עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by Satlan,

סאפ אני שומע בווינאמפ שירים וזה, עכשיו הבאס שלי חזק מדי ... איך אפשר להנמיך אותו נב הוא כבר מונמך פיזית

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by amit_amit,

חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by ido,

תהיתי באיזה דרייבר אתם משתמשים ל AUDIGY 2 (PLATINUM במקרה שלי) בכל אופן, אחד שלא תוקע משחקים , אבל רצוי שיתמוך ב OPENAL לדוגמא..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

הבנתי שהנגן שהכי כדאי לקנות עכשיו בתקציב של 300$ הוא הIAUDIO X5L, אבל אמרו לי שאי אפשר לתקן אותו בארץ, זה נכון? (זה לחבר שלי), אבא של חבר שלי לא מוכן לקנות לו את זה אלא אם כן יהיה אפשר לתקן בארץ אז איזה תחליף כדאי יש לנגן הזה אם אפשר לתקן אותו בארץ? ---אותו תקציב---

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 ואת הרמקולים של קריאיטיב הsbs370 ואני שומע די בווליום גבוה רציתי לשאול האם זה הורס את האיכות של הרמקולים הוא שאם יכולים לההרס ואני גם מוריד את עוצמת הבס דרך האיטונס ושומע בווליום גבוה האם זה הורס?.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by edwood,

שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by kobibo,

כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by רן.ט,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:

15. אני צופה הרבה בסרטים חלק צורב חלק רואה ב TV שמעל המחשב באמצעות כבל SVIDEO ושני חיבורים ימין שמאל לרמקולים ב TV (כמו שהרבה עושים) אני לא מרוצה המאיכות וזה לא קשור להגדרות וכ"ו האם כרטיס TV יוסיף יציאות כמו של הDVD ? ואני יראה חלק בלי איזה פס שחור קטנטן עקום כמו שאני רואה עכשיו תמליצו על כטיס זול שיעשה את העבודה ביעילות והאם הכרטיס גם מאפשר לצפות ב TV על גבי המחשב יש לי YES מעל המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי את הנגן IFP 999 של איריבר ואזניות של סוני Q66 אלה שהחוט של האזניות נכנס אל האזניות כשלוחצים על הכפתור.. בקיצור הכנתי באקוליזר בנגן מצב אישי באקסטרים EQ בהגדרות הבאות : 50 - 6+db 200- 9+db 1k-12+ 3k -12+ 14k - 9+ אם אני שם על הכי גבוה באמפי3 אפשר לשמוע את המוזיקה עם הרמקולים כאילו חיברתי את האמפי3 למערכת עם רמקולים [קצת הגזמתי אבל אם אני שם את זה בכיתה איפה שהמורה אז גם אלה שבסוף שומעים את המוזיקה ממש טוב וחזק] רציתי לדעת אם שימוש כזה באזניות הורס אותן והאם ההגדרות האלו ששמתי הן טובות. תודה מראש :-*

18. Started by shai265,

איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by ShayGTi,

יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by XMB,

חשבתי על זה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106107&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 מה את אומרים? , כדאי? אני רוצה רק קשת עורפית ,עד 300 ש"ח לMP3 Zen Micro ... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by TimoTy,

אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ורציתי לקבל עליהם קצת מידע טכני וגם מניסיון אישי שהיה לכם עם הרמקולים הרמקולים מיעדים למוזיקה ואני הייתי רוצה לשים דגש על איכות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by roei88,

מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Bartleby,

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.