עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itayze,

אני שוקל לקנות אוזניות חדשות לאייריבר , רכשתי לפני שנה את הסנהייזר 495 אך הן לא ממש מספקות אותי . קראתי מספר תגובות לגבי הH-120 בפורום זה וממה שהבנתי יש לאייריבר בעיה של הספק לאוזניות , כלומר צריך מגבר חיצוני כדי לשמוע חזק ( לא באופן שיפגע באוזן כמובן , אלא רק כדי להנות ממוזיקה כמו של פינק פלויד ) כאשר משתמשים באוזניות יקרות ( שמתי את העין על הסנהייזר HD280PRO ) ורציתי לדעת אם באמת צריך מגבר , ואם כן , כמה מגבר עולה , ואולי פירוט של כמה מהחברות המובילות בתחום , ושלא יהיו יקרות : .

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by DXT,

אני מתלבט אם לקנות כזה לזן שלי, בהיעדר נגן קלטות או כניסת אודיו במערכת באוטו. האם כדאי להשקיע בזה כמה עשרות שקלים או שיש פתרון אחר איכותי יותר שאני לא מכיר?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. הATP 3 שלי שווקו חיים, אחד הרמקולים החליט למות... אז כנראה שאין מנוס מלהחליפם בשיבה טובה. עברתי פה על ההודעות בפורום וראיתי שיש הרבה המלצות על מיקרו-לבס ו DIVOOM בתור חברות טובות לתקציבים נמוכים. מבחינת עיצוב אין חשיבות משמעותית, אבל אני מעדיף רמוקולים שיהיו יחסית צרים וגבוהים מאשר רחבים. השימושים הם מוסיקה (רוק), והם גם מחוברים לטלוויזיה כך שגם סרטים וסדרות. שלט הוא חובה, חוטי או אל-חוטי. אשמח להמלצות בתקציב של עד 400 ש"ח בערך. אם יש משהו ששווה לעלות עבורו אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by bd,

מחפש DRIVER לכרטיס קול הכי פשוט [זה לא בשבילי לכן אני לא יודע איזה דגם] וזה למערכת XP ומשום מה המערכת לא זייהתה הפעם את הכרטיס קול אפשר של החברות המוקרות שמוכרות מחשב עם כרטיס קול.....? Sound Blaster

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by deyv,

אני צריך אוזניות למוזיקה לא גדולות מדי עם באס טוב בשבילIPOD NANO. ראיתי שני דגמים שמשכו אותי K412P וpmx100 מה עדיף והאם יש לכם עוד הצעות [glow=red,2,300]תודה.[/glow]

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  6. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב

7. Started by (iriver H10),

לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by rap_tr,

בא לי להכניס איזה סאונד טוב לרכב. בסביבות ה-3000 שקל [+/-] לא מתמצא כ"כ בעניין מה שכן באוטו אין יותר מדיי מבחינת סאונד ואקוסטיקה חוץ מנגן CD מקורי מהמפעל ורמקוליים מקוריים מהמפעל מדובר על טויטה אוונסיס 2003 ככה שהאוטו גדול יחסית אשמח להמלצות.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by Merovingian,

יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום, אני רוצה להרכיב מערכת ק״ב לסלון 5 מטר מרובע עם טלוויזיה של 42 אינץ של lg וסטרימר Xtreamer. התקציב הוא עד 3 אלף. אני מחפש מערכת פשוטה שתעשה את העבודה ותיתן לי להנות יותר מהסרטים. יש אפשרות לרמקולים אלחוטיים ? תודה=]

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by nyop,

קניתי היום בשעה טובה מסך LCD טושיבה 32 אינץ' עוד לא בדקתי לעומק את המכשיר אבל ישר בהתחלה חיברתי אותו אל המחשב והכל עבד יפה עד ש... הפעלתי מחדש את המחשב והמחשב לא זיהה יותר את המסך איך פותרים את זה ?!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by wrecker,

באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. איזה מכשיר יותר טוב מבכינת שמע, וידאו, סוגי קבצים שהוא קורא, ומקודדים לוידאו??? IRIVER PMP 120 אם CREATIVE MEDIA CENTER??????

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by naba,

אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by tukidess,

מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

22. Started by SmurFin,

יש לי TOSHIBA 26WL66 HARMAN KARDON AVR130 מחפש DVD איכותי עם כניסות שיתאימו לLCD ולרסיבר על מנת להנות מצפייה אולטימטיבית

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by DarkIchi,

שלום, אני מעונין לקנות רמקולים מסוג Cerwin Vega dx3 יד שניה. מכיוון שלא מצאתי מידע הליהם רציתי לדעת מה המחיר שלהם (חדש) היום ומה המחיר ליד שניה במצב טוב. בנוסף קצת מידע על האכות שלהם. המוכר מציאה לי אותם ב1500 שקל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: שאלת בונוס, האם זה ישתלב טוב עם רסיבר Pionir VSX-422-K

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by TermiNal,

הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by בוצאטי,

לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com. לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר. במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק. אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו]. כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה. ו... חוזר חלילה. האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו? האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה? אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מא…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.