עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NadavAfuta,

אשמח אם תמליצו לי על דגמים טובים, חשוב שיהיה FHD כי ינוגנו עליו סרטים ב1080p דרך המחשב. בינתיים אין עוד תקציב, מכיוון שאני רוצה לדעת פחות או יותר את המחירים.

2. Started by bumped,

אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש מסך LCD או פלזמה לחדר שינה שיחובר למחשב התקציב הוא עד 3500 ש"ח (זה בסביבות 20-30 אינץ' במרחק 2.5-3 מטר..) ואני מעדיף של חברת LG ומשהו חשוב- שהמסך לא יהיה מטושטש בחיבור למחשב, ושיהיה חד וברור גם ממרחק 3 מטר (היה לי ניסיון בחיבור S-Video ויש משחקים מטושטשים בLCD) תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול של creative ( כרטיס סטנדרטי ) ואני מעונין לחבר אליו גם את הרמקולים החיצוניים שיש לי למחשב וגם את החיבור של הרמקולים שבאים עם המסך כך שאשמע מכל הארבעה האם ניתן ? או שצריך להחליף גם את כרטיס הקול ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. שלום, קבלתי דיסק של METALLICA - BLACK ALBUM אבל הוא בDTS וכשאני מסנה להפעיל אותו יש רעשי לבן (ככה זה נקרא?) כמו שלג בטלוויזה... רק בלי טלוויזה עכשיו, אני צריך אולי איזה ציוד מסויים, תוכנה בשביל להפעיל את זה? או שאולי בדיסק פגום? תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Bar1234,

יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז.... כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם.... מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...?? תודה בר...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Tharbad,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by Spirit Crusher,

מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Asaf472,

יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס מסך http://img521.imageshack.us/img521/1156/48266639.jpg זה הכרטיס מסך שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס מסך הזה? תודה מראש=]

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר אותם לספק?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Yonatan-A,

שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by ben060,

שלום חברים יש לי שאלה איך אני מחבר את נגן ה DIVX שלי (נגן שאפשר להכניס בו דיסק והוא מראה תסרט) אז איך אני מחבר אותו למחשב כך שאני יוכל לראות במסך של המחשב את התמונה? יש לי תכבל הפיציאות בצבע לבן צהוב ואדום חאן אני צריך לחבר אותם במחשב? האם צריך מסך מיוחד? כ. מסך? שאלה נוספת איך אני מחבר את המיקרופון כך שאני ישמע את עצמי מדבר בנגן. אם יש מדריך בנושא או משהו שיעזור לי יתקבל בברכה תודה לכולם וצום קל.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. כנראה שהכרטיס שלי של קראטיב התפגר לו, אחרי 4 או 5 שנים בערך, האמת שהייתי מרוצה, השאלה אם יש לו מתחרים שכדי לשקול לקחת כרטיס אחר? מה שאני צריך זה שיהיה יציאה לאוזניות איכותית ויציאה לרסיבר לקולנוע ביתי שיעביר לו את הסאונד בצורה איכותית, משתמש בעיקר למוזיקה ומדי פעם אני משחק משחקים במחשב, אבל שומע בד"כ עם האוזניות... הכרטיס שהיה לי זה קראטיב פיטאליטי אקספי שיש לו PCI וגם פאנל קדמי לאוזניות... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום , יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge WINTV-PVR-150 עכשיו כשאני בא להגדיר אותו בויסטה (בעזרת המדריך שצירפתם באתר - http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/5/ מבקשים ממני לבחור את סוג הממיר שאני משתמש בו (הממיר הכסוף של YES) ואני לא יודע באיזה חברה לבחור ואיך להמשיך הלאה מן המצב הזה: http://img136.imageshack.us/my.php?image=83194794mx0.jpg איזה חברה אני בוחר והאם מישהו יודע מה סוג הממיר ?! תודה רבה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by gal1,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDLXV998 ראיתי את הרמקולים האלה בפנדס במחיר גובהה הרבה יותר דווקא נראים טוב איך הם שווים את ה500 שקל

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. אני ירגיש הבדל בין הX-FREE ל S3-30 Logitech ,או שהאיכות בינהם לא משמעותית? נוח לי עם הX-FREE אבל בכל זאת רציתי לדעת כי יש לי אפשרות להחליף ללוגיטק,ההבדל הוא עד כדי כך משמעותי ששוה לי להוסיף עוד 70 ש"ח? ועוד שאלה קטנה,למה על האריזה עצמה של הX-FREE אין שום איזכור שקריאטיב מייצרת אותם והם אפילו לא מופיעים באתר שלה,ועדיין לא מצאתי עליהם REVIEW אחד ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by Dana_s,

לאחת התלבטויות קניתי את המכשיר הנ"ל. למכשיר 256 מגה זכרון פנימי ומקלט רדיו מובנה. לאחר מספר ימי האזנה רציתי לשתף אתכם בהתרשמות שלי מהמכשיר: איכות הרדיו: לא משהו. יש לעיתים בעיות קליטה. המכשיר כ"כ קטן ומרגישים שחסרה לו אנטנה פנימית רצינית . ציפיתי ליותר מהרדיו! איכות הסאונד בניגון MP3: כאן אני בדיסוננס קוגניטיבי. ברשותי דיסקמן פנסוניק ישן. במכשיר החדש בפירוש לא שומעים טוב יותר. אני מייחסת זאת לאיכות האוזניות. גם כשאני מאזינה עם האוזניות של סנהייסר (MX300) וגם כשאני מאזינה עם האוזניות שהמכשיר הגיע איתם אני לא מרגישה כל הבדל. הבעיה הכללית: חוסר כמעט מוחלט של צליל באס. כנראה שהבעיה באוזניות שאני משתמשת בהם. כיוונתי את האקולייזר של המכשיר למכסימום באס ואני לא מרגישה שיפור משמ…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Dawn,

שנים היא פעלה כמו שצריך...מערכת סאבוופר עם רמקולים..200 RMS לפני זמן קצת שמעתי בה מוסיקה ולפתע היה קול מוזר כזה כמו של נפילת הבאס.. וניהיה קצת ריח של משהו קצת שרוף מבפנים.. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שהיא עוד בסדר או שאפשר לתקן אותה או שהגיעה זמנה :\ תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. ובקשר למחיר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744258 ואיך יכול שבKSP ממש זול לעומת שאר המתחרים?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.