עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

3. יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  5. מEBAY, דוד שלי כל הזמן נמצא בארצות הברית כולל את התקופה הזאת, הוא חוזר ביום ראשון בעוד שבוע. העלות 253.98 דולר, נגן מגיע באריזה מקורית סגור בניילונים וכמובן שנת אחריות . 1180 שקלים רוצה כבר שהוא יגיע :'( :'( אני רוצה להודות לכולם על העזרה הפאסיבית ??? לא פתחתי איזה תראד מעשי אבל נעזרתי בכל הדיונים שלכם :lol: אז אני יעדכן אותכם עוד שבוע שהוא יגיע.... ובנתיים קדימה להוריד סרטים ושירים יש לי רק 800 מגה שירים

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by zivg,

שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אהלן, אבא שלי נוסע לארה"ב ואני קונה נגן ב300 - 400 דולר, מבוסס הארד דיסק אני רוצה כמובן. לא ממש הבנתי מה הכי כדאי, אז מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by ruff stuff,

האם היא תומכת בכל דיגמי האיי פוד? יש לי בעייה עם הגירסא הנוכחית רוצה להסיר והתקין מחדש. ואם התשובה חיובית אז אני צריך להסיר את הישנה? האם השירים נשארים בתוכנה? מחה לתשובה בתודה ראפ.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by ofir16,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 מה אתם אומרים על איכות , חברה והכל

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  11. אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לשמוע מבעליהם של שני הנגנים האלה את חוות דעתכם. יצא לא מזמן נגן חדש מבית אפל(האייפוד נאנו), בקיצור ראיתי אותו והתלהבתי ממש וכמעט והזמנתי עד שקראתי בוואלה תגובות של אנשים שאמרו שהוא עדין מאוד והמסך שלו בעייתי ושהוא נשרט וכל מיני כאלה. על המיני לא שמעתי מילה ראה ובנוסף הוא גם יותר זול מהנאנו והוא יכול להכיל יותר שירים.. אז מה ההתרשמות שלכם משני המכשירים זה מול זה ? מה עדיף יותר ? אה ואני מזמין מחו"ל ככה ששניהם עולים בערך 200 דולר אז המחיר זה לא קריטריון תודה מראש בן

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. כן חברים השאלה בכותרת, אני מעוניין לכרטיס קול בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וכמובן משחקים. תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dvorite,

יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  16. שמי הוא יהבי..בן 15 נתניה.. אני פותח בשאלה קניתי היום X220 Logitech המוכר בחנות אמר לי שהם יותר טובים מהקראטיב אבל נראה לי שהייתי פזיז כי בדקתי בזאפ אחר כך וראיתי שיש ביקורות יותר טובות שם על הקריאטיב...אני אוהב אותם מאוד הם נשמעים לי פצצה אבל חבל שקניתי את זה אם הייתי יכול לקבל באותו מחיר משהו יותר טוב..אז עשיתי טעות??תודה למי שעונה לדעתי הוא רצה להיפטר מהרמקולים האלו כי הם דיי ישנים ..

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by topipi,

טוב אז ככה אני מתלבט בין לקנות ipod video לבין iriver u10 . אני יודע שאחד מהם הוא דיסק קשיח ואחד הוא זיכרון פלאש (אבל גם כך הקיבולת לא ממש מענינית אותי) . אני יודע שה Ipod מציג וידיאו על 30 פריימרים לשניה בעוד ה iriver u10 רק על 15 . האיכות שמיעה של איירביר הרבה יותר טובה מipod למרות שאמרו שלipod החדש שיפרו את האיכות שמעה בהרבה ( אני לא יודע אם זה ממש נכון ) .לipod מסך 2.5 אינץ וiriver u10 2.2 ! במה לבחור (אל תיחסו שזה שאחד נגן דיסק קשיח והשני פלאש למרות שקשה שלא) תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by ofir16,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 שווה?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by GRiM,

אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by AngelDust,

קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…

22. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  23. של עידו מנדלסון ניראה לי? תודה.

24. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי אם כן, אשמח לדעת איך. תודה רבה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by asaorgad,

עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.