אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב. מערכת הסראונד שמחוברת לפעמים פתאום מתקצרת, ואי אפשר להדליק אותה, או שלפעמים לא שומעים כלום. ובמערכת השניה, הרמקולים הרצפתיים, יש קולות פצפוצים מהרמקולים. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 כלשהו שיתאים לצרכים שלי: * השימוש העיקרי שלו הוא שמיעת מוסיקה באוטובוס. * חשוב מאוד שהסוללה לא תגמר לי באמצע היום. * אני לא ממש בטוח כמה שירים אני אכניס בו, אבל ככל הנראה כ-5GB. * רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפורמטים חדשים, כמו OGG (למרות שאני לא ממש משתמש בהם). * וידאו לא ממש חשוב לי. * איכות סאונד טובה, חזקה ועם באסים טובים - הבנתם אותי.. * תפעול נוח ולא מסובך מדי. התקציב הוא כ-1000 עד 1300 ש"ח, תמליצו גם על אוזניות תואמות שיתנו שיפור משמעותי.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי את המכשיר הקטן והחמוד הזה המכשיר עובד מצויין איכות הגבוהה והסוללה שלו חזקה גם כן השאלה שלי האם אפשר בעזרת תוכנה או דרייבר מיוחד להעביר למכשיר קבצים אחרים חוץ מ- MP3 ו WMA ? או במילים אחרות להפוך אותו להארד דיסק נייד תודה לכל מי שיעזור ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ממיר הכבלים למחשב והשמחשב ישדר לטלוזייה FHD אין לי צורך בלכידת וידאו תודה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות in ear איכותיות, שלא מרגישות כמו אוזניות ב-2 שקל שצורבות את האוזניים, משהו איכותי שמרגישים טוב את הבאס ויכולת הגברת ווליום טובה. השימוש הוא לשירים בעיקר ולשמיעת סירטונים באינטרנט. אפשרות לחריגה מהתקציב במקצת. אשמח להצעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי מערכת EACEN E-199 2.1 וכשאני מחבר אותה לציאת הAUDIO OUT בטלויזיה יש הרבה רעשי רקע. כשאני מחבר את המערכת למחשב הכל עובד כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי לוח אם IS7-E עם כרטיס קול מובנה בשם AC`97, אני רוצה להתקין את החומרה ושאני מתקין באמצע ההתקנה הוא רושם לי שצריך משו כזה בשם חתימת מנהל התקנים ואו להמשיך או לעצור את ההתקנה.. אז אני עושה לו להמשיך והוא ממשיך ובסוף רושם שאירעה שגיאה ולא יהיה ניתן להשתמש בחומרה! אז הסרתי את ההתקנה וניסיתי שוב ושוב ואותה בעיה.. מה עושים?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כבר הייתי בטוח שאני קונה את ה-Samsung LA40A450, אבל היום הלכתי לראות אותה והגעתי למסקנה ש: 40 אינץ' למרחק של 2.3 מטרים זה יותר מדי גדול. לכן אני חושב על טלוויזיה בגודל של 37 או 32... השימוש העיקרי: צפייה בתכני HD מהמחשב. מכיוון שה-LA40A450 עולה 4500, אני לא חושב שהגיוני שאני יוציא יותר כסף על טלוויזיה קטנה יותר ולכן זאת מגבלת התקציב. תודה...
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למוזיקה לא גדולות מדי עם באס טוב בשבילIPOD NANO. ראיתי שני דגמים שמשכו אותי K412P וpmx100 מה עדיף והאם יש לכם עוד הצעות [glow=red,2,300]תודה.[/glow]
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ביניהם חוץ מצורת הכבלים והגודל האם יש גם הבדל באיכות השמע?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למיטב הבנתי, הערוץ של הסאב-וופר במערכות אלו הוא ערוץ נפרד, ולא כלול בערוץ הסטריאו (כמו ברמקולים בתצורת 2.1). האם נובע מכך שבמוזיקה ישמעו רק את שני הרמקלים הקדמיים ללא הסאב וופר?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מה שלומכם? החלטתי להתחדש במסך LCD לחדר, ומאחר והמחירים צנחו יחסית, אשמח לפנק את עצמי במסך גדול. דרישות: חיבור COMPONENT (RGB) אחד לפחות. חיבורי HDMI אחד לפחות. חיבור COMPOSITE אחד לפחות. רזולוציית FHD. לפחות גודל 32/37" אחריות נורמלית. והכי חשוב, אם לא חייבים את כל התקציב, אז לא להשתמש בו
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי.. לפני 4 ימים קניתי את הZEN והוא בגדול מכשיר מדהים. אבל.. יש לי בעיה הכי מרגיייייזה בעולם!!! לעיתים דיי קרובות הוא נתקע והוא לא מגיב לכלום חוץ מל- TouchPad שגם בזה הוא לא בוחר, הוא רק יורד ועולה... גם הכפתור Reset לא עוזר, כי גם כשמגיעים למסך הReset הוא עדיין לא מגיב לכפתורים ואין אפשרות לעשות כלום!!! בכל אופן, אני חושב שהבעיה קשורה לניתוק מהUSB, אבל אני לא בטוח ב100%. אני לא מנתק אותו מהמחשב באמצע העברת קבצים או משהו כזה. כן.. עידכנתי את התוכנה שלו מהאתר של Creative... ואני לא מוצא על זה שום דבר באינטרנט.. אני אובד עצות... אני משתגע כבר.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש משהו שבאג יכולים לעשות אם אני אבוא אליהם? מקווה שמישהו יוכל לעזור. תודה תודה תודה!
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מחפש רמקול "סנטר" למערכת: Panasonic SA-HE75 APEX DVX-811 המערכת ממוקמת אצלי בחדר ומחוברת ל-4 רמקולים ממערכות סטריאו שהיו לי לפני, AIWA ו- סוני. רמקולים גדולים ואיכותיים. מה שכן - אין לי רמקול סנטר. ברשותי 400 שקל. אשמח לעצתכם לגבי רמקול, מהעמוד הבא. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Speaker&DB67772=120049&DB67773=129727 אין לי כסף בכמויות בלתי נגמרות, לכן גם אם יש רמקול זול מאוד שווה את המחיר במיוחד, אשמח לדעת. תודה מראש חברים.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שלושה סוגים: נגן מבוסס דיסקים (צרובי MP3), נגן מבוסס זיכרון (או דיסק קשיח קטן), או מיני דיסק. אם למישהו יש רעיון או תשובה, אני אשמח לקבל גם דגם ספציפי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-