עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomerco,

רמקולים חדשים של altec lansing הדגם vs4221 מה אתם אומרים עליהם אני חושב לקנות אותם?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by Royz,

היי יש לי כרטיס קול מאוד ישן והוא לא עובד טוב עם משחקים כגון Battlefield 2 Hercules Game Theater XP 7.1 אז אני צריך לקנות כרטיס קול חדש וזול שיעבוד -המטרה היא למשחקים בעיקר הלוח אם שלי הוא :ABIT NF7-SL חשוב לי תמיכת חומרה אסור שזה יהיה אחד מאלה: - The following sound cards do not support the Hardware Audio Renderer option: Altec Lansing ADA70 USB Speakers AOpen AW-320 AOpen Phantom 3D AW-724 ASound Express II Aureal Vortex Aureal Vortex 2 Aztech A3D Creative Labs SB 16 PCI Creative Labs SB Audigy 2 NX Creative Labs SB Audigy LS - (5.1) Creative Labs SB Extigy Creative Labs SB Live 24-bit Creative Labs SB Live Creative Labs SB Live PLATINUM …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. אז ככה, כרגע אני עם ac97, שומעים ברמקולים, אבל אני מרגיש שהם יכולים לתת עוד, לפחות ככה נראה לי. בAudigy2 יש את האפשרות הזאת שנקראת cmss3D ובכלל נראה לי כ.קול יותר חזק מlive! השאלה אם זה שווה את הכסף. (אני מדבר על גרסאת הValue) או ששווה בכלל לחסוך לX-Fi XtremeMusic שיש לו את הCrystalizer24bit.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  8. קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by michael1232,

שלום לכם יש כרגע רמקולים 5.1 של logitech: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מכיון שחלק מחוטים הם קצרים חיברתי מאריכים לקחתי כבל rca וחיברתי עם בננה נקבה כדאי לחבר לחוט הקצר (לא רציתי לחתוך) ועשיתי בדיקה אם הכול עובד ויש צליל בכל הרמקולים. הבעיה היא בסרטים היא שאני שומע את כל הצליל מקדימה ושומעים חלש חלש חלש מאחורה. הכרטיס קול שלי הוא: Audio Adapter Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller ויש לי עוד כרטיס: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360699 אם אני יחבר אותו למחשב הסאונד ברמקולים ובעיקר מאחורה יהיה חזק יותר?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  10. שני הנגנים הם 2G... רק שהE250 זול יותר ב-200 שח.. מה יותר שווה לקנות? עריכה: מה המשקל של הסנסה?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן..... טוב אני יודע שאייפוד ואיריבר זה טוב אבל האם יש נגנים אחרים טובים בין 20 גיגה ל40 גיגיה? שמעתי שיש אחד שמציג גם MPEG וAVI........................... המחיר הוא בין 2000-2500

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. ברשותי מערכת רמקולים 5.1, כאשר אני צופה בסרטים המקודדים בAC3 הווליום ברמקולים האחוריים נמוך משמעותית מבקדמיים. הבעיה קיימת רק בסרטי AC3 ורק במחשב. כאשר אני שומע קבצי סטריאו על כל הרמקולים או מפעיל בדיקת סאונד, הווליום שווה בכל הרמקולים. יתרה מכך, כאשר אני מחבר את הרמקולים ישירות לDVD, אותם סרטים בעלי ווליום לא שווה במחשב נשמעים בצורה שווה. מה יכולה להיות הבעיה? משהו בהגדרות של הAC3?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Check_Point,

שלום כולם. אני מחפש תוכנה שתגיד לי בכל רגע נתון, עוצמה של כל רמקול בנפרד. אני חושב שהרמקול הימני שלי יותר חזק מהרמקול השמאלי. (או שאני פשוט לא שומע טוב באוזן שמאל ;D )

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by kikkler,

זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. רציתי לדעת האם קיים מכשיר שמחברים אותו ל - iriver והוא משדר לכל מקלט רדיו? אני יודע כי הדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen. תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. חיבור של הממיר לטלויזיה - scart או rca?

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

כרטיס מסוגCreative AudioPCI (ES1371,ES1373)(WDM) התקנתי ומחקתי והתקנתי ומחקתי לפחות שני סוגי דרייברים שהם היחידים שמצאתי לכרטיס הזה ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה אחרי שאני מפעיל סאונד מסוג של שהוא הסאונד נתקע ועושה רעש נוראי כאילו מישהו דופק עם פטיש על מסמר וזה לא מפסיק ללפחות 5 דקות ואז זה נפסק ואין סאונד כדי שיהיה סאונד צריך למחוק ולהתקין את הדרייברים מחדש וגם אז לפעמים זה נותן שגיאה של כאילו אין לי כרטיס זכרון

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by malcolmx9,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר, בנוסף לנגן MP3 שהמלצתם לי עליו בהודעה אחרת. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל, ומה שחשוב לי הוא הסאבוופר. אם המערכת תוכל לנגן גם קובצי MP3 זה יהיה נהדר, כי אני לפעמים אשתמש בה מעל ל-6 שעות וזה יהיה נחמד אם יהיו לי המון שירים ולא 16 שימשיכו לחזור על עצמם במשך כל הזמן הזה! עכשיו, אין לי שום מושג במערכות סטריאו! הישנה שהייתה לי הייתה עם שני רמקולים וסאב מובנה בתוכה. אני מעוניין באותו הדבר, או מה שאתם תמליצו. משהו איכותי. בגלל שאין לי מושג בהם, גם אין לי מושג איזה תקציב לתת שייחשב להגיוני! אני בעיקרון לא מעוניין לבזבז הרבה על המערכת, מה הכי "זול" שאפשר לקנות אבל שיהיה באיכות טובה ומעלה? בואו נגיד 600 שקל? זה מספיק בשביל להשיג משהו שמתאים לדרישות…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. אני רוצה לחבר את ממיר הכבלים למחשב והשמחשב ישדר לטלוזייה FHD אין לי צורך בלכידת וידאו תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  24. אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב.(לא HDׂׂׂׂ) אני מחפש כרטיס אמין, אייכותי ושיהיה זול. תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.