אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי אני מנסה לחבר את הLCD הנ"ל מחשב עם כבל VGA היה לי 7800GT שעבד לסירוגין בWINDOWS, בזמן הBOOT של המחשב זה תמיד רואים בLCD עד שזה הפסיק ורק היה אפשר לראות כאשר המחשב היה עושה BOOT וכאשר הWINDOWS עולה (XPSP3) מסך שחור. עכשיו פניתי לניופאן התמיכה שלהם אמרו שבגלל שאני רואה את הBOOT של המחשב בLCD זה לא בעיה בטלויזיה, פתחתי פנייה לNVIDIA הם אמרו לנסות 5 מליון גרסאות של דרייברים ניסיתי לא עזר אז ניסיתי שמתי ATI850 במקום הגעתי למצב שאני מנתק את הכבל של המסך מחשב אני רואה בLCD עד לפני שבועיים שזה גם הפסיק לעבוד, ניסיתי להחליף כבל VGA וניסיתי לשנות רזלוציה וMHZ ועוד כל מיני אופציות בדרייברים של הכרטיס מסף אני די מיואש, אם יש למשהו איזה עצה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל מסוג P35DP . אני משתמש בכרטיס הקול של SIGMA TEL שעל הלוח אם ותומך ב 7.1 ערוצים ( הורדתי עדכון דרייבר מהאתר של אינטל ופתאום זה הפך ל IDT ) . כמו כן מותקנת אצלי ערכת K-LITE האחרונה . חיברתי את היציאה האופטית מכרטיס הקול לרסיבר הקולנוע הביתי שלי ( דנון 1804 ) וקינפגתי את הרסיבר לקלוט את האות מהמחשב דרך הכניסה האופטית של הערוץ המדובר ברסיבר . הבעיה שלי היא שכאשר אני משדר אות של AC3 ? או DTS אני שומע רק את הרמקולים הקדמיים ( גם לא את הסאב ) ( יש לי דיסק DVD שעושה את הבדיקות ) . גם סרטי DIVX שמנוגנים על ה MEDIA PLAYER CLASSIC ויש להם פס קול DD עוברים אותו הדבר . על גבי ה AC3 FILTER נראה שיש 5.1 ערוצים ובבדיקה של כל ערוץ אכן מקבלים אות רק מהערוץ ה…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge WINTV-PVR-150 עכשיו כשאני בא להגדיר אותו בויסטה (בעזרת המדריך שצירפתם באתר - http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/5/ מבקשים ממני לבחור את סוג הממיר שאני משתמש בו (הממיר הכסוף של YES) ואני לא יודע באיזה חברה לבחור ואיך להמשיך הלאה מן המצב הזה: http://img136.imageshack.us/my.php?image=83194794mx0.jpg איזה חברה אני בוחר והאם מישהו יודע מה סוג הממיר ?! תודה רבה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יחסית פשוט , מובנה אם אני לא טועה, הורדתי Asio4all כדי שה"לייטנסי" יהיה נמוך, אך כאשר אני משתמש בASIO4ALL אני לא מסוגל להקליט מהמיקרופון, זה כאילו לא מזהה אותו, מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
1.טוב אז אני קראתי כל מיני תגובות ורציתי לשאול איזה דגם הכי טוב או הכי כדי משהו כזה קיצר... אז דגם ראשון :Logitech X230 דגם שני:JBL CREATURE 2.1 אם יש דגמים טובים בתחום אז אני ישמח שתציינו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מספר מחשבים ואני משתף כמובן את המדיה שלי.. הבעיה היא כזו באחד המחשבים אשר יושב בסלון עם VMC! ברגע שאני נכנס לספרית הוידאו שלי ישנם תיקיות אשר בשימוש ויש שלא.. ניסיתי לבטל את התיקיות שאני לא רוצה בעזרת האשף של הVMC וגם דרך המדיה פליר למי שיודע! אך ללא הצלחה.. יש דרך שאני יכול לגרום לVMC לא להציג אותם? תודה רבה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500095 אני רוצה לקנות ( עולות 450 ) אותן לשימוש כללי ( מחשב והרבה IPOD ) . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות רמקולים כבר בחרתי את הבחירה שלי(ADA880) אבל עדיין לא החלטתי על כרטיס הקול, הרמקולים יחוברו ליציאה הדיגיטלית של כרטיס הקול. בתחילה חשבתי לקנות איזה אודיגי 2 או איזה הרקולס נחמד אבל עכשיו עלה לי רעיון אחר. הלוח שלי ממש ישן והיום כול הלוחות החדשים מגיעים עם כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ONBOURD, רציתי לשאול איך הכרטיס שמגיעה על הלוח, העם זה ישפםיעה על הביצועים של המחשב?, הלוח שחשבתי עליו הוא הP4P800
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מתלבט בקנייה , הz680 עולה 300 דולר , והz560 עולה 145 . אני צופה בהרבה סדרות במחשב , שבאות בפורמט mpg כvcd וכן גם בסרטים שמקודדים ב5.1 , אך רוב הזמן אני שומע מוזיקה וחלק מן הזמן משחק משחקים . השיקול שלי הוא שיקול כספי , אני רק בן 15 ושאר הכסף יבוזבז כנראה במהרה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא , אז האם ההבדל בין השתיים שווה את ההפרש הכספי ( פי 2 ) , עוד דבר , אני לא אודיופיל , אבל אני רק רוצה שיהיה צליל נקי בווליום גבוה ( במיוחד שלא יהיה צליל מתכתי ) , אז אם תוכלו לציין בפני את ההבדלים ודעות שלכם , אני אעריך את זה מאוד .
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחת התלבטויות קניתי את המכשיר הנ"ל. למכשיר 256 מגה זכרון פנימי ומקלט רדיו מובנה. לאחר מספר ימי האזנה רציתי לשתף אתכם בהתרשמות שלי מהמכשיר: איכות הרדיו: לא משהו. יש לעיתים בעיות קליטה. המכשיר כ"כ קטן ומרגישים שחסרה לו אנטנה פנימית רצינית . ציפיתי ליותר מהרדיו! איכות הסאונד בניגון MP3: כאן אני בדיסוננס קוגניטיבי. ברשותי דיסקמן פנסוניק ישן. במכשיר החדש בפירוש לא שומעים טוב יותר. אני מייחסת זאת לאיכות האוזניות. גם כשאני מאזינה עם האוזניות של סנהייסר (MX300) וגם כשאני מאזינה עם האוזניות שהמכשיר הגיע איתם אני לא מרגישה כל הבדל. הבעיה הכללית: חוסר כמעט מוחלט של צליל באס. כנראה שהבעיה באוזניות שאני משתמשת בהם. כיוונתי את האקולייזר של המכשיר למכסימום באס ואני לא מרגישה שיפור משמ…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-