עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי היציאות הם TRS (גדול רגיל..). (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Aud_Jack.jpg/442px-Aud_Jack.jpg) אני מחפש רמקולים שלכל אחד מהם יהיה חיבור שכזה כדי שאוכל לחבר אותם בסטריאו לכרטיס קול.. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. המון תודה לכל מי שעוזר =] אני כבר מחפש הרבה זמן !

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Mindwild,

מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by rap_tr,

בא לי להכניס איזה סאונד טוב לרכב. בסביבות ה-3000 שקל [+/-] לא מתמצא כ"כ בעניין מה שכן באוטו אין יותר מדיי מבחינת סאונד ואקוסטיקה חוץ מנגן CD מקורי מהמפעל ורמקוליים מקוריים מהמפעל מדובר על טויטה אוונסיס 2003 ככה שהאוטו גדול יחסית אשמח להמלצות.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by Srulz,

יש לי מערכת בחדר עם רמקולים של BOSS ומגבר של קנהוד.. רציתי לצרף סאבופר, אני לא כ"כ מבין בזה, הציעו לי של אומגה אדיו http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/article_en.aspx?C2015=11982&BSP=11981&BSS2003=11982&BSCP=11981&BSS21=11981&BSS22=11986 למטה הSUB 10 וגם משהו WESTRA מצאתי רק בזאפ עליו וגם יש שם ביקורות דיי משוגעות (לטובה) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 אז מה אתם מציעים לי?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by TRX IL,

קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by 114508534,

יש ברשותי מגבר kenwood krf-v6030d ויש בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לערץ A (קדמיים וסנטר ) אז שומעים ממש ממש חרא ...וכאשר אני מחבר לערוץ B שומעים טוב אבל הבעיה שבערוץ B איך חיבור ל סנטר .

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. יש לי אוזניות בנות כשנתיים. האוזניות מלכתחילה לא היו יקרות במיוחד, ואין שום אפשרות לפתוח אותן בלי לשבור אותן כך שתיקון אינו בא בחשבון. בכל זאת, אני לא מבין איך זה יכול לקרות: כתלות במצב כבל האודיו (זה שהולך מהמחשב לאזניה שמאל), כלומר לפי המידה בה אני דוחף את הכבל פנימה או מושך אותו החוצה, האוזניות מחליפות בין שני מצבים: או ששומעים באוזניה שמאל תקין אבל באזניה ימין לא שומעים כלום, שזה מה שקורה כשאני דוחף את הכבל פנימה, או ששומעים בשני האוזניות מאוד חלש, אבל הסאונד עצמו תקין לחלוטין (מלבד העצמה). מה קורה פה? ברור לי שמדובר בחיבורים משוחררים, אבל עדיין, איך המצב השני בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by itachi,

ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by alonoise,

מי מייבא בארץ את הפיוצר סוניקס? אני מדבר על הדגם custom.....

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Emin,

שלום, יש ברשותי מערכת 5.1, רמקוליים מדפיים, אני מתלבט איזה גובה למקם אותם. אני מצטרף תמונה להמחשה של מבנה החדר. ובסוף האם הפרשי הגובה בין הטלוויזיה למיטה טובים או שאני צריך להנמיך את גובה הטלוויזיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by LastForOne,

בוקר טוב, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, די פשוט... אני עובד הרבה עם דברים שקשורים לסאונד, בעיקר עם גיטרה חשמלית שאני מחבר למחשב... אני מחבר אותה ליציאת הLINE IN ואני מפעיל תוכנה שנקראת Guitar Rig 2 ... התוכנה גיטר ריג 2 היא בעצם תוכנה שקולטת את הצליל ומוסיפה לו אפקטים בזמן לייב, ככה שאני שומע אותם בזמן שאני מנגן.. הבעיה היא שבהגדרות של התוכנה אני חייב להגדיר את הLatency על 20 מילי-שניות לפחות... אם לא אז שומעים צליל ממש מלוכלך ומעוות... אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס קול רציני יותר... הכרטיס החדש באמת יכול לפתור בעיות מהסוג הזה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום ! חברה שלי שמה עין על הרמקולים הללו מכיוון מהעיצוב שלהם מאוד מצא חן בעיניה... הביקורות דיי סולידיות בעבור הרמקולים האלו... תהיתי אם למישהו פה יש אותם והוא יכול לספר קצת על חווית השמע שלהם ? האם הם איכותיים ביחס למחיר ? כאמור לא בשל תחליף למערכת 5.1 אלא בתור 2.1 האם במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר איכותי ? או שכל הכסף עליהם הולך על עיצוב... אשמח לדעותכם על הרמקולים הללו !

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים