עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by evy,

יש לי מערכת 5.1 בסלון...וכשאני שומע שירים אני מגביר לפעמים עד לממש חזק אבל אני מפחד להגביר עוד ועוד..כי אני לא יודע מה הגבול של המערכת כי אולי ישרף או משהו... אז באתי לשאול אותכם מה נותן לי אינדיקציה לגבול של ה vol שלי...

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. רציתי לדעת האם קיים מכשיר שמחברים אותו ל - iriver והוא משדר לכל מקלט רדיו? אני יודע כי הדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen. תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by biotarack,

אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  7. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=38388&orderby= אני רוצה להודות לה.. אולי אני לא יפרסם את שמו ..אני יודע dmx בכל אופן תודה על התייחסות מה אתם אומרים על הנגן.. חוץ מדבר שלילי הכסף.. הרב שאני צריך לשלם בעדו והוא לא קורא עברית למרות שרוב השרים שאני שומע באנגלית זה ביאס אותי

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by AMD-ALI-G,

יש לי בחדר 4 רמקולים ובגלל שהחוט שלהם קצר אז הם מאוד מאוד מאוד קרובים ואין אפקט מתאים. אז אני רוצה לקנות כבל של 10 מטר בשביל לפצל תרמקולים ולשים 1 בכל פינה בחדר. אז כמה זה עולה? וכמה עולה מחזיק של רמקול שתולים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

בהמשך לאשכול שפתחתי ואף אחד לא הגיב אני ינסה שוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב(5.1) בתקציב עד 550~ שקל הייתי רוצה לדעת מה כול אחד היה ממליץ או קונה תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by yuvalkosh,

כבר הייתי בטוח שאני קונה את ה-Samsung LA40A450‬, אבל היום הלכתי לראות אותה והגעתי למסקנה ש: 40 אינץ' למרחק של 2.3 מטרים זה יותר מדי גדול. לכן אני חושב על טלוויזיה בגודל של 37 או 32... השימוש העיקרי: צפייה בתכני HD מהמחשב. מכיוון שה-LA40A450 עולה 4500, אני לא חושב שהגיוני שאני יוציא יותר כסף על טלוויזיה קטנה יותר ולכן זאת מגבלת התקציב. תודה...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by Danny6,

והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום רב, מחפש לרכוש פלזמה HD ו LCD בגודל "42, כאשר הפלזמה תשמש בעיקר לצפייה בטלויזיה ממרחק של כ 4 מטר, וה LCD ישמש ל PS3, שימוש בלפטופ וכו', ממרחק של כ 3.5-4 מטר, כאשר התקציב הוא כ 6,000 ש"ח למסך. ערכתי חיפוש בפורומים, התוצאות היו לא כ"כ עדכניות, אך להלן מה שמצאתי (ביצעתי Copy Paste). אבקש לקרוא דעתכם לגבי המלצה לפלזמה והמלצה ל LCD. פלזמה : פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 8,700 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=682198 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV80 כ 5,500 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712039 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV8 כ 6,000 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712915 פלזמה "42 סמסונג דגם PS 42 A450 כ 5,500 ש"ח : ht…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. ברשותי 9400GT של GAINWARD שבעל VGA DVI וHDMI היום קיבלת את הLCDTV החדשה וניסיתי להוציא סאונד דרך הHDMI ללא שום הצלחה :\ כמובן שאת הכבל SPDIF OUT חיברתי לכרטיס המסך ולכרטיס הקול ועדכנתי דריברים להכי חדשים של שניהם ושום דבר לא עזר. כבר התייאשתי והשתמשתי בכבל PL בשביל הסאונד ואז עלה בי רעיון - להתקין את הדריברים ואת כל התוכנות של GAINWARD שמגיעות עם הכרטיס התקנתי אותם והופה - הכל פעל ושומעים מצויין מקווה שזה עזר לכם =]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by dudidu08,

שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  21. באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים

22. אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by Tharbad,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. פרטו

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.