עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fatalico,

מחפש רמקול "סנטר" למערכת: Panasonic SA-HE75 APEX DVX-811 המערכת ממוקמת אצלי בחדר ומחוברת ל-4 רמקולים ממערכות סטריאו שהיו לי לפני, AIWA ו- סוני. רמקולים גדולים ואיכותיים. מה שכן - אין לי רמקול סנטר. ברשותי 400 שקל. אשמח לעצתכם לגבי רמקול, מהעמוד הבא. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Speaker&DB67772=120049&DB67773=129727 אין לי כסף בכמויות בלתי נגמרות, לכן גם אם יש רמקול זול מאוד שווה את המחיר במיוחד, אשמח לדעת. תודה מראש חברים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Merovingian,

יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. תקציב עד 200 ש"ח .

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. שלום, אני רוצה להרכיב מערכת ק״ב לסלון 5 מטר מרובע עם טלוויזיה של 42 אינץ של lg וסטרימר Xtreamer. התקציב הוא עד 3 אלף. אני מחפש מערכת פשוטה שתעשה את העבודה ותיתן לי להנות יותר מהסרטים. יש אפשרות לרמקולים אלחוטיים ? תודה=]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. בשעה טובה קניתי את הרמקולים של קריאטיב דגם 2.1 2500 הכולל 2 סטליטים וסאב וחיברתי אותם. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בהגדרות של סאונד בתור מה לסמן אותם? בתור 2 רמקולים נפרדים? כי שם כל השאר זה 5.1 ,7.1 וכל מיני דברים שלא קשורים. (ולא היה שום דיסק התקנה) 2. הסטליט השמאלי נשמע יותר חלש מהימני. ממה זה נובע? בדקתי את כל החיבורים הכל תקין. (אולי צריך להתקין דרייבר חדש לכרטיס קול?) תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  9. מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by -neo-,

שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by ParanoidLoneWolf,

כאמור, החלטתי להשקיע עוד קצת, וכרגע נראה לי שאני אלך על הSennheiser HD212 Pro (נראה לי שרשמו פרו כי זה סתם נשמע טוב): http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05180 נמכרות בחנות מסוימת בחיפה ב370 ש''ח אז, קנייה טובה או לא? כמו-כן, יש אוזניות טובות יותר שאפשר להשיג תמורת המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. נתקלתי בביקורת המרשימה שאחד החברים בפורום פירסם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521713.msg4453439;boardseen#new בכל אופן אני רוצה להעלות כמה נושאים לדיון, ואולי בהתאם לשבור לי כמה "אמונות". א - זה אמיתי ההגדרה " הכבל מצריך 100 שעות הרצה "שיפתח" כדי להגיע לשיא התמונה והסאונד " ה ??? זתומרת....מישהו פעם נתקל בכבל, לדוגמא כבל רשת שאחרי 1000 שעות נפתח לתעבורה גבוהה יותר ?אני אפילו לא נתקלתי בפורט ADSL או FR או NB או תמסורתי או בעצם באף טכנולוגיה שמבוססת על זוגות נחושת שהכבל שלה נפתח לאחר שימוש מסויים.האם יש לזה הוכחה קיימת או שכמו שאני מאמין עבדו פה על מישהו ?????ב- המידע המשודר הוא אומנם עובר המרה של A/D....אבל בפועל הוא מפוענח בצורה דיגיטלית...אני משער…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by NIVs,

KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות כרטיס קול איכותי ב 300 שקל לא יותר כי שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי הקול שיש ob ,אני לא מבין שום דבר באודיו אז בבקשה תסבירו זה מתוכנן למחשב החדש וזה בשביל משחקים וקולנוע, אז תודה מה שלא יהיה seround תסבירו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. Started by aviran_n,

טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Alex89,

רמקול קידמי שמאלי לא עובד. חלק בטח חושבים תיגש לאחריות, האחריות בארץ ניגמרה בחול אני ניגשתי אליה היום(אימייל) מחכה לתשובה. אני לא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך אבל לפי דעתי הבעיה היא בחיבור. הרמקול עצמו בסדר גמור. זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? בפעם הראושנה לוג'יטק שלחו לי רמקולים חדשים מגרמניה ואני שלחתי להם את השלט (גזור) זה מה שהם ביקשו. בפעם הזאת אני לא יודע אם הם ירצו לשלוח לי שוב כי אחרי הכל זה כבר פעם שניה בדיוק אותה בעיה לכן הם יכולים להגיד לי שמשהוא לא בסדר אצלי, ואני יכול להבין אותם. לכן במקרה כזה האם יש תחליף כל שהוא לבסיס (סאבוופר) כך שאני יוכל לחבר את 5 הרמקולים שלי ולשמוע מוזיקה איתם? כמו כן יש לי גם את 5 הרמקולים מהסט הק…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Stick2it,

יש לי לוח DS4 של ג'יגה בייט וכרטיס מסך 8600GT. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר כדי לראות סרטים בTV ולשמוע ברמקולים שמחוברים אליו. על הלוח יש לי יציאה אופטית וקוקסיאלית ובכ. מסך יש S-VIDEO. מה הדרך הטובה ביותר לחברת את המחשב לרסיבר (שנמצא במרחק 2.5 מטר ולא ניתן לקרב אותו יותר) ואיזה כבלים אני צריך? תודה...

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. Started by lev-27,

בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by idoleff,

על איזה נגן MP3 אתם ממליצים בתקציב של 1300 ש"ח???

24. Started by itaysp,

טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by xcalibur,

אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים