימן קריאה. בום, האייפוד נכבה. ניסיתי להדליק אותו כמה פעמים ואותו הדבר קרה. ניסיתי לחברו למחשב בכדי לפרמט אותו, ואחרי דקה בערך שהוא היה מחובר למחשב, מבלי ש-iPod Updater זיהה אותו, הופיע מסך כחול. ידע אמרו לי שבלי תעודת קנייה (האייפוד נקנה בחו"ל) אי אפשר לעשות כלום. למרות שיש לי את הקופסא המקורית. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? לקנות אייפוד חדש? אפשר איכשהו לתקן אותו? אפל העולמית תעזור לי יותר? ואיך פונים אליהם? לא מצאתי אימייל באתר. תודה :'(

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by adam1221,

סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by asaorgad,

עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. של עידו מנדלסון ניראה לי? תודה.

15. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים

16. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by mischa_barton,

אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]

18. Started by big mam@,

דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by shmaia1,

שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by exXxTreAm,

אז ככה.....בעקבות זה שאני רוצה לקנות מערכת אני חושב אוליי להכין אחת.......עכשיו אני תקוע בשלב של הסאבוופר....אז אני צריך עצות איך לעשות אותו כמה שיותר אפקטיבי......לשים אותו בתיבה מעץ או בכלל בלי תיבה שיהיה חשוף? ואם תיבה אז איזה גודל עדיף? אני צריך בעיקרון עצות מהסוג הזה שעושות אותו כמה שיותר יעיל

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by {Ircroute_057,

כמו שכתוב בכותרת אני ממש צריך עזרה במציאת דריבר לכרטיס קול הנ"ל משום מה באתר creative לא מצוין שום דבר לגבי הכרטיס הקול ואני אבדתי את הדיסק של ההתקנה לפי מה שאני זוכר לאחר ההתקנה אתה מקבל מספר תוכנות גם eax console,creative media source וכדומה.... התוכנות לא כל כך חשובות לי אם הם לא משפיעות כל כך אבל אני ישמח אם להם תוכלו להביא לי לינק הכי חשוב לי כרגע זה להפעיל את הכרטיס קול... כבר ניסתי להפעיל אותו דרך hardware manger של ה-windows והוא לא מוצא שום דבר..... תודה רבה

22. Started by RiseAgainst,

אני רוצה לקנות כרטיס קול ורמקולים חדשים למחשב שלי ואנ צריך את עזרתכם. יש ים של מוצרים וכל אחד טוען ששלו יותר טוב ואיבדתי לגמרי את עצמי בנסיון למצוא את השילוב ה"אולטימטיבי"... כמה עובדות: - המחשב בבית משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק כבד. כמעט לא למשחקים ובכלל לא לסרטים. המוזיקה המושמעת היא לרוב או mp3 באיכות גבוהה או CD מקורי. - גודל החדר שלי הוא 6 מטר על 3.5 מטר. - אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל ב2 המוצרים ביחד. please help me! תודה!!! שי

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  23. הכל בכותרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני בדרך לרכישת מערכת קולנוע ביתית חדשה ואני מחפש מגבר ברגע זה....המגבר הזה זמין במחיר סביר והייתי רוצה לדעת אם משהו יודע עליו משהו ויכול לתת לי המלצות או אזהרות ולהמליץ לי על משהו אחר....התקציב בעקרון הוא עד 4 אלף שקל...

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by coorva,

ניסית לחבר IPOD של חבר שלי עם אותה גירסה לחיבור USB למחשב על מנת לעשות סינכרון אך המחשב לא זיהה את הנגן שלו אבל כן מזהה את הנגן שלי. האם יש משהו שניתן לעשות שיאפשר סינכרון של המחשב עם ה- IPOD השני?

דיונים חדשים בפורומים