אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחד משני אלה : (הדגם הפשוט יותר בקטגוריות) http://h10010.www1.hp.com/wpa/comparetool/compareProds.do או זה: http://karat.pionet.com/default.asp?catid={455516F5-A49B-4772-A7B9-E492199329E1}&details_type=1&itemid={5FD77F3F-391E-44C3-95B3-63E65DF5B927} תודההה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
קצת שאלות .... אמרו לי לא יהיה לי EAX בוויסטה אז מה עושים ? והוא כרטיס קול טוב למשחקים ?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, השגתי לאחרונה מגבר סמסונג שיש לו 5 רמקולים וסאב. ברצוני לחבר אותו למחשב שלי, ולממש את הסראונד... למגבר יש את הכניסות הבאות: * תחת DVD VCR יש לו רק כניסות סטריאו * optical input ac-3 pcm האם מישהו מכיר דרך לנצל את כל הכניסות ? תודה מראש g0vner
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אבקש מכם עזרה בקניית DVD PLAYER אני מתלבט בין 3 דיוידים שונים - LG DV482 PIONEER DV120K FUGICOM CDP001 יש 3 דברים מאוד חשובים לי - 1. ש ה DVD יזהה כתוביות בעברית בצורה ברורה לסרטים שאני אצרוב (אני מוכן גם להוריד עדכון קושחה לאחר הקניה אם צריך). 2. הדבר בחשוב ביותר בשבילי!! כשלוחצים על ZOOM אני לא רוצה שתשאר לאורך כל הסרט כתובית בצד שמראה כמה גודל הזום. אלא נעלמת אחריי מספר שניות. 3. שיעבוד בצורה חלקה עם תמונות וסרטים של 700 מגה רגילים דרך הUSB. אבקש תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
קודם כל הרמקולים האלו מדהימים באיכותם ועוצמתם .. ומכיוון שעוד לא סידרתי אותם כ 5.1 (בגלל שעוד לא קניתי תעלות וכו') אני עוד לא יודע באמת מה הם שווים עכשיו יש לי שאלה .. חיברתי אותם לכ.קול של הלוח אם (8.1) של גיגהביט עד שאני יקנה כ.קול נורמלי, סידרתי בהגדרות של הוינדאוס כ 5.1 וגם בהגדרות של הלוח אם (תוכנה הנקראת SOUND MAN) וברמקולים הקדמיים שומעים חלש מאד .. מאד. למישהו יש מושג למה ? וב Control Center של הרמקולים אני משנה ל STERIO DOLBY וכו' והאפקט היחיד שעובד הוא 6CH Direct .. למה ? תודה, עידו.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Creative MuVo TX FM 1GB Creative MuVo V200 1GB שניהם באותה צורה, שניהם באותו נפח, שניהם באותו מחיר. אז מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהל'ן חברים יש לי שאלה ... היום למסכי הטלויזיה יש קצב ריענון גבוה Hz ,רק מה את רוב המסכים שאני סוקר הם לא מגיעות אם יציאה DVI ,ביחס למסכי מחשב ששם הם סטנדרט אפשר לומר. ופה השאלה שלי... אני יודע שמסך מחשב שלצורך הענין תומך ב 120Hz צריך לחבר אותו אם כבל DVI או DP ,גילוי נאות לא מבין בכל היציאות האלה אבל אני יודע בוודאות שכבל DVI תומך . הנקודה הזאת לא ברורה לי בנוגע למסכי טלויזיה ...איך אני אמור לחבר מסך טלויזיה שיש לו קצב ריענון 120Hz או גבוה יותר למחשב ? כבל HDMI תומך רק עד 60Hz לצורך הענין ,אם יש לי טלויזיה שיש לה 120Hz ואני יחבר אותה למחשב בכבל HDMI שהוא תומך רק ב 60Hz ,גם אם אני יראה שהמסך מוציא 120Hz , והכרטיס מסך מוגדר על 60Hz , זה אומר שאני מקבל רק 60 ולא 120 ,…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך נגן בתקציב של 2500 שקל לסרטים ומוזיקה (עם דגש קל לסרטים) אין דרישות מיוחדות חוץ מהמשתמעות כלומר סרטים=נפח.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בסלון פלזמה 42 אינטש (SAMSUNG Q7) עם רזולוציה של 1027X768 ואני רוצה לחבר את המחשב אליה השאלה שלי היא איך יראו טקסט,האם זה יהיה ברור וחד או שרק סרטים יראו טוב ? פה יש את כל הכניסות והיציאות שלה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=465078
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלויזיה 37 אינטש, היא מחוברת ללפ-טופ עם כבל HD, אני משתמש בטלויזיה כמסך מחשב.. לרוב אני יושב קרוב לטלויזיה וזה ממש מעוור אותי.. האם יש אפשרות בעזרת תוכנה או כל דבר אחר לעשות SCALE-DOWN לטלויזיה... למשל במקום שתשדר בגודל מסך מלא (37") שתראה 26 אינטש... או כל גודל אחר שאפשר לראות מקרוב בלי להתעוור.. זאת אומרת - שיתחום את המסך בעזרת פריימים שחורים לגודל הרצוי... אני ממש אודה למישהו שיצליח לפתור לי את הבעיה הזאת לפני שאני אאבד את ראייתי לנצח... תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי סט רמקולים של LOGITECH Z560 אבל אצלי מחוברים רק 2 רמקולים ולא 4, סאב כמובן יש לי, בהגדרות של הכרטיס יש לי את אפשרויות כמו בתמונה: http://imageshack.us/f/3/unledhbf.jpg/ ב-Audio Channek יש לי את אפשרויות 2, 4, 6, 8 ב-Simple Rate יש לי את האפשרויות PCM 44.1KHz, 48KHz, 96KHz ו-192KHz ב-Analog Out יש לי את האפשרויות 2 Speakers, 4 Speakers, 5.1 Speakers, 7.1 Speakers, FP Headphones ו-FP 2 S Speakers על מה לשים את כל הנ"ל ? למה אין לי 2.1 ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נתקלתי בביקורת המרשימה שאחד החברים בפורום פירסם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521713.msg4453439;boardseen#new בכל אופן אני רוצה להעלות כמה נושאים לדיון, ואולי בהתאם לשבור לי כמה "אמונות". א - זה אמיתי ההגדרה " הכבל מצריך 100 שעות הרצה "שיפתח" כדי להגיע לשיא התמונה והסאונד " ה ??? זתומרת....מישהו פעם נתקל בכבל, לדוגמא כבל רשת שאחרי 1000 שעות נפתח לתעבורה גבוהה יותר ?אני אפילו לא נתקלתי בפורט ADSL או FR או NB או תמסורתי או בעצם באף טכנולוגיה שמבוססת על זוגות נחושת שהכבל שלה נפתח לאחר שימוש מסויים.האם יש לזה הוכחה קיימת או שכמו שאני מאמין עבדו פה על מישהו ?????ב- המידע המשודר הוא אומנם עובר המרה של A/D....אבל בפועל הוא מפוענח בצורה דיגיטלית...אני משער…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-