עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orlupo,

אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by OgANDi_BoY,

שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?

4. Started by roei88,

מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. יש לי תקציב של עד 550 ש"ח אז בתקציב יש כמובן את ה-ATP3 של אלטק לנסינג אבל בסביבות ה-550 יש עוד 3 דגמים של אלטק לנסינג שרציתי לדעת איך הם והאם הם שווים את המחיר הדגמים הם 2100 - 520 ש"ח 4121 - 520 ש"ח 3021 - 580 ש"ח מה מהם הכי מומלץ? [או אולי בכלל ATP3?]

6. Started by TempesTo,

אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by neo690,

האלן יש לי מחשב חדש (חודש וקצת) עובד ממש תותח ואני מחפש עכשיו רמקולים 2.1 (2 רמוקולים + סאב) יש למישהו המלצות? (אני גר באזור חיפה אם זה משנה) תודה

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by moran_l,

שלום ברשותי נגן iaudio מדגם m3l. הנגן ברשותי מספר ימים ועבד לשביעות רצוני. היום קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לפתור. תצוגת המסך (lcd) של השלט (לנגן עצמו אין מסך) הפסיקה לעבוד. ביצעתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. RTFM 2. חיזוק החיבורים של השלט לנגן, ניתוק וחיבור מחדש של החיבור הנ"ל. 3. חיבור למחשב ב-USB 4. חיבור לחשמל (טעינה) 5. כיבוי והדלקה של הנגן מספר פעמים 6. Reset לנגן עוד רעיונות מה אפשר לעשות, לפני שאני פונה ליבואן ? תודה.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  9. הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. האם יש הבדל גדול בין חיבור מערכת סטריאו למחשב לבין סט של רמקולים 2.1 (2 רמקולים וסאבוופר)? מה יותר כדאי? האם שווה להשקיע בסט רמקולים למחשב או במערכת סטריאו? תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by nehmia,

כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  12. היי אנשים , ידידה שלי מחפשת רמקולים לחדר החדש , 5.1 כמה פרטים חשובים.. החדר יחסית קטן. התקציב הוא 500-600 אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. אממ , היא לא מחפשת משהו רציני שיפוצץ ת'בית מן הסתם ,א לה סתם לשמוע מוזיקה בכיף , ולראות סרטים במחשב. בקיצור , את הדבר הכי איכותי שאפשר למצוא בתקציב הזה. ושיהיה 5.1. ההתבלטות היתה בין Inspire 5200\5900 לבין Logitech x530 אם יש עוד הצעות... בתקציב הזה... בקשר ל5900 זה ברור שהוא יותר טוב , אבל הוא גם עולה 750 שקל , וזה המון. אז.. תנו הצעות. תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by payback,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by Kremb0,

מזל טוב לי כבר אחרי הרבה זמן שאני מחפש אוזניות למחשב , קניתי את ה The best.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by galz,

1) אני יכול לחבר אותו לכל מחשב (גם כזה בלי אייטיונס) כדי להעביר אליו קבצים? (כונן נייד) 2) כמה זמן להטעין אותו בהטענה הראשונה? 3 שעות? או יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שיהיה במחיר של 350-, אני יודע שקיים את הפשוט הזה אבל לא ממש מצאתי ועם יש משהו אחר משהו עם יותר נפח (בטוח שאין אבל אולי...). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by durango,

היי לכולם אולי מישהו יודע על צורה בה אפשר לחבר את ה-H10 למערכת ברכב? כמו האייפוד עם מתקו המשדר על גלי רדיו..יש משהו כזה?...מישהו שמע? אולי שיטה פרטיזנית אחרת? הכוללת טעינה? תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by amichay,

שלום רב קניתי לאחרונה מגבר של הרמן-קרדון,המכשיר בא עם שלט שניתן להזין לתוכו את מכשירי המדיה השונים,בקצרה שלט אוניברסלי,ללא כל בעיה הצלחתי להזין את הטלביזיה [שרפ]את הקומפקט[סוני] וואת שניהם השלט מפעיל ללא כל בעיה,אבל את הDVD שלי שהוא יונדאי ואת ממיר הכבלים של HOT של סמסונג לא הצלחתי להפעיל בשום אופן, בחוברת של המגבר שי את הקודים של המכשירים אותם ניתן להזין לתוך השלט,אבל גם לאחר שהזנתי אותם המכשירים לא פעלו,בשלט ניתן לבצע סריקת קודים אוטמטית,גם זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

21. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  23. יש לי סאב בבית שיש לו מגבר מובנה עכשיו אני פירקתי תמגבר ואני רוצה לחבר רק את וופרים (יש שם 2) לרסיבר שיש לי (של ימאהה דגם HTR-5640) ברסיבר שיש לי בית יש יצאית RCA אחת לסאב וופר והשאלה שלי היא איך אני מחבר את זה לרסיבר...תגידו לי אם צריך לקנות משהו או לא יודע מה תמונות:

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by compman112,

מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. שלום לכולם אני לא מצליח לחבר את הרסיבר ליציאה SPDIF של הכרטיס קול בלוח אם אם אני מחבר את הDVD ליציאה הנ"ל המגבר מוציא צלילים אבל כאשר אני מחבר את זה ל RCA של הכרטיס קול הוא לא משמיע דבר מישהו הצליח להפעיל את ה - SPDIF בלוח LANPARTY של DFI ??? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים