עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה שלומכם? החלטתי להתחדש במסך LCD לחדר, ומאחר והמחירים צנחו יחסית, אשמח לפנק את עצמי במסך גדול. דרישות: חיבור COMPONENT (RGB) אחד לפחות. חיבורי HDMI אחד לפחות. חיבור COMPOSITE אחד לפחות. רזולוציית FHD. לפחות גודל 32/37" אחריות נורמלית. והכי חשוב, אם לא חייבים את כל התקציב, אז לא להשתמש בו

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2. במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם. בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה. שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית. אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP. ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by MacGyver,

http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by mayosi,

שלום. ברשותי מכשיר DVD ווידאו של סמסונג V440 ניסיתי לראות בו דיסק צרוב והוא מראה לי מסך שחור, או שהוא מראה חלק מהסרט ואז נתקע. חבר אמר לי שאפשר לעדכן אותו, האם זה נכון? ואם כן כיצד עושים את זה??? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by muam,

היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. מי שיבוא מוזמן אח"כ להאזנה אצלי בבית :jump:

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Dana_s,

לאחת התלבטויות קניתי את המכשיר הנ"ל. למכשיר 256 מגה זכרון פנימי ומקלט רדיו מובנה. לאחר מספר ימי האזנה רציתי לשתף אתכם בהתרשמות שלי מהמכשיר: איכות הרדיו: לא משהו. יש לעיתים בעיות קליטה. המכשיר כ"כ קטן ומרגישים שחסרה לו אנטנה פנימית רצינית . ציפיתי ליותר מהרדיו! איכות הסאונד בניגון MP3: כאן אני בדיסוננס קוגניטיבי. ברשותי דיסקמן פנסוניק ישן. במכשיר החדש בפירוש לא שומעים טוב יותר. אני מייחסת זאת לאיכות האוזניות. גם כשאני מאזינה עם האוזניות של סנהייסר (MX300) וגם כשאני מאזינה עם האוזניות שהמכשיר הגיע איתם אני לא מרגישה כל הבדל. הבעיה הכללית: חוסר כמעט מוחלט של צליל באס. כנראה שהבעיה באוזניות שאני משתמשת בהם. כיוונתי את האקולייזר של המכשיר למכסימום באס ואני לא מרגישה שיפור משמ…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by nyop,

קניתי היום בשעה טובה מסך LCD טושיבה 32 אינץ' עוד לא בדקתי לעומק את המכשיר אבל ישר בהתחלה חיברתי אותו אל המחשב והכל עבד יפה עד ש... הפעלתי מחדש את המחשב והמחשב לא זיהה יותר את המסך איך פותרים את זה ?!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by noam-r,

האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by iCe_bLaSt,

שלום לכל הפורום אני צריך עזרה בהחלטה לגבי קנייה של נגן MP3 מבוסס CD יש לי תקציב של 350 ש"ח , מצאתי בתקציב הזה את: אורביטרוניקס CDMP9000 (ללא שלט, לא מכיר את החברה) EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales">http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales Panasonic SLMP80 (ללא שלט) http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JImp80sl Sony BQV300 (יש שלט אבל לא תומך id3tag?) http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=802 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. יש לי אוזניות סראונד של זלמן וכרטיס קול sound blaster live value קודם כל אני רוצה לוודא שחברתי נכון: באוזניות יש לי 3 חיבורים: אפור® , לבן(F), ושחור© את השחור חיברתי ל-digital out את האפור חברתי ל- rear out את הלבן חברתי ל- line out הלכתי ל- surround mixer שבדרייברים של קריאטיב ועשיתי שם בדיקה וזה פעל בסדר נראה לי.. עכשיו כמה דברים: קודם כל את הרמקולים האחוריים אני שומע ממש חלש... שחקתי במשחקים כמו ut2004 ובקושי שומעים משהו מאחורה... משום מה אני לא רואה שום אפשרות להגביר את זה עוד משהו זה שהחיבור של הרמקול סנטר/סאב וופר לא מורגש בכלל... אין שום הבדל אם הוא מחובר או לא וגם בדרייברים של קריאטיב לא ראיתי אפשרות להגביר או להנמיך את הרמקול סנטר או את הבס... אם אני לא טועה הכרט…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. יש לי בסלון פלזמה 42 אינטש (SAMSUNG Q7) עם רזולוציה של 1027X768 ואני רוצה לחבר את המחשב אליה השאלה שלי היא איך יראו טקסט,האם זה יהיה ברור וחד או שרק סרטים יראו טוב ? פה יש את כל הכניסות והיציאות שלה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=465078

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by tukidess,

מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

15. ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אז ככה, כרגע אני עם ac97, שומעים ברמקולים, אבל אני מרגיש שהם יכולים לתת עוד, לפחות ככה נראה לי. בAudigy2 יש את האפשרות הזאת שנקראת cmss3D ובכלל נראה לי כ.קול יותר חזק מlive! השאלה אם זה שווה את הכסף. (אני מדבר על גרסאת הValue) או ששווה בכלל לחסוך לX-Fi XtremeMusic שיש לו את הCrystalizer24bit.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by unknown,

לא כפתור, ומיועדות למוזיקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by michael1232,

שלום לכם יש כרגע רמקולים 5.1 של logitech: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מכיון שחלק מחוטים הם קצרים חיברתי מאריכים לקחתי כבל rca וחיברתי עם בננה נקבה כדאי לחבר לחוט הקצר (לא רציתי לחתוך) ועשיתי בדיקה אם הכול עובד ויש צליל בכל הרמקולים. הבעיה היא בסרטים היא שאני שומע את כל הצליל מקדימה ושומעים חלש חלש חלש מאחורה. הכרטיס קול שלי הוא: Audio Adapter Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller ויש לי עוד כרטיס: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360699 אם אני יחבר אותו למחשב הסאונד ברמקולים ובעיקר מאחורה יהיה חזק יותר?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. X-Fi XtremeMusic מתאים בשביל להקליט את עצמי שר ושזה יצא איכותי? או עדיף אחד אחר? תקציב עד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. כרגע הן עוברות הרצה [כבר איזה 20 שעות] מחר בערב אני אביא עליהן ביקורת קצרה משלי [=

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by mischa_barton,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3 בתקציב של 1400-1500 שקל (יכול להיות גם יד שניה). חשוב לי שהנגן ינגן באיכות קול גבוהה, יהיה בעל נפח מכובד וכן בעל ממשק ידידותי. תצוגת סרטים יכולה להיות נחמדה, אך האם זה באמת פרקטי לראות סרטים על מסך של 2 אינץ' ? כמו כן חשוב שהאוזניות יהיו טובות. שאלה בקשר לסרטים על מכשירים כאלה - האם המכשיר יתמוך בקבצי AVI של סרטים מקידוד XVID? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by most,

שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן..... טוב אני יודע שאייפוד ואיריבר זה טוב אבל האם יש נגנים אחרים טובים בין 20 גיגה ל40 גיגיה? שמעתי שיש אחד שמציג גם MPEG וAVI........................... המחיר הוא בין 2000-2500

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים