עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roes,

1. יצאו משחקי EAX5 ? 2. אם לא : ידוע מתי יצאו? (אם אפשר גם איזה משחקים מתוכננים לו) 3. אם כן : ההבדל בין EAX5 ל EAX4 גדול ואפשר להבחין בו? 4. אם יש לי כרטיס EAX4 אז הוא יפעיל משחקי EAX5 ב EAX4 או כמו כרטיס רגיל(ללא EAX)?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב. בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה וניסיתי לעדכן קושחה שוב …

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Evyatar,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של 2000+ ש"ח. עיינתי כאן http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128965 אני יודע שהארקוס מצויינים אבל אני מתלבט בין 2 נגנים. הראשון הוא ה AV500 30GB והשני iAudio A2 20Gו שניהם מוצגים בקישור שהבאתי. אם מישהו יכול לתת עצה מניסיון או מה יותר יעיל, והאם כדאי להשקיע עוד כ400 ש"ח בשביל הארקוס שיש לו גם 10 גיגה יותר מהנגן השני שאנ ימתלבט לגביו. תודה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  4. הmp3 שלי מודיע לי שהגודל שלו הוא רק 17 מגה כשבעצם הוא 512 מגה יש למישהו פיתרון? זה מהדגמים הזולים והכי פשוטים שיש, הסינים.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by malcolmx9,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר, בנוסף לנגן MP3 שהמלצתם לי עליו בהודעה אחרת. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל, ומה שחשוב לי הוא הסאבוופר. אם המערכת תוכל לנגן גם קובצי MP3 זה יהיה נהדר, כי אני לפעמים אשתמש בה מעל ל-6 שעות וזה יהיה נחמד אם יהיו לי המון שירים ולא 16 שימשיכו לחזור על עצמם במשך כל הזמן הזה! עכשיו, אין לי שום מושג במערכות סטריאו! הישנה שהייתה לי הייתה עם שני רמקולים וסאב מובנה בתוכה. אני מעוניין באותו הדבר, או מה שאתם תמליצו. משהו איכותי. בגלל שאין לי מושג בהם, גם אין לי מושג איזה תקציב לתת שייחשב להגיוני! אני בעיקרון לא מעוניין לבזבז הרבה על המערכת, מה הכי "זול" שאפשר לקנות אבל שיהיה באיכות טובה ומעלה? בואו נגיד 600 שקל? זה מספיק בשביל להשיג משהו שמתאים לדרישות…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by mp91,

אני מחפש אוזניות מקסימום 100 120.... אני יודע שזה קצת מאוד אבל ראיתי את האוזניות האלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8770&catid=930 שימושים זה למשחקי רשת לאינרנט(סקיים.. ונטרילו) ושירים... מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by Posford,

שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. דוד שלי כרגע בארה"ב והוא חוזר שבוע הבא ואם אני רוצה את הנגן אני חייב להחזיר לו תשובה , ועכשיו. אז בבקשה אם אתם יכולים תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by deannahum,

שלום השבוע צרבתי סרט לדי וי די קורא דיווקס... סרט בפורמט avi... הסרט עובד מצויין אבל משום מה הסאונד של הדיבור נעלם מן הסרט.. כלומר יש קולות רקע ומוזיקה אבל קול של דיבור אין ! ובמחשב הסרט עובד ממש כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by shahar77,

אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by mrwolf,

ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר. הבנתי שחיבור ה DVI מעביר רק את הוידאו ולא את הסאונד היציאה שיש לי מהמחשב היא DVI האם יש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה כך שגם הסאונד יעבור? ועדיין לשמוע גם דרך היציאה הרגילה של הרמקולים של המחשב... באותה הזדמנות, יש לכם המלצות לטלויזיות '32 שלא עולות את ה 3500?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום, האם כרטיס מסך ATI4850 שמוגדר כHD(רשום על הקופסא HDMI ready) מסוגל להעביר אותות קול בחיבור כבל DVI-HDMI למסך LCD סלוני?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by SloOmPer,

מה דעתכם על הרמקולים? 50W: 6W כול רמקול 20W הבאס נראים טוב לא? מה דעתכם? במחיר של 200 שקל? NEUTAC 8S513120 5.1 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVs8513120 או שעדיף את CreativeSBS370? ב175 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  17. כי יש לי די קפיצות כאלה במשחקים , פריזים , וזה נגרם עקב הכרטיס קול שלי ALC888 מה אתם אומרים כדאי לקנות את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. שלום לא מעט סיבוכים היו לי אם הכרטיס טלויזיה ועכשיו יש עוד בעיה הכרטיס שיש לי זה WINFAST TV2000 XP GLOBAL עכשיו את העיינית של האינפרא אדום אני מחבר לכרטיס הטלויזיה אם חיבור כמו של אוזניות הבעיה זה שהעיינית עושה מה שבא לך לפעמים עובדת ולפעמים לא וזה מציק כי אני רואה טלויזיה כשאני שוכב על המיטה וכל פעם להנמיך ולהגביר צריך לקום למחשב וזה מציק מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום, קבלתי דיסק של METALLICA - BLACK ALBUM אבל הוא בDTS וכשאני מסנה להפעיל אותו יש רעשי לבן (ככה זה נקרא?) כמו שלג בטלוויזה... רק בלי טלוויזה עכשיו, אני צריך אולי איזה ציוד מסויים, תוכנה בשביל להפעיל את זה? או שאולי בדיסק פגום? תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by MagnuM_47,

Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by azsxazsx,

שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.