אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני צריך ipod נגן וידאו שאני אוכל לחבר את את האייפוד לטלויוזיה וישר אני יראה את הסרט. הנגן צריך להיות בנפח של מינמום 30 giga יותר לכיוון ה60, לא חייב אייפוד אפשר גם משהו אחר אבל שיתמוך בכל, שירים, וידאו, שאוכל לחבר את הנגן לטלויוזיה, אני מחפש משהו איכותי טוב התקציב בין 300-380$. אני מזמין את המוצר מחו"ל והחנות היחידה שאני יכול להזמין ממנה היא amzon לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/102-3890142-7558538 אנשים חשוב שתגיבו מהר כי קרובי משפחה שלי חוזרים עוד יומיים והמשלוח דרך האתר לוקח יום אז בבקשה תגיבו מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך LCD או פלזמה לחדר שינה שיחובר למחשב התקציב הוא עד 3500 ש"ח (זה בסביבות 20-30 אינץ' במרחק 2.5-3 מטר..) ואני מעדיף של חברת LG ומשהו חשוב- שהמסך לא יהיה מטושטש בחיבור למחשב, ושיהיה חד וברור גם ממרחק 3 מטר (היה לי ניסיון בחיבור S-Video ויש משחקים מטושטשים בLCD) תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יחסית פשוט , מובנה אם אני לא טועה, הורדתי Asio4all כדי שה"לייטנסי" יהיה נמוך, אך כאשר אני משתמש בASIO4ALL אני לא מסוגל להקליט מהמיקרופון, זה כאילו לא מזהה אותו, מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברים אני יודע שדובר על הנושא הזה הרבה. עדיין אני צריך עזרה קטנה. אני מחבר מחשב עם כרטיס מסך Nvidia 8400 בכבל יצוק HDMI ל DVI (ללא המתאם המקורי) את האוידיו אני מחבר בכבל אוזניות רגיל (3.5 ממ) מהכרטיס קול לכניסה המתאימה בטלוזיה. חיבור זה לא עובד. אני מפספס משהוא? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בחדר 4 רמקולים ובגלל שהחוט שלהם קצר אז הם מאוד מאוד מאוד קרובים ואין אפקט מתאים. אז אני רוצה לקנות כבל של 10 מטר בשביל לפצל תרמקולים ולשים 1 בכל פינה בחדר. אז כמה זה עולה? וכמה עולה מחזיק של רמקול שתולים על הקיר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס מסך http://img521.imageshack.us/img521/1156/48266639.jpg זה הכרטיס מסך שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס מסך הזה? תודה מראש=]
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך אני מחבר רמקול של מערכת סטריאו למקום רחוק יותר בלי כבלים... יענו יש משהו כמו אנטנה לרמקולים כדי לשים במקום מרוחק מהמערכת...
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge WINTV-PVR-150 עכשיו כשאני בא להגדיר אותו בויסטה (בעזרת המדריך שצירפתם באתר - http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/5/ מבקשים ממני לבחור את סוג הממיר שאני משתמש בו (הממיר הכסוף של YES) ואני לא יודע באיזה חברה לבחור ואיך להמשיך הלאה מן המצב הזה: http://img136.imageshack.us/my.php?image=83194794mx0.jpg איזה חברה אני בוחר והאם מישהו יודע מה סוג הממיר ?! תודה רבה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן חברה, הגינה עברה שינוי קל ואנחנו מעוניינים לשים אפשרות לשמוע מוזיקה ואולי בעתיד גם לראות סרטים בחצר.. רציתי לדעת איזה סוג של רמקולים צריך לקנות, יש לנו שלוש נקודות של כבלים שבהן אפשר לשים רמקולים ומאחת הנקודות אפשר להעביר כבלים כדי שיהיה רמקול במרכז החצר בגובה של בערך 3-4 מטר, יש שם מן סוכך.. הייתי שמח לדעת איזה סוג של רמקולים צריך במקרה הזה, וכמה עולה המותרות (אני יודע שאין גבול לסכום, אבל יהיה נחמד לדעת על האפשרויות ה"נורמליות"). בואו נגיד שאני אודיופיל-לייט P= הסאונד יגיע לשם דרך כבלים ישירות ממגבר ימאהה שיש לנו, המוזיקה תגיע אליו כנראה מסטרימר שיזרים ממחשב FLAC, MP3, וDTS. אם יש צורך לתאר את הגינה רק תגידו, אעשה כמיטב יכולתי.. תודה רבה מראש!! ושאלה קטנטונת - פעם…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-