עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  2. Started by Nachum987,

שלום חברים, מבקש עזרתכם למתאם מmicro HDMI לHDMI. האם כל מתאם יעשה את העבודה, או שיש כאן משחק של איכות המחבר וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  3. שלום , אני מחפש המלצה על כרטיס קול בתקציב של עד 200 שח . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 . לרוב בשביל מוזיקה וסרטים . ראיתי 3 דגמים שבערך בתקציב - בתמונה, אשמח אם תעזרו לי להבחור בניהם או המליצו על אחרים . תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by avivlevy,

אני מחפש רמקולים ב200-300 שקל אני לא מחפש משהו פצצה משהו נחמד שישמעו טוב חשבתי על CREATIVE SBS VIVID 60 מה אתם אומרים תנו עוד הצעות בקשה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by orlupo,

הנה החלק השני של המדריך שכולנו התלהבנו ממנו: http://www.tomshardware.com/howto/20041201/index.html

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by alon2k2,

שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by simon 23,

אם יש עליו ביקורות או חוות דעת ...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. אני מחפש כמה זמן אוזניות טובות בעיקר חשוב לי שיהיה באס טוב וטווח תדרים רחב.. שאני שומע בLCD למשל דרך הXBOX (בעיקר היפ הופ וראפ) יש באסים ממש טובים שומעים את כל הנמוכים בצורה יפה אולי בגלל שזה HDMI ?אז אני מחפש משהו כזה למי שמבין מה אני מתכוון חשבתי על ה STUDIO DR DRE אמרו לי שהם סתם יקרות יחסית לאיכות.. שמעתי גם על איפשרות לקנות מגבר נייד ... תודה לעוזרים אל תתביישו להציע הצעות!. תקציב:עדיף כמה שיותר זול אבל עד 1000 במידה וזה לא הBEATS כי נדלקתי עליהם ממש.. חח סוג: OVER EAR

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  11. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MiOB,

שלום לכם, חיפשתי בנוגע לכרטיס ללכידת וידאו בפורום, אך רוב הנושאים נותרו ללא מענה, משום מה. בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.) קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה. הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים. האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר? הממיר: ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות: SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video) Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מני…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. Started by שוקו,

טוב אני מעוניין לקנות רמקולים לסלון עבור ההורים שלי, כנראה הTV תוחלף לאחת אחרת בקרוב אבל אני לא חושב שהדגם הספציפי רלוונטי. שאלתי היא האם יש בעיה לחבר רמקולים למחשב, ישירות לטלוויזיה- לדוג' הMICROLAB SOLO. אני לא מעוניין להשקיע כמות כסף נכבדת ברמקולים יעודיים ורסיבר, וגם להתעסק ביד שניה לצערי אין לי זמן לחפש וגם אז התקציב לא מאפשר משהו בליגה של קולנוע ביתי. מדובר בסלון לא גדול, ועד עכשיו נעשה שימוש ברמקולים של הטלוויזיה וזה מה שרגילים אליו. אז בגדול רציתי לדעת האם לדעתכם זה שיפור מומלץ לשים רמקולים מחשביים ב600-800 שקל לטלוויזיה, והאם מבחינת חיבור ישנה בעייתיות בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. Started by Adielion,

הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול מסתמן כאיכותי הבנתי שהסדרה של הקריאטיב הX FI אבל בקשר למחיר הם בסביבות ה800 ש"ח עד 1500 אבל רציתי לדעת מה ההבדלים איזה כרטיס יישב הכי טוב על הFX6021... עכשיו הכרטיס קול הוא בעיקר למוזיקה אבל במשחקים הוא לא יגביל או יפריע נכון? הוא אמור להתאים אם אני לא טועה? עוד דבר במחיר של הFX 6021 יש עוד משהו בתחום הרבה יותר משתלם או יותר טוב עוד דבר מה עדיף מערכת של 2.1 או מערכת של 5.1 ואיזו מהן תיתן לי איכות מוזיקה גבוהה יותר עם כרטיס קול איכותי... מקווה לעזרה... תודה ררבה רבה וייום טוב

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by R9547655G,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מערכת סאונד לסלון . רשימת קניות : סט רמקולים STORM דגם : FLASH ואת המגבר הזה: מגבר PRO AUDIO דגם: AV-1060 זאת ה אופצייה הראשונה.^^^ וזאת השנייה: מערכת סטריאו מיני LG דגם: LM-3020 אני לא יודע מה לבחור. ובאופצייה הראשונה אני לוקח את הרמקולים של הסראונד למחשב לחדרd. ;D יש אבדלדיי גדול במחיר אבל האם הבדל של600שקל שווה? את זה? ---EDIT--- עוד משאו אני לא ראיתי שכתוב שם ב אופצייה הראשונה ברמקולים שזה 175 וואט RMS זה RMS נכון?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. Started by inbizia,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .

21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. Started by roei_b,

שלום, יש לי רמקולי YAMAHA דגם NX-GX3 די ישנים אני רוצה לחבר אותם למחשב ויש לי מגבר עם 2 חיבורי RCA אפשר לחבר אותם בדרך כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  24. Started by es88,

יש לי מגבר ישן של KENWOOD, ביציאות מאחורה, לא רשום AUX, אבל יש כל מיני אופציות.. CD\VIDEO\TAPE עקרונית, מה מהיציאות איכותית יותר CD\VIDEO?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  25. Started by roeegr,

הי מישהו מכיר את המערכת הנ"ל ויכול להלל / לפסול אותה? למישהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? היא עולה 3000 ש"ח, בדיוק בתקציב שלי לרסיבר + רמקולים (אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר הזה אני גם אשמח לשמוע). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.