עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

מישהו יודע למה למכשיר creative zen touch אין תמיכה בעברית ואפילו אין אפילו את האותיות הפוך ,יש פשוט ריבועים מישהו יודע??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by IG,

שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?

3. Started by ben007,

יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אוקיי אז יש לי את הקובץ של העידכון קושחה אבל איך אני עושה את זה בלי להרוס גם אין לי אחריות זה מארה"ב. ויש לי עוד בעיה איך משתמשים בתוכנה שקיבלתי עם הג'ימני כי רק איתה אפשר לעשות שזה יהיה אלבומים אם מעבירים אז זה לא עושה. הקובץ של הקושחה זה קובץ AOC אחד. קישור: http://www.archos.com/download/firmware.html ועוד שאלה ששכחתי להוסיף. היו כמה עידכונים לג'ימיני תסתכלו בפירוט הבא http://www.archos.com/download/firmware/Gmini400_OS_Update_History.txt עכשיו השאלה היא אם בעידכון הסופי כבר הכל כלול כי אני קיבלתי רק עכשיו את המכשיר לא עשיתי עידכונים קודמים??

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by Guy31,

היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, עברתי דירה, וברצוני לרכוש טלויזיה חדשה (42 אינץ בערך, FULL HD). אני מתלבט בין טלויזיה חכמה לבין רגילה עם אופציה לחיבור מחשב או סטרימר. אשמח לעצתכם על בסיס המידע הבא: מעבר לערוצים הבסיסיים שיש בעידן פלוס, שיגיעו עם הממיר בטלויזיה, אין לי כבלים או לויין. אני רואה מדי פעם סרטים וסדרות, ומעדיף ערוצי טלויזיה מחו"ל, בעיקר מבריטניה, כאלה שאין בחבילות הכבלים בארץ. לדוגמא, SKY SPORTS, BT SPORTS, BBC ONE וכו'. אני מתלבט האם יש ערך מוסף לטלויזיה חכמה (האם שווה לשלם עוד בשביל YOU TUBE...) ? האם נוח יהיה לחבר מחשב ? בכל פעם שארצה לראות אצטרך להעביר את הטלויזיה ל HDMI הרלוונטי, להדליק את המחשב, לחכות שיעלה הווינדוז, להיכנס לאפליקציה שדרכה אראה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by llnakash,

חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.

10. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?

11. אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  13. Started by baloo,

שלום חברים, רכשתי מלשב חדש למוזיקה ומשחקים, בצפייה בדגמי הרמקולים מחנות ראיתי רמקולים וסאב מסוג: Microlab 2.1 M-880 אנא חוות דעתכם לסט. התודה כמובן מראש

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. Started by liko,

יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. Started by smisrael,

אשמח לקבל קצת ביקורת על האוזניות הסגורות של bose מדגם on ear מישהו מכיר? חנויות משתלמות בארץ? זה מה שיש בזאפ, מישהו יכול לתת עוד קצת מידע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by CaRTeR,

שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  20. Started by avishai1b,

יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי מיקרופון ששומעים איתו המום כזה...כאילו אתה שומע את זה מחוץ למועדון ואתה מאוד רחוק ממנו חחחח לא יודע אפילו איך להסביר את זה ולחבר שלי היה מיקרופון של מחשב..הרגילים האלה...הארוכים עם המעמד..הכי פשוטים שיש של ה20 שקל.. ודווקא איתו שמעט מצויין דרך אגב זה בשביל הקלטת שירים במחשב..עם התוכנה ADOBE AUDITION בקיצור..אז אמרתי טוב נקנה גם אחד..הלכתי קניתי...ואיתו שומעים את אותו הדבר.. עכשיו לא יודע מה לעשות למה זה ככה? אני צריך להקליט את עצמי פעמיים כדי שישמעו איך שהו סביר..אבל גם מעפן... איך מסדרים את זה מישהו יודע? אולי משהו בהגדרות משהו לא בסדר לא יודעעעעעעעע בבקשה תעזרו לייי תודה לכם שחר..

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. שלום. כנסו פה לאשכול למה שאני מנסה להעתיק את תמונות לפה אני לא מצליח אז כנסו לפה זה אני פתחתי ותגידו לי מה אני צריך לעשות http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10905639 תודה לעוזרים

23. שלום קניתי מסך LCD חדש וברצוני להציג בו תכני HD איכותיים לצורך בדיקה. מישהו יכול להביא לי תוכן HD, כלומר כל קליפ או סרט עם נופים, אך חשוב לציין שאני רוצה את תכני ה HD האיכותיים ביותר, וזאת לצורך בדיקה. אני רוצה תכני HD כמו שאפשר לראות בכל חנות טלוויזיות, ששם הם מציגים HD איכותי מאוד, מאיפה ניתן להשיג את זה? לא משמה לי 720 p או 1080. אשמח לעזרה. תודה רבה וערב טוב.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by YH,

הי כולם, אני צריך המלצות ל - d.v.d עד 500 ש"ח, כרגע מתחבר רק לטלויזית lcd של lg. מישהו מכיר את הדגם החדש של Apex HDMI-850?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by amit11,

שלום לכם! קניתי מערכת קולנוע ביתית וערכת קריוקי כזאת עם מיקסר למיקרופונים וזה מתחבר דרך בננות עכשיו מאיפה שמתחברות הבננות מתחבר גם הפלאפון שלי שדרכו אני שם שירים עכשיו רציתי לדעת איך אפשר להפעיל אותם בו זמנית אם זה אפשרי? תודה לכל מי שיעזור זה חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.