עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעקבות הגידול היפה מהמפגש הראשון לשני, כרגע על הפרק מפגש אוזניות שלישי. מיקום עוד לא סופי, כנראה בנתניה, תאריך לא סגור 100%, כנראה שבת עוד שבועיים 3 בפברואר. על סדר היום כרגיל, האזנה למוזיקה איכותית על ציוד מעניין, ולהכיר אנשים חדשים עם מחלת האודיופיליה. רשימת הציוד נכון לעכשיו: כרטיסי קול: Emu 1212M מגברים: DarkVoice 336i עם שדרוגים Corda HA1 HeadRoom AirHead XTRA X1 אוזניות: Beyer DT931 AKG K81DJ AKG K701 AKG K340 עם שדרוגים HD555 AT A900 UE.Super.fi.5.Pro Grado SR 80 ייתכן שיהיו גם: Vincent KVH 111 מגבר LDII מגבר DT880 אוזניות SR 225 אוזניות HD 25 אוזניות AKG K240 אוזניות כל המעוניינים להגיע, נא לפנות אליי בפרטי, תודה. Anatoli.

• 29 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by Roshos,

לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by anatoli,

שוב שלום חברים, עם כל הבלגאן שהיה עם השביתות/מבחנים וכו' לכל הסטודנטים פה, אני לא בטוח אם העניין ייצא בסוף לפועל. עם זאת, כרגע אני רואה שלי יהיה זמן בחודש-חודשיים הקרובים לארגן מפגש, לכן אני רוצה לראות מי רוצה ויכול להגיע למפגש שכזה. מבחינת מקום, הפעם יש מקום מצוין לצורך המפגש. יהיה לנו יותר ממספיק מקום לכמות נכבדה מאוד של אנשים. כשאני אומר נכבדה אני מדבר על 20 אנשים לכל הפחות, וסביר להניח שגם יותר. הרעיון הפעם הוא לא לעשות מפגש רגיל שבו יבאו חברי העליתה האודיופילית, אלא להביא את הסאונד לעם. מה שאומר, גם לחברים שלא נמצא ברשותם ציוד רב/איכותי במיוחד, אך רוצים להגיע ולהכיר מוזמנים. תמונה קטנה לצורך המאורע: כמובן שכרגיל תהייה עדיפות לאנשים עם ציוד, ולאנשים ותיקים ומוכר…

• 42 תגובות
    • 10.8k צפיות
  4. Started by ballcall2,

למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ofer214,

כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by composite,

הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sharpsharp,

יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5 אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת. העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד. האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MoMo-P,

שלומלום לכולם... יש לי בעיה קצת שונה.. אני רוצה לראות בטלוויזיה שלי גם את מה שמציג המחשב וגם את מה שמציג ממיר הכבלים. הכוונה היא לא לראות במקביל כמובן.. אני מתכוון שאת שני המקורות שלי (המחשב והממיר) אני מחבר עם חיבור SV, אבל בטלוויזיה שלי יש רק כניסה אחת של SV.. הטלוויזיה היא רגילה (קופסא) ואין לה חיבורים נוספים כמו PC, אז תהיתי אם קיים חיבור כזה שיכול לקלוט שני SV לאחד, זאת אומרת שאני לא אצטרך כל פעם להחליף בין הכבלים.. בגילי זה כבר לא קל להוזיז כל יום את הטלוויזיה ולהחליף בין החיבורים.. פשוט מפצל שיוכל לזהות אות ולהמיר לי לבד את מקור הפלט... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by udist,

יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. טוב יש לי גם רמקולים , וגם אוזניות +מקרופון , עכשיו רציתי לדעת האם שי אפשרות שאני יכול לקנות מפצל וכך לחבר את שתיהם יחדיו , או שאני יקנה כרטיס קול נוסף ב30 שקל ואז כל פעם שארצה להשתמש אצטרך להיכנס לקונטרול פאנל ולשנות את הכרטיס קול ? אני לא יכול לחבר את האוזניות לרמקולים בגלל החיבור של המקרופון לצערי . אם יש לכם תרונות אחרים אשמח לשמוע , בלי השקעה של יותר מ50 שקל .. זה פשוט משגע אותי כל פעם להתכופף (3-4 פעמים ביום ...)

