אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לכ.קול בעל איכות סאונד בסטריאו גבוהה כמה שניתן למוסיקה קלאסית. הוא ישמש גם למשחקים אבל הדגש הוא בעיקר על מוסיקה. יהיה נחמד אם יהיו לו כל מיני אופציות שימושיות נוספות. **שאלה נוספת חשובה: במיקרה שאני קונה מגבר אוזניות של HEADAMP הנקרא PICO בעל שילוב של DAC/AMP האם איכות הDAC שלו תהיה ברמה של כ.קול איכותי, או שבכל זאת מומלץ שאני אקנה כ.קול גם לאור האופציות הנוספות?[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 19:41:07 אשמח לקבל תשובה לשאלה שהעליתי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
להעביר טראקים הנגן התחיל להשמיע רעשים מוזרים והמסך פתיחה שלו (צבעים מתחלפים) לא הפסיק לחזור על עצמו עד שניתקתי אותו וגם במחשב הוא כתב לי שהוא לא מזהה את מה שמחובר אליו ויש בעייה אחרי זה ניסיתי עוד פעם וזה עוד פעם קרה!! אבל אחרי הפעם השנייה שזה קרה הוצאתי את הכבל מהנגן והחזרתי אותו והחיבור הצליח והכול עבד סבבה..עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה הרעשים המוזרים האלה?? ולמה הוא נתקע לי ככה בצבעים המתחלפים האלה? אני יודע שזה בטח בגלל הכבל שכנראה לא הכנסתי אותו עד הסוף בטעות או משו אבל למה היו הרעשים האלה?? ויכול להיות שנגרם לנגן נזק או משו??
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האים האוזניה הזאת יכולה להתאים לכול טלפון סלולרי בלי בעיות?,או שצריך התאמה טכנולוגית כזו או אחרת? ואים כן איזה? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר kenwood krf-v6030d ויש בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לערץ A (קדמיים וסנטר ) אז שומעים ממש ממש חרא ...וכאשר אני מחבר לערוץ B שומעים טוב אבל הבעיה שבערוץ B איך חיבור ל סנטר .
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש את השילוב שרשום בכותרת. הלכתי לחנות והציעו לי את הצירוף של Omega Audio A5(אני לא יודע אם זה 5 או S, לא הבנתי את הכתב של המוכר), בצירוף של מגבר סטריאו של ימהאה AX396. הצירוף נראה (וגם נשמע) לי טוב מאוד. שמעתי בחנות את הרמקולים עם רסיבר של ימאהה שהוא עולה 3500 (לא זכור לי דגם מדויק) והאיכות הייתה מעולה! עם המגבר סטריאו האיכות אמורה להיות גבוהה עוד יותר. א: מה דעתכם על המוצרים הללו? ב: מה ההצעות שלכם בתקציב שכזה (4000 שקלים)? ג: למישהו יש מידע על הרמקול? לא מצאתי דבר ממשי ברשת. תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא חובה IN EAR...... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מקרן שישמש לצפייה משפחתית במרפסת/חצר הבית, צפייה בעיקר בסרטים, לא בשעות האור כמובן, אבל מחוץ לבית. הצפייה תתבצע במרפסת ממרחק של כשלושה מטרים ומעוניינים לצפות על מסך של בסביבות "120. לא החלטנו עדיין על הגודל, אבל יהיה בבית מסך טלויזיה של "65 לפחות, אז צריך מסך הקרנה גדול משמעותית מהטלויזיה. התחלתי עם הכנת שיעורי בית וכתבתי את הפרמטרים החשובים, אשמח להתייחסותכם: 1. עוצמת הארה, כמה אנסי לומנס מומלץ לצפייה שלא בחדר חשוך, אלא במרפסת בערב? לפחות 1,000? יותר? 2. מה יחס הניגודיות המינימלי לצפייה במרפסת? 1:1,000? 3. רזולוציה, האם 4K מייקר משמעותית לעומת Full HD/1080p? 4. סוג נורה: רגילה היא מיושנת, …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב מבכינת שמע, וידאו, סוגי קבצים שהוא קורא, ומקודדים לוידאו??? IRIVER PMP 120 אם CREATIVE MEDIA CENTER??????
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם (: התחלתי בסקר שוק ובין השאר עשיתי כמה חיפושים בפורום לגבי MP3 CD PLAYER... ועיקר ההמלצות הם על IRIVER.... מפתיע (; בקיצור ראיתי המלצות על ה- IPM-50 שעולה 299 בארקדיה.... אבל לא ראיתי שאף אחד המליץ על ה- IMP-100 שעולה 330 ש"ח.... זה בערך טווח המחירים שלי.... וזו ההתלבטות.... מי מהם לקנות? זה פשוט נראה מוזר שהבדל המחירים בין הדגמים הוא 30 ש"ח בלבד... ורציתי לדעת אם מישהו יודע את הסיבה לכך.... ובכלל... מה ההבדלים בין 2 הדגמים? חיפשתי באתר בארץ ובחו"ל ולא ממש מצאתי הבדל.... אם למישהו יש המלצה על נגן טוב יותר באזור ה-250-300 ש"ח... אני אשמח לשמוע.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים. הם מיועדים בעיקר לשמיעת שירים ולכן חשוב שיהיו איכותיים, חזקים אם אפשר ולא חשוב אם 2 או יותר רמקולים. תודה לכל העוזרים!!! ;D אם אפשר מאיזור כפר סבא זה יעזור!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על חברת MAGNAT , ועם אתם ממליצים לקנות? ומה אתם אומרים על רדיו דיסק של CLARION?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-