אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משנה אוזניות של SENNHEISSER - הדגם PMX 60 קניתי בצליל כי היה לי זיכוי אבל עלה הרבה אני חושב 180 (אחרי הזיכוי) עכשיו האוזניות נדפקו מבחינה חיצונית - הספוגים של האוזניות התפרקו והחוט יצא מהמקום :\ אני שומע בעיקר מוזיקה, ממש קצת משחקים ואולי סרטים (שאני מעדיף לשמוע ברמקולים) אגב, יש לי כרטיס קול של GTXP - HERCULES אם זה משנה משהו. על איזה אוזניות אתם ממליצים, ולא פחות חשוב: איפה לקנות התקציב - כעיקרון רצוי נמוך מ300 אבל אם יש אוזניות ששוות את זה אז אפשר לחרוג קצת מדהים שיש אנשים שמוכנים לשלם 1000 שקל ואף יותר לאוזניות... נ.ב. - כמה זמן אמורות להחזיק אוזניות איכותיות? תודה מראש, מתן
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר שמחוברים לרמקולים במחשב אבל אחי גנב לי את המתאם חשמל מאמריקאי לאירופאי אז חיברתי למחשב עצמו מאריך אוזניות ואזניות (סנהייזר PX10) קיצר אני בא מפעיל פלייליסט והווליום היה כל כך חזק שראש שלי כמעט התפוצץ זה היה ממש משהו עצבני... עכשיו אני על 10% בווינאמפ ו10% בלוח בקרה של הווליום במחשב וזה ווליום ממוצע... איך לעזה אני עושה שהווליום בשמחב יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן מחפש טלוויזיה בגודל 25-29 אינץ. תקציב בין 1500-1900, אבל עדיף פחות מ-1800. השימוש הוא בעיקר לכבלים ווידאו, ממש קצת לדי וי די. עדיף 25 איכותית מאשר 29 זבל, איכות תמונה מאוד חשובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה ואני רוצה מעכשיו לראות את הסרטים בטלויזיה ולא במחשב אני יודע שקיים דבר כזה שמתחבר למחשב ולטלויזיה ובאופן אלחוטי אפשר לראות את הסרטים בטלויזיה אני רק לא יודע איך קוראים לזה ואיפה אפשר למצוא ואיזה כדאי ומה המחירים של הדברים האלה או שבכלל עדיף לבנות מחשב לקולנוע ביתי אם מישו יכול לעזור לי בבקשה אני יודה לו
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות לקנות רמקולים נוחים וניידים לIPOD MINI. אני מדבר על הסוג שמיועד לIPOD בסגנון תחנת עגינה. אשמח לקבל המלצות. קונה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויויזה לחדר, המרחק שלי הוא כ2 מטר וחזרתי על טלוייזיה בין 32 ל37 אינץ, אשמח לשמוע מה עדיף למרחק כזה. בכל מקרה, התקציב גמיש אבל הוא כ3000 שקלים, אני רוצה טלוייזית FULL HD, שתהיה מחברה אמינה, למישהו יש המלצות ? בנוסף, אני רוצה לקנות רמקולים לרסיבר שיש לי, הרסיבר הוא : reciever DB940 של סוני איזה רמקולים מומלצים? אין תקציב מוגדר, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה חיבור RCA צהוב שיכניס וידאו למחשב כדי שאוכל לפתוח חלון קטן ולראות בזמן שאני עובד על המחשב. המסך הוא LCD 32 אינץ' והוא משמש גם לטלויזיה וגם למחשב, לכן כשאני עובד עליו אני רוצה גם לראות את שידורי הממיר במסך קטן. עד עכשיו הייתי עושה זאת בשתי שיטות. 1. הייתי משתמש בכרטיס RADEON X1900XT שכולל כניסת וידאו. 2. הייתי משתמש בכרטיס טלויזיה ישן מאוד מאוד. לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם 4870, ועד כמה שזה תמוה ודבילי וממש חוסר התחשבות, אין לו יכולת לקבל וידאו והכרטיס טלויזיה כל כך ישן שלא מצאתי לו שום דרייבר שמתאים לVISTA 64 ביט (על 32 הוא עבד יופי) לכן אשמח להצעות לאיזשהו כרטיס, אפילו עדיפות לאיזה מתאם USB קטן שסה"כ יקבל אות וידאו דרך COMPOSITE. לא מעוניין בP…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
קניתי ac 160, ובכל פעם שאני מדליק את הנגן מחדש, אני צריך בהגדרות להדליק את הbluetooth. האם קיים נגן עם אופציה להגדיר שידליק אוטומטית את הbluetooth ויעשה pair אם הוא מוצא חיבור מה-device list שלו ? ניסיתי לחפש במילות מפתח "auto connect" "memory" "last paired device" "bluetooth settings/options" - עושה רושם שfeature כזה אינו קיים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש את הנגן שתומך בהכי הרבה פורמטים, יש לי אייריבר 120 כה שכל שאר הדברים לא ממש חשובים. ניתן לצאת בהנחה והנגן ישמש רוב הזמן רק לסרטים. מסך על הנגן כמעט ולא חשוב יציאה לטלוויזיה-מאד מאד חשוב. גודל-לא חשוב מחיר-חשוב מאד כמובן. בינתיים ראיתי את הניורוס 442, שיש לי קצת בעיה עם הפורמטים שבהם הוא תומך, כנ"ל ארקוס 402. ראיתי את הקריאייטיב וויזן (וויזן M) והבעיה שלי איתם זה כל העניין של מעבר דרך תכנה אני מעדיף UMS. ראיתי מכשיר שנראה דיי גנרי שעונה לשם iamm DRT-25, אין לו מסך, הוא זול מאד ותומך בהרבה פורמטים. גם זול מאד ועם הארד דיסק מתחלף... ויש את ה A2 שהוא הכי יקר אבל כנראה הכי טוב... אפשר תגובות? הצעות וכו?? אגב אני קונה מארה"ב...
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש קורא לכרטיסי זיכרון מסוג (הזיכרון שקיים במצלמה שלי, אולימפוס 765) שיוכל להתחבר לנגן MP3 (אייריבר 120) ולהעביר אליו את התמונות, ממש כמו כאן: יש למישהו מושג? המלצות? אולי המלצות לשיטת חיבור אחרת בין המצלמה לנגן (מן הסתם בלי להחליף את המצלמה\נגן...) שלא חשבתי עליה ? חשבתי אולי על מכשיר בסיגנון הזה שמאפשר חיבור ישיר בין המצלמה עצמה לנגן (שניהם מזוהים בתור כונן עצמאי [uSB Mass Storage device]).. יש למישהו ניסיון עם מכשיר דומה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-