אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה התחלתי לגלות ענין בתחום נגני הPmp . יש לי את ה iriver h10 שהוא מדהים אבל הוא פשוט לא מספיק לי מבחינת אופציות . לכן אני מחפש נגן pmp חדש . חשוב שאיכות הסאונד של הנגן תיהיה מצוינת כי אני מקווה שהוא יחליף את ה h10 , אם אני אמצא קונה . בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קטן או לפחות דק על מנת שאוכל להכניס אותו לכיס בקלות . כרגע אני מתלבט בין שלושה נגנים : 1. iStation i2 . 2. iaudio A2. (הגודל שלו קצת מטריד אותי ) 3. creative zen vision שמידותיו אינן ידועות לי אבל נמסר לי שהוא קטן . אם אתם יכולים , תתנו לי בבקשה את חוות הדעת שלכם בקשר לנגנים האלו או בקשר לנגן אחר שאתם ממליצים בתקציב של עד 3000 ושהם עונים על דרישותי . וגם אם אפשר את המידות של הcreative zen vision ולינק מהי…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המוצרים שחשבתי עליהם הם: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2399&scat=317&tcat=33 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32033 מבחינת עלות-תועלת, הכי נראה לי ה-G3 (וגם כי יש לי כבר סוללות AA נטענות), אבל אני לא יודע מספיק על ה-iriver. מה כדי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אתם יודעים הנגן הזה הפוץ שיש לכולם שמוכרים אותו עד 1GB... הנה תמונה: http://www.bigbuy.co.il/Product.asp?Pid=3002&Cat2Cat1ID=57&Cat2ID=0&aff=Zap# תלחצו על התמונה של הנגן כדי להגדיל... רשום Prosound אבל זה של SMART... וזה אותו דבר....אני מדבר על העיקרון שתבינו על לאיזה נגן אני מתכוון בכלל... או אפילו את האתר של החברה הזאת SMART...אולי שם יש עדכונים... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישו יכול לעוזר לי.. איך אני עושה ראסטרט או פורמט לאי פוד 20 ג'גה צבועני עם זה עוזר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ב350 שקל הם קנייה נכונה? כי אני מחפש אוזניות במחיר הזה למוזיקה (היפהופ, האוס, והרבה דאנס) (בארץ). הSennheiser HD 200 הם הכי ממומלצות שראיתי וגם ראיתי שהמחיר שלהם מגיע על ל550 שלק בחנויות אחרות, אני מצאתי ב350. מה דעתכם? עריכה : כבר 2 אתרים מצאתי שמוכרים אותם ב 550-600 שקל.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 כלשהו שיתאים לצרכים שלי: * השימוש העיקרי שלו הוא שמיעת מוסיקה באוטובוס. * חשוב מאוד שהסוללה לא תגמר לי באמצע היום. * אני לא ממש בטוח כמה שירים אני אכניס בו, אבל ככל הנראה כ-5GB. * רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפורמטים חדשים, כמו OGG (למרות שאני לא ממש משתמש בהם). * וידאו לא ממש חשוב לי. * איכות סאונד טובה, חזקה ועם באסים טובים - הבנתם אותי.. * תפעול נוח ולא מסובך מדי. התקציב הוא כ-1000 עד 1300 ש"ח, תמליצו גם על אוזניות תואמות שיתנו שיפור משמעותי.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הLogitech Z-5500 וכרטיס הקול X-Fi XtremeMusic ... הרמקולים חוברו בחיבור אנלוגי והכל עבד אתמול ניסתי לחבר אותם דרך החיבור דיגיטלי ,ה 5500 תומכים בחיבור דיגיטלי אופטי\קוקסיאלי וה X-fi שלי תומך רק בחיבור דיגיטלי קוקסיאלי אז קניתי כבל Digital Coax במטרה לחבר את הרמקולים דיגיטלית אך כשאני מחבר אותם דרך ה Coax אני מקבל הודעת שגיאה בפנאל הבקרה של ה Z-5500 "NO DIGITAL DATA" , ניסתי להתעסק בדריוורים ולשנות שם את היציאות לדיגיטלי אך זה לא עוזר למישהו יש מושג אולי מה הבעיה ? או שאולי יכול להפנות אותי לפורומים אחרים בתחום ? ...ניסתי לחפש באתרים של logitech & Creative אך לא מצאתי שם תשובה למרות שהיו כמה דיונים על הבעיה הנ"ל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם עלה לי הרעיון אם אפשר לחבר לUSBOTG למשדר בלוטת' (זה עולה פחות מ100 שקל) ואחד למחשב ולעבוד ככה...wireless... מישהו ניסה את זה? זה נראה לי אמור לעבוד..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כרגע כרטיס קול יש לי די עלוב אני חושב Creative SB Live! רמקולים למחשב יש לי מערכת של Philips מדגם FW363 שמחוברים אליה רמקולים של JVC ממערכת מיקרו שעברה לעולם הבא יש לי אוזניות סוני מדגם MDR-G52 באוזניות אני ממש שומע זיופים [בווליום לא גבוה במיוחד] וברמקולים פה ושם אני שומע זיופים שלא בשיר [מן רעש סטטי ביחד עם השיר] בעיקרון אני לא יודע איזה חלק מהמערכת הוא הבעייתי באוזניות אני שומע רוב הזמן אבל גם לא מעט ברמקולים ולכן אני צריך שהכל יפעל לי בלי לצרום באוזן..\: התקציב שלי הוא +- 1500 ש"ח להכל ורצוי לא לעבור את ה-1000..\: בעיקרון אני אשמח שתגידו לי מה הכי מומלץ לי להחליף ולמה להחליף אני שומע את כל סוגי המוזיקה [החל מפאנק רוק ועד קלאסית] חשבתי אולי לקנות מגבר יד…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מערכת הפעלה רצויה לינוקס והאם יש אפשרות איכשהו לקבל EPG בלינוקס או בחלונות ? ראיתי את הלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4ce18d094d84f845e67e08d44e6f08fb&topic=131668.msg1106648 אולם ההפניות ל http://www.hometheater.co.il/ מפנות לאתר הראשי ולא מצאתי בחיפוש שם מדריך שכזה תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האייפוד שלי נפל ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב זה לא מזהה לי שזה אייפוד ולא נותן לי לעשות לי ריסטור או משהו שיתקן אותו המכשיר ממשיך לעבוד ונגן כרגיל.. איך אני יכול לעשות למכשיר ריסטור או ריסט או משהו לא דרך המחשב אלא דרך המכשיר??? תודה
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5 רמקולים למחשב שבא עם סאב שיש בו מגבר פנימי.. עכשיו אני מחבר את כל החיבורים ואני לא שומע בסראונד אני שומע בסטריו.. משהו יודע מה יכול ליהיות הבעיה??? בסדרטים של די וי די אני שומע מכל הרמקולים סתם ככה מוזיקה במחשב אני שומע רק מתי רמקולים. ?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-