אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מערכת 2.1 Harman-Kardon SoundSticks II יש לי כרטיס קול live! 16-bit ואני מרגיש שעל המחיר ששילמתי על הרמקולים(1100 שקל) הייתי יכול לקבל תמורה טובה יותר עכשיו השאלה שלי היא האם כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יוכל לשפר את איכות הקול? אני מוגבל בתקציב וx-f לא בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על חברת MAGNAT , ועם אתם ממליצים לקנות? ומה אתם אומרים על רדיו דיסק של CLARION?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרגע הן עוברות הרצה [כבר איזה 20 שעות] מחר בערב אני אביא עליהן ביקורת קצרה משלי [=
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלויזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9250 PRO ,ויש לי כבל אני יכול לחבר עם הכבל הזה? עם כן אני צריך תוכנה כול שהיא ? אני ישמח עם יעזרו לי בנושא זה חשוב. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קבלו פרסומת חמודה ל ZV M http://www.youtube.com/watch?v=hVthpos7RaY
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל הרמקולים האחוריים אצלי חלשים לאומת הקידמיים, זה אמור להיות כך? יש תוכנה ששולטת בעוצמה של כל רמקול בניפרד?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש את הנגן שתומך בהכי הרבה פורמטים, יש לי אייריבר 120 כה שכל שאר הדברים לא ממש חשובים. ניתן לצאת בהנחה והנגן ישמש רוב הזמן רק לסרטים. מסך על הנגן כמעט ולא חשוב יציאה לטלוויזיה-מאד מאד חשוב. גודל-לא חשוב מחיר-חשוב מאד כמובן. בינתיים ראיתי את הניורוס 442, שיש לי קצת בעיה עם הפורמטים שבהם הוא תומך, כנ"ל ארקוס 402. ראיתי את הקריאייטיב וויזן (וויזן M) והבעיה שלי איתם זה כל העניין של מעבר דרך תכנה אני מעדיף UMS. ראיתי מכשיר שנראה דיי גנרי שעונה לשם iamm DRT-25, אין לו מסך, הוא זול מאד ותומך בהרבה פורמטים. גם זול מאד ועם הארד דיסק מתחלף... ויש את ה A2 שהוא הכי יקר אבל כנראה הכי טוב... אפשר תגובות? הצעות וכו?? אגב אני קונה מארה"ב...
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי תקציב עד 450 + - איזה כרטיס כידי לי לקחת מאלו בKSP ומה ההבדל בינייהם ? כי אני רוצה לנצל מקסימום T6060? מהרמוקלים אז שווה לקחת X-Fi XtremeAudio או X-Fi XtremeGamer או עדיף להתפשר על Audigy SE 7.1 מיועד לסרטים ומשחקים (רוצה ממש להרגיש את המשחק\סרט בחדר) +איפו צריך לשים תסבוופר בחדר בכידי לשפר את הצליל ??? (שמעתי זה בפינת החדר)[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 11:51:48 מבינים?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות Sennheiser 280 HD המחוברות לכרטיס קול OB. אני משתמש בהם לסרטים, משחקים ומוזיקה. ה-Bitrate של אותם שירים נע בין 128 עד 320. שאלתי היא, אם אני אשדרג ואקנה כרטיס קול, לדוגמא Audigy 2, האם אשמע הבדל באותם שירים, או שרק אשים לב לשינוי באיכות הקול בשירים בעלי איכות קול גבוהה (Lossless) ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על דגמים טובים, חשוב שיהיה FHD כי ינוגנו עליו סרטים ב1080p דרך המחשב. בינתיים אין עוד תקציב, מכיוון שאני רוצה לדעת פחות או יותר את המחירים.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח אם IS7-E עם כרטיס קול מובנה בשם AC`97, אני רוצה להתקין את החומרה ושאני מתקין באמצע ההתקנה הוא רושם לי שצריך משו כזה בשם חתימת מנהל התקנים ואו להמשיך או לעצור את ההתקנה.. אז אני עושה לו להמשיך והוא ממשיך ובסוף רושם שאירעה שגיאה ולא יהיה ניתן להשתמש בחומרה! אז הסרתי את ההתקנה וניסיתי שוב ושוב ואותה בעיה.. מה עושים?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי משהו שעניין אותי כבר המון זמן. מה המשמעות של " תמיכה ב 5.1" , "תמיכה ב 7.1" ? שהכרטיס יכול להוציא סאונד ב "פורמט" של 5.1 או שאפשר לחבר אליו את כל 6 הרמקולים? למשל אצלי יש את ה JBL Creature II הרמקולים מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאה הירוקה בכרטיס הקול.( כרטיס onbord) האם אני יכול לחבר את הסאב וכל רמקול בניפרד לכרטיס הקול? ועוד משהו קטן , כרטיס קול יחודי (לא on bord) , יביא לשיפור רציני ברמת הסאונד לעומת כרטיס on board? או שאני לא ירגיש את ההבדל עם הרמקולים שלי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של creative ( כרטיס סטנדרטי ) ואני מעונין לחבר אליו גם את הרמקולים החיצוניים שיש לי למחשב וגם את החיבור של הרמקולים שבאים עם המסך כך שאשמע מכל הארבעה האם ניתן ? או שצריך להחליף גם את כרטיס הקול ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה את המערכת אבל באינטרנט נתקלתי ב2 תמונות שונות של הפנאל האחורי שלה... איזה מהם אני אמור לקבל? 1. 2. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ביניהם חוץ מצורת הכבלים והגודל האם יש גם הבדל באיכות השמע?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה שלומכם? החלטתי להתחדש במסך LCD לחדר, ומאחר והמחירים צנחו יחסית, אשמח לפנק את עצמי במסך גדול. דרישות: חיבור COMPONENT (RGB) אחד לפחות. חיבורי HDMI אחד לפחות. חיבור COMPOSITE אחד לפחות. רזולוציית FHD. לפחות גודל 32/37" אחריות נורמלית. והכי חשוב, אם לא חייבים את כל התקציב, אז לא להשתמש בו
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-