עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by comablack,

יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by infifi,

אני מחפש כבל מאריך לרמקולים שלי שיש להם חיבור כזה: http://g2945.fotopic.net/p22603061.html רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה.. ואיפה אפשר למצא אותו? חיפשתי בהום סנטר ולא היה להם.. תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by XMB,

מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  5. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by A.S computers,

יש לי mp3 ודגם הchip הוא atj2085 ואני לא מצליח למצוא לו עדכון עם השפה העברית אם מישהו מכיר אני ישמח לקבל לינק ???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by infifi,

יש לי בעיה ברמקולים שלי בחדר.. הם מוציאים רעש מעצבן .. http://www.flurl.com/attachments/2005/Nov/11/FLURL-dot-com-4833-noise.mp3 אבל מה שמוזר זה שיש לי מפזר חום בחדר עם 3 מצבים.. מאוורר וחום ב2 דרגות.. כשאני שם אותו על מאוורר הרעש אותו דבר אבל כשאני מעביר אותו לאחד הדרגות של החום פתאום מפסיק הרעש מהרמקולים.. יש למשהו מושג למה זה ואיך אני יכול להפסיק את הרעש הזה מהרמקולים???

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by Dude29,

שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  10. הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by GazzA,

אני מחפש בסגנון הIRIVER והIPOD בסביבות ה1700 -2000 שקל תודה.. לא חשוב כמה ג'יגה.. (שיהיה מספיק )

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. Started by avimw,

קניתי נגן USB GIGA עכשיו לחבר שלי יש אחד כזה שמוצגים לו השירים בעברית על המסך ואצלי ג'יבריש כזו, באפשרויות שם אין לי לבחור בשפה העברית , קיבלתי עם זה דיסק יש אפשרות כלשהי לעדכן את המכשיר שיתמוך בעברית? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Green,

שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by A1eX,

כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by manorking,

יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. Started by Unavoidable Encounter,

יש לאייפוד רדיו :s05:

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם!! מאוד מתלבט מה לקנות האם את iriver h320 או את iaudio x5l את השוני בינהם באופן כללי אני יודע אני מחפש לדעת הבדלים יותר עקרוניים בינהם .... למשל : א) מה זה Iriver juckbox ......... מה זה אומר ? האם יש את זה גם ל iaudio ??? ב) האם ב- iaudio ה usb to go מגלה כל נגן או disk on key מהסוג שלא צרכים כל התקנה שמחברים אותם למחשב ? ג) היתי בבאג גבעתיים והם חיברו ל iaudio את ה disk on key שלי מסוג lg-stick-256m וזה לא זיהה אותו ..... מה אתם יודעים על זה ? המוכר יותר חשב שיש בעיה במכשיר שלו תודה רבה לכולם ! שי!

20. Started by nore0,

תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  21. כרגע יש לי PCWORKS 2.1 של CREATIVE יחד עם כרטיס הקול של ה NFORCE 4. אני מעוניין לשדרג לכרטיס קול+ רמקולים 7.1 של קריאטיב. השאלה שלי היא האם כדאי לי , במטרה לראות סרטים באיכות קול גבוהה(AC3) ולמשחקים, האם כדאי לי לרכוש את ה AUDIGY2 ZS בנוסף לרמקולים(שאותם אני קונה בטוח) ולשלם משהו כמו 500 שקל או לרכוש את ה VALUE(ומה לעזעזל ההבדל בינהם? מזה איכות דגימה???) או פשוט להישאר עם הכרטיס קול הקיים(שגם הוא תומך 7.1 לא?) לגבי תקציב תלוי מאוד בהבדל שאני ארגיש, לא רוצה לשלם יותר מכמה מאות בודדים אלא אם כן זה ממש שווה את זה. בברכה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by eladbu,

איאודיו F1 חדש יצא לשוק בעיצוב ק-ט-ל-נ-י וכדרך איאודיו לא רק הקנקן יפה אלה גם מה שבתוכו 22 שעות עבודה BBE MP3E ועוד כמה סוכריות http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/f1/

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. ידע היום פירסמה באתר שלה את מחיר האייפוד החדש (דור5) : 2423 ש"ח לדגם ה30 גיגה ה"זול יותר". כשלהזכירכם , המחיר הרישמי של אפל הוא זהה למחיר הדור הקודם - 299 דולר. כשבישראל אצל ידע היה 1994 ש"ח , אמנם "קצת" יותר מ300 דולר (עם קיזוז חישובי המע"מ) אבל שיהיה... לא ברור מאיפה התוספת הלא קטנה הזו , בארה"ב המחירים היו זהים לדור הקודם כבר מהיום הראשון. מדובר סה"כ במחיר של כמעט 450 דולר לפני מע"מ - תוספת של 50 אחוז מהמחיר הרישמי של אפל (150 דולר בנוסף ל300 של המחיר הרישמי) זה כבר יותר "מסריח" מאנשים שמיבאים שחור כדי לעשות רווח ,והם עוד קונים כצרכנים במחיר מלא. כדאי גם לציין שאריזת הדגם החדש קטנה יותר ואפשר על אותו נפח מכולה להכניס יותר מכשירים , בין אם זה משנה או לא - זה כבר מוגזם…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by AdiR^SiNaI,

אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים