עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Natushka,

שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי לשמוע מוזיקה בעיקר בדירה, ראיתי פה התייעצויות לגבי מקרנים וכולם ציינו שהם יודבים מספר מטרים מועט מהמקרן לכן אני מציין שאני צריך את זה לדירה בסביבות ה35 מטר ושישמעו מחדר אחד לחדר אחר , אציין שיש לי אוזניות bose qc35|| ואני מאוד נהנה לשמוע איתם מוזיקה, השאלה אם יש מערכת אאודיו שתספק את אותה הנאה בסביבות ה2000₪

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by אדומי,

שלום, קיבלתי מקרן קול, כשאני מחבר אותו לטלויזיה (neon) עם חיבור rca אדום ולבן אין צליל...אך כשאני מחבר אותו לממיר של הוט יש צליל והוא עובד. אין חיבור אופטי בטלויזיה. מה הסיכוי שבגלל שהממיר מחובר לטלויזיה עם hdmi, אז בעצם הוא לא יכול להוציא סאונד חיצוני עם חיבור אנלוגי כמו rca? תודה רבה מראש

5. Started by Aviv Meir,

אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mistaarvim,

קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, חשבתי על לקנות מקרן קול כדי להנות מחוויה קולנועית וגם מחווייה יותר ריאליסטים למערכת שאני בונה... האם המכשיר פרקטי ושווה את המחיר? אם כן, אשמח להמלצות..

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. Started by Globalization,

מה אתם אומרים על האפשרות הזאת עבור יחידת דיור? אני לא מחפש סאונד מטורף, רק משהו שיהווה מעין שדרוג לרמקולים של הטלויזייה ויגרום לי לקצת הנאה. הסלון ביחידה שלי לא גדול אם זה חשוב. עוד משהו קטן, אני משתמש ב - Minix Z64 NEO, יש אפשרות לחבר בינהם? חשבתי ללכת על משהו כזה: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16202 לא פוסל ללכת על זוג רמקולים כדוגמת 9C, עולים באילת 1000 שקל. מה אתם אומרים? תודה לעונים. עריכה: קניתי Microlab C7 לסלון ביחידת דיור שלי. נמאס לי לשמוע דרך הטלוויזיה והאמת שאין לי מספיק כסף למערכת קולנוע ביתית וגם הסלון קטן אז זה סתם היה Overkill. דרך אגב, לפני שקניתי את הרמקולים לסלון, חשבתי לקנות סאונד בר של JBL …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tzahi04,

מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)

10. Started by bennybl,

שלום, האם יש חיה כזו... מקרן עם שתי כניסות DVI שמקבל INPUT משני כרטיסי מסך שונים ויודע להציג אותם אחד ליד השני? או שבמקרה כזה חייבים שני מקרנים? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by oDot,

שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by fetch,

שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. ראיתי פה בזמן האחרון כמה שאלות לגבי מקרנים זעירים, וכל פעם התשובות שניתנו היו על סמך "שמעתי", "נראה לי" ושאר דברים שקצת מנותקים מהמצב בשטח, או שבכלל לא ניתנה תשובה הולמת, וחבל. זה תחום שבמקרה עניין אותי ועקבתי אחריו מרגע שהופיעו המכשירים השמישים הראשונים, אני כרגע במקרן הזעיר השלישי שלי, אחרי שכל פעם רדפתי אחרי שדרוגים. אז בקצרה- יש כרגע בשוק 4 דורות של מקרנים שנמכרים במקביל, ומתחלקים ל 2 טכנולוגיות עיקריות: DLP ו LCOS. מי שמעוניין בהסביר מקיף על כל אחת מהן מוזמן לקרוא בויקיפדיה, אני רק אציין את היתרון והחיסרון העיקרי של כל טכנולוגיה במקרנים הזעירים: DLP יתרונות עיקריים- צבעים טובים יותר, לא מבוסס על פנל כימי ככה שהצבעים לא משתנים עם הזמן. חסרונות עיקריים- טכנולוגי…

• 34 תגובות
    • 13.8k צפיות
  14. יש לי את הרמקולים הבאים : YAMAHA HOME THEATER SOUND SYSTEM TSS-1 http://www.3dnews.ru/documents/1752/tss1.jpg יש לי כיום לוח אם של ABIT I865E עם כרטיס קול מובנה .. אני מרגיש אני יכול להוציא מהם יותר איכות ויותר עוצמה עם כרטיס קול טוב . מה אתם אומרים ? (עוד שבועיים אני אמור לקבל מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS האם הכרטיס קול שם הוא כמו שיש לי היום ? ה ON BOARD)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by manshush,

מה המרחק צפייה האידיאלי מטלוויזיה 37 בתכני full hd? (אקס בוקס)

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…

20. Started by רן.ט,

אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by OneWingedAngel,

שלום אנשים! אני מעוניין לקנות משדר FM שני אוכל לחבר ליציאת אוזניות. ככה אני אוכל לשמוע את המוזיקה ברכב (יש לי שם רק נגן קסטות) האם יש להם איכות טובה, ואיזה סוג כדאי לקנות? אני רואה שהמחירים שלהם נעים בין 200 ל600 שקל...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by DXT,

אני מתלבט אם לקנות כזה לזן שלי, בהיעדר נגן קלטות או כניסת אודיו במערכת באוטו. האם כדאי להשקיע בזה כמה עשרות שקלים או שיש פתרון אחר איכותי יותר שאני לא מכיר?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by shibby15,

אני מחפש משדר שכזה. ברור לי לחלוטין שאני לא מקבל איכות בשמיים אבל עדייף לשמוע את המוזיקה שלי באיכות מעפנה מאשר מוזיקה של אחרים באיכות לא הרבה יותר טובה. יש המלצות מדברים שהתנסיתים איתם או שמעתים דברים טובים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by shimon1,

יש למשפחה שלי מזדה 5 ויש לנו מערכת מובנת ברכב...איש המכירות בסוכנות אמר שאי אפשרק לשנמות כלום ולחבר שום דבר..ונמאס לי לצרוב כל פעם דיסקים רגילים..ורציתי לנצל את העובדה שיש לי איפוד ולחבר אותו לרכב אבל מיכוון שאי אפשר בשום דרך עם כבלים האופציה היחידה היא משדר FM.. אז השאלה איך זה..איכותי? יש בסים וצלילים טובים?..וכמה להשקיע בזה אם זה שווה בכלל... תודה רבה..

25. Started by Ornani,

אני מוצא רק עם יציאת line in. מישהו פה יודע איפה לאפשר לקנות משדר FM (לא רק לרכב) בעל כניסת line in? תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.