אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב ושמתי את הרמקולים שלה מאחורי המחשב כדי ליצור אווירת סראונד-וונאבי ואני שם לב שכאשר אני מפעיל את ה-Winamp ושומע שירים בווליום קצת גבוה מתחילים לצאת מהרמקולים טיקים כאלה, כמו רעש של יתוש שנשרף מהמלכודות חשמל האלה. יכול להיות שזה בגלל האבק שהצתבר ברמקולים או שבאמת הם בדרך למקום שכולו טוב?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס לארה"ב ואני מתכנן לקנות שם אוזניות בכ-100$, שישמשו אותי למשחקים ולמוזיקה כשמאוחר . פחחתי ת'רד על העניין בפורום אחר וקיבלתי המלצה לקנות את ה- Sennheiser HD280 Pro. עכשיו ככה, בתור בנאדם שהשימוש העיקרי שלו באוזניות הוא במשחקים ולעיתים קרובות עם מיקרופון, יהיה לי הרבה יותר נוח לקנות אוזניות עם מיקרופון מובנה, שגם יהיו איכותיות לשמיעת מוזיקה וגם יהיו נוחות לדיבור עם אנשים. אז השאלה היא - האם יש שילוב כזה, האם הוא מומלץ לי, והאם הוא נכנס בתקציב שלי.... לינקים והצעות יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליהם? אוזניות טובות לגיימר? ראיתי תביקורת באתר והם נראות אחלה אוזניות! רק שאני מתלבט בין אלא לבין משהו אחר חבר שלי נוסע לחול ואולי הוא יכול לקנות לי מהדיוטי פרי משהו אחר אבל אם הם טובות אני יקנה מפה מהארץ כי אין אותם בדיוטי פרי אבל המחיר שלהם סבבה אז זה בסדר. בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם ודעות לגבי אוזניות אחרות יתקבלו גם בברכה
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי אוזניות בנות כשנתיים. האוזניות מלכתחילה לא היו יקרות במיוחד, ואין שום אפשרות לפתוח אותן בלי לשבור אותן כך שתיקון אינו בא בחשבון. בכל זאת, אני לא מבין איך זה יכול לקרות: כתלות במצב כבל האודיו (זה שהולך מהמחשב לאזניה שמאל), כלומר לפי המידה בה אני דוחף את הכבל פנימה או מושך אותו החוצה, האוזניות מחליפות בין שני מצבים: או ששומעים באוזניה שמאל תקין אבל באזניה ימין לא שומעים כלום, שזה מה שקורה כשאני דוחף את הכבל פנימה, או ששומעים בשני האוזניות מאוד חלש, אבל הסאונד עצמו תקין לחלוטין (מלבד העצמה). מה קורה פה? ברור לי שמדובר בחיבורים משוחררים, אבל עדיין, איך המצב השני בכלל אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה צרבתי מספר סרטים על דיוידי בפורמט avi ושלחתי לחבר בארה"ב. משום מה קורא הדיוידי בארה"ב לא הצליח לקרוא את הדיוידי. האם ידוע למישהו על פורמט צריבה מסויים או דיסק של דיוידי מסויים אשר יתאים? בתודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הישן שלי חיברתי לרמקולים של המחשב ולמסך מערכת טלפנית (אוזניות סטריאו עם מייקרופון) שמאוד נוחה לשיחות במסג'ר ובסקייפי. כאשר חיברתי אותה באופן אוטומטי התנתקו הרמקולים של המחשב ויכולתי לנהל שיחות פרטיות ולא לשמוע את בן שיחי ברמקולים. כעת אני קונה מחשב חדש (מצרפת את המפרט שהומלץ לי באתר) ואותו אני מתכוונת לחבר למערכת המיני שלי. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת 5.1, רמקוליים מדפיים, אני מתלבט איזה גובה למקם אותם. אני מצטרף תמונה להמחשה של מבנה החדר. ובסוף האם הפרשי הגובה בין הטלוויזיה למיטה טובים או שאני צריך להנמיך את גובה הטלוויזיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. קניתי דיוידי של פיוניר דגם 410 שבא עם חיבור hdmi כרגע הוא מחובר בחיבור רגיל (לבן אדום צהוב) האם יש הבדל כזה משמעותי בתמונה אם אני אחבר ל lcd שלי שגם תומכת בהתקן את החיבור הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט עם להוסיף למחשב שלי כרטיס קול פשוט יחסית בשביל להוציא יותר מהאוזניות והרמקולים שלי (רשום במפרט). כרגע אני משתמש בכרטיס המובנה ואין בעיות אבל אני תוהה עם כמה גרושים יוכלו לשפר את החוויה. האם מומלץ להוסיף כרטיס ועם כן איזה? (יש תקציב של עד 400 שקלים)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-