עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dr.tech,

סנהייזר mm70i

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by michael1232,

שלום לכם יש כרגע רמקולים 5.1 של logitech: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מכיון שחלק מחוטים הם קצרים חיברתי מאריכים לקחתי כבל rca וחיברתי עם בננה נקבה כדאי לחבר לחוט הקצר (לא רציתי לחתוך) ועשיתי בדיקה אם הכול עובד ויש צליל בכל הרמקולים. הבעיה היא בסרטים היא שאני שומע את כל הצליל מקדימה ושומעים חלש חלש חלש מאחורה. הכרטיס קול שלי הוא: Audio Adapter Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller ויש לי עוד כרטיס: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360699 אם אני יחבר אותו למחשב הסאונד ברמקולים ובעיקר מאחורה יהיה חזק יותר?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by NIVs,

KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by HiperPsY,

מה אתם אומרים על חברת MAGNAT , ועם אתם ממליצים לקנות? ומה אתם אומרים על רדיו דיסק של CLARION?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  6. קניתי לפני פחות משנה אוזניות של SENNHEISSER - הדגם PMX 60 קניתי בצליל כי היה לי זיכוי אבל עלה הרבה אני חושב 180 (אחרי הזיכוי) עכשיו האוזניות נדפקו מבחינה חיצונית - הספוגים של האוזניות התפרקו והחוט יצא מהמקום :\ אני שומע בעיקר מוזיקה, ממש קצת משחקים ואולי סרטים (שאני מעדיף לשמוע ברמקולים) אגב, יש לי כרטיס קול של GTXP - HERCULES אם זה משנה משהו. על איזה אוזניות אתם ממליצים, ולא פחות חשוב: איפה לקנות התקציב - כעיקרון רצוי נמוך מ300 אבל אם יש אוזניות ששוות את זה אז אפשר לחרוג קצת מדהים שיש אנשים שמוכנים לשלם 1000 שקל ואף יותר לאוזניות... נ.ב. - כמה זמן אמורות להחזיק אוזניות איכותיות? תודה מראש, מתן

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן..... טוב אני יודע שאייפוד ואיריבר זה טוב אבל האם יש נגנים אחרים טובים בין 20 גיגה ל40 גיגיה? שמעתי שיש אחד שמציג גם MPEG וAVI........................... המחיר הוא בין 2000-2500

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by motorishta,

צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה

9. אם אתם עוברים ליד עמוד חשמל, אז אפשר לשמוע מין קולות של חירחושים מעצבנים, וזה בדיוק הקול שאני שומע באוזניות שלי בזמן שאני מקשיב למוזיקה. לא נראה לי שזה בגלל האיכות של האוזניות, כי אני משתמש בהם כבר שלושה שבועות ולא הייתה לי בהם את הבעיה הזאת. כשאני שם את הרמקולים שומעים בהם בסדר בלי הרעשים האלה, אבל באוזניות יש רעשים. מה אני יכול לעשות? עריכה: גיליתי שהדיסק שאני מקשיב לו (במוזיקה שבו) פגום ובגלל זה אני שומע את הרחשים הקטנים האלה. לקחתי משכנה שלי את אותו הדיסק שהיה לי ולא שומעים איתו רעשים. אני כנראה אצרוב את הדיסק שלה (חבל לי לבזבז על חדש). אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה כי הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by yolh4f,

אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. חיבור של הממיר לטלויזיה - scart או rca?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  16. בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by lev-27,

בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. היום נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב. מערכת הסראונד שמחוברת לפעמים פתאום מתקצרת, ואי אפשר להדליק אותה, או שלפעמים לא שומעים כלום. ובמערכת השניה, הרמקולים הרצפתיים, יש קולות פצפוצים מהרמקולים. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by idoyi,

אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by bumped,

אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש מסך LCD או פלזמה לחדר שינה שיחובר למחשב התקציב הוא עד 3500 ש"ח (זה בסביבות 20-30 אינץ' במרחק 2.5-3 מטר..) ואני מעדיף של חברת LG ומשהו חשוב- שהמסך לא יהיה מטושטש בחיבור למחשב, ושיהיה חד וברור גם ממרחק 3 מטר (היה לי ניסיון בחיבור S-Video ויש משחקים מטושטשים בLCD) תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. לאחותי התקלקלו הרמקולים וצריך לקנות חדשים... חשבתי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=486509 בגלל שהם זולים והתגובות עליהם טובות. אבל היא שמעה את הcrative inspire 5200 שלי והתלהבה אז אני צריך המלצה על רמקולים בסביבות ה100 שח(מקס 150), יש העדפה ל2.1 כי אחותי אהבה את הבאס שיוצא מהסאב אבל אם מערכת 2 תיתן איכות טובה יותר אז אשמח לשמוע עליה. ראיתי די הרבה מערכות בטווח מחירים הזה של לוג'יטק קריאטיב מיקרולאב ועוד, ואין לי ממש מושג איזה לקנות. האם בכלל יש טעם ללכת על משהו יותר יקר מהרמקולים שחשבתי עליהם? יהיה שיפור מורגש? נ.ב. כרטיס קול מובנה. תודה לעזורים...

23. Started by gal1,

איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. איזה יצירות/אלבומים של BEETHOVEN אתם ממליצים לי לשמוע?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Spirit Crusher,

מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים