עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by taltola,

אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים למחשב במחיר של 200 ₪ פלוס מינוס. עדיפות מ-ksp. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by r0iX,

שלום. הייתי רוצה לדעת איך עושים את הUMS TRICK לאייריבר H10 האמריקאי? ואם זה לא חוקי או משהו, מסנג'ר:Roi054@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by DXT,

אני מתלבט אם לקנות כזה לזן שלי, בהיעדר נגן קלטות או כניסת אודיו במערכת באוטו. האם כדאי להשקיע בזה כמה עשרות שקלים או שיש פתרון אחר איכותי יותר שאני לא מכיר?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by R9547655G,

א. יש לי שאלה האם למשחק המפורסם קונטר 1.6 אפשר לשים אוזניות 5.1 סראונד? בגלל שאני לא חושב שבמשחק ישן שכזה היה סראונד....אבל בכל מיקרה...אם מישו יודע בוודאות. ב. האם יש הבדל בין האיסמט לסהנהייזר במשחק? ג. האם המיקרופון של זלמן הוא מיקרופון טוב? לטימספיק.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי אני מעוניין בקניית אוזניות מארה"ב....האזניות מיעדות בעיקר למשחקים (CS:S) ולמוזיקה... התקציב 100$ (אין אפשרות לעבור את התקציב...) חשבתי על שני הדגמים הבאים... SENNHEISER HD515 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3962026 SENNHEISER HD280 Pro http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 חשוב לי מאוד האיטום של האוזניות...משום שבLAN-PARTIES יש הרבה רעש... גם חשוב לי שהאזניות יכסו את האוזן כולה ולא רק חלק מהאוזן..(כמו בsony שיש לי עכשיו...) ובכללי מה יהיה יותר טוב למשחקים ומוזיקה.. (ניתן להציע עוד דגמים הנמכרים באתר www.jr.com ונמצאים במלאי) הכרטיס קול שלי זה הAC97 הנמצא על הp4p800 שלי..ככה שצריך משהו שנותן עוצמה גם בלי הגברה חיצונית.... תודה מראש in…

6. Started by ruff stuff,

טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. האם יש איזה דרך להבחין בכך ?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by nadav275,

לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  10. התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שיהיה לפחות 5.1 CH ושיתמוך בכמה שיותר מפענחים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. אני ממש רוצה להחליף את התוכנה של המוזיקה במחשב יש לי soundmax digital audio והיא ממש מעצבנת אותי אפשר להחליף אותה? ולמה כדאי להחליף?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול. ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. להעביר טראקים הנגן התחיל להשמיע רעשים מוזרים והמסך פתיחה שלו (צבעים מתחלפים) לא הפסיק לחזור על עצמו עד שניתקתי אותו וגם במחשב הוא כתב לי שהוא לא מזהה את מה שמחובר אליו ויש בעייה אחרי זה ניסיתי עוד פעם וזה עוד פעם קרה!! אבל אחרי הפעם השנייה שזה קרה הוצאתי את הכבל מהנגן והחזרתי אותו והחיבור הצליח והכול עבד סבבה..עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה הרעשים המוזרים האלה?? ולמה הוא נתקע לי ככה בצבעים המתחלפים האלה? אני יודע שזה בטח בגלל הכבל שכנראה לא הכנסתי אותו עד הסוף בטעות או משו אבל למה היו הרעשים האלה?? ויכול להיות שנגרם לנגן נזק או משו??

16. אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by MacGyver,

http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Srulz,

יש לי מערכת בחדר עם רמקולים של BOSS ומגבר של קנהוד.. רציתי לצרף סאבופר, אני לא כ"כ מבין בזה, הציעו לי של אומגה אדיו http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/article_en.aspx?C2015=11982&BSP=11981&BSS2003=11982&BSCP=11981&BSS21=11981&BSS22=11986 למטה הSUB 10 וגם משהו WESTRA מצאתי רק בזאפ עליו וגם יש שם ביקורות דיי משוגעות (לטובה) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 אז מה אתם מציעים לי?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by perrikus,

שלום לכולם. באמצע יולי דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בישראל. ואני רציתי להזמין נגן MP3 ושהם יביאו לו אותו לארץ. חקרתי את הנושא זמן קצר והחלטתי שאני אלך על נגן FLASH בגודל של 1GB, ובקטגוריה הזו התרשמתי לטובה מה-IFP799 של IRIVER. שאותו אני מתכוון להזמין מ-NEWEGG ב-160$(בנוסף לסטיק 512MB RAM נוסף למחשב). יש לי מספר שאלות לגבי הנגן. 1. לפי מה שהבנתי לא ניתן להשתמש בו (או ברוב הנגנים בארה"ב) כ-HD נייד. וראיתי שניתן להשתמש במה שנקרא UMS טריק ואז הוא יתפקד ככונן נייד לכל דבר, אך עידכון זה יגרע מיכולותיו של הנגן. רציתי לשאול אם ביצע עידכון זה על הנגן שלו ולמה זה גורם? 2. לא ממש הבנתי אם האוזניות שמגיעות איתו הן ה-MX300 של סנהייזר או שלא. בכל זאת רציתי לשאול מהי האיכות של האוזניו…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by TRX IL,

קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. מי שיבוא מוזמן אח"כ להאזנה אצלי בבית :jump:

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Merovingian,

יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים