אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SRS-3D נשמע מצויין עם הקלטות מסויימות, אבל הוא לא מגיע עם אף מגבר כמעט, מלבד כמה דגמים ישנים יחסית של קנווד (או כיחידת DSP חיצונית). Dolby Pro Logic המקורי היה די מחורבן לטעמי, אבל אומרים שגירסה 2 שלו הרבה יותר טובה. למישהו יצא לשמוע מוזיקה עם DPL2? ואני חוזר שוב, לא מעניין אותי איך זה נשמע עם סרטים :smoke: Prog.
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך בבקשה המלצה על אוזניות בתווך המחירים של 1200-1600(לא , לא רשמתי עוד 0 בטעות ) . כאשר אתם ממליצים לי תשלחו לי בבקשה קישור לחנויות שאפשר לרכוש אותן שם (עדיף חנויות באיזור המרכז) . בדרך כלל יש את האוזניות השוות כפול מהמחיר שהם נמכרות , לכן אם אתה מכירים כאלה אני אשמח לשמוע. אם זה חשוב , אני שומע מוזיקה שקטה : רוק שקט , שנות ה80 וכו' (מדי פעם גם קצת טראנסים וראפ). תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) המפרט שלו: רסיבר SANSUI דגם RZ6005AV רסיבר אודיו וידיאו עם שמע סטריאו היקפי מגבר עוצמתי במיוחד 500W RMS יציאת 5.1 ערוצים נפרדת CPU מובנה ופונקצית DSP מסך תצוגה VFD מלא שקע כניסת USB פונקצית קריוקי דיגיטאלית רדיו AM/FM זיכרון ל- 40 תחנות רדיו שלט רחוק מלא נתוני אודיו: עוצמת יציאה – מינימום RMS – רמקולים הקדמיים, אחוריים וסנטר - 100W THD (סה"כ עיוות דינאמי) - ≥ 0.5% S/N (יחס אות לרעש) - ≤ 85 dB תגובת תדר - 20Hz~20kHz (±0.8dB) רגישות כניסת מיקרופון - 30mV/1K Ω ≥ רדיו AM/FM: …
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי מקרופון נ50 שקל משהו טוב הבעיה היא שאני חיברתי אותו למחשב והוא לא פועל יש אולי משהו במחשב שאני אמורה להתקין בשביל שזה יעבוד? תעזרו פליז.. דרך אגב אני חדשה פה אז נעים מאוד שמי יסמין
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת \ רסיביר + רמקולים יד שנייה + כרטיס קול בתקציב של כ1200 שקל. הרעיון הוא לחבר את המחשב + האקסבוקס שלי למערכת הזו... מיועד למוסיקה וסרטים [ כן אני יודע ש2.0 זה לא סראונד] בעיקרון אני לא יודע מה עדיף מערכת סטריאו שלמה יד ראשונה חדישה או להתעקש ולמצוא משהו יד שניה :\ צריך המלצות\עצות\אולי קישורים למוצרים יד ראשונה\שניה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן חוזרות ועולות פה בפורום שאלות בסגנון איזה נגן הכי משתלם (אם זה הארדיסק או פלאש) ועל מה ממליצים חברי הפורום וכו' אז דבר ראשון כדאי לציין שהרבה אנשים שממליצים או מלעיזים פה בכלל לא מחזיקים נגן כזה או אחר ומדברים לפי מה שהם קראו ובכל אופן השאלה הנשאלת היא כזו איזו תוספת מחיר (הגיונית) הייתם מוכנים לשלם על מנת לקנות נגן בארץ לא בחו"ל ובתמורה להרוויח אחריות ולהפסיד את הכאב ראש שבמשלוחים ועניינים כאלה ואחרים לארץ (יש לציין שאם מחיר של נגן בחו"ל רשום כ230 דולר אז גם אם קונים לכם אותו בחו"ל תמיד יש מיסים נוספים) (ובמידה ואתם שולחים את הנגן לארץ יש לקחת בחשבון את התוספת של בערך 60 דולר משלוח+מיסים ויעידו על כך אנשים שכבר שלחו ארצה)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5180 נדלקתי עליהם רצח הם מה זה יפות וגם נראות טובות מה אתם אומרים? יש המצלות אחרות? יותר טובות\זולות\משתלמות\יפות?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי שני שימושים לאזניות: אזניות שיהיו מחוברות למחשב רוב הזמן בעיקר למשחקים (כשאי אפשר לעשות רעש כמו בלילה למשל...). ואני גם צריך אזניות בשביל נגן של Creative או iPod - לא אכפת לסחוב אזניות גדולות בשביל לשמוע טוב. במחשב יהיה כ. קול טוב, כנראה Xonar D1 של Asus. אין בעיה להתפשר על ההתאמה למשחקים כי יש רמקולים טובים רוב הזמן, אז הדגש הוא על איכות למוסיקה. השאלה אם אפשר למצוא אזניות שיעשו את שני הדברים כמו שצריך? או שאני צריך פה שני זוגות? יש איזה דעה בעניין הזמנות מחו"ל? בעקרון פחות מ-50$ אין מסים בכלל, ויותר מ-50 יש רק 15.5% על אזניות אם הבנתי נכון. כדאי או שיש בעיות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאלה ראשונה : מה דעתכם על זה ? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II " זבל ? רמקולים טובים ? כמה שווה לתת עליהם ? שאלה שנייה : מה דעתכם על קודה בכלליות , לא דגם ספיצפי , האם הם שווים 4000-4400 ש"ח ל5 רמקולים , ללא סאב ? תודה מראש ;D
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שכמו בכל דבר יש גם הרבה אכזבות מהערכה של לוג'יטק והמליצו לי בכיוון של הפיילוט גם מכיוון שהוא זול יותר . הנתונים בערך אותו דבר . מה באמת עדיף גם ביחס להבדלי המחיר ? להרבה כאן יש לוג'יטק אני כבר יודע אולי מישהו כאן עם פיילוט במקרה?
-
- 36 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני יודע שחלק ממכם יאמרו שחבל על הכסף אבל אני שומע הרבה מוזיקה וגם משחק במשחקים חדשים ואני פה ושם עורך מוזיקה ושמתי לב שהתוכנות שלי מזייפות קצת וזה בגלל הכרטיס קול כי עכשיו אני עובד עם כרטיס בנוי על הלוח בכל מקרה תקציב יש ברוך השם ויש לי כרגע מערכת רמקולים 2.1 אבל אני אוטוטו מחליף ל7.1 אז אני רוצה לדעת מה טוב בו מה לא טוב בו ואם אפשר דעות שלכם ודרך אגב יש לי מחשב חזק אז הוא יעבוד אצלי אם יש לו קשר לסוג החומרה במחשב תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אותה מתנה חשבתי לשים אותה בחדר כהתחלה למערכת קולנוע ביתית בחדר (למי שמתעניין הAV8 זה לא בשבילי כ"כ) בעתיד להחליף אולי רסיבר ולהתקדם לאט לאט מה דעתכם בנתיים ? ואם אני יחליף כרטיס קול (יש לי כזה שבא ON BOARD) למשו איכותי יותר ירגישו הבדל ?
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות רמוקלים למחשבים 5.1 איכות סאונד הכי טוב שאפשר ובאסים סטריאו וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי חברים , אני מחפש כרטיס טלוייזיה שיעבוד לי עם הממיר של יס עם טלוייזיה רגילה ועם ה WIN MEDIA CENTER + שלט?! האם קיימת חיה כזאת?! אם כן אנא חברים אני דיי בור בכל מה שנוגע לכרטיסי טלוויזיה אז תסבירו לי לאן אני מחבר אותו , כלומר לממיר או לטלויזיה ( לא LCD) אה ושיהיה תואם ללוח האם שבחתימה בבקשה. תודה רבה רבה מראש חברים.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות חיצוניות שמכסות את כל האוזן, בעיקר למשחקי מחשב אבל גם למוזיקה וסרטים, עדיפות לסראונד. תקציב הוא עד 200 שקל אבל אם זה ממש שווה את זה אפשר להוציא יותר. http://hwzone.co.il/reviews/medusa/2/ קראתי ביקורת על אוזניות מדוזה כאן באתר ונורא התלהבתי, מישהו יודע כמה הן עולות ואיפה אפשר למצוא אותן? (אני לא צריך מיקרופון באוזניות אבל זה גם לא מפריע) תודה,
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוכרים בטריידזון: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21772/cat/all שווה משהו? למה מיועד בעיקר?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-