אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המגבר... roksan kandy mkIII רמקולים: avance omaga 503 מעוניין בכרטיס קול איכותי שישרת ברמה את הנ"ל , בסטיראו , אין צורך בסראונד
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מדובר בנגן תקליטורי MP3 נייד. http://www.irivernordic.com/products.php?pid=14 מהו טווח המחירים של המכשיר הזה והאם הוא בכלל זמין בארצינו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הגרסא האירופאית היפה, לבין האמריקאית המכוערת, חוץ מהעיצוב? (וכמובן גרסאת הפירמוור). פליז, תענו לי, תודה רבה רבה! ממש דחוף.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך סט כזה לאחותי. שומעת בעיקר מוזיקה שחורה. עוד משהו שחשוב לי לדעת זה אם עדיף לוג'יטק או קרייטיב הנמכרים בסכום
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרסו לי אוזניות IceMat ששירתו אותי לא רע במשך כשנתיים בשביל מוזיקה משחקים ובעיקר מוזיקה. אני צריך לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה, אבל אני צריך המלצה מסוימת. אז קודם כל, כמו שאמרתי, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בשביל שמיעת המוזיקה שיש לי על המחשב. אני מתכנן לקנות נגן MP3 (סאנדיסק סנסה E280 אם זה מעניין מישהו), ואני חשבתי לעצמי, אם כבר אני קונה נגן, ואני גם צריך אוזניות חדשות, אז למה שאני לא אקנה אוזניות שמותאמות גם לשמיעת מוזיקה דרך נגנים וגם דרך המחשב (כלומר, ללא צריכת חשמל גבוהה). השאלה היא, האם קיים כזה דבר? זאת אומרת.. נגיד אני אקנה אוזניות PX100. האם זה יהיה נוח לחבר אותן למחשב? למישהו יש המלצה ספציפית לאוזניות שמתאים איתן גם לשמוע מוזיקה וכל מיני…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בamazon ארה"ב ב150$ לא כולל משלוח או מעמ. האוזניות שהיו לי עד עכשיו הם hd558 של סנהיזר. אני מחפש אוזניות over ear (פתוחות או סגורות) והכי חשוב זה הנוחות והאיכות. דוגמא לדגם שקורץ לי זה הhd579. אשמח לקבל המלצות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי רמקולים של קריאייטיב את הGigaWorks מה אתם אומרים עליהם איך הם בשביל מוזיקה ומשחקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5286
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת 5.1 של לוג'יטק (X-540). ידוע לי שהיא לא הכי איכותית שבעולם אבל יחסית למחירה , היא עושה עבודה ממש לא רעה. יש לי המון סרטי HD ותכני DTS וכשאני רואה סרט אני לא שומע את האפקטים בצורה המיטבית שלהם. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את עוצמת ה GAINS ולהסביר לכל חברי האתר שלא מכירים מה תפקידם הכללי (למשל יש INPUT ו OUTPUT) או להרחיב מעבר... בכל מקרה אם אין לאף אחד סבלנות/זמן - אשמח לקבל הגדרות GAINS למערכת של חבר שעובדת לו בצורה משביעת רצון. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
Hello folks, prexus from palo alto, callifornia. I can get either the new 4th gen iPod or the iH120 for my BDay. Which of them should I get and why? BTW, I'm talking 20GB models. prexus Edit: Maybe the new creative zen touch? 20GB model for arround 270$, like the iPod educational price or the IH120 price. עריכה 2: שווה להשקיע 80$ בשביל לעבור מה-OB של ה-MSI K8N Neo Platinum ל-A2ZS? בעיקר למשחקים ונוזיקה, אולי יש משהו אחר שעדיף?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו. לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית, לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות. דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי): לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב) אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-