עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by omer1789,

אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by איתייי,

אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  4. לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…

5. Started by Dror-l,

שלום לכם, אני רוצה לקנות dvd מקליט משולב וידאו (אם יש דבר כזה). למישהו יש המלצות לדגמים ספציפיים? המלצות או דברים שצריך לבדוק לפני שקונים מכשיר מסוג זה... תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by irav,

אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by mgm,

שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by neo690,

האלן אנשים קניתי לפני שבועיים את Creative SBS 390 זה 2.1 נראים טוב וחזקים ביותר למידע נוסף: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093 קניתי ב KSP http://www.ksp.co.il הם עלו 185 שקל

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  9. שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97 האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!! תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  10. מה המומלץ ביותר כיום ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by רן.ט,

אני לא יכול לראות בתוכנה כל מיני קבצי וידאו אמרו לי להוריד קודקים ואין לי מושג מזה מישהו יכול להסביר לי מאיפה להוריד אותם ומה לעשות איתם?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by idani1983,

האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by eladbu,

יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. התקנתי את הכל והמחשב פשוט לא מזהה אפשר להטעין אותו אבל אי אפשר להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר למחשב ה-USB תקין אין לי מושג מה לעשות נראה לי שאני יקח ת'מחשב למעבדה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dEaDPooL,

יש לי את הנגן בערך חודש וחצי. נהגתי להטעין אותו בד"כ דרך ה-USB. אך לאחרונה כשאני מנסה להטעין אותו דרך ה-USB. התהליך אינו מסתיים. ע"ג צג ה-LCD מופיעה המילה Charging לסרוגין. אציין שאם אני מטעין דרך השנאי הכל הולך חלק ובסיום אני מקבל את ההודעה Compleated גם אם הסוללה טעונה במלואה. ואנסה להטעין דרך חיבור ה-USB הסוללה עדיין תנסה לטעון את עצמה, ולא תזהה שהיא מלאה. לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by shaib1,

בס"ד משהו יודע אם יש עדכון כדי לראות עברית (ולא עברית הפוכה) בנגן iriver h10 ?? וגם אם משהו יודע על עברית בכלל לנגן של iaudio x5l ?? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by semca,

שלום ,אני מעונין לרכוש לעצמי נגן MP3,ונדלקתי על המכשיר:DIASONIC DMP-310 עקב התכונות הרבות שבו,ההתלבטות היחידה היא שיש לו חיבור USB של 1.1, היתי מעונין לשמוע עוד דעות של חברים שיש להם את המכשיר, או אלו ששמעו עליו,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. iCapTool 1.46 + iLyrics 2.2.60 גרסה חדשה באתר, כולל הוראות לDB עברי עם TDT. כל המידע נמצא, כולל תמונות באתר: http://planet.nana.co.il/iriver

• 42 תגובות
    • 14.3k צפיות
  20. Started by k_700,

החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by ilaysk,

אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. השאלה בכותרת. ובכמה הייתם מוכרים את האייפוד הזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by zion789,

אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים