אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מערכת 2.1 למחשב ביתי (מטרות גיימינג וצפייה בסרטי FHD). ברשותי מסך 23'. תקציב כולל למערכת הוא כ 600 שח. מעדיף רמקולים לוויינים על פני רמקולים עומדים על הרצפה. תודה מראש, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני חייב מהר מהר מהר לדעת... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לישמוע מהחשב בטלוויזה יש לי את הכבל שניכנס למחשב שזה צד אחד של חיבור כמו רמקולים ויוצא לשתי בננות בצבעים אדום ולבן פעם אני שמעתי לא זוכר איך עושים את זה תודה לעוזרים איסי 204427533 דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים במקום לקנות רסיבר מחברים כל מיני מפענחים,קדם מגברים,פרוססורים,פרה אמפ(אני סתם זורק שמות) ועוד כל מיני חלקים. אף פעם לא הבנתי על מה בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין הרכבת מערכת שמע מחלקים נפרדים לבין רסיבר buit in איזה חלקים בדיוק נמצאים בתוך רסיבר לקולנוע ביתי והאם בנייה של מערכת שמע כזאת מחלקים נפרדים משתלמת?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
חיפשתי באתר של החברה וגוגל ומצאתי דגמים מתקדמים יותר אז אם משהו יודע איפה ניתן להשיג תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חברה קבלו את הנגן הכי יפה שראיתי רק חבל שהוא ממש, אבל ממש לא הכי טוב שראיתי(הוא אפילו לא נכנס לקטגוריה עם השאר) יש לPHILIPS הרבה מה ללמוד בתחום בעיקר בנושא המחירים מול האיכות והנוחות (עפ"י ביקורות 2500ש"ח, ממשק לא נוח, המכשיר נתקע המון וכו..) המוצר קיים בZAP. HDD120 : קישור
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
טראק לא כ"כ חדש, אבל איכותי... Diving. הווקאלז פשוט הורסים אותי.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פוסט דומה לזה אבל לא מצאתי,השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן באוזניות כפתור נגיד בסביבות ה150 שקל לשמוע בסים כמו באוזניות דיג'י כמו למשל האוזניות האלה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat=,שאותם מאוד אהבתי. או שכפתור מיועדות יותר למוסיקת פופ וכשיש מוסיקת טרנס הם נחנקות?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חשבתי על ה LENCO 3453 איך הוא? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בים פלסמה של טושיבה 42WP66 לבין LCD של טושיבה 42WL66. מישהו מוכן לפרט לי על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, והכרטיס קול שמובנה בלוח אם(MSI NEO-F, ALC888) עושה לי הרבה כאב ראש.. במשחקים הסאונד דיי חלש[אבל איכותי, יחסית] (משחקים כמו GTA\NFS) ההגדרות בסאונד עד הסוף.. ועוד יותר משגע שאני שומע מוזיקה (אני שומע בעיקר טראנסים וכאלה) באוזניות(SENN HD201), הבאסים שזה מעביר לי פשוט רעש אחד גדול, כזה בום בום עם הרבה רעשים כאלה ועל הפנים... גם האיכות לא משו.. במחשב הישן היה לי כרטיס קול 5.1 של CREATIVE (נראה לי SOUND BLASTER 5.1..) שקניתי לפני שנתיים וחצי אחרי שהלך לי הסאונד בלוח אם, וזה פשוט עולם אחר.. הסאונד יותר חזק, פי 2 איכות... אז השאלות שלי בקיצור: 1. זה בעיה בסאונד של הלוח אם או בעיה עם הדרייברים? (התקנתי מהדיסק, היה על הפנים, הורדתי מהאתר של REALTEK, השתפר …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג ומה המחיר?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחש בתקציב של 400 שקל +/- עכשיו חשבתי על המערכת הזו של Danspo http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1526829 מה אתם אומרים עליה מבחינת עוצמה ואיכות? שווה את הכסף?...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור RCA. מהמחשב הנייד שלי יש יציאת חיבור של HDMI וVGA. אני רוצה לחבר את הטליזיה למחשב הנייד כדי שתשמש לי כמסך לצפיית סרטים. מאיפה הכי זול וכדאי לקנות חיבור, ואיזה? (RCA TO HDMI או RCA TO VGA)?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-