עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XCG120,

האים האוזניה הזאת יכולה להתאים לכול טלפון סלולרי בלי בעיות?,או שצריך התאמה טכנולוגית כזו או אחרת? ואים כן איזה? בתודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by 114508534,

יש ברשותי מגבר kenwood krf-v6030d ויש בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לערץ A (קדמיים וסנטר ) אז שומעים ממש ממש חרא ...וכאשר אני מחבר לערוץ B שומעים טוב אבל הבעיה שבערוץ B איך חיבור ל סנטר .

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום, אני רוצה להרכיב מערכת ק״ב לסלון 5 מטר מרובע עם טלוויזיה של 42 אינץ של lg וסטרימר Xtreamer. התקציב הוא עד 3 אלף. אני מחפש מערכת פשוטה שתעשה את העבודה ותיתן לי להנות יותר מהסרטים. יש אפשרות לרמקולים אלחוטיים ? תודה=]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by itachi,

ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by powersoul,

היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. ובקשר למחיר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744258 ואיך יכול שבKSP ממש זול לעומת שאר המתחרים?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by Dima67,

אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. נתקלתי בביקורת המרשימה שאחד החברים בפורום פירסם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521713.msg4453439;boardseen#new בכל אופן אני רוצה להעלות כמה נושאים לדיון, ואולי בהתאם לשבור לי כמה "אמונות". א - זה אמיתי ההגדרה " הכבל מצריך 100 שעות הרצה "שיפתח" כדי להגיע לשיא התמונה והסאונד " ה ??? זתומרת....מישהו פעם נתקל בכבל, לדוגמא כבל רשת שאחרי 1000 שעות נפתח לתעבורה גבוהה יותר ?אני אפילו לא נתקלתי בפורט ADSL או FR או NB או תמסורתי או בעצם באף טכנולוגיה שמבוססת על זוגות נחושת שהכבל שלה נפתח לאחר שימוש מסויים.האם יש לזה הוכחה קיימת או שכמו שאני מאמין עבדו פה על מישהו ?????ב- המידע המשודר הוא אומנם עובר המרה של A/D....אבל בפועל הוא מפוענח בצורה דיגיטלית...אני משער…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר עריכה: הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? עריכה נוספת נראה לי לא יודעים פה בדיוק על מה מדובר אולי אפשר להעביר את זה לפורום לוחות אם וזיכרונות אולי שם יודעים תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שני הנגנים הם 2G... רק שהE250 זול יותר ב-200 שח.. מה יותר שווה לקנות? עריכה: מה המשקל של הסנסה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by yossi126,

לאחרונה קניתי מערכת 2.1 Harman-Kardon SoundSticks II יש לי כרטיס קול live! 16-bit ואני מרגיש שעל המחיר ששילמתי על הרמקולים(1100 שקל) הייתי יכול לקבל תמורה טובה יותר עכשיו השאלה שלי היא האם כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יוכל לשפר את איכות הקול? אני מוגבל בתקציב וx-f לא בא בחשבון

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by barakaaron,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.

18. טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by Stick2it,

יש לי לוח DS4 של ג'יגה בייט וכרטיס מסך 8600GT. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר כדי לראות סרטים בTV ולשמוע ברמקולים שמחוברים אליו. על הלוח יש לי יציאה אופטית וקוקסיאלית ובכ. מסך יש S-VIDEO. מה הדרך הטובה ביותר לחברת את המחשב לרסיבר (שנמצא במרחק 2.5 מטר ולא ניתן לקרב אותו יותר) ואיזה כבלים אני צריך? תודה...

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by curdi1,

תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by kikkler,

זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. הmp3 שלי מודיע לי שהגודל שלו הוא רק 17 מגה כשבעצם הוא 512 מגה יש למישהו פיתרון? זה מהדגמים הזולים והכי פשוטים שיש, הסינים.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים