עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DAVIDD,

שלום לכולם ברשותי המערכת הזאת: http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/mcre400.html המערכת עלתה לי לפני שנה סכום של 500 דולר, אני מתכוון למכור אותה, תמליצו לי על מחיר בבקשה, כמה עלי לבקש עבור המערכת?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by jeyjey,

לא משנה לי סגורות/פתוחות, השימוש יהיה בתוך הבית. הבאס לא צריך להיות מפוצץ אבל חשוב לי שהוא יורגש. ואין לי בעיה להזמין מחו"ל. ראיתי את ה- Koss Porta Pro ו- Grado SR60i, איך הן?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by exWeL1,

רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by liran87,

אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by yoni_h,

אני מחפש פיתרון סביר לשיפור איכות הסאונד בטלויזיה שבסלון כתחליף לרמקולים המובנים שלה, ובתקציב שלי הגעתי לשני המערכות הללו: COBY SOUND BAR 3-D CSMP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11164&perur=2&t=59&c=861 קישור לאתר היצרן: http://www.cobyusa.com/?p=prod&prod_num_id=10537&pcat_id=2004 MICROLAB X16: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=296&bigclassid=15&smallclassid=73 אם הייתם צריכים לבחור בין שתי אלה, במה הייתם בוחרים ולמה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by omerbr,

טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by LastForOne,

בוקר טוב, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, די פשוט... אני עובד הרבה עם דברים שקשורים לסאונד, בעיקר עם גיטרה חשמלית שאני מחבר למחשב... אני מחבר אותה ליציאת הLINE IN ואני מפעיל תוכנה שנקראת Guitar Rig 2 ... התוכנה גיטר ריג 2 היא בעצם תוכנה שקולטת את הצליל ומוסיפה לו אפקטים בזמן לייב, ככה שאני שומע אותם בזמן שאני מנגן.. הבעיה היא שבהגדרות של התוכנה אני חייב להגדיר את הLatency על 20 מילי-שניות לפחות... אם לא אז שומעים צליל ממש מלוכלך ומעוות... אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס קול רציני יותר... הכרטיס החדש באמת יכול לפתור בעיות מהסוג הזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by yotamoo,

שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by asta,

המתאם הזה שניקנה ב-office depo עובד מצויין עם טייפ מנהלים דרך כניסת ה-mic in , אבל כשחיברתי אותו למחשב וניסיתי להקליט דרך כניסת ה-line in של כרטיס הקול ( soundstorm המובנה על לוח האם nf7-sl v-2 ) התוצאה היתה שרק אחד בלבד מהמשוחחים הוקלט ואילו המשוחח השני בכלל לא נישמע בהקלטה. חשבתי אולי שהכניסה של ה-line in נידפקה ,אולם כשניסיתי להקליט מיציאת האוזניות של רדיו , ההקלטה יצאה תקינה . לכן הסקתי שאולי צורת החיבור בין המתאם לכרטיס הקול אינה נכונה משום שעושה רושם שכול הרכיבים תקינים לחלוטין. הקיצר אם אתם יודעים ,מהי הדרך הנכונה לחיבור , אנא תרשמו את הדרך הנכונה לחיבור כאן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. Started by Pc1ko,

שלום לכולם בדיון קודם שאלתי פה על חיבור דיגיטלי של מחשב לרסיבר Denon, ולא עניתם לי יותר מידי אבל בכל מקרה תודה למי שענה. הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות כרטיס קול נורמלי עם יציאה דיגיטלית או קוקסיאלית כדי לחבר לרסיבר שלי. מצאתי כרטיס קול לא יקר (מה שהתקציב מאפשר לי): Creative Audigy 2 Value אתם חושבים שהוא שווה משהו? הוא ישפר לי הרבה (יש לי כרטיס על הלוח אם, קודק ASC650, או משהו כזה...)? יש לו יציאה קוקסיאלית או דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. יש ברשותי נגן DVD מסוג LG (כבר 5 שנים) וכעת כמעט כל סרט נתקע וגורם גם לתקיעת הנגן באופן מוחלט שאפילו לא ניתן לכבות ולהדליקו ויש צורך לנתקו מהחשמל. התקליטורים במצב טוב והם מתנגנים יפה מאוד ב DVD אחר. השאלה שלי האם זה יכול להגרם מעינית מלוכלכת? ומהי השיטה הטובה ביותר לנקותה? השתמשתי התקליטור ניקוי כמה פעמים אך זה לא עוזר,האם ישנו סוג מסוים של תקליטור ניקוי שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by גיסנו,

אהל'ן חברים יש לי שאלה ... היום למסכי הטלויזיה יש קצב ריענון גבוה Hz ,רק מה את רוב המסכים שאני סוקר הם לא מגיעות אם יציאה DVI ,ביחס למסכי מחשב ששם הם סטנדרט אפשר לומר. ופה השאלה שלי... אני יודע שמסך מחשב שלצורך הענין תומך ב 120Hz צריך לחבר אותו אם כבל DVI או DP ,גילוי נאות לא מבין בכל היציאות האלה אבל אני יודע בוודאות שכבל DVI תומך . הנקודה הזאת לא ברורה לי בנוגע למסכי טלויזיה ...איך אני אמור לחבר מסך טלויזיה שיש לו קצב ריענון 120Hz או גבוה יותר למחשב ? כבל HDMI תומך רק עד 60Hz לצורך הענין ,אם יש לי טלויזיה שיש לה 120Hz ואני יחבר אותה למחשב בכבל HDMI שהוא תומך רק ב 60Hz ,גם אם אני יראה שהמסך מוציא 120Hz , והכרטיס מסך מוגדר על 60Hz , זה אומר שאני מקבל רק 60 ולא 120 ,…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by tzvi770,

אני מחפש לקנות אוזניות חדשות. הנוכחיות שלי הם בוז קשת ובמשך השנתיים האחרונות מאוד נהניתי איתם רק שבא לי להשתדרג (ד"א, אני צריך לקנות להם פדים חדשים, יש למישהו מושג אם הפדים של הדגם הנוכחי מתאימים גם לישן?) השימוש שלי הוא מוזיקה, סרטים ומשחקים. הז'אנר שלי במוזיקה הוא די רחב. אני לא שומע מוזיקה שחורה (למעט מתיסיהו) אני מאזין הרבה לרוק כמו "קוין", "סקורפיון" ו"בון ג'ובי" ומטאל עדין כמו "נייטוויש" או "אוונאסנס" אני לא מקשיב לטראנסים או דיסקו, אני כן מקשיב הרבה ל"פינק" ו"סאלין דיון" ודברים יותר שקטים כמו "דידו" ו"הולי ברוק" אני לא שומע כמעט מוזיקה קלאסית או ג'ז המקור שלי הוא מחשב נייד ואייפוד ננו הכרטיס קול שלי הוא - EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio.(אם הבנתי נכון) כדאי לי לש…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by avi-noams,

שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות מקרן בשביל לראות טלוויזיה (סדרות, סרטים). יהיה בשימוש לא מאד תדיר (יודלק פעם בכמה ימים). יש לי הרבה אילוצים בסלון שבו אני רוצה להתקין אותו. בפרט אין לי מקום לתלות טלוויזיה בצורה נורמלית לכן אני רוצה מקרן. אני צריך למקם את המקרן בצד אחד של החדר והקיר עליו התמונה תוקרן בצד השני - המרחק בינהם (קיר לקיר) הוא 480 ס"מ. מצד שני גם על הקיר שהתמונה תוקרן עליו יש דברים מסביב ככה שאני מוגבל לתמונה של בערך 80 אינץ' (100x177 ס"מ) נגיד שאני מוריד מהמרחק 25 ס"מ בגלל עומק המקרן אני מקבל Throw ratio של 2.57. רוב המקרנים שאני רואה לא מתקרבים ליחס כזה.. אני גם לא רוצה לתלות את המקרן או מסך מהתקרה באמצע החדר. מה שכן חשבתי שאולי אפשרי זה לשים מסך על…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by AMIT1024,

מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by danielbr,

קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. אוקי חברה בניתי סאב [תיבה פשוטה ונחמדה] לאוטו +וופר פשוט של חברה לא מותג [חייב לציין שהאיכות עלתה על הציפיות..] בכל אופן תמונה מצורפת... לעניינינו : ברצוני לקבל ייעוץ ממכם ..המומחים הגדולים שבניינו ,מאיפה ניתן לקנות נגיד קרוס אובר של מעביר נמוכים [ברמות שמגיעות עד ל 28-40HZ] שיהיה פשוט וזול או לחילופין- יותר מזאת אם מישהו התנסה פעם בבניית אחד כזה בבניה עצמית, או שיש לו ידע ותוכנית בניה ורשימת רכיבים לשם כך בישביל בניית הקרוס ..אשמח מאוד לקבל תשובות בהקדם ועזרה..תודה מראש !!! יום טוב ! קישור לתמונה : http://pctip.free.fr/upload/IM000039[1].jpg

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by armed,

טוב החלטתי לוותר על הריבר 320 וללכת על הג'ימיני, אני מקווה שעשיתי החלטה נכונה, אם לא תקנו אותי. החלטתי מכיוון שיש בו את הפונקציה לחבר את המכשיר לטלוויזיה, דבר אדיר לפי דעתי . דבר נוסף שברצוני לשאול למי שמכיר את המכשיר, הוא איך הממשק? האם הוא נוח לתפעול ? האם יש גם את אפשרות הID3 וגם את אפשרות ה"עץ" קבצים ? אני יודע שאפשר לסדר את הקבצים באמצעות העץ, אבל האם גם ניתן לשמוע כך שירים? אני ממש אודה אם תענו לי ותתנו לי מן ביקורת קטנטנה בנושא. אם אתם חושבים שהריבר עדיף, תסבירו לי .

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Dano,

תגידו לי אם הרמקולים האלה שווים ומה הכי טוב: LOGITECH S3-30 2.1 OEM 210 ש"ח CREATIVE SBS 370 2.1 SET BLACK 191 ש"ח

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.