אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-tuch-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 מישהו מכיר את האתר הזה? למישהו יש ניסיון עם האתר? בארה"ב זה אמור לעלות משהו כמו 250 דולר מבחינתי זה הנגן שהכי מתאים לי ומקבלים אחריות לשנה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לגיימינג, ומוזיקה, חשבתי על הסיבריה V2.. מה דעתכם?? האם יש הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל?? יש אפשרות להזמין מארה"ב כך שיצא פחות מ-100$ כולל משלוח??
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 32 FULLHD שישמש למחשב ולXBOX360 שאני מתכנן ליקנות אני מחפש משהו מולץ אבל במחיר שפוי. תקציב מקס3500 אבל עדיף פחות 0_0 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות In Ear טובות שיהיו אטומות לגמרי לרעשים מבחוץ וכמובן איכות שמע טובה. התקציב שלי הוא 150ש"ח אפשר למתוח עד 200ש"ח אם זה ממש מצדיק את זה אני אישית מעדיף לרכוש אותם במקום ולא לחכות למשלוח או לחילופין הזמנה ברשת (קצת דחוף חחח)... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם יש בארץ את התוספות ל X5L ? מאיפה ניתן לקנותם ? ומה מחירם ? אני מתכוון את השלט הרחוק החוטי, את העריסה, ואת הנרתיק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע שומע מהמחשב דרך מגבר סטריאו טוב של Pioneer ושני רמקולים גדולים אבל בסיסיים של Aiwa. אני מתלבט אם לקנות סט 2.1 מיועד למחשב, גם כדי לחכסוך במקום על השולחן (קניתי עכשיו מסך LCD גדול של Samsung, צריך משהו סקסי שיילך ביחד עם זה ), וגם בשביל איכות הסאונד. גם ככה הייתי רוצה לחבר את המגבר הזה לטליוזיה והDVD שלי בחדר, נראה לי זה יתאים יותר שם. אז: 1. האם שווה לי לקנות רמקולים המיועדים למחשב (עם subwoofer) או להשקיע ברמקולים יותר איכותיים למגבר Pioneer שיש לי כרגע? 2. אם עדיף לי לקנות רמקולים למחשב, איזה המלצות יש לך לכם בתקציב של עד 600 שקל? תודה! תום
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי למצוא עידכון /דרייבר עבור וינדוז 7 למקלט DVB NIKOM TV , כך שהתמונה שלו כאן(בצד שמאל של המסך בקישור): https://www.google.com/search?q=Nikom+TV+support&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=1oIPYe6-flVICM%2CKp9Wl_vDMs20BM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kTzZWE2i005_Ef_K3zxTJpeDo8Oww&sa=X&ved=2ahUKEwiv26valcHrAhXIz4UKHWAiBF4Q9QF6BAgJEAc#imgrc=1oIPYe6-flVICM היה שייך למותג/חברת honetech שנמכרה,התוכנה מתקינה את עצמה בתור honestech TVR 3.0 חיפשתי ברשת. ראיתי שיש בלבול בין NIKOM TV, שמופיע חרוט על המכשיר עצמו, לבין NIKON קניתי אותו בתקופת ה XP
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום שמעתי שחיבור הS-VIOEO יותר טוב מRCA אז ניסיתי לחבר את הממיר של הוט למחשב דרך החיבור הזה והתמונה שחור לבן אז חשבתי שזה בעיה בכרטיס הטלויזיה אחרי זה ניסיתי לחבר את הDVD שיש לי בסלון בחיבור הזה וגם התמונה הייתה שחור לבן מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן התחדשתי בסולו 6 ואני צריך עזרה בבחירת המיקום ציירתי דוגמא לסידור של החדר שלי: באדום (1) מופיע אפשרות אחת למיקום הרמקולים (הקרש זה מדף מיותר שבא עם הספריה ותפוס עם משקולות על הספרייה, אין בעיה אסטית ממש עם המיקום) בכחול (2) זאת האפשרות השניה למיקום. באפשרות 1 הרמקולים קצת יותר גבוהים והטוויטר בגובה האוזן באפשרות 2 הרמקולים ככה שהטוויטר משהו כמו 5 ס"מ מתחת לאוזן. הבעיה באפשרות הראשונה היא שהרמקולים בצדדים ואפילו טיפה אחורה למעשה, שזה מרגיש קצת מבלבל ואני לא יודע עד כמה זה מומלץ למוזיקה. הבעיה באפשרות השניה היא שהרמקולים כבר נהיים ממש קרובים אליי וזה יוצר פער רציני בין המרחק מהאוזן לטוויר לבין המרחק מהאוזן לוופר, מה גם שסביר להניח שמדפיים גדולים צריכים מרחק …
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בשידוריי ממיר ובdvd. אין שימוש עתידי כרגע או עכשווי בhigh def אם יש תחום יותר זול מבחינת מחירים שעדיין ייתן תועלת, יתקבל בברכה. 32-37 אינץ' משהו חמוד לחדר. רצויה בתלייה. אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-