אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 ורציתי לחבר את המחשב אליה איזה כבל אני צריך וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני ממש לא מבין בזה, אני רוצה שיש אפשר לאכסן לפחות 80 שירים בהתחלה רציתי ללכת על 256MB אבל לא הייתי בטוח אז אם כבר קונים רצוי לקנות משהו טוב החלטתי ללכת בסוף על נגן של 512MB ואני לא יודע מה עוד אני צריך לדעת על הנגן אני רוצה שתהיה תמיכה בעברית שאני אוכל להעביר שירים מהמחשב ולנגן בלי בעיות(חבר שלי אמר שצריך להתקין דיסק לפני זה אם כן זה משנה איזה מערכת הפעלה יש לי?) וזהו בעיקר השאיכות שמיעה תהיה טובה מחיר טוב וקצת הסבר ותמונה של הנגן.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם לא, אז אפשרי ישירות להשתמש בו? כי הדלקתי אותו בטעות, וראיתי שיש לו בטרייה מלאה... מה לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום,בן דוד שלי מעוניין ברמקולים חדשים באיכות נורמלית,עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק כרטיס קול יש לו על הלוח יש את המספרים האלה אני יודע 2.1 5.1 זה קשור?הרמקולים יתאימו לכל מערכת ? ועכשיו לשאלה השנייה - מה עדיף ה ATP3 או ה X-230 אני מאוד מתלבט ביניהם אחרי שראיתי שאנטולי מעדיף את ה X-230 על ה ATP3 תכננתי להמליץ לו על הATP3 מה עדיף יותר לדעתכם ? מישהו שמע את שתיהם ויכול לומר למי יש צליל יותר טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 הוא עולה פה 364 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 עולה 415 ש"ח , אני רואה שכתוב פה תומך בכרטיס קול 2.1 ואם יש לו כרטיס קול 5.1 ? תסדרו אותי …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תנו לי קישור לרמקולים כאלה אלה הלא יקרים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה: לאחר עיון בחיפוש לגבי אוזניות אני עדיין בהתלבטות(אני לא מבין באוזניות בכלל ויש פה אנשים שמבינים אז אני צריך את העזרה שלכם): התקציב שלי הוא 100-140 שקל ככה, וראיתי כמה אוזניות שמתאימות לי: האוזניות האלה(זה לא כפתור שכחתי איך האוזניות האלה נקראות): http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/93 איך הם??? או אוזניות כפתור: זה MX400 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/83 או זה MX450 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/84 או שאתם יכולים להציע לי אוזניות יותר טובות ממה שהבאתי כאן עד 140 שקל.... תודה רבה לעוזרים... עריכה: ושכחתי לשאול, בדגמי ה-MX מה זה הדבר הזה …
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום ! הביאו לי נגן DVD פיונייר מדגם מאוד מיושן: DV-350, הנגן מנגן מצויין סרטי DVD ו- VCD אבל כאשר שמים בו סרט בפורמט SVCD מתחילה הבעיה. הוא מנגן את הסרט אבל הוא מכווץ את התמונה אנכית. מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נגיד אני נכנס לחנות אלקטורינקה ממוצעת בניו יורק מה יהיו המחירים של הנגנים הבאים פחות או יותר: iriver h10 ipod mini
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא יודע אם תחום ההתעסקות של הפורום מכסה את הנושא הזה או לא, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים. אם מקומה של השאלה הזו אינו בפורום פשוט תמחקו... אז ככה, אני רוצה לקנות DVD מקליט, וצריך המלצות. אין לי מושג ירוק בתחום - מה טווח המחירים, מה מציעים המכשירים השונים, מה ההבדלים, ככה שאני לא יכול להיג לכם מה הדרישות שלי. אני רק רוצה לדעת מה האפשרויות, ומה מומלץ
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז אחרי התלבטויות החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם חיווטים, ולכן אני קונה מערכת 2.1 ולא 5.1. אז אם למערכת 5.1 היה לי תקציב של עד 1500 שקל, אני לא אשפוך את כולו על 2.1 (כי הן מערכות שמטבען יותר זולות גם), אבל אני כן מתכוון להפציץ ולקנות משהו טוב. אז קראתי הודעות דומות בכמה עמודים האחרונים וראיתי שממליצים הרבה (מאוד) על ה-ATP3 של אלטק לאנסיג. וואלה סבבה, זה גם מערכת די זולה. אבל כאן אני שואל את עצמי אם מערכות יותר יקרות - כמו ה-MX5021 וה-FX6021 (שעולות באופן תמוה אותו דבר בדיוטי פרי למרות שהאחרונה אמורה לעלות יותר...), או ה-I-TRIGUE 3600SE\I-TRIGUE 3400SE של קרייטיב יתנו איכות סאונד משמעותית יותר טובה (במילים אחרות, אני שואל אם יש סיבה שהן עולות פי 2). אני רואה אגב שהדיוטי פרי …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תדריך ענייני על הנגני PMP שאפשר לקנות עכשיו? ואם יש נגנים ששווה לחכות בשבילם שיצאו? ומהו הנגן האידיאלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות כפתור עד 100 שקל כנראה מחר בבוקר אני ילך לקנות נ.ב אני רוצה שזאת תיהיה חנות לא באינרנט
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת בבקשה תושבה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נגן IAUDIO X5L ישנה בנגן אפשרות להצגת המילים lyrics display You can enjoy your music and read lyrics at the same time! New Lyric Display Feature provides you with lyrics on wide color LCD השאלה שלי היא כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. האם ניתן להעביר ספריות MP3 שלמות ל- iPod Nano ולנגן אותם (בדיוק כמו הנגני פלאש הגנריים) או שחייב לעבור דרך הקידוד של iTunes (שלפחות ממה שראיתי במיני משנה לגמרי את שם הקובץ)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-