אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתלבט בין לקנות ipod video לבין iriver u10 . אני יודע שאחד מהם הוא דיסק קשיח ואחד הוא זיכרון פלאש (אבל גם כך הקיבולת לא ממש מענינית אותי) . אני יודע שה Ipod מציג וידיאו על 30 פריימרים לשניה בעוד ה iriver u10 רק על 15 . האיכות שמיעה של איירביר הרבה יותר טובה מipod למרות שאמרו שלipod החדש שיפרו את האיכות שמעה בהרבה ( אני לא יודע אם זה ממש נכון ) .לipod מסך 2.5 אינץ וiriver u10 2.2 ! במה לבחור (אל תיחסו שזה שאחד נגן דיסק קשיח והשני פלאש למרות שקשה שלא) תודה רבה
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן של 512mb בסביבות ה-300-400 ש"ח. שיהיה עם טייפ מנהלים , איכות שמיעה טובה ועדיפות גבוהה לתמיכה בעברית. מישהו יודע עם הנגן Clubin newStick 512MB הוא בעל תמיכה בעברית (מתוך ידע אישי ודאי ,לא על סמך פרסומים!)? אני מתלבט בינו לבין הדגם של mag שלפי מה שהבנתי יש לו תמיכה בעברית, אבל זמן ניגון יחסית קצר לסוללה? למישהו יש מושג על הבדלי איכות השמע ביניהם? אודה מאוד למי שכול לעזור לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לIPOD שלי חשבתי לקנות את הדגם הבא מה את אומרים שווה את המחיר אם בכלל האוזניות של סוני שוות משהו ? http://www.musiciansfriend.com/srs7/src=00633/search/detail/base_pid/271056
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי טס היום בערב לאמריקה,אני רוצה שהוא יביא לי את אחד הדגמים האלה. אני לא יודע עם שווה להוציא עוד קצת בשביל ה620,הם גם נראים פחות טוב. עם מישהו יכול לעזור לי מבחינת פרטים טכניים אני אשמח,נניח לרגע בצד את הכסף,איזה מהם אתם ממליצים לי? שמעתי אצל חבר את ה530 והם נהדרים,אבל אני לא חושב שמשהו יאכזב אותי יחסית למה שאני משתמש עכשיו. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://computershopper.com.com/Creative_Zen_Sleek_Photo__20GB_/4505-6490_7-31549780.html
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים טובים אבל לא יקרים עד 200 שח אפשר לחרוג עד 250
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם... אני שוקל להחליף את הרמקולים למשהו חדש / טוב יותר... ;D אז אני אולי אמכור את הרמקולים הנוכחיים.. מישהו יכול לשער הערכת מחיר שהרמקולים האלו שווים היום, לא כולל קופסא, אבל עם כל החלקים?!? : http://www.mysuperpc.com/pcworks_contents.jpg אלו הם רמקולים של Cambridge SoundWorks מדגם PCWorks. רמקולים חזקים עם איכות מדהיייימה גם בווליום גבוה וסאבוופר מעולה...! תודה מראש, עודד .ב.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נוסע מחר לתל אביב רוצה px100 או sr60/80 מעוניין בחנויות שמוכרות ציוד מהסוג הזה מישו יכול לעזור? גם חנויות בחיפה זה יהיה נחמד...... בכלל זה רעיון דיי טוב לעשות רשימה ארצית של חנויות לאודיופלים בארץ (סטיקי והכל כן?).
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נגן בעל המאפיינים הבאים: משקל קל- ולכן מבוסס פלאש נפח של 512 מגה, עדיף 1024 סוללה מובנית נטענת אמין- שלא יתקלקל גם אם יש אחריות כי אין לי כוח וזמן לרוץ לתקן ובמחיר של 500-1000, כשאני מתכוון יותר לכיוון ה500, אבל משאיר חלון רחב מעט מאחר ואני לא מודע למחירים תודה מראש עידן
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
APEX JDP 707 . זהו DVD נייד שקורא הכל חוץ מZONE 1. יש אפשרות לשנות את זה ,שכן יצליח לקרוא סרטים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי נוסע לארה"ב ואני קונה נגן ב300 - 400 דולר, מבוסס הארד דיסק אני רוצה כמובן. לא ממש הבנתי מה הכי כדאי, אז מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-