אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא מזמן קרה אסון ונפרדתי מהאוזניות ALTEC IM716 שקניתי מבחור אחד שהביא אותן מארץ המקדונלדס. כרגע אני בדילמה אם לשלם הרבה(ד"א שילמתי 350שח עלהן) ולהביא אותן מארץ המקדונדס בעצמי או לקנות CX500 ב200שח. השאלה היא עד כמה ההבדל היה מורגש בינהן (מקור הצליל אייפוד נאנו דור שלישי ו סאנדיסק סאנסה קליפ). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.1 עד 300 ש"ח למוסיקה וצריך המלצה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להזמין לחברה שלי ליומולדת כמה סרטים ב-Blu-ray. הבעיה היא שאין לנו נגן בלוריי... האמת היא שאין לי בעיה אפילו לקנות את הדיסקים כמתנה סימלית ופשוט להוריד את הסרטים עצמם מהאינטרנט, אבל הם מכילים גם כל מיני special features שאנחנו גם רוצים, ואין באינטרנט. אז חשבתי לקנות נגן בלו ריי. הבעיה היא שבארץ הנגנים די יקרים (נגן חדש של חברה מוכרת עולה לפחות 800 ש"ח). אז חשבתי אולי פשוט לקנות כונן בלו ריי למחשב, אבל זה עולה 400 ש"ח ועוד צריך להוסיף תוכנה לניגון, שגם היא עולה כסף, אז זה כבר לא כזה משתלם. מבחינת דרישות, כל מה שאני צריך זה להיות מסוגל לנגן דיסקים של בלו ריי. לא צריך תלת מימד, לא smart ולא wifi. חיפשתי באמזון ומצאתי כל מיני נגנים חדשים ולא יקרים מדי (50-60 פאו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ600 ש''ח, ויתכן שאוכל לגייס עד 400 ש''ח נוספים (1000 בסה''כ). מאז שהתחלתי את לימודיי גיליתי שאני מתגעגע מאוד למוסיקה שלי, כך שאני צריך נגן נייד. כמו-כן, התרגלתי לשמוע מוסיקה עם Sennheiser HD280, ממה שהבנתי ידרש סכום נכבד להשיג את אותה האיכות (שיש ביניכם שינחרו בבוז ויגידו שזו לא איכות בכלל כמובן) באוזניות in-ear, עם-זאת, אני בטוח שהמבינים ביניכם יוכלו לעזור לי. אני צריך נייד איכותי עם אוזניות איכותיות ב1000 ש''ח, מן-הסתם אני מעוניין בנגן פלאש (הרי הארד דיסק לא יכנס בתקציב ממה שהבנתי), ובאוזניות in-ear שכאמור יוכלו לספק לי איכות מוסיקה טובה, עם באסים טבעיים. אשמח מאוד לקבל תשובה האם אפשר להשיג חיה(ות) שכזאת במחיר שכזה, ואם לא אז מה הדבר הכי קרוב? תמיכה בפורמטי…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי יש ברשותי ממיר יס עם יצאת hdmi אחת בלבד טלויזיה סמסונג עם 2 יציאות hdmi ומקרן קול עם 2 יציאות hdmi חברתי בינהם הכול בסדר הבעיה הינה שאני עובר לסמארט בטלויזיה יש תמונה ואין סאונד איך פותרים את הבעיה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מנגן כבר כמה שנים וברשותי מספר כלים, לאחרונה חשבתי שכבר אולי אני ינסה להתקדם ולהתחיל להקליט סתם בשביל עצמי, ההקלטות לא יהיו מקצועיות וגם אין לי שום משיכה לעניין שזה יתמקצע, זה סתם עבור שמירה של רעיונות שלי והשמעה לחברים. כל העסק יתחבר דרך נייד כנראה (עדיין אין מתוכננת רכישה לכבוד לימודים) ובנתיים נסתפק במחשב הביתי (Q6600 4GB GT250 אם זה משנה). יש לי כבל של רולנד cakewalk um-1g כבל מידי. הכלים שאני ירצה לחבר: כמובן חשמלית עם מגבר פנדר ויאמה, איתה יש מולטי אפקט floorpod plus line6, ישנה אורגנית yamaha psr 540, ותופים אלקטרוניים roland td-4k, בעתיד יהיה גם באס כנראה בעז"ה. עכשיו אלו החיבורים, במולטי אפקט, התופים והאורגנית ישנו חיבור מידי מלבד היציאות הרגילות. …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הזמנתי שדרוג למחשב, לוח של ASUS עם צ'יפסט 780G. ללוח יש יציאות DVI/HDMI/VGA, שזה יופי. הבעיה היא שאני רוצה להתחבר לטלויזיה דרך משדר AV שיש לי שמקבל קומפוזיט או SVIDEO (המחשב רחוק מהטלויזיה, עם קיר ביניהם). איזה פתרון קיים לזה ? אני חושב על שתי אפשרויות - או ממיר חיצוני מVGA לקומפוזיט, או איזשהו כרטיס פנימי, השאלה איך זה יעבוד מבחינת הפריסה של הדסקטופ (אני רוצה שזה יעבוד תמיד, ותמיד יהיה CLONE של הדקסטופ בטלויזיה). למיטב הבנתי כרטיס כמו PVR150 הוא רק כניסת וידאו, אין לו TV OUT, נכון ?