אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רואה באינטרנט כל מיני חנויות שמוכורות את האייריבר E10 במחירים ממש זולים יחסית לנגן מחברה מוכרת שמנגן וידאו ועם סוללה כל כך טובה (30 שעות). כל המכשיר הזה ועוד בגרסא אירופאית (iriver+) במחיר של 860 שקל מה אתם אומרים כל המכשיר? איזה אוזניות מגיעות איתו?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את האוזניות הלבנות היפיפיות (והזוועתיות) של האיפוד. ראיתי במיוזיק10 את סדרת MX של סנהייסר (מדגם 250 עד 550, מ70 ועד 145 שקל). מה ההבדל בין כל הדגמים, והאם יש בארץ אוזניות כפתור טובות יותר מאלה? (חשוב לי לא רק עוצמת סאונד, אלא גם איכות סאונד ועמידות האוזניות (שלא יתקלקלו אחרי חצי שנה!!). תודה (:
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צופה הרבה בסרטים חלק צורב חלק רואה ב TV שמעל המחשב באמצעות כבל SVIDEO ושני חיבורים ימין שמאל לרמקולים ב TV (כמו שהרבה עושים) אני לא מרוצה המאיכות וזה לא קשור להגדרות וכ"ו האם כרטיס TV יוסיף יציאות כמו של הDVD ? ואני יראה חלק בלי איזה פס שחור קטנטן עקום כמו שאני רואה עכשיו תמליצו על כטיס זול שיעשה את העבודה ביעילות והאם הכרטיס גם מאפשר לצפות ב TV על גבי המחשב יש לי YES מעל המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC RX5042 לאחרונה התחלתי לחקור אותו. אבל כל המאמצים לא הצלחתי להבנין מה עושה Midnight Mode ? מישהוא יודע ? מה אתם דעתכם על הריסבר הזה ??
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הייתי בטוח שכבר פירסמתי הודעה בנושא, אבל שכחתי מה היו התשובות ואני לא מוצא אותה בחיפוש :-X. בכל מקרה, נעלם לי כבל ה-USB שמעביר קבצים מהנגן X5 למחשב ובחזרה. השתמשתי בכבל של חבר, שבא לו עם נגן MP3 ג'נרי וזה עבד כמו שצריך! השאלה שלי היא, אם צריך כבל מיוחד לנגן שלי :s05: אני לא רוצה לקנות כבל USB, ואז לגלות שהנגן ידפק בטווח הארוך. שאלה שנייה היא, מאיפה לעזאזל אני קונה את הכבל? נסעתי לבאג, שממנה רכשתי את הנגן והם טוענים שלא יכולים למכור או לספק לי כי הנגן בייבוא שלהם, ואין להם ספאר חלקים בצד!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. יצאו משחקי EAX5 ? 2. אם לא : ידוע מתי יצאו? (אם אפשר גם איזה משחקים מתוכננים לו) 3. אם כן : ההבדל בין EAX5 ל EAX4 גדול ואפשר להבחין בו? 4. אם יש לי כרטיס EAX4 אז הוא יפעיל משחקי EAX5 ב EAX4 או כמו כרטיס רגיל(ללא EAX)?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב. בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה וניסיתי לעדכן קושחה שוב …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של 2000+ ש"ח. עיינתי כאן http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128965 אני יודע שהארקוס מצויינים אבל אני מתלבט בין 2 נגנים. הראשון הוא ה AV500 30GB והשני iAudio A2 20Gו שניהם מוצגים בקישור שהבאתי. אם מישהו יכול לתת עצה מניסיון או מה יותר יעיל, והאם כדאי להשקיע עוד כ400 ש"ח בשביל הארקוס שיש לו גם 10 גיגה יותר מהנגן השני שאנ ימתלבט לגביו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז.... כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם.... מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...?? תודה בר...
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הmp3 שלי מודיע לי שהגודל שלו הוא רק 17 מגה כשבעצם הוא 512 מגה יש למישהו פיתרון? זה מהדגמים הזולים והכי פשוטים שיש, הסינים.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות מקסימום 100 120.... אני יודע שזה קצת מאוד אבל ראיתי את האוזניות האלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8770&catid=930 שימושים זה למשחקי רשת לאינרנט(סקיים.. ונטרילו) ושירים... מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום קניתי לא ממזמן את הנגן sandisk sansa m230 אז הכול עבד טוב אז קניתי לאחותי את ה m240 וכשאני מחבר אותו למחשב או כותב לי שאו לא יכול לזהות אותו אז הנגן עצמו מראה שאו מחובר והמחשב כותב בהודעה שאו לא יכול לזהות אז מה אני צריך לעושת תודהנ לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-