אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן של לפחות 40 ג'יגה (לא מארץ) ומאוד אהבתי את הזן טאץ' אני לא רוצה את הH340 אל תציעו עליו!!! איזה עוד נגנים של 40 ג'יגה יש?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכל להגיד לי לאיזה נגן פלש יש את איכות הסאונד הכי טובה? אין מגבלה בתקציב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי מגוון דיונים בפורום בנושא, הייתי ממש קרוב להזמין את ה M240 שהמליצו פה אבל אז הבחנתי שאין בו רדיו, הנגן הוא להורים שלי ואני מנסה להימנע מלקחת משהו זבלי ב 200 שקל. חשוב לי שהנגן יהיה ג'יגה, שיהיה בו רדיו ושהוא יהיה יחסית קטן וקל (סטנדרטי ביחס לשאר הנגנים שיש היום בשוק בטווח מחירים זה.) התלבטתי אם לוותר על ג'יגה ולקחת את ה Sansa e130 512MB Sandisk אבל בתמונות הוא נראה דיי גדול.. ממש כמו מכשיר סלולרי. תודה ..
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, דודה שלי מגיעה מאוסטריה (אני מניח שהמחירים שם כמו בשאר אירופה בערך) ורציתי לדעת אם אפשר לקנות נגן MP3 טוב עם ג'יגה זיכרון (יספיק ל-250 שירים בערך לא?) ואוזניות (אם צריך) ב- 800 ש"ח לשניהם. הדבר הכי חשוב לי ב-mp3 הוא איכות הסאונד. לא חשובה לי היכולת לראות תמונות והיכולת להקלטה. אני רוצה שהוא יהיה נוח לדפדוף וליצור רשימות השמעה אם אפשר ושיהיו בו למשל אפשרות של shuffle. אני צריך גם אוזניות (אלא אם הנגן מגיע עם אוזניות). אני מעדיף שהם יהיו אוזניות כפתור ואם לא אז מתקפלות או משהו (יש הבדל גדול באיכות הסאונד של אוזניות כפתור ואוזניות רגילות באותו מחיר?). אני שומע בעיקר רוק אם זה משנה (Aerosmith, Guns and Roses וכל מיני..) וגם קצת טופאק,דרה וסנופ דוג... זה בעיקר. אני יודע …
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3-usb מהסוג הקטן מעוניין בין חצי גייגה עד לגייגה בתקציב של עד 650 שקל ופחות הפרט החשוב ביותר הוא שהווליום יהיה מאד חזק וגבוה (שמעתי הרבה נגנים של חברים שלי שיש בהם ווליום נמוך ונורא התאכזבתי) אם תועילו בתובכם לומר לי מהוא הדגם שאתם ממליצים או קישור לקניה ישירה תודה רבה :-*
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נגן MP3 בתקציב של 1300 שקל (אפשר למתוח עד 1400 מקסימום). למישהו יש המלצה על דגם מסויים? הדרישות הן: איכות שמע גבוהה יכולת הצגת תמונות טעינה דרך רשת החשמל ולא רק דרך המחשב רדיו (מומלץ) יכולת לשמש ככונן נייד הצגת עברית (מומלץ בצורה תקנית ולא הפוכה) אין צורך בהצגת וידאו. עכשיו, בעיקרון חשבתי על iRiver H10 6GB אבל עם יש נגן שנכנס בתקציב עם נפח יותר גדול אז עוד יותר טוב... תודה, עידו
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש נגן 1GB לפחות (משער שגם אי אפשר יותר בתקציב הזה :-\), בעל איכות נגינה מצויינת... הנגן לא מיועד לספורט, סתם בזמן נסיעה במונית וכו'... אפשר בתקציב הזה? אני ממש לחוץ בכסף, אז אי אפשר להוסיף יותר! אבל אם בתוספת קטנה של מחיר אפשר להשיג משהו טוב, אז תרשמו את השם של המוצר רק אל תסתמכו על זה וותנו לי גם בתקציב מדוייק של 1000 ש"ח תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה עוד שבועיים יש לי יום הולדת ודוד שלי שולח לי מתנה מארהב אני אמרתי לו שאני יגיד לו דגם של נגן mp3 וסרטים והוא הסכים.חשוב לי מאוד הקטע של הסרטים כי אני הרבה בנסיעות ואוהב סרטים הבנתי שיש את iAudio X5 שהוא מומלץ וראיתי גם נגנים כמו iRiver PMP-140 וה Creative Zen 20 GB Portable Media Center השאלה שלי מה הכי עדיף ומוצלח מהמוצרים האלה בהתחשב בצרכים שלי(60% סרטים 40% שירים)?והאם האיכות של הסרטים במוצרים אלו היא בסדר? בנוסף רציתי לדעת האם העברה של הסרטים למכשירים פשוטה כלומר ההעברה דרך המחשב ואחרי זה ישר רואים את הסרט הוא שצריך לעשות פעולות מסויימות? והאם אפשר לראות על צג הטלויזיה באמצעות המכשירים האלו?? תודה על העזרה!!
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם נגן חדש, חשבתי על הארקוס בנפח של 10GB יש הצעות אחרות?? חשבתי על הIpod אבל הוא יקר בהרבה ובמקרה ונגמרת הבטריה אתה תקוע...
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ? חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-