עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WarSoul,

שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  2. Started by סהר,

אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.

3. רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by darkrule88,

לפני כמה ימים קניתי אוזניות Razer Barracuda הם עובדות עם 5.1 ערוצים בהתחלה הכל עבד בסדר גם בבדיקה של הRELATEK וגם בWINDOWS MEDIA PLAYER ובמשחקים ופתאום האוזניות התחילו לעבוד על 2.1 ערוצים למרות שאני בודק בRELATEK כל ערוץ עובד בסדר אבל שאני שומע מוסיקה לדוגמא פתאום הערוץ היחידי שעובד זה הפרונט אם למישהו יש איזשהו פיתרון , תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. שלום, פישפשתי באתר הזה ומצאתי את הנגן הנל : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=923&cat=24 נראה מאוד מפתה, סוני, 512 והמחיר סביר... עכשיו לפי התמונה רואים שזה קורא WMA.. אבל עד כמה התמונה מהימנה ? זה אני לא יכול לדעת למרות שהם לא רומשים "תמונה להמחשב בלבד" השאלה שלי האם מישהו מוכר עם הנגן הזה ? או מישהו רכש מהם את הנגן הזה ? האם הוא שווה קניה ? מה לגבי רדיו ? האם יש לו רדיו מובנה והאם הוא מגיע לאיכויות גבוהות ? כלומר לא רק מנגן קבצי MP3 של 128 אלא גם של יותר... אשמח לקבל פרטים או מידע ממישהו שכבר רכש כזה נגן... בנוסף לגבי השפה האם הוא תומך באנגלית (אי אפשר לדעת ! אולי זה טייוואני ^^ ) או אולי תומך בעברית ? בקיצור נסו לשפוך כמה שיותר מידע אני אודה לכם מ…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. Started by IAF.ofek,

משתלם לקנות את הסאנדיסק סאנסה ב-785 ש"ח? זהו המחיר הזול ביותר בזאפ (החנות היא פוטופילם) והמשלוח חינם. אני בודק את המחיר של הנגן כבר חודש בצורה יומיומית בזאפ זהו המחיר הכי נמוך,יש מצב שהמחיר יירד עוד יותר?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by ranran,

זה האופציות -CX 300 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500830 -EP-630 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397&nav=1 -MDR-EX51LP http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11035138 איזה משלושת אלה הכי עדיף?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by X-Viper,

אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה שתתחבר לי לטלויזיה, הסוג כבל שרושם במפרט הוא : 1.0Vp p composite video signal 75 Ω רציתי לדעת האם הכבל הוא מסוג composite (כמו RCA )שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה, או שזה כבל מיוחד?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  9. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by huber,

שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mani007,

יש לי תקציב של 350 שקל לרמקולים עכשיו ראיתי תרמקולים האלה וורציתי לדעת מה דעתכם הנה לינק http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1255968

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by mischa_barton,

אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]

13. היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים, ואני שם דגם גדול על [glow=red,2,300]משחקים[/glow]! אני רוצה סראונד כזה שאני ארגיש כאילו אני באמת נמצא שם, ושהבאס יפוצץ ת'חלונות של השכנים עד כמה שאפשר ובהתאם לתקציב. מוכן לתת 450 ש"ח עבור הרמקולים, עבור החוויה, אבל מוכן להשקיע אף יותר רק אם הרמקולים באמת שווים את זה. אני חשבתי על Logitech X-530, או קצת יותר מקצועי Logitech G51 (שהרמקולים הללו במיוחד למשחקים). תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by Dr Hardware,

למישהו יש המלצה מאיזה אתר מכרזים או לא יודע על עט כזה, המטרה היא פעילות ספורטיבית איתו.. אז שלא יתפרק אין לי הרבה כסף.. שיהיה כמה שיותר זול אבל שינגן באיכות נשמעת, איכות סבבה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הלוח אם של גיגהבייט GA-965P-DS3 - יש בו כרטיס קול מובנה 8 ערוצים... עכשיו, אם אני רוצה לחבר אליו גם altec lansing 2.1 וגם את האוזניות של זלמן 5.1 באותו הזמן, איך אני עושה את זה? ואם זה אפשרי בכלל? אם זה לא אפשרי, האם יש איזה כרטיס קול שכן יהיה בו אפשרי? תודה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. Started by onatan,

מישהו יודע איפה ניתן לתקן רסיבר נקמיצ'י AV 10 (שנאי שנפגע ככל הנראה) באזור המרכז? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לא ראיתי שום תופס לפי מה שהבנתי יש פה המון אנשים שמבינים בסאונד יותר מכל מקום אחר ואני צריך את עזרתכם אז רציתי לשאול על אוזניות שיהיו טובות למשחקים בתקציב 500 ש"ח חריגה של 50 ש"ח רק אם זה באמת שווה את זה אני רוצה שהאוזניות יהיו נוחות זה גם דיי חשוב לי אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם Realteck אני מאוד מקווה שזה לא כל כך יהרוס לי את הסאונד קנייה מחו"ל זה גם בסדר וסתם שאלה: לSennheiser יש אחריות ארצית? תודה ענקית לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by LOL,

לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by stolen,

שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

???

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  21. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  22. האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. בחיפושים אצל ההורים (דקה לפני שעמדו לזרוק לרגל נקיון פסח...) נמצאו הפריטים הבאים שמקורם במערכת סטריאו נשכחת משנות ה-70: מגבר Scott R316 פטיפון BSR Belt Drive Series P163 מה דעתכם? שווה? יכול להוות בסיס למערכת טובה (עם תוספת רמקולים טובים וכו')? אם כן, איזה ציוד נוסף יכול ללכת עם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by redead,

האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  25. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.