עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by walla,

אני רוצה לצרוב שירים לא בmp3 ברגיל-wmv ויש לי דיסקמן שקורא אמ פי 3 וגם רגילים. כשאני שמה שירים של אמ פי 3 אפשר לראות איך קוראים לשיר שאני שומעת... הבעיה שאם אני שמה דיסק של wmv אני לא יודעת אם יהיה כתוב את השם של השיר כמו באמפי3 תודה רבה אני צריכה תתשובה דחוף. ואם למישהו יש ניסיון אז עדיף

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by asaf20,

היי. התקנתי WIN 7 ואח"כ עם הדיסק של הלוח אם ( GIGABYTE EP45C-DS3 ) את הדרייברים אח"כ BS PLAYER ווינאמפ ואין לי קול במחשב עם התוכנה Driver Checker עידכנתי את כל הדרייברים והכל נראה בסדר אבל עדיין אין קול אני מתחיל להשתגע נראה לי פספסתי איזה משהו או לא יודע לא מצליח לחשוב כבר אפשר קצת עזרה ?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  3. יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה

5. אני זוכר שלפני הפירמוט, היה לי SoundMax אז הורדתי כל מיני דרייברים, וזה לא עבד. נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את הaudio driver של הלוח אם שלי, עשיתי ריסטרט, וזה עדיין לא קולט. מה הסיבה? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם D:

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by KusHniR,

יש לי 300 שקל לקנות רמקולים 2.1 ואני קונה רק מ www.ksp.co.il אני קונה היום איזה עדיף ?! Logitech X-220 2.1? או CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by psedo,

אני טס לארה"ב ורוצה לקנות מערכת פשוטה וטובה (200-300$) א.אני צריך המלצות ב.האם יש בעיה עם המתח 110\220 אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by Gilsp,

חברים אני יודע שדובר על הנושא הזה הרבה. עדיין אני צריך עזרה קטנה. אני מחבר מחשב עם כרטיס מסך Nvidia 8400 בכבל יצוק HDMI ל DVI (ללא המתאם המקורי) את האוידיו אני מחבר בכבל אוזניות רגיל (3.5 ממ) מהכרטיס קול לכניסה המתאימה בטלוזיה. חיבור זה לא עובד. אני מפספס משהוא? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Altec Lansing VS4121 איך הם מבחינת עוצמה ואיכות קול.. ומשהו שלא קשור.. חבר שלי רוצה רמקולים בפורמט 2.1 עם תקן THX (???) תנסו להגיד כמה דגמים של רמקולים בתקן הזה אם אתם יכולים להביא לי פה כמה דגמים מהמחיר הנמוך ביותר לגבוה ביותר..וכמובן שתסבירו לי מה זה התקן הזה? מקווה שתענו לי על כל מה שאמרתי תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  11. כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by D-M-X,

איך אני מחבר רמקול של מערכת סטריאו למקום רחוק יותר בלי כבלים... יענו יש משהו כמו אנטנה לרמקולים כדי לשים במקום מרוחק מהמערכת...

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by tsahiii,

יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by fatalico,

מחפש רמקול "סנטר" למערכת: Panasonic SA-HE75 APEX DVX-811 המערכת ממוקמת אצלי בחדר ומחוברת ל-4 רמקולים ממערכות סטריאו שהיו לי לפני, AIWA ו- סוני. רמקולים גדולים ואיכותיים. מה שכן - אין לי רמקול סנטר. ברשותי 400 שקל. אשמח לעצתכם לגבי רמקול, מהעמוד הבא. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Speaker&DB67772=120049&DB67773=129727 אין לי כסף בכמויות בלתי נגמרות, לכן גם אם יש רמקול זול מאוד שווה את המחיר במיוחד, אשמח לדעת. תודה מראש חברים.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by Mindwild,

מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by nissim_y,

איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by parker8,

יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by gal1,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDLXV998 ראיתי את הרמקולים האלה בפנדס במחיר גובהה הרבה יותר דווקא נראים טוב איך הם שווים את ה500 שקל

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by danield51,

http://www.getit.co.il/Prod/66101/

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Chymes,

הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. אהלן לאחרונה צרבתי מספר סרטים על דיוידי בפורמט avi ושלחתי לחבר בארה"ב. משום מה קורא הדיוידי בארה"ב לא הצליח לקרוא את הדיוידי. האם ידוע למישהו על פורמט צריבה מסויים או דיסק של דיוידי מסויים אשר יתאים? בתודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה בDVD בבית לפני חודש זה התחיל אני מכניס דיסק עם סרט או דיסק און קי פתאום הDVD קורס או שהסרט מתחיל אחרי איזה 3 דקות מתכבה לבד בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  25. http://europe.hercules.com/supportf.php?PHPSESSID=55261af71eebc2dd24afec134128dafe ממשק חדש ונוח. תהנו.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים