עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. אוקיי אני מנסה לחבר את הLCD הנ"ל מחשב עם כבל VGA היה לי 7800GT שעבד לסירוגין בWINDOWS, בזמן הBOOT של המחשב זה תמיד רואים בLCD עד שזה הפסיק ורק היה אפשר לראות כאשר המחשב היה עושה BOOT וכאשר הWINDOWS עולה (XPSP3) מסך שחור. עכשיו פניתי לניופאן התמיכה שלהם אמרו שבגלל שאני רואה את הBOOT של המחשב בLCD זה לא בעיה בטלויזיה, פתחתי פנייה לNVIDIA הם אמרו לנסות 5 מליון גרסאות של דרייברים ניסיתי לא עזר אז ניסיתי שמתי ATI850 במקום הגעתי למצב שאני מנתק את הכבל של המסך מחשב אני רואה בLCD עד לפני שבועיים שזה גם הפסיק לעבוד, ניסיתי להחליף כבל VGA וניסיתי לשנות רזלוציה וMHZ ועוד כל מיני אופציות בדרייברים של הכרטיס מסף אני די מיואש, אם יש למשהו איזה עצה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. יש לי לוח אם של EPoX מדגם 8K9A2, לאחרונה גיליתי כי הכניסה של הרמקולים הקידמיים (הכחולה) הפסיקה לעבוד. כרגע אני עובד ככה שהATP-3 שלי מחוברים לכניסה של הרמקולים האחוריים ככה שאני דיי מוגבל מבחינת סאונד בסרטים ובמשחקים. למישהו יש רעיון מהי התקלה? איך אני יכול לבדוק שהכניסה באמת מתה? יכול להיות שזה ווירוס? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה בDVD בבית לפני חודש זה התחיל אני מכניס דיסק עם סרט או דיסק און קי פתאום הDVD קורס או שהסרט מתחיל אחרי איזה 3 דקות מתכבה לבד בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Mustang,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רמקולים ATP3 במחיר סביר בחנות שאני נותן את הכסף ולוקח? לא הזמנות מהאינטרנט! פשוט לבוא, לשלם, ולקחת. מקום שיש את זה במלאי תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Dano,

תגידו לי אם הרמקולים האלה שווים ומה הכי טוב: LOGITECH S3-30 2.1 OEM 210 ש"ח CREATIVE SBS 370 2.1 SET BLACK 191 ש"ח

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by timac,

יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום לכולם (: התחלתי בסקר שוק ובין השאר עשיתי כמה חיפושים בפורום לגבי MP3 CD PLAYER... ועיקר ההמלצות הם על IRIVER.... מפתיע (; בקיצור ראיתי המלצות על ה- IPM-50 שעולה 299 בארקדיה.... אבל לא ראיתי שאף אחד המליץ על ה- IMP-100 שעולה 330 ש"ח.... זה בערך טווח המחירים שלי.... וזו ההתלבטות.... מי מהם לקנות? זה פשוט נראה מוזר שהבדל המחירים בין הדגמים הוא 30 ש"ח בלבד... ורציתי לדעת אם מישהו יודע את הסיבה לכך.... ובכלל... מה ההבדלים בין 2 הדגמים? חיפשתי באתר בארץ ובחו"ל ולא ממש מצאתי הבדל.... אם למישהו יש המלצה על נגן טוב יותר באזור ה-250-300 ש"ח... אני אשמח לשמוע.... תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  11. שלום רב, קניתי טלויזיה 37 אינטש, היא מחוברת ללפ-טופ עם כבל HD, אני משתמש בטלויזיה כמסך מחשב.. לרוב אני יושב קרוב לטלויזיה וזה ממש מעוור אותי.. האם יש אפשרות בעזרת תוכנה או כל דבר אחר לעשות SCALE-DOWN לטלויזיה... למשל במקום שתשדר בגודל מסך מלא (37") שתראה 26 אינטש... או כל גודל אחר שאפשר לראות מקרוב בלי להתעוור.. זאת אומרת - שיתחום את המסך בעזרת פריימים שחורים לגודל הרצוי... אני ממש אודה למישהו שיצליח לפתור לי את הבעיה הזאת לפני שאני אאבד את ראייתי לנצח... תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by Dima67,

אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by Zrubi,

אני מחפש מסך טלויזיה LCD לשימוש עיקרי של טלויזיה, מחשב (סרטים בעיקר בחיבור של HDMI) ופלייסטיישן. חשבתי על גודל ש 26 אינץ' בגלל שזה לחדר שינה לא גדול במיוחד. האם לדעתכם הגודל הזה הוא טוב או שעדיף לקחת גדלים אחרים כמו 32 אינץ'???

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by shay_gangina,

לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?

15. קניתי לפני פחות משנה אוזניות של SENNHEISSER - הדגם PMX 60 קניתי בצליל כי היה לי זיכוי אבל עלה הרבה אני חושב 180 (אחרי הזיכוי) עכשיו האוזניות נדפקו מבחינה חיצונית - הספוגים של האוזניות התפרקו והחוט יצא מהמקום :\ אני שומע בעיקר מוזיקה, ממש קצת משחקים ואולי סרטים (שאני מעדיף לשמוע ברמקולים) אגב, יש לי כרטיס קול של GTXP - HERCULES אם זה משנה משהו. על איזה אוזניות אתם ממליצים, ולא פחות חשוב: איפה לקנות התקציב - כעיקרון רצוי נמוך מ300 אבל אם יש אוזניות ששוות את זה אז אפשר לחרוג קצת מדהים שיש אנשים שמוכנים לשלם 1000 שקל ואף יותר לאוזניות... נ.ב. - כמה זמן אמורות להחזיק אוזניות איכותיות? תודה מראש, מתן

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by mischa_barton,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3 בתקציב של 1400-1500 שקל (יכול להיות גם יד שניה). חשוב לי שהנגן ינגן באיכות קול גבוהה, יהיה בעל נפח מכובד וכן בעל ממשק ידידותי. תצוגת סרטים יכולה להיות נחמדה, אך האם זה באמת פרקטי לראות סרטים על מסך של 2 אינץ' ? כמו כן חשוב שהאוזניות יהיו טובות. שאלה בקשר לסרטים על מכשירים כאלה - האם המכשיר יתמוך בקבצי AVI של סרטים מקידוד XVID? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה. הרבה פעמים כאשר אני מוריד CD למחשב בעצמאות DBPOWERAMP הוא כותב לי שהיצירה שהועתקה, הועתקה בצורה לא מדוייקת, אני מנסה להעתיק אותה שוב מספר פעמים, אך זה תמיד נשאר לא מדוייק... איך אני יכול לתקן את זה? והאם זה באמת לא מדויק? לפי מה זה בודק? ובעיקרון ב-EAC [EXACT AUDIO COPY[ זה הראה שאת אותם הקבצים בדיוק זה העתיק בדיוק של 99.9 - 100 %![br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 16:36:10 אף אחד לא יודע איך לתקן את הבעיה המוזרה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by Vortex,

היי! אני מתלבט בין Grundig ל Bayere. Grundig - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=21334 Bayere - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=375826 איכות גרמנית זה ברור. הGrundig די ממוצעת, לא שטוחה, אבל יש לה כניסות Composite וS-Video. הBayere מגיעה עם מסך של Samsung או Toshiba, ויציאת AV בלבד (לפחות ככה כתוב בזאפ), אבל היא שטוחה. אז מה עדיף, בהנחה ששתיהן באותו המחיר? (הן לא, אבל לא משנה) תודה, שי.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by שמן,

אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  21. טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by Bragiz,

אז ככה אני מחפש כרטיס קול ממש ממוצע ולא יקר הבעיה היא שיש לי רעשים בסאנוד שאני מדבר עם אנשים בונטרילו או טימספיק הם אומרים שאני נשמע כאילו אני במפעל וזה מחריש אוזניים (ד"א הבעיה ממש ממש ממש ממש לא קשורה למיקרופון למה אני ועוד 2 חברים קנינו את אותו מיקרופון ולהם זה עובד חלק בלי רעשים) וגם יש לי מיקרופון דינמי behringer XM8500 ובכל זאת יש רעש נוראי אם אני לא משתיק את המיקרופון אז יש לכם המלצות לכרטיס קול בינוני וזול ? תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  23. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  25. איך microlab FC365? http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/710.htm או שיש את MICROLAB M-960 ויש אפשרות לX530 אבל הבנתי שהכבלים קצרים ואין שלט

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.