עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by x-boy_24,

שלום שמעתי שחיבור הS-VIOEO יותר טוב מRCA אז ניסיתי לחבר את הממיר של הוט למחשב דרך החיבור הזה והתמונה שחור לבן אז חשבתי שזה בעיה בכרטיס הטלויזיה אחרי זה ניסיתי לחבר את הDVD שיש לי בסלון בחיבור הזה וגם התמונה הייתה שחור לבן מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by vl2,

יש לי שאלה האים CREATIVE SBS 330 הרמקולים האלו טובים תודה למי שיענה ;D

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. שלום , יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge WINTV-PVR-150 עכשיו כשאני בא להגדיר אותו בויסטה (בעזרת המדריך שצירפתם באתר - http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/5/ מבקשים ממני לבחור את סוג הממיר שאני משתמש בו (הממיר הכסוף של YES) ואני לא יודע באיזה חברה לבחור ואיך להמשיך הלאה מן המצב הזה: http://img136.imageshack.us/my.php?image=83194794mx0.jpg איזה חברה אני בוחר והאם מישהו יודע מה סוג הממיר ?! תודה רבה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. כלומר,סידור לפי אומנים.

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by Sheda,

היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by TRX IL,

קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. Started by theDeath,

הי לכולם. אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים. אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים. (הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות) אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות) תודה!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by galr52,

שלום רציתי לדעת מהן גודלם בסנטימטרים או של טלויזיות בגודל 22, 24, 26, 32. דבר נוסף אני מועניין לקבל מעט מידע אודות ממירים דיגיטליים, איזה ערוצים הם קולטים, מה איכות השידור ביחס לממירים של יס או הוט, מה ההבדל בין הסוגים וכו' בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  10. שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  11. אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. Started by powersoul,

היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by amiros,

יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. Started by MegA^Mf,

הכרטיס קול הינו SIS 7012 מובנה בלוח אם ASUS S533-MX ופועל על ידי התוכנה SOUNDMAX הדרך היחידה שאיתה הצלחתי להוציא סראונד (5.1) היא דרך היציאות ה ירוק-אדום-כחול ...... דרך ה COAXIAL שמתחבר ישירות לרסיבר, לא יודע למה אבל כנראה שהוא לא משדר לי יותר מ2 ערוצים ביציאה הזאת וגם הרסיבר מוכיח שלא :\ ... הבעיה שלי היא כזאת, אני משתמש הרבה במיקרופון שלי והדרך היחידה להפעיל אותו היא לנתק את כל החוטים להחזיר למצב סטריאו במחשב לרסט אותו ואז להשתמש במיקרופון (זה דיי מטופש ) אין דרך יותר יעילה להשתמש במיקרופון? או שמיקרופון USB יעזור? תודה מראש, שבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. איזה מכשיר יותר טוב מבכינת שמע, וידאו, סוגי קבצים שהוא קורא, ומקודדים לוידאו??? IRIVER PMP 120 אם CREATIVE MEDIA CENTER??????

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by SmurFin,

יש לי TOSHIBA 26WL66 HARMAN KARDON AVR130 מחפש DVD איכותי עם כניסות שיתאימו לLCD ולרסיבר על מנת להנות מצפייה אולטימטיבית

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Emin,

שלום, יש ברשותי מערכת 5.1, רמקוליים מדפיים, אני מתלבט איזה גובה למקם אותם. אני מצטרף תמונה להמחשה של מבנה החדר. ובסוף האם הפרשי הגובה בין הטלוויזיה למיטה טובים או שאני צריך להנמיך את גובה הטלוויזיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by Oprapc,

יש לי 200 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים. הם מיועדים בעיקר לשמיעת שירים ולכן חשוב שיהיו איכותיים, חזקים אם אפשר ולא חשוב אם 2 או יותר רמקולים. תודה לכל העוזרים!!! ;D אם אפשר מאיזור כפר סבא זה יעזור!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. Started by Zrubi,

אני מחפש מסך טלויזיה LCD לשימוש עיקרי של טלויזיה, מחשב (סרטים בעיקר בחיבור של HDMI) ופלייסטיישן. חשבתי על גודל ש 26 אינץ' בגלל שזה לחדר שינה לא גדול במיוחד. האם לדעתכם הגודל הזה הוא טוב או שעדיף לקחת גדלים אחרים כמו 32 אינץ'???

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  24. שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by NIVs,

KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים