אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
באיזה חיבור הכי טוב להשתמש בין המחשב למגבר אופטי או קואוקס? והאם שניהם מעבירים 5.1? תודה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מי שיש לו מגבר של 5.1 ורוצה למכור אותו בבקשה שיודיע לי האי סי שלי הוא 1056074
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי mp3 ודגם הchip הוא atj2085 ואני לא מצליח למצוא לו עדכון עם השפה העברית אם מישהו מכיר אני ישמח לקבל לינק ???
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות טובות ל H10 שלי . התקציב שלי הוא 350 ( בבקשה אל תעברו את זה , אלא אם מדובר על אוזניות ממש טובות). אני לא רוצה אוזניות גדולות מכיוון שאני צריך ללכת איתם לחדר כושר או לרוץ . אני צריך אוזניות שיגבירו את החוזק והיו אכותיות . תודה רבה לכם על העזרה. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש בסגנון הIRIVER והIPOD בסביבות ה1700 -2000 שקל תודה.. לא חשוב כמה ג'יגה.. (שיהיה מספיק )
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפוד חדש.... עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לברר איכשהו איזה אייפוד ייצא לאחר השקת ה IPOD MOVIE אתם יודעים פורומים של אנשים ש"מרגלים" אחרי אפפל ויש להם חדשות חדשות :] אז אם יש לך שמץ של מושג איזה אייפוד עומדים אפפל להשיק אחרי הפוד החדש - אשמח לדעת בברכה אלדר :]
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-