עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Xian,

ברשותי אוזניות Sennheiser 280 HD המחוברות לכרטיס קול OB. אני משתמש בהם לסרטים, משחקים ומוזיקה. ה-Bitrate של אותם שירים נע בין 128 עד 320. שאלתי היא, אם אני אשדרג ואקנה כרטיס קול, לדוגמא Audigy 2, האם אשמע הבדל באותם שירים, או שרק אשים לב לשינוי באיכות הקול בשירים בעלי איכות קול גבוהה (Lossless) ?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אז ככה ראיתי שתי דגמים שניראים לי סבבה למחשב ואין לי מושג מה הם באמת שווים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולגלות מה הם באמת שווים. הנה המפרטים של שתיהם 1. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm 2. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/home%20system/x23.htm תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

שלום, רציתי לדעת איך אני צריך לקוון את מערכת הקולנוע הביתית שלי הכוללת חמישה רמקולים וסאבואפאר אחד. כשאני אומר "לקוון" אני מתכוון לקיוון ההגדרות של כול רמקול בנפרד המידה נקראת dB בתודה מראש, אבי. ליצטוט : הקדמי = dB הקדמי שמאלי = dB הקדמי ימני = dB האחורי שמאלי = dB האחורי ימני = dB נ.ב. אני במחשב שלי בהגדרות אצלי דרך התוכנה של הלוח אם שלי הגדרתי את כול ההגדרות על הכי גבוהה... זה אומנם לא מקוון את הרמקולים אבל זה מקוון את ... טוב הינה ככה הגדרתי - HZ : 100 , 200 . 400 , 600 , 1K , 3K , 6K , 12K , 14K , 16K. וכולם מוגדרים על העוצמה הכי גבוהה במחשב - +12dB אני הגדרתי כך את ההגדרות משום שאני מחבר את המחשב למערכת הקולנוע הביתית ואני חושב שהמנגנון…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by psedo,

אני טס לארה"ב ורוצה לקנות מערכת פשוטה וטובה (200-300$) א.אני צריך המלצות ב.האם יש בעיה עם המתח 110\220 אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  6. אם מישהו יכול להמליץ לי אשמח השימוש שלי זה בעיקר סרטים מוזיקה ומשחקי מחשב... אני לא יכול להזמין מחו"ל עדיף אם אפשר שיהיה את האוזניות באתר פנדה מחשבים... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by eliranl,

רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.

9. Started by yovav hashovav,

מישו יכול לתת לי המלצה כמה טובות האוזניות האלה? ...אני צריך אותם לנגן אםפישלוש. הם מספכים את הצרכים של מישו שאוהב מוזיקה? http://www.circuitcity.com/ccd/productDetailReview.do?oid=119283&com.broadvision.session.new=Yes&ct=0&BV_SessionID=@@@@1653404134.1117711488@@@@&BV_EngineID=ccdkaddekkdgmilcfngcfkmdffhdffo.0 הם של סוני אני מקווה שיש פה אנאשים שיש להם אתזה פו ואז הם יוחלו לתת לי תגובה עליהם... דרח אגב יש לכם פו דברים מענינים בפורמים רק חבל שאני לא מבין אנגלית

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by comablack,

יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול. ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת האם יהיה הבדל ביצועים אם אני יעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול?? ואם כן אפשר לינק להדרייברים הכי מעודכנים של\ sound blaster live! 5.1 עכשיו יש כמה גירסאות לכרטיס הזה ובדקקתי על הכרטיס עצמו ..רשום עליו soundblaster live! 5.1 digital תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by zohar678,

יש ברשותי רדיו דיסק ישן בבית שלא מסוגל לקרא צרובים. האם ישנה איזה שהיא אפשרות לצרוב בשיטה כל שהיא כך שהוא יזהה את הדיסק כדיסק מקורי?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. תקציב עד 200 ש"ח .

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. יש לי אוזניות בנות כשנתיים. האוזניות מלכתחילה לא היו יקרות במיוחד, ואין שום אפשרות לפתוח אותן בלי לשבור אותן כך שתיקון אינו בא בחשבון. בכל זאת, אני לא מבין איך זה יכול לקרות: כתלות במצב כבל האודיו (זה שהולך מהמחשב לאזניה שמאל), כלומר לפי המידה בה אני דוחף את הכבל פנימה או מושך אותו החוצה, האוזניות מחליפות בין שני מצבים: או ששומעים באוזניה שמאל תקין אבל באזניה ימין לא שומעים כלום, שזה מה שקורה כשאני דוחף את הכבל פנימה, או ששומעים בשני האוזניות מאוד חלש, אבל הסאונד עצמו תקין לחלוטין (מלבד העצמה). מה קורה פה? ברור לי שמדובר בחיבורים משוחררים, אבל עדיין, איך המצב השני בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. 1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום לכולם ישש לי מסך lcd של haier מסדרת blueline דגם l26r1 ורציתי לדעת האם האור הכחול למטה שמופיע בתמונות ובפרסומות הוא סתם או שיש או כזה ואני לא יודע להפעיל אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים