עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Gilsp,

חברים אני יודע שדובר על הנושא הזה הרבה. עדיין אני צריך עזרה קטנה. אני מחבר מחשב עם כרטיס מסך Nvidia 8400 בכבל יצוק HDMI ל DVI (ללא המתאם המקורי) את האוידיו אני מחבר בכבל אוזניות רגיל (3.5 ממ) מהכרטיס קול לכניסה המתאימה בטלוזיה. חיבור זה לא עובד. אני מפספס משהוא? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by Dima67,

אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…

4. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. אני רוצה לחבר את ממיר הכבלים למחשב והשמחשב ישדר לטלוזייה FHD אין לי צורך בלכידת וידאו תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Emin,

אני הולך לקנות מערכת קולנוע ביתית(5.1, רסיבר ו-DVD DIVX, הדי וי די פחות חשוב אבל לא מצאתי משהו בלי) לסלון ורציתי לברר איזה כדאי לי מבחינת עלות, איכות ויופי. אני הולך לקנות את הטלוויזיה LCD LG 42 ואני רוצה להתאים לה מערכת קולנוע. חיפשתי ומצאתי דגמים מסוימיים, אני רוצה לדעת מה הכי משתלם מביניהם. בטווח המחירים של 1600-1900 http://www.getit.co.il/Group/43629/12 http://www.cinemaworld.co.il/products/93229 http://www.getit.co.il/Direct/40955/12 מה הכי משתלם מטווח המחירים הזה ואם יש משהו יותר טוב ואיכותי בטווח המחירים הנ"ל שלא רשמתי. ועוד שאלה האם מחירים כאלה יתכנו לדגמים כאלו ואם יש מערכת קולנוע בטווח המחירים של עד 2000 שקל שיותר איכותית. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום שמעתי שחיבור הS-VIOEO יותר טוב מRCA אז ניסיתי לחבר את הממיר של הוט למחשב דרך החיבור הזה והתמונה שחור לבן אז חשבתי שזה בעיה בכרטיס הטלויזיה אחרי זה ניסיתי לחבר את הDVD שיש לי בסלון בחיבור הזה וגם התמונה הייתה שחור לבן מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. שלום לכולם במחשב הישן שלי חיברתי לרמקולים של המחשב ולמסך מערכת טלפנית (אוזניות סטריאו עם מייקרופון) שמאוד נוחה לשיחות במסג'ר ובסקייפי. כאשר חיברתי אותה באופן אוטומטי התנתקו הרמקולים של המחשב ויכולתי לנהל שיחות פרטיות ולא לשמוע את בן שיחי ברמקולים. כעת אני קונה מחשב חדש (מצרפת את המפרט שהומלץ לי באתר) ואותו אני מתכוונת לחבר למערכת המיני שלי. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by biodome,

צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. אז ככה.. חשבתי על הנושא הזה הרבה.. ויש לי כ- 400 ש"ח לקניית רמקולים.. חשבתי בהתחלה.. על . :"Altec Lansing ATP3" שמעתי עליו מלא ביקורות טובות.. והמלצות חמות אבל יש בו כמה חסרונות..: - אין עוד אקסטרה חיבורים/שקעים בו.. למשל חיבור ל-DVD אוזניות וכ'ו... - הסאב/בופר ממש גדול. - מתקשה ברמות הגבוהות יותר של הווליום / מזייף בבסים חזקים.. אפילו קראתי שאנשים אמרו שהוא צורם בווליום גבוה - אין שלט, לא חוטי ולא אלחוטי. - חוטים דיי קצרים עכשיו אם מישו באמת מבין יש לי שאלה.. האם ככל שהוואט יורד ברמקולים ככה האיכות יורדת או עולה :s05: נ.ב. אני מחפש הרכבים של 2.1 כל עוד זה לא חורג הרבה מ-400 +- שקל אם למישו יש המלצות.. הם יתקבלו בברכה.. או שאולי עדיף לי ללכת על ה"שידרוג" …

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by deyv,

אני צריך אוזניות למוזיקה לא גדולות מדי עם באס טוב בשבילIPOD NANO. ראיתי שני דגמים שמשכו אותי K412P וpmx100 מה עדיף והאם יש לכם עוד הצעות [glow=red,2,300]תודה.[/glow]

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by rafip77,

שלום לכולם, הבנתי שלכל קובץ MP3 ישנו ID TAG. אך גם לזה יש וורסיות שונות....ID ver 1.0 ,ID ver2.0 ,ID ver 3.0, 1. איך אני מזהה במחשב מה ה-Version של ה-ID TAG של קובץ ? 2. האם יש תוכנה שממירה Version של ID TAG ? אני שואל מכיוון שהרדיו דיסק שלי ברכב מזהה רק MP3 בעלי ID TAG Ver 2.0. תודה למבינים ולעונים...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by pesahy,

מחיר עד 1000 שח.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by qwerty1987,

למיטב הבנתי, הערוץ של הסאב-וופר במערכות אלו הוא ערוץ נפרד, ולא כלול בערוץ הסטריאו (כמו ברמקולים בתצורת 2.1). האם נובע מכך שבמוזיקה ישמעו רק את שני הרמקלים הקדמיים ללא הסאב וופר?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Vaz,

היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by llivny,

יש ללוח אם שלי יציאה קואקסיאלית שאני רוצה לחבר למגבר onkyo tx-sr607. האם צריך כבל מיוחד או שכל כבר RCA רגיל ופשוט של 5 שקלים יעשה את העבודה אותו דבר? לפי מה שהבנתי יציאה קואקסיאלית מעבירה אות ולא סאונד ושהרסיבר מתרגם את האות לסאונד ולכן לא משנה באיזה איכות הכבל. אני צודק?? תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by danikos,

TOSHIBA 37AV550T PANASONIC TX-37LX80 אני יכול לקבל את שניהן באותו המחיר בשניהן התמונה נראית לי טובה באותה המידה , השימוש של הטלוויזה יהיה 90% מהזמן ביס וקצת עם מדיה סטרימר לסרטים וסדרות , מרחק צפייה של 2.5-3 מטר . אודה לעיצה איזה אחת עדיפה ולמה . תודה . ובלי שום קשר מה הטלוויזה 37 עד 4K הכי מומלצת כרגע ? לצרכים שלי

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by aradk,

היתחדשתי בנגן cowon d2 הנגן מעולה,אבל האוזניות שמקלים איתו...לא ממש אני רוצה לקנות אוזנית הכי טובות לתקציב שלי לשירי רוק ומטאל סוג מועדף:in ear תקציב:400,420 גג! השימוש הוא בעיקר בנסיעות (אוטובוס\מכונית)והליכות קצרות. חשבתי על ה-cx 500 דגם טוב,שווה ת'מחיר?? צריך דגם שנמכר רק בארץ! תודה רבההה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

שלום. קניתי דיוידי של פיוניר דגם 410 שבא עם חיבור hdmi כרגע הוא מחובר בחיבור רגיל (לבן אדום צהוב) האם יש הבדל כזה משמעותי בתמונה אם אני אחבר ל lcd שלי שגם תומכת בהתקן את החיבור הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. אם מישהו יכול להמליץ לי אשמח השימוש שלי זה בעיקר סרטים מוזיקה ומשחקי מחשב... אני לא יכול להזמין מחו"ל עדיף אם אפשר שיהיה את האוזניות באתר פנדה מחשבים... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by tamiravigan,

אני קונה מיקרופות משולב עם אוזניות ומצאתי בSKYPC את Cyber Snipa Sonar http://skypc.co.il/pl_product~CS-Sonar-20~11~0.htm כדאי לי לקנות אותם? לא מצאתי ביקורות עליהם(מצאתי על SONAR 5.1) האם שווה לי לקנות אוזניות שונות? בסביבות ה-60-90 גג.(רק מSKYPC) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.