אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה יש לי כרטיס קול פשוט מובנה אז אם אני קונה רמקולים 4.1 אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולשמוע בכול הרמקולים ? ואותו הדבר לגבי רמקולים 5.1 ? ואיזה כרטיס קול כדי אם אני ירצה לקנות 4.1 או 5.1 עד 250 שקל הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות את הנגן הנ"ל והוא מעולה. רק עכשיו אני רוצה לנסות להעביר סרטים לנגן, אבל כמובן נדרש להמיר את הסרטים לפני שיהיה אפשר לצפות בהם דרך הנגן. רציתי את הגרסא העדכנית של jetaudio לכן הורדתי אותה דרך האתר שלהם (jetaudio basic) והשתמשתי בסיריאל שקיבלתי עם הדיסק. הכל עובד יפה חוץ מדבר אחד, רשום לי שגרסאת הbasic מוגבלת ויכולה להמיר עד 30 שניות בלבד מתוך הסרט השלם וכדי להמיר את כל הסרט עלי להיות מצוייד בגרסאת ה-plus. ניגשתי לדיסק שקיבלתי עם הנגן במטרה למצוא שם את גרסאת הplus שרק איתה או עם גרסאת וידאו מורחבת של התוכנה, אוכל להמיר מעבר ל-30 שניות, ולהפתעתי גם בדיסק שקיבלתי עם הנגן נמצאת גרסאת ה-basic. ישנה אפשרות לקנות את גרסאת הplus אבל משהו פה לא נראה לי …
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=407895&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation מה דעתכם על הנגן הבא? הם הוא טוב?ץ ואלי מישהו יודע אן צריך לשנות את הפורמט של הסרטים או שפשוט מעבירם אליו את הסרטים וניתן לראות אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי כולם , אני מתלבט בין לקנות את אייריבר h340 או אייאודיו X5L אני מודע לזה שבאייריבר בדגם הזה יש 40 ג'יגה ובאודיו יש 30 ג'יגה עכשיו שניהם עולים אותו דבר (נניח) אני רוצה את הנגן לצורך שירים יותר ופחות וידאו ותמונות , למרות שזה פיצ'ר חמוד שאני לא מתנגד לו . אנ רוצה שיהיה קל לחפש בתפריטים השונים במכשיר , ויהיה נוח לחפש שירים ולהעביר שירים בקלות ובמהירות מהמחשב למכשיר . השעות נגינה לא כזה קריטי כי אני גם ככה לא הולך לשמוע 16 או 35 שעות רצוף ולא אכפת לי להטעין 3 פעמים בשבוע . אני רוצה פשוט נגין דק , יעיל , קל לשימוש , נוח , קטן וגם די חשוב לי שיהיה מסך בשלט שהבנתי שאין באייריבר . מה אתם אומרים כדאי לי לקנות ?? אני ממש בדילמה :'( בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 56 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איאודיו X5L 20 GB השאלה שלי היא מדוע הוא מציג לי בתכולה רק 18.6 גיגה??? למרות שכיביתי את הסיסטם ריסטור על הדרייב שכביכול מופיע על ההדלקה של המכשיר
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להקליט מהטלויזיה ישירות לקובץ AVI בעזרת מקודד XVID ונעזרתי פה בחבר'ה שהמליצו לי על תוכנת FLYDS הבעיה היא שכשאני מקליט אחרי זה האיכות בקובץ שהקלטתי היא פחות טובה לא מספיק חדה מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אפשר לשחק עם האיכות שתיהיה חדה יותר ואגב אני מעדיף שלא להקליט ל MPEG ואז לקודד לXVID אם למישהו יש דרך טובה יותר או תוכנה מומלצת יותר להשתמש בה אני אשמח לשמוע ניסיתי עם וירטואל דאב אבל שם האיכות יצאה פחות איכותית אפילו מהקובץ שהקלטתי דרך ה FLYDS אגב אני משתמש בכרטיס ati radeon SAPPHIRE 256 mb vivo
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD חדש. עכשיו: אני מחפש DVD טוב-לא סתם, איכות טובה, סאונד טוב, מפרט טוב+קריאת תרגום בעברית+כל הפורמטים החדשים והכל. אז ככה: יש את הDVD של PIONEER דגם DV-380S. לפי מה שהבנתי יש לו מפרט טוב מאוד. רק לא מצאתי שיש לו קריאת תרגומים בעברית. יש את הDVD של XORO. דגם HSD 4000. גם הבנתי שהוא טוב- רק הבנתי לפי כמה פורומים שצריך לעשות לו עידכון לפני השימוש הראשוני, ושיש לו בעיה עם איחור בהצגת הכתוביות. אז ככה: א. בDVD של PIONEER דגם DV-380S - יש יכולת קריאת תרגומים בעברית? SUB וSRT? (הכי חושב) אם לא, - יש לו עדכון לזה? ניתן להוריד? זה בא עם דיסק לזה? ומה דעתכם עליו? טוב? שווה את המחיר של 890? ויש לו חיבור DVI? כי אני רוצה לחבר אותו למסך הLCD שלי. (ואם כן - כיצ…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לשאולכמה שאלות אני מעוניין לקנות תנגן של iRiver H340 הבנתי שיש בעיות עם העברית האם אפשר לראות תשירים לא הפוך? האם יש הבדלים בין ארופאי לאמריקאי ? מה כדאי לקנות בכלל אני מבולבל יש למישהו מכשיר שעובד לו הכל פיקס בלי בעיות אשמח אם אקבל איזה תשובה לגבי כל הנושא של העברית! זהו לבנתיים ביי לכם
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אתמול עשתי פורמט לH320 שלי , היתקנתי את הגירסא החדשה ואחרי זה הDB SCAN מסרב לעבוד התקנתי גם גירסאות של כול הראוצות וגם את העיברית ואים לי DB SCAN מישהו אולי יודע אולי עשה פרומט וזה קרה לו או כל אחד שיכול לעוזר ואני יודע להפעלית אל הDB SCAN אז בלי הערות סתמיות
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
קניתי את הנגן הסתדרתי עם העברית ההפוכה הכל בסדר ,דבר אחד מאד מפריע לי זה הווליום הנמוך באופן יחסי לאייפוד אמרו לי לעשות עידכון קושחה, כרגע יש לי את המעודכנת ביותר V2.51 ואז אמרו לי שבגלל התקנים האירופאים יש הגבלה על הווליום. איפושהוא קראתי שיש קושחה קוראנית אבל למכשיר H300 ואני מפחד שזה לא יתאים ל H10
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כרגע אני עם רמקולים בני 5-6 של Cambridge SoundWorks, בתצורת 2.1, מה שלפני הרבה שנים הספיק לי..אבל כיום כבר לא. השימוש העיקרי (כ90 אחוז מהזמן) במחשב הוא עם מוזיקה, אלבומים למינהם (מרוק פ'אנק, פופ ועד מטאל), אבל במעט הזמן שנשאר יש גם צפייה בסרטים (DivX על סוגיו). מה אתם אומרים כדאי לקנות? אני כבר לא מתמצא במגוון הדגמים שקיימים היום לצערי. התקציב לא גדול לצערי..משהו כמו 1000-1500 שקלים דרך אגב
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-