עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר'שלי אמר לי משהו בקשר לחיבור ה-lead in/lead out. מישהו יכול לאשש זאת? ובמידה וזה אכן נכון, איזה צבע היציאה בכרטיס קול (SB live!)?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by Ic3 CuB3,

באג החלה לשווק את ה iAUDIO A2 בגרסאות 20 ו30 GB. מחיר בשמיים !!!!!!!! http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2594&scat=277&tcat=33

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני רוצה לקנות נגן MP3, פשוט לשמוע מוזיקה, אני לא מתכוון לרוץ איתו או משהו כזה, הוא יהיה בתיק בביטחה רוב הזמן. יש לי תקציב של בסביבות ה1500 שקל, אני רוצה נגן אמין, כש10G יהיה מספיק, אבל הנטייה היא כמובן של יותר = יותר טוב, אותו הדבר עם איכות סאונד ובטרייה, יותר = יותר טוב, אני לא צריך זמן בטרייה מפוצץ, 10-15 שעות זה מספיק,. ראיתי את זה בכמה אתרים, זה טוב? CREATIVE Jukebox ZEN Touch 20GB

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by Ic3 CuB3,

http://www.minivian.com/bbs/view.php?id=movie_review&no=1 נראה מכשיר מעולה.....ונראה לי די קטן.... ומישהו יודע מה מידות המסך בס"מ X ס"מ ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Kremb0,

שלום לכולם ;D אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על הנגן הכי טוב שמתאים לדרישות שלי ? אז ככה אני מחפש את הנגן הכי טוב (לא אכפת לי מהמחיר) , אבל הוא צריך להחזיק מעמד קצת יותר מנפילה אחת, וחשוב מאוד שיהיה עמיד מטלטולים- שאני יוכל לרוץ איתו. אמרו לי שיש נגנים עם hard disk עם בולמי זעזועים מצוינים שיחזקו מעמד שהם נופלים . אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by alextomin,

מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Etus,

שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

10. Started by ZUMARA1,

טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  11. טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by idani1983,

שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  13. Started by magafaim,

השאלה בכותרת....מדובר על רכב בעל רדיו עם קלטות...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי SB LIVE 5.1 ורסיבר של ימהה 5.1 בקומה למטה המחשב מחובר עם כבל SVIDEO וכבל SOUND רגיל 10 מטר שניהם (שני כבלים שחור ולבן לפט רייט, וכבל וידאו ) השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הכבל פקקט'ע הזה לכבל אופטי 10 מטר שאני אוכל לקבל 5.1 אמיתי ומלא (כרגע אני מקבל סטראו) או לפי מה שהבנתי מהשפה המקצועית אני מקבל "דמוי סרונד שהרסיבר שלי נותן מהסטראו שהוא מקבל מהכרטיס קול" האם יש בכלל כבלים אופטיים של מעל ל-3 וחצי ?? (לא מוצא בשום חנות) והאם בכלל אפשר 10 מטר או שהקול לא מגיע כמו שצריך כמו למשל בתמונה ב SVIDEO מעל 15 מטר כבר לא רואים טוב ההספק הולך ב10...מטר וגם האיכות אם בכלל יש עוד סיגנל . ? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by moranrr,

השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by Ramax,

1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by noambaum,

שלום לכולם! יש לי מילואים עוד מעט ואני רוצה לקנות נגן MP3 בסיסי כדי שלא יהיה לי משעמם. דרישות: 1.לפחות 512 MB 2.שיהיה לו רדיו 3.של חברה כמו סנדיסק (לא נגן אדיר אבל של חברה מוכרת ) 4.חיבור USB תודה! נועם *עריכה* סליחה...נא להעביר לפורום אודיו וקולנוע ביתי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי שכמה אנשים ביקשו ממני כתבתי מדריך להתקנת Rockbox אם עברית טובה (מימין לשמאל) על נגני IRIVER H120/140 אני לא לוקח אחריות על כל בעיה שזה יכול לעשות לכם, לי ולכל מי שעזרתי עד עכשיו זה עובד http://thebaumers.com/rockboxguide.htm

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by motorishta,

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

היי הייתי אתמול אצל ידידה שלי וניסיתי להוריד את העיברית שלהם משום מה זה לא הסתדר עשיתי את כל הצעדים הנחוצים הורדתי את עדכון הקושחה האחרון של אפל הורדתי את העידכון מידע אבל הוא רשם שהעידכון הזה לא בסדר ועליי להריד שוב עשיתי את זה וזה עדיין לא הסתדר זה נתן לי הוראת שגיאה 100002 שזה אומר שיש בעיית קושחה . מישהו יכול לעזור??? מישהו הוריד את העיברית שלהם? אשמח לקבל עזרה .

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. אחד הרמקולים העילים של ה-ATP3 לא משמיע לי משום מה סאוד, הבאס עובד מצויין וגם הרמקול השני אבל הרמקול השני משמיע לי רק את הבסים של המוסיקה, משחקים. הכוונה לרמקול המרכזי, זה שאני מכוון איתו את רמת הקול, רמת הבאס, וטרובל. נתקתי את הרמקול שעובד מהבאס שמתי איזה מוזיקה והרמקול השני(זה שיש איתו את הבעיה) כן עובד אבל משמיע רק את הבאסים, אלה שיוצאים מהחלק התחתון שלו אבל מהרמקול העליון אני לא שומע כלום. יכול להיות שזה משו בהגדרות? נגמר לי פשוט האחריות ואני לא יודע מה לעשות :-[ עריכה: שאני שם את הרמקול על פול ווליום אני שומע בעוצמה שבערך הייתי שם אותו על שמינית מזה וכן שומעים מהרמקול העליון שלו אבל ממש חלש יחסית.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail

• 5 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים