אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ לי אשמח השימוש שלי זה בעיקר סרטים מוזיקה ומשחקי מחשב... אני לא יכול להזמין מחו"ל עדיף אם אפשר שיהיה את האוזניות באתר פנדה מחשבים... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הייתי היום בשקם אלקטריק וביקשנו ממנו שיראה לנו דיוידי הוא שאל אם קורא דיווקס ואמרנו כן. אז הוא הראה לנו דיוידי של apex ב500 ש"ח בערך. (היה גם של phlips אבל עלה 990) אז שווה לקנות? (אם לא תמליצו על משהו אחר במחיר דומה)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למערכת שלום , קניתי היום כבל אופטי למחשב בשביל המערכת. הכבל מחובר ומוגדר במערכת הסטריאו ,אבל המערכת אינה מזהה את הכבל בPnP. נכנסתי חיפשתי בהגדרות איך להגדיר , ולא הלך. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט- ga-ep35-ds4 תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שאלה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קודם כל זה כבר הודעה רביעית שאני מפרסם בקשר להמלצה על אוזניות, למה לא עונים אף פעם! בכל מקרה, אני ממש חייב לקנות אוזניות והתקציב קטן ב-400 ש"ח ל-180 ש"ח (בגלל קניית זיכרון למחשב). האוזניות שהם איכותיות ומתאימות למחיר (לפי מה שקראתי) הם ה-Sennheiser MX 550. http://www.music10.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_24&products_id=45 אבל אני משער שכל מי שממליץ על האוזניות האלה ממליץ עליהם לנגני MP3. אבל מה עם שימוש יום יומי (במשך 6-7 שעות ביום או יותר- מובטל בנתיים!) באוזניות האלה לשמיעת מוזיקה במחשב? הם יהיו נוחות או שיפריעו מאוד? מצאתי גם באותו המחיר בערך (חריגה של 20 ש"ח מעט עם מחיר המשלוח, אבל לא כל כך נורא) את האוזניות Sennheiser HD 433. http://www.music10.co.il/shop/…
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש וראיתי שהמערכת של לוגיטק במחיר שחורג 2000 לוקחת פה. אני צריך מערכת שתתחבר לי למחשב (שישלו יציאת קואקס),לסוני ולאקסבוקס. הבנתי שאני צריך כניסה אוטפטית של הרסיבר. רוב המערכות הקולנוע שחיפשתי במחירים הללו לא כוללות את חיבורים הנל אין להם קואקס וגם אופטי. האם יש מערכת חוץ מלוגיטק עד 2000 שח שיש להן חיבורים כאלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יהיה הבדל ביצועים אם אני יעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול?? ואם כן אפשר לינק להדרייברים הכי מעודכנים של\ sound blaster live! 5.1 עכשיו יש כמה גירסאות לכרטיס הזה ובדקקתי על הכרטיס עצמו ..רשום עליו soundblaster live! 5.1 digital תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט רמקולים של 6 אום ולחבר לרסיבר 8 אום שיש לי בבית, זו בעיה גדולה? ואם כן, יש איזה פיתרון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32LG10~7~148.htm lg 32LG10 http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32A450P~7~152.htm samsung LA32A450 אני יותר מסתכל לכיוון של LG מכיוון שיש שם יחס ניגודיות הרבה יותר גבוהה מסמוסנג אבל בכל מקרה אשמע להמלצה שלכם ! דבר נוסך שמתי לב שאין חיבור VGA ב LG וזה ממש חשוב לי וגם חשוב לי יציאה כמו SCART או יציאה שרואים בה טוב כי יש לי הוט VOD ואין שם HDMI לצערי וברצוני לראות טוב ולא דרך Composite אם יש לכם המלצות נוספות בטווח המחיר עד 3 אלף ש"ח אני אשמח מאוד ! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה מסך LCD טושיבה 32 אינץ' עוד לא בדקתי לעומק את המכשיר אבל ישר בהתחלה חיברתי אותו אל המחשב והכל עבד יפה עד ש... הפעלתי מחדש את המחשב והמחשב לא זיהה יותר את המסך איך פותרים את זה ?!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPoX מדגם 8K9A2, לאחרונה גיליתי כי הכניסה של הרמקולים הקידמיים (הכחולה) הפסיקה לעבוד. כרגע אני עובד ככה שהATP-3 שלי מחוברים לכניסה של הרמקולים האחוריים ככה שאני דיי מוגבל מבחינת סאונד בסרטים ובמשחקים. למישהו יש רעיון מהי התקלה? איך אני יכול לבדוק שהכניסה באמת מתה? יכול להיות שזה ווירוס? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך נגן בתקציב של 2500 שקל לסרטים ומוזיקה (עם דגש קל לסרטים) אין דרישות מיוחדות חוץ מהמשתמעות כלומר סרטים=נפח.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות TV LCD כמובן. השאלה מה אומר HD READY. האם כוונה לתוספת שאני אצתרך בעתיד להוסיף בכדי לראות שידורי HD? ואם יש לי כרטיס מסך שיש HDMI (יש גם HDCP) אני אראה שידורי HD?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כאמור, החלטתי להשקיע עוד קצת, וכרגע נראה לי שאני אלך על הSennheiser HD212 Pro (נראה לי שרשמו פרו כי זה סתם נשמע טוב): http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05180 נמכרות בחנות מסוימת בחיפה ב370 ש''ח אז, קנייה טובה או לא? כמו-כן, יש אוזניות טובות יותר שאפשר להשיג תמורת המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-