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32" לחדר, בנתיים מצאתי טלויזיה שנראת לי טובה ונכנסת בול בתקציב שלי (3800), מה דעתכם והאם יש המלצות אחרות? http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=2532 ויש גם את זאת שאני מאמין שאפשר לקנות בבערך אותו מחיר: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?sp=ap&ai=2463391 עריכה - אם יש לכם הצעות למשהו יותר זול (אני אופטימי) אז בכלל טוב.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
צריך מחשיר שיתחבר לטלויזיה מעדיף חיבור COMPONENT (לא חובה) ושיקרא מDISK KON KEY שלי מעדיף בתקציב של עד 500 שקל תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שאלה. יש לי נגן דיסקים שהתקלקל. לתקן נראה לי לא כלכלי. האם אפשרי לקנות מכשיר DVD ולחבר אותו במקום נגן דיסקים? מה אתם אומרים? תודה על העצה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר מזמן רציתי לקנות אוזניות אבל חיכיתי קצת כי רציתי להגדיל את התציב ולקנות משהו נורמלי. ראיתי ביקורות טובות על האוזניות HD280PRO ואני מעדיף ללכת עליהם. עכשיו ראיתי את האוזניות בארהב במחיר של 80$. מה שאני מחפש זה חנות (ארה"ב) שמוכרת את האוזניות האלה ב80$+- ומוכנה לשלוח אותם לארץ, אז אם מישהו מכיר חנויות כאלה אז שיפרסם כאן בקשה. התקציב שלי הוא 100$ ואפשר לעלות איתו קצת(5-10$), התקציב הוא כמובן לאוזניות ולמשלוח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 9800 GTX http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N871-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family וטלויזיה LCD 32 של LG http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=704402 הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר אותם שאקבל את המקסימום איכות בזמן הצפייה .... בנוגע לסאונד אני משתמש בלוג'טק X-530 שמחובר לכרטיס ONBORD בתודה מראש ..... LIMER
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות רגילות שאפשר להסתובב איתן בחוץ לא משהו גדול שיראה מגוחך ולא כאלה שנדחפות לתוך האוזן (עשו לי דלקת) רצוי משהו שאין לו קשת שלא ישבר לי בתיק משהו בסיגנון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21788 תקציב של עד 250-300 שקל
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שתי מערכות רמקולים: האחת: Altec avs500 והשניה: פיליפס 550e אם מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחת מהם אני אודה לו מאוד, בבקשה תתחשבו שבנתיים יש לי כרטיס קול און בורד רגיל ולא יודע מתי אני אקנה כרטיס חדש.... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13282
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך מבחינים ועורכים השוואות בין רמקולים? כאילו איך יודעים אילו רמקולים יותר טובים מרמקולים אחרים?? אני מדבר על Stereo, רמקולים ריצפתיים. אני לא מומחה גדול , רק רוצה ללמוד :-\
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את ה-Creative X-Fi Elite Pro , כל השימושים שלי הם מוזיקה בלבד.. והבנתי שיש כרטיסים יותר טובים לזה מהכרטיס שלי.. האם כדאי לי למכור את הכרטיס ולקנות את ה-E-MU 1212M ששמעתי עליו ביקורות ממש טובות? (או אולי לכרטיס אחר...) אני ירגיש ממש הבדל? (יש לי מערכת רצינית למדיי...) תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-