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  14. שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Blizzarder,

יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  17. Started by zoman,

מה שאני מחפש זה מפצל לאוזניות שיאפשר לי לחבר שני מחשבים ,וניתן לשמוע באוזניות מכל מחשב שהבחר מבלי להעביר בכל פעם את הכבל ממחשב אחד לשני ,השאלה האם מישהו מכיר התקן כזה :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי MP3 אייריבר T10 עכשיו לדוגמא אני נוסע עם חבר ובא לנו לשמוע מוזיקה ביחד ב2 אוזניות יש איזה מפצל? אם כן העוצמה תרד? האיכות תפגע? כמה עולה אחד כזה טוב?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  19. שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by com,

אהלן. אני מרכיב לעצמי מערכת 5.1 - מהרבה טלאים בעיקר. רמקולים אחרויים הם זוג 2.0 מוגברים, הקדמים גם 2.0 מוגברים, הסנטר יהיה רמקול אחד מתוך 2.0 פשוטים יחסית אבל איכותים של הרמן קרדון. הסאב וופר הוא בעצם מערכת 2.1 שהתקלקלו לה היציאות של הסטאלטים. היא בעצם מתחברת במיניפלאג (שמעביר סטארו) וחותכת את התדרים הנמוכים לעבר הסאב. שאני מחבר אותה לערוץ שמעביר סאב+סנטר - הסאב מנגן גם את התפקיד שלו, אבל גם את התפקיד של הסנטר. יש מין מפצל כזה שנכנס למיניפלאג של סטארו, וחותך את הסטארו לשני ערוצים? וככה בעצם אני יכול לחתוך את הערוץ של הסנטר ולקבל רק את הערוץ מונו של הסאב? (אני לא יכול לחתוך את הערוץ הזה מהתוכנה, לא ניתן.)

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by yuvalm2,

אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום . צירפתי במסמך word סרטוט של מערכת יחסית פשוטה. מדובר במחשב עם כרטיס מסך עם שתי יציאות כאשר יציאה אחת מסוג DVI הולכת ישירות למסך LCD קיים פה אין בעיותכמובן . היציאה השניה מסוג VGA צריכה להכנס לבורר עם שתי כניסות האחת כאמור VGA מכרטיס המסך,הכניסה השניה צריכה להגיע מנגן DVD שעדיין לא נקנה . היציאה מהבורר חייבת להיות יציאת VGA למסך מחשב כך שבמסך ניתן יהיה לבחור בעזרת הבורר בין צפיה במחשב עם מסך מורחב לבין צפיה בסרט DVD מהנגן. המסך השני לא נקנה עדיין הוא צריך להיות מסוג 19" LCD עם כניסות VGA DVI או אולי גם HDMI תלוי אם זה דרוש למערכת. הנעלמים במשוואה הזאת הם: איזה סוג יציאה חייב להיות בנגן DVD איזה סוג בורר צריך להיות בהתאם לסוג הנגן וכדי שיתמוך בצפיה במסך מורחב או מוכפ…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by yonir,

יש לי שתי בעיות עם חיבור האוזניות אוזניות בגלל שאין במחשב שלי יציאה קדמית לאוזניות. דבר ראשון- אני צריך מפצל כדי שאני אוכל לשמוע גם ברמקולים וגם באוזניות בלי להחליף את החיבור מאחורה. דבר שני- הכבל של האוזניות קצת קצר מידי בשביל להגיע מהחלק האחורי של המחשב עד לראש.. אז אני צריך גם מאריך. השאלה שלי זה האם ועד כמה השימוש במפצל/ מאריך פוגע בסאונד? וגם האם אפשר לקנות אותם בכל חנות אלקטרוניקה או שיותר קשה למצוא אותם?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by IL200,

שלום, האם־ יש התקן פשוט שמפצל אודיו משני מכשירים בו זמנית בחיבור 3.5mn לרמקול (2 כניסות ליציאה 1)?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by redead,

בהירות - 500 ניגודיות -1:50000 זמן תגובה - 6 מילי שניות זווית צפייה 176 מעלות צבע - 16.7 מיליון איך הנתונים האלה?